2022. május 21., szombat

75. Fejezet: Trónkövetelők

 Iggy egész Történelem órán azon töprengett, vajon ki hagyhatta a szekrényében a felkavaró verset. Aggodalma és paranoiája annyira urrá lett rajta a tanóra végére, hogy úgy döntött, muszáj megbeszélnie barátnőivel a dolgot. Dylant nem szerette volna felizgatni, ezért a négyes fogat a női mosdóba vonult félre. Iggy barátnői kezébe nyomta az összehajtogatott papírlapot, amikor megálltak az ablak mellett.
- Ezt találtam ma a szekrényemben. Szerintetek aggódnom kellene?
Nina olvasta el elsőként a verset. Amikor a végére ért, nem tűnt aggodalmasnak a tekintete.
- Biztos csak egy beteg elméjű elsős írta, akit frusztrál, hogy a gatyájában ágaskodó farkincája sosem juthat beléd. Szerintem fölösleges ezen aggódnod - vonta meg a vállát, majd villantott egy biztató mosolyt.
- Szerintem se parázz. Talán csak Victoria vagy Selena akar rád ijeszteni. Vagy esetleg Ashton - tűnődött Charli, miután átfutotta a sorokat.
Ariana értetlenkedve a lányokra nézett. - Hiszen ez tök szexi! Nekem miért nem írnak verseket? Vagy az én puncimat miért nem akarja lerajzolni senki? Olyan cuki a vulvám és a kis csiklóm is aranyos.
- Mi a fasz az a vulva?! - forgatta a szemét Nina.
- Elég gáz, hogy nem ismered a saját tested. Keress rá a neten. Rengeteg féle van. Mondjuk a tiéd tuti, hogy egy széttaposott pillangóra hasonlít... vagy egy összetrancsírozott gyrosra. Pitában - vélekedett Ariana.
- Ari, én imádlak, de ha nem fogod be a szád, kivágom a nyelved! - mordult a lányra Iggy, majd idegesen hátravetette a haját. - Mindegy, nem idegeskedek azon a hülye versen. Árt a szépségemnek. Enélkül is elég izgulni valóm van. Ma derül ki, kinek a fotósorozata kerül bele a tini magazinba. Bár fölösleges izgulnom, mert úgyis az enyém fog.
- Nem aggódsz Aváék videója miatt? Az egész suli arról beszél. Tennünk kéne valamit! - aggodalmaskodott Nina.
- Ma csinálunk egy szexi TikTok videót a csatornámra és holnap azok a szutykok már senkit sem fognak érdekelni - mosolygott Iggy. - Túlságosan egészséges az önbizalmam ahhoz, hogy ilyen jött-ment cserediákokra vagy Emmához hasonló lúzerekre féltékenykedjek.
- Csak hogy reggel, amikor mögöttük vonultunk be, ránk senki sem figyelt. Ilyen még sosem fordult elő korábban - mutatott rá Charli.
- Tudod milyenek a tini fiúk. Látnak egy cicit vagy egy puncit és elvesztik az eszüket. Hamar megunják majd. Viszont itt az ideje, hogy beszéljek Kattel és Emmával. Mindketten nekem dolgoznak. Kérdőre kell vonnom őket, amiért tönkretették a bevonulásom.

Ariana

Iggynek még csengetés előtt sikerült megkörnyékeznie a két lányt, akik meglepődésére éppen egymással beszélgettek. Egyikük sem tűnt megviseltnek annak ellenére, hogy egy meztelen videó kering róluk az interneten. Iggy gyanakodva méregette őket és Kim Kardashian jutott az eszébe.
Mi van, ha ezek a cafkák saját magukról szivárogtatták ki a videót, csak hogy végre a középpontba kerüljenek? - töprengett, miközben elindult feléjük.
- Jelentést kérek! - vetette hátra a haját, mikor megállt a két lánnyal szemben.
- Nincs mit jelentenünk. Ava nem tervez semmit. Szerintem már nem akar keresztbe tenni neked, mert sosem beszél rólad - magyarázta Kat.
- Igen - csatlakozott kissé kipirosodott arccal Emma. - Így is elég bajunk van, hogy valaki levideózott minket tusolás közben, és most mindenki láthat meztelenül!
- Látom, mennyire ellenetekre van a figyelem - húzta össze a szemét Iggy -, bár ha nekem is ilyen mellem lenne, én sem örülnék, ha mások is látnák. Viszont ha átálltatok a sötét oldalra, sehová sem menekülhettek majd a haragom elől. Remélem nem feledtétek, hol a helyetek! Sosem kerülhettek elém, ezt ti is tudjátok. Mindig mögöttem kullogtok majd, mert erre születtetek. Na cupp... nekem! - azzal a szőkeség mosolyogva sarkon fordult és a helyére igyekezett, ahol barátnői azonnal körbe állták őt.
- Tuti nem bánjuk meg, hogy Ava mellé álltunk? Iggy előbb-utóbb rájön majd és tönkre fogja tenni az életünket - aggodalmaskodott fojtott hangon Emma.
- Na és? Inkább csesztessen, de legyek népszerű és ismert! Nem fogok továbbra is egy névtelen, arctalan senki lenni, akire érettségi után senki sem emlékszik majd! Ma felfedem magam a népszerű TikTok oldalamon, ahol eddig maszkban, arc nélkül twerkeltem különböző helyeken, mint például egy templom előtt, vagy egy ruhaüzletben. Ezzel bebiztosítom a hírnevem - avatta be a lányt terveibe Kat.
- Úristen, azt a TikTok profilt ismerem! Láttam a videóid, nagyon provokatívak és már nagyon sokan megnézték őket! Nem is gondoltam volna, hogy az te vagy! - tátotta a száját Emma.
- Tudom, ikonikus vagyok! Csak a megfelelő pillanatra vártam, hogy felfedjem a kilétem. Na és te mit fogsz lépni?
- Ráveszem Declant, hogy interjút adjon nekem az induló YouTube csatornámon az öngyilkosságba torkolló iskolai lövöldözésről. A diákok még mindig sokkos állapotban vannak a történtek miatt. Szerintem nagy nézettsége lenne a videómnak.
- Jó ötlet, bár nem tudom, hogy akarod rávenni azt a srácot, hogy belemenjen. Nem éppen egy szereplős típus.

Kat

Austin próbálta kizárni a tantermet betöltő zsibongást és inkább a telefonjába merült. Azok után, amit Nick Dylannel tett szilveszterkor, eléggé kiábrándult a fiúból és ritkábban beszélt vagy találkozott vele, mint korábban. Ennek ellenére elveszettnek és magányosnak érezte magát nélküle az iskolában. A társaságot, akikkel a szünetekben lógott, leginkább Nick tartotta össze, hiszen az összes tag az ő haverja volt. Így Austin már nem érezte magát közéjük valónak és úgy tűnt, Mileyék is szívesebben keresik Calum társaságát, mint az övét. Csak az tartotta benne a lelket, hogy a hétvégén megismerkedett egy gyönyörű lánnyal az egyik kocsma előtt, ahol a szépség kamu személyivel vásárolt neki egy doboz sört. Ezután beszélgetni kezdtek és éjszakába nyúlóan abba sem hagyták. Végül egy heves csókkal váltak el egymástól és azóta is folyamatosan tartják a kapcsolatot snapchaten, ahol a lány nem ódzkodik a szexi, nem sokat takaró fotók megosztásától sem. Austin éppen a legújabb ilyen képet nézegette, miközben érezte, hogy egyre keményebbé válik a férfiassága.
- Min bambultál el ennyire? Csak nem a pinámról álmodozol? - lépett a padjához Kristen, mire a fiú összerezzenve ocsúdott fel az ábrándozásból.
- Már túl vagyok rajtad. Eleget próbálkoztam és semmi eredménye nem volt - vonta meg a vállát Austin.
- Próbálkozhattál volna jobban is! Hiszen te csaltál meg!
- Nem csaltalak meg, mivel te voltál az álarcos csaj, akivel Halloweenkor dugtam.
- De te ezt akkor még nem tudtad! - ellenkezett Kristen.
- Te pedig hármasoztál velem és Nickkel! A szemem láttára ugráltál a farkán és én nem is tudtam, hogy te vagy az!
- Az nem megcsalás, mert te is ott voltál.
- Téged nem véletlenül hívnak szopógépnek az iskolában... - forgatta a szemét szemrehányón Austin.
- Jól mondod, nem véletlenül! Hanem azért, mert olyan tehetséges vagyok! És éppen emiatt tudom, hogy hazudsz. Még mindig nem vagy túl rajtam. Arról álmodozol minden egyes nap, hogy ismét a nedves, ügyes ajkaim közé veszem azt a csepp pucudat - húzta ki magát büszkén Kristen, miközben kígyó módjára nyújtogatta a nyelvét.
- Pár napja keféltünk - mutatott rá Austin -, szóval ne csinálj úgy, mintha olyan elérhetetlen lennél a számomra. Már egyébként is ismerkedem valakivel.
Kristen arcából azonnal kifutott a vér. Sápadtan bámult a fiúra és azt latolgatta, vajon igazat mond-e. Bár képtelen volt újrakezdeni vele és lemondani a szabadságról, abba sosem gondolt bele, hogy Austin akár összejöhet egy másik lánnyal, és őt megszűnik szeretni. Hiszen ő akárhány fiúval is bújt ágyba nap, mint nap, közben még mindig Austinba volt szerelmes.
- Ki az?! Biztos csak valami tehetségtelen cseléd. Az én puncimhoz biztosan nem ér fel! Ezen a sakk táblán a vaginám a királynő.
- Nagyon elbíztad magad... amúgy semmi közöd hozzá. Ha összejövök vele, úgyis meglátod, de csak hogy tudd, egy igazi bombázó.
- Akkor ájuljatok el mindketten! - vetette oda idegesen Kristen, aztán faképnél hagyta a fiút. Úgy érezte, muszáj szívnia valamit. Hogy egy szál cigaretta lesz az, vagy egy fallosz, azt még nem döntötte el, amikor öblös léptekkel  kiviharzott a teremből.

Austin

Justin a padjában ült és fejét a kémia tankönyvére hajtotta. Félig lehunyta a szemeit és halkan szuszogott, amikor Zayn megbökte a könyökét.
- Haver, jól vagy? Úgy festesz, mint a mosott szar.
Justin lassan kinyitotta a szemét és kelletlenül felegyenesedett.
- Persze, minden okés - felelte fáradtan csengő hangon, miközben a hajába túrt. Végül kitört belőle a panasz-áradat: - Csak közeledik a meccs és apám teljesen bepörgött. Nem elég, hogy szinte minden nap itt maradok edzeni tanítás után a suliban, amikor hazaérek, a fater addig nyaggat, míg nem folytatom. Tegnap este nyolckor álltam neki leckét írni aztán telóztam kicsit Iggyvel és tizenegykor kerültem ágyba. Mindenem sajog. Arra sincs időm, hogy a barátnőmmel találkozzak.
- Sajnálom - nézett rá együtt érzőn Zayn. - Apád egy igazi hajcsár. Beszélned kéne vele, hogy ez neked így sok. Mire eljön a meccs, tisztára ki leszel merülve fizikailag meg lelkileg is.
- Próbálj meg vele beszélni - húzta el a száját Justin. - Amikor legutoljára megpróbáltam, szó szerint nekem esett. Aztán egy órán át tartó monológba kezdett arról, milyen fontos ez a tovább tanuláshoz, mert én máshoz nem értek... és hogy mennyire gyenge jellem vagyok, ne legyek lúzer, meg puha pöcsű, mert ezt nem vehetem félvállról.
- Mit szólnál, ha ma azt hazudnád otthon, hogy tovább maradunk bent edzeni, de előbb végeznénk, aztán lógnánk egy kicsit? Rád fér a kikapcsolódás és az edzésen kívül mostanában semmilyen programunk nincs együtt - javasolta Zayn.
Justin erőtlen mosolyt villantott, majd lassan bólintott. - Benne vagyok.

Justin

McCall tanárnő fölényes mosollyal az arcán, peckesen vonult az asztalához, amikor megszólalt az óra kezdetét jelző csengő. A diákok elcsendesedtek és mindenki a saját helyére indult. Iggy még végzett egy utolsó smink-ellenőrzést a kezében tartott tükörben, amit a következő pillanatban a tanárnő váratlanul kikapott a kezéből.
- Örülök, hogy elégedett vagy magaddal, de gyakorolhatnál egy kis szerénységet. Mellesleg kezdetét vette az óra! - mondta fennhangon, a neonfényben megcsillanó bajsza alatt McCall.
- A szerénységet csak azért találták ki, hogy a kevésbé szép és sikeres emberek kicsit jobban érezzék magukat. Én viszont nem vagyok hajlandó mások kedvéért visszafogni a ragyogásomat. Gyönyörűnek lenni nem bűn - magyarázta egy mosoly kíséretében Iggy. Élvezte, hogy mindenki rá figyel.
- Förtelmes az attitűdöd. A szépség múlandó, a tudás viszont örök.
Iggy már készen állt a válasszal. - Én olyan leszek, mint Madonna és Gwen Stefani. Lesz pénzem botoxra és mindig szép leszek. Egyébként a tudás sem örök, hiszen a korral a memóriánk is romlik - mondta.
- Maga viszont soha nem volt szép szerintem - kapcsolódott be a vitába Kristen.
McCall lassan a lány felé fordult és erőteljes szemöldöke alól megvetően végig járatta rajta a tekintetét.
- Az lehet, de nemi beteg sem. Vajon rólad is elmondható ugyanez?
- Talán azért, mert ha akadt is olyan férfi, aki ráfanyalodott a szőrös pinájára, három óvszert is felhúzott egyszerre.
- Mindenki dolgozatot ír! - csattant fel fülsértő hangon McCall tanárnő, miközben a szeme szikrákat szórt. - Te pedig, kedvesem, óta után jelentkezel az igazgatói irodában! Elegem van belőled és nem tűröm tovább a pimaszságod!
- Bajusz - szólt Kristen farkasszemet nézve a tanárnővel. Az magából kikelve felmordult, majd ráparancsolt az osztály tagjaira, hogy vegyenek elő egy üres papírlapot és minden mást pakoljanak el a padokról.

Kristen

Szünetben Kat felhevülten csókolózott Ashtonnal a kémia szertárban. A fiú a fenekét markolászta és a fülébe lihegett, amitől Kat egész testét kirázta a hideg. Már a kirándulás óta tetszett neki Ashton, mégsem volt hajlandó beadni a derekát.
- Amióta láttam rólad azt a dögös, meztelen videót, azóta csak a testedről fantáziálok. Egy bombázó vagy... szét akarlak kúrni - súgta a fülébe Ashton.
- Sajnálom, de már népszerű vagyok és senki sem kaphat csak úgy meg. Azt ki kell érdemelni. Ha idővel a tangámba akarsz jutni, ahhoz az kell, hogy a pasim légy - jelentette ki Kat, bár egyre nehezebben sikerült ellenállnia. Hónapok óta nem feküdt le senkivel, és Ashton érintései erős kísértésnek bizonyultak.
Ashton abbahagyta a tapizást és merően Kat csillogó szemeibe nézett.
- Ha csak erről van szó, járhatunk is - vont vállat a fiú. - Nagyon bejössz nekem. Leszel az istennőm?
- Na jó, legyen! Meglátjuk, mi sül ki ebből - egyezett bele Kat. Bár nem esett ínyére, hogy Ashton nem volt se gazdag, se túlságosan népszerű, de helyesnek tartotta őt és szexinek; egy igazi rossz fiúnak, akivel jól mutatnak majd a közös szelfiken és az iskola folyosóin is. Kezdetnek ez is megteszi, amíg jobb nem akad, gondolta, aztán mindketten visszatértek a tapizással fűszerezett csókcsatához.

Ashton

Testnevelés óra előtt Justin a magányosan öltözködő Dylant figyelte a szeme sarkából. A fiú a szekrénye felé fordult, így Justin nem láthatta az arcát. Sietve lehajolt, hogy bekösse a cipőfűzőjét és a többieket megkerülve odalépjen osztálytársához.
- Szia - jelezte jelenlétét, mivel az éppen pólót cserélő Dylan nem vette észre, hogy mellette áll.
A fiú összerezzent és kidugta fejét a pólója nyakán. - Szia - mondta csendesen. Egyáltalán nem volt kedve beszélgetni, de a néma magány sem esett számára jobban.
- Zaynnel megbeszéltük, hogy suli után együtt lógunk. Nincs kedved csatlakozni? - invitálta Justin, de Dylan arcáról azonnal leolvasta a nemleges választ.
- Bocsi, de nem igazán... azért köszi.
- Nem gond. Akkor esetleg utána átmehetnék hozzátok és segíthetnél az irodalom esszében. Holnapra kell, és egyszerűen nem megy - próbálkozott tovább Justin.
- Miért pont én?
- Mert te nagyon jól írsz, Zayn meg pont nem. Úgyhogy tőle hiába kérnék segítséget.
- Iggy is nagyon jól ír és ő a csajod - mutatott rá monoton hanglejtéssel Dylan.
Justin alig láthatóan sóhajtott. - Ha Iggyvel megpróbálunk együtt tanulni, annak sosem tanulás lesz a vége - mondta bújkáló mosollyal, majd Dylan sötét pillantása láttán sietve hozzá tette: - Nem azért, mert szexelünk, mi még mindig nem... csak mindig smárolás lesz belőle.
- Figyelj, ha ezt azért csinálod, mert sajnálsz engem és segíteni akarsz, én értékelem és köszönöm, de nem kell kötelességnek érezned, hogy velem lógj. Neked is meg vannak a saját gondjaid és a saját életed. Nem akarok senkivel sem időt tölteni szánalomból - magyarázta csendesen Dylan. Justin megragadta a karját, amitől automatikusan összerezzent. A fiú gyorsan elengedte őt, majd bocsánatkérőn felemelte a kezét. - Nem bántani akartalak, csak barátként fogtam meg a karod - nyomatékosította.
- Tudom, nem azért...
- Figyelj - vágott a szavába Justin -, azt hittem, ezt már megbeszéltük. Nem sajnálatból vagy szánalomból akarok veled lógni. Már mondtam, hogy bírlak. Amúgy meg tényleg kellene a segítség.
- Rendben, segítek. Majd írj, hogy mikor jó neked, és akkor átjössz hozzánk. Az  enyém sincs még kész, úgyhogy...
- Azt is megcsináljuk - fejezte be a mondatot Justin, aztán elmosolyodott. Örült, hogy ha mással nem is, legalább a társaságával támogathatja Dylant.

Dylan

Testnevelés után Ava és Emma az iskola folyosóin vonult fel-alá és módfelett élvezték a rájuk irányuló figyelmet. A fiúk kocsányon lógó szemei és a füttyentgetésük hatására a két lány önbizalma igen csak dagadni kezdett.
- Mutasd meg a fazonra nyírt pinádat! - kiáltott egy fiú Ava után, amikor az Emma oldalán elindult lefelé a lépcsőn.
- Már láttad videón! - morogta Ava, aztán lehajtott fejjel sietősebbre fogta lépteit.
- Igazán leborotválhattad volna teljesen, mielőtt közszemlére teszed - forgatta a szemét Emma. - Az enyém csupasz, mint a baba popsi.
- Sajnálom, de nekem éppen így tetszett. Az én puncim, az én döntésem.
- Te tudod, de velem ma három fiú is csinált egy szelfit! Szerintem nekem kellene lennem a méhkirálynőnek - javasolta Emma.
Ava a fejét csóválta és szenvedélyesen tiltakozni kezdett: - Nem lesz méhkirálynő. Mindhárman egyenrangúak leszünk. Én demokráciát akarok. Csak ezért csinálok mindent, nem a népszerűségért!
- Engem nem érdekel a demokrácia. Én csak arra vágyom, hogy csodáljanak engem.
- Ha így folytatod, nem sokáig maradsz a bandában.
- Most mondtad, hogy egyenrangúak vagyunk, tehát nem rakhatsz ki - mutatott rá Emma.
- Magamutogató ribancok! - kiabált utánuk egy feketébe öltözött, erős sminket viselő lány, majd barátaival együtt vihogni kezdett.
Ava és Kat úgy tettek, mint akik meg sem hallották a beszólást, bár Emma nyakát behúzva lépkedett tovább.
Taylor, aki épp velük szemben baktatott felfelé a lépcsőn, észre sem vette a két lányt. Savanyú ábrázattal bámult maga elé és azon töprengett, vajon hogyan szabadulhatna meg Derycktől és szerezhetné vissza Luke-ot. Tudta, hogy erre csak akkor lehet esélye, ha színt vall a fiú előtt, de túlságosan félt ahhoz, hogy ezt megtegye. Bele sem mert gondolni, mi történne, ha Deryck tudomást szerezne a dologról. Nem csak a saját testi épségét féltette, de a Luke-ét is. Amikor a terembe lépve megpillantotta volt barátját, amint az Demivel enyeleg az ablak előtt, émelyegni kezdett. Azonnal kifordult a teremből és a női mosdóba sietett. Még be sem csukta a vécé fülke ajtaját maga mögött, amikor eleredtek a könnyei és szájára tapasztott kézzel zokogni kezdett.

Taylor

Dylan a büfé előtti sorban állt, hogy vegyen magának egy üveg üdítőt. Bármennyire is szeretett enni, az utóbbi időben alig tudott az ételhez nyúlni. Éppen Loganre gondolt és arra, hogy a fiú vajon éppen mit csinálhat és mire gondolhat, amikor megjelent mellette Ashton.
- Vegyél nekem egy rántott húsos szendvicset - mondta köszönés helyett.
- Már oda adtam neked reggel a mai pénzedet, vegyél magadnak abból - vetette oda Dylan, mire Ashton alig láthatóan megszorította a karját.
- Azt fűre raktam félre. Vedd meg, amit kértem, vagy feltöltöm Iggyről a videót! Talán még örülne is neki. Kat videója is nagy siker. Biztosan ő sem akar lemaradni.
- Iggy nem olyan, és ő sosem akarna ilyesmivel hírnevet szerezni. Nem töltheted fel azt a videót és nem is zsarolhatsz vele örökké!
- De most igen, úgyhogy csináld, amit mondtam! - morogta Ashton, aztán szélesen elmosolyodott, amikor végre sorra kerültek. Dylan megvette neki a szendvicset, majd a kezébe nyomta és szó nélkül faképnél hagyta őt. Úgy döntött, az utolsó óráról ellóg. Még sosem lógott korábban, de már se izgulni, se félni nem maradt ereje. Végig sietett az iskola folyosóján és a parkolóig meg sem állt. Ott aztán bepattant a kocsijába és fejét hátra hajtva felsóhajtott. Mielőtt elindult, írt egy üzenetet Iggynek, hogy nem érzi jól magát és hazamegy, aztán megkérte őt, hogy óra után vigye haza az iskolatáskáját, ami a teremben maradt.
Csak az tartotta benne a lelket, hogy ha minden jól megy, hétvégén meglátogatják Logant.
Mi van, ha már elfelejtett engem? És ha szakítani akar velem? Vagy ha megismert valaki mást? - töprengett vezetés közben. A gondolatra még a gyomra is öklömnyi méretűre zsugorodott. Mintha egy olyan lépcsőfokra lépett volna, ami nem létezik. Nem akarta elveszíteni Logant. Úgy vélte, mindent kibír, csak ezt az egyet nem.
Amikor leparkolt a luxusvilla robusztus épülete előtt, leállította a motort és a kormányon pihenő kezére esett a pillantása. Még mindig hordta az eljegyzési gyűrűt, amit Logantől kapott.
- Neki is ugyanannyit jelent, mint nekem - győzködte magát, miközben eleredtek a könnyei.

Dylan

Ebédnél Iggy szokásosan a menza középpontjában álló asztalnál ült barátnői társaságában. Ezúttal csak ők négyen voltak, ami furcsa érzéssel töltötte el őket.
- Awsten beteg, Dylan hazament, Logan másik suliba jár, Justin a focicsapattal kajál... azt sem tudom, mikor volt utoljára olyan, hogy csak mi ültünk az asztalnál - jegyezte meg Iggy, miközben különös űrt érzett magában.
- Mindig így kellene ebédelnünk. Csak mi, a klikk. Persze Dylant még megértem, hiszen a tesód... de Shawn? Awsten? Logan? Örülök, hogy most nincsenek az asztalunknál - vallotta be Nina, miközben egy almát próbált szeletekre vágni.
Iggy ezúttal nem dorgálta meg barátnőjét, ugyanis valami más kötötte le a figyelmét. Rengetegen fordultak Ava, Kat és Kaya asztala felé, hogy láthassák a lányokat, miközben telefonjaikat mutogatták egymásnak és a nyakukat nyújtogatták.
- Mindenki azoknak a senkiknek az uncsi videóját nézegeti... már rohadtul elegem van! - morogta Iggy.
- Kíváncsi vagyok, az igazgató mit szólna ahhoz, hogy gyermek pornográfia kering az iskolában - tűnődött Nina.
Iggy tágra nyílt szemekkel, izgatottan fordította arcát a lány felé. - Nem hittem volna, hogy valaha is ilyesmit mondok, de egy zseni vagy! Ha a tanárok fülébe jut a dolog, azonnal elejét veszik az egésznek.
- A twittert nem tudják megállítani. A videó még mindig terjed - ellenkezett Charli, akinek Harry körül forogtak a gondolatai.
- Ha kiderül, hogy kiskorúak vannak a felvételen, azonnal leszedik a videót mindenhonnan. A gyermek-pornográfiát nagyon keményen büntetik.
- Selenával sem lett semmi, amikor feltöltötte a weboldalára a házi pornóvideóit.
- Mert az ő apja nagyon gazdag és befolyásos. Mindenhonnan eltávolíttatta a videót és busás összeget adott az érintetteknek. Valószínűleg aláiratott velük egy titoktartási szerződést is, hogy soha ne beszélhessenek az esetről. Tudjátok, a pénz beszél... - forgatta a szemét bosszúsan Iggy.
- És Justin? Kétlem, hogy az ő szülei elfogadták volna a pénzt.
- Abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán tudnak-e a dologról.
- Egyébként nektek egyáltalán nem fura, hogy Awstennek csak úgy megengedték a szülei, hogy évközben sulit váltson és visszaköltözzön ide? - vonta fel a szemöldökét egy sokatmondó pillantás kíséretében Nina, miközben villájával a tányérján heverő alma szeleteket piszkálta.
- Képzelem, hogy hónapokig győzködte őket, mire sikerrel járt - vont vállat Iggy.
- Igen, az lehet - csatlakozott Charli -, csak hogy amikor elköltöztek, hiába könyörgött, nem hagyták, hogy maradjon.
- Nem tudom, mi bajotok Awstennal.
- Például az, hogy rajtad kívül mindannyiunkkal bunkó - forgatta a szemét Nina. - Azt képzeli, hogy felettünk áll a ranglétrán, egyenesen melletted. Pedig ez egyáltalán nem így van.
- Ráadásul állandóan beszólogat Dylannek. Nem értem, te miért tűröd ez - tette hozzá Charli.
Iggy lemondóan sóhajtott, miután belekortyolt szénsavmentes ásványvizébe. - Engem is bosszant, ahogy Dylannel viselkedik. Majd beszélek vele.
- És az nem bosszant, ahogy velünk viselkedik?! - kérdezte éles hangnemben Nina.
- De igen, de téged például nem kell félteni. A te nyelved kellően felvágták. Szerintem elbírsz vele. - Iggy szórakozottan végigjáratta tekintetét az ebédlőn és megakadt a szeme egy sötét hajú, vékony fiún, aki tálcával a kezében járkált az asztalok között, de egyikhez sem engedték leülni.
- Ő meg kicsoda? Egyáltalán nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna - bökött fejével a fiú irányába Iggy, miközben barátnőihez beszélt.
- Ő Braeden Lemasters - tudósította barátnőjét Charli. - Az apja egy csaló. Nemrég egy csomó befektetőnek lenyúlta a pénzét, aztán köddé vált. A pénz azóta nem került elő. Biztos egy karibi bankszámlán őrzi. Milliókról beszélek befektetőnként. A suliból sok tanuló szüleit átcseszte. Voltak, akik a csőd szélére kerültek. Ezért most mindenki utálja. Nem is értem, hogy nem hallottál róla. Tele volt a sztorival a tévé meg az újságok is.
- Nem nézek tévét és csak a Cosmot meg a Vogue-ot olvasom.
- Úristen, már emlékszem rá! Mikor gyerekek voltunk többször is volt nálunk a családja vacsorázni, de aztán anya összekapott valamin az anyjával és többet nem jöttek. Meg is feledkeztem róla - vetette hátra a haját Nina.
Charli hátrafordult a székén és elnézte, ahogy Braeden lerakja teli tálcáját a pultra és kikullog az ebédlőből. - Talán azért, mert sokáig magántanuló volt. Csak nemrég került vissza a suliba. Azt hallottam, mindenüket lefoglalták. Talán még tévéjük sincs. Szerintem nem szép, hogy az apja miatt őt utálják. Hiszen ő nem tehet róla.
- Tök cuki! Szívesen lerajzolnám a hímvesszőjét - mosolygott ábrándozva Ariana.

Braeden

Selena meglepődött azon, mennyire bántja őt, hogy csókolózni látta Ashtont és Katet az iskola előtti lépcsősoron. Úgy sietett el mellettük, hogy rájuk sem nézett, de még így is a fülébe kúsztak a cuppogó hangok és a páros önfeledt nevetése. Gondolkodás nélkül bevágta magát a volán mögé és dühösen a gázra taposott. Tudta, hová kell mennie, hogy egy rövid időre megfeledkezzen csalódottságáról. Nick az ágyán feküdt és unottan a csatornák között szörfözött, amikor a lány berontott a szobája ajtaján.
- Te meg mit keresel itt? - csodálkozott a fiú, még mindig a levegőben tartva a távirányítót. Azóta nem látta Selenát, mióta szex közben akaratlanul szerelmet vallott neki.
- Pofa be! Nem beszélgetni jöttem - reccsent rá a lány. Közben elővett táskájából egy bilincset és Nick ölébe mászott. Az ágyhoz bilincselte a fiút, aztán a sliccéhez nyúlt és lehúzta. Szinte azonnal érezte, hogy Nick férfiassága megkeményedik az ujjai között. Miközben vadul csókolóztak, rutinosan kibújt a ruhájából, majd elővett egy óvszert és felbontotta. Nick a lány csípőjébe kapaszkodva nyögdécselt, miközben az vadul mozgott rajta. 
Selena elégedetten hátra vetette a fejét és behunyta szemeit. Szex közben érezte leginkább élőnek magát. Ilyenkor úgy érezte, mindennek van értelme, vagy éppen semminek sincs. Átadta magát a teljes gyönyörnek és semmi más nem számított a világon.
Ma csak egy helyen akarok nedves lenni, az pedig nem a szemem, gondolta.
Bosszúságára Nick néhány percen belül visszafojtott nyögések közepette elélvezett. Selena előrébb csúszott és a fiú arcára ült, mire az a nyelvével kezdte izgatni őt. A lány az ágy támlájába kapaszkodva zihált, miközben érezte a sebesen közeledő orgazmust, ami úgy tört ki belőle, hogy még az ágy is beleremegett. 
Még a cigarettáját szívta, amikor elkezdett felöltözni. Nick oldalra fordított arccal, pihegve nézte őt.
- Már mész is? - kérdezte csalódottan. - Azt hittem maradsz egy kicsit és nézünk egy filmet.
- Bocs, de jobb dolgom is van. Én csak azért jöttem, hogy keféljünk egy jót - vont vállat Selena, majd kisimította arcából a hajtincseket és felkapta az ágy mellől a táskáját. Mielőtt Nick bármit is válaszolhatott volna, a lány már eltűnt az ajtó mögött.

Selena

Miután Dylan összeszedte magát, belépett az ajtón és egyenesen a lépcső felé vette az irányt. Megkönnyebbült, hogy nem találkozott a szüleivel. Nem volt kedve magyarázkodni és túl fáradt volt ahhoz, hogy mosolyt erőltessen az arcára. Gondolataiból az Awsten szobájából kiszűrődő beszédfoszlányok és nevetés zökkentette ki. Úgy tudta, a fiú beteg, de a hangok alapján ezt Dylan nehezen tudta elképzelni. Tétovázva bekopogott, mire megjelent a résnyire kinyíló ajtó mögött a bárgyú ábrázatú Awsten vörös szemekkel.
- Dylan, csak te vagy az? - vihogott megkönnyebbülten a fiú. - Már azt hittem, a szüleid jöttek haza.
- Kik vannak itt? - kíváncsiskodott gyanakodva Dylan.
- Csak két haverom. Mókázunk.
- Azért nem jöttél suliba, hogy itthon drogozz?!
- Nagyon bíráló ez a hangnem. Nem tetszik nekem... te talán sose füveztél még? - forgatta a szemét Awsten.
Dylan a fiú háta mögött megpillantott egy lányt, aki az ágyon ült és egy könyv fölé hajolva éppen nagyot szippantott.
- Szerintem a füvet nem szokták az emberek az orrukkal felszívni - mondta sötéten Dylan.
- Én csak füveztem. Az, hogy ők mit tolnak, nem az én dolgom. Ha megbocsájtasz, inkább folytatom a mulatást. Nagyon lehangoló a társaságod - búcsúzott Awsten, majd becsapta az ajtót Dylan orra előtt. Az lemondóan sóhajtott és folytatta útját a szobája felé. Jelenleg képtelen volt egy újabb problémával foglalkozni, így megpróbált nem gondolni arra, hogy éppen mi folyik a szomszéd szobában. Helyette ledobta táskáját és az ágyra vetette magát. Néhány percen belül el is nyomta őt a felejtést hozó álom.

Awsten

Nina meglepődött, amikor a házuk előtt megpillantotta Zac-et. A fiú a kocsija oldalának vetette hátát és lehengerlő mosollyal az arcán nézte a felé közeledő lányt.
- Te meg mit keresel itt? - kérdezte Nina, mikor megállt a fiú előtt.
- Csak látni akartalak. Arra gondoltam, kocsikázhatnánk egy kicsit. Hoztam neked valamit - mondta Zac, majd benyúlt az anyósülésre és egy szál vörös rózsával a kezében fordult vissza a lányhoz. Az meglepetten nézte őt. Korábban még egyetlen fiútól sem kapott virágot. Legalábbis olyantól még nem, aki tetszett is  neki.
- Figyelj, hiába hoztál virágot. Nem akarok többet rólad beszélni Iggyvel. Lépj tovább! Őt már nem érdekled. Boldogok Justinnal - magyarázta gyanakodva.
- Nem azért hoztam. Sokat gondolkodtam mostanában. Szeretném, ha eljönnél velem egy randira.
- Ugye tudod, hogy én csak tizenhét vagyok? Ebben az országban büntetendő, amit csinálsz. Te már vagy huszonhat is vagy - ellenkezett Nina annak ellenére, hogy igazából nagyon is vonzódott az idősebb férfiakhoz.
- Huszonhárom vagyok és nem kell csinálnunk semmit, amíg nem töltöd be a tizennyolcat - felelte komoran Zac. Nem erre a válaszra számított és kezdte kínosan érezni magát.
- Ja, mert valószínű, hogy kibírok még egy évet szex nélkül. Éppen miattad. - forgatta a szemét Nina.
- Egyébként a barátnőd, Charli is egy nagykorú pasival jár.
- De az ő pasija legalább még egyetemista, csak mellette dolgozik is.
Zac lemondóan sóhajtott és lesütötte tengerkék szemeit. - Akkor legyünk csak barátok! Kedvellek és örülnék, ha az életem része lennél.
Nina a reménykedve várakozó fiút nézte és túlságosan elgyengült ahhoz, hogy nemet mondjon. Végül megadóan vállat vont. - Legyen, de csak barátok! Ami akár azzal is kezdődhetne, hogy bejössz és megírod a leckémet, mert nekem tanulnom kell egy holnapi dogára és nincs mellette időm házi feladatot is írni - panaszolta.
- Az csalás lenne, nem? - vonta fel a szemöldökét egy féloldalas mosoly kíséretében Zac, amitől Nina térdei azonnal remegni kezdtek.
- Azért vannak a szabályok, hogy megszegjük őket - kacsintott végül a lány, aztán elindult a bejárat felé. Az ajtóból visszafordult, mert nem hallotta a háta mögül a fiú lépteit. Zac még mindig a kocsija előtt állt. - Figyelj, anya és Victoria ötkor jönnek haza a manikűröstől, úgyhogy sietnünk kell! A ringyó nővérem miatt szobafogságban vagyok, úgyhogy kocsikázni nem mehetek veled. Bár szerintem annak sem örülne anyám, ha egy idősebb pasival találna a szobámban... úgyhogy szedd a lábad!
Zac végül beadta a derekát és mosolyogva elindult.

Zac

Emma elszántan csengetett be Declanék ajtaján. A nap bágyadtan sütött az épület fölött. A lány gondosan formázott haját gyengéden táncoltatta a szellő. Emma épp próbálta lesimítani a rakoncátlankodó tincseket, amikor megjelent az ajtóban Declan. A fiú az iskolában viselt glames-csillogó ruhái helyett ezúttal egy szakadt David Bowie-s pólót és egy kopott halásznadrágot viselt. Haja kócosan a szemébe lógott, ami alatt hanyagul elmaszatolódott a fekete szemceruza.
- Nem tudtam, hogy a grunge külső visszatért a köztudatba - jegyezte meg csípős hangon Emma annak ellenére, hogy igazából ezzel a megjelenéssel szexisebbnek találta a fiút.
- Meglepő, hogy egyáltalán tudod, mi az a grunge - vonta fel a szemöldökét Declan.
- Kurt Cobaint még én is ismerem, bár ha jobban megnézlek, inkább úgy festesz, mint valami emós.
- Ha az interjú miatt jöttél, a döntésem nem. És semmivel sem tudsz meggyőzni. Nem akarok arról interjút adni, hogyan ölte meg magát a szemem láttára az egyik iskolatársam. Ráadásul egyáltalán nem vágom, miért erőlteted ennyire. Azért, hogy nézettséged legyen? - Declan gyanakodva fürkészte a lány csalódott arcát.
Emma végül kihúzta magát és úgy döntött, nem erőlteti tovább a dolgot. Új ötlete támadt. Miért csinálna Declanből sztárt, ha helyette magából is csinálhat?
Igen! Megérdemlem, hogy végre rám is figyeljenek az emberek! Csodás vagyok, de senki nem hajlandó erről tudomást venni - gondolta, majd végül szomorúan csengő hangon beszélni kezdett. - Ha nem hagyod, hogy interjút készítsek veled, akkor csináljuk fordítva! Szeretnék beszélni arról, miként élem meg, hogy több százan láttak engem meztelenül a twitteren. Azt akarom, hogy akik szégyentelenül nézik a zuhanyzós videómat és maszturbálnak rá, tudják, hogy ezzel mennyire megsértik a személyes jogaimat és az érzéseimet - mondta, aztán még egy könnycseppet is sikerült elmorzsolnia befejezésként.
Szinte biztos volt benne, hogy Declan nemet mond. Meglepődött, amikor a fiú kitárta az ajtót és félre állt, hogy beinvitálja őt. - El sem tudom képzelni, min mész most keresztül. Akiben van egy kis emberség, az nem nézi meg a videódat. Segítek neked, mert megérdemled, hogy tudasd az állaspontodat. Talán sikerül hatnod a többiekre, bár kevés esélyt látok rá.
Egyáltalán nem izgat, sőt! Élvezem, hogy a pasik rám gondolnak, miközben a kígyójukat fojtogatják. Engem csak az érdekel, hogy a figyelem középpontjában tündököljek, mint Iggy - gondolta Emma, miközben szipogva belépett házba.

Declan

Demi Luke garázsában ült a kopott, barna kanapén és sóvárgó tekintettel nézte, ahogy a helyiség közepén álló fiú egy gitárral a kezében a Kiss Me című dal New Found Glory-féle feldolgozását énekelte. Luke tagadhatatlanul sugárzott a boldogságtól, amikor zenélt. Demi ilyenkor még vonzóbbnak találta őt, mint általában.
Miután Luke befejezte a dalt, leült a lány mellé és átkarolta őt. - Nagyon béna voltam? - kérdezte félig viccelődve, félig komolyan, miközben Demi hajával játszott.
- Szerintem te arra születtél, hogy zenélj.
A fiú meghatódva, nagy szemekkel nézett rá. - Komolyan így gondolod?
- Igen. Ideje lenne feladnod egy hirdetést és új tagokat keresned a bandádba! Én szívesen segítenék. Kár lenne elfecsérelni a tehetséged.
- Annyira jól esik, hogy támogatsz. Köszönöm! - lehelte hálásan Luke, majd közelebb hajolt Demihez, hogy megcsókolja őt.
Amint egymáshoz értek ajkaik, a lány egész teste megremegett. Ez volt az a pillanat, amikor érezte, hogy teljesen és visszafordíthatatlanul beleszeretett Luke-ba. Nem sejtette, hogy ugyanabban a pillanatban néhány utcával távolabb az erkélyen cigarettázó Taylor elhatározta, hogy visszaszerzi a fiút.

Demi & Luke

Eközben Iggy feldúltan nézte az ágyában fekve a telefonja kijelzőjét. Kat felfedte arcát népszerűbb TikTok profilján, ahová gorilla-stílusban készült twerkelős videóit posztolta. Iggy egyáltalán nem örült, amikor megtudta, hogy a profil Katé. Az sem javított a hangulatán, hogy a Katről, Aváról és Emmáról készült zuhanyzós videó is egyre nagyobb figyelmet kapott. Hirtelen elhatározással felpattant az ágyról és átsietett Awsten szobájába. A fiú a nyitott ablakban ült és cigarettázott, amikor Iggy kopogás nélkül berontott a szobájába.
- Már mondtam, hogy a házban ne dohányozz! - forgatta a szemét undorodva.
Awsten ügyet sem vetett a hallottakra. Teljes nyugalomban szívott egy újabb slukkot, miközben a lány felé fordult.
- Gondolom nem ezért jöttél.
- Jól gondolod. Azt akarom, hogy csavard el Kat fejét. Érd el, hogy teljesen beléd zúgjon, aztán amikor már szerelmes, mondd meg, hogy csak szórakoztál vele.
- Én népszerű vagyok, ami azt jelenti, hogy csak még népszerűbbé tenném őt is, ha összejönnénk. Egyébként sem vagyok az esete szerintem, ami arra utal, hogy pocsék az ízlése.
- De valamit tennem kell! Meg kell törnünk azt a cafkát. Ma összejött a suliban azzal a gusztustalan Ashtonnal. Egyikük sem érdemli meg a boldogságot.
- Nem is tudom... - bámult ki az ablakon Awsten.
Iggy türelmetlenül felcsattant. - Ha te nem vállalod, megkérem Justin egyik haverját a focicsapatból!
- Rendben, benne vagyok! Megteszem, amit kérsz - egyezett bele Awsten, csak mert nem akarta, hogy épp Justin egyik haverja tegyen szívességet a lánynak. - De mi lesz, ha a terved balul sül el? Ha nem szeret belém és csak örülni fog, hogy felhasználhat engem a népszerűséghez? Aztán csak hozzá segítenénk a céljai eléréséhez.
- Beléd fog szeretni. Ismerlek és tudom, hogy ha a fejedbe veszel valamit, azt úgyis eléred - mosolygott elszántan Iggy.

Iggy

2 megjegyzés: