2016. május 5., csütörtök

18. Fejezet: Az új osztálytárs

Iggy
Iggy kialvatlanul, zaklatottan ébredt rózsaszín paplana alatt. Az éjszaka folyamán többször is azon kapta magát, hogy bosszantó álmok miatt riad fel újra és újra. Álmában Justint látta, amint épp karjaiba zárja Selenát, hogy aztán izmos, meztelen testéhez szorítsa őt. Iggy tudatába kitörölhetetlenül beleégett az a pár másodperc, amit a Justin csalfaságáról készült videón látott még az általa tervezett bulin. Fájó szívvel gondolt vissza arra az estére és azt kívánta, bár sosem történt volna meg. Bárcsak Justin már a kiránduláson elmondta volna neki az igazat őszintén, de nem tette. Akkor is a szemébe hazudott, ő pedig hagyta magát a szerelem által elvakítani. A következő álomfoszlányban Justin és Selena elégtétellel az arcukon, harsányan nevettek rajta. Aztán váratlanul megváltozott a kép. A következő álombeli filmkockán Miley szerepelt. Egy férfi kéz épp blúza gombjaival babrált, majd lecsúsztatta pántjait a válláról, fedetlenné téve a lány melleit. Vágyra éhes száj jelent meg Miley nyakán és haladt óvatos, lassú csókokkal egyre lejjebb és lejjebb a testén. Logan szája volt az. Iggy már a szépítkezőasztala előtt ült és a haját fésülte, de még mindig ez az álom járt a fejében. 
Dylan jelent meg szobája ajtajában.
- Iszom egy kávét, te is kérsz?
- Persze, hogy kérek - vetette oda töprengés közben Iggy. Egyébként is mi lenne, ha Logan és Miley lefeküdne egymással? - gondolta magában. Hiszen őt nem izgatja csöppet sem a fiú. Nem érez iránta semmit, még csak nem is vonzódik hozzá. Fejében tűnődő hangját még így, képzeletben is észrevette, hogy hirtelen túl magasra szökött. Idegesen ledobta fésűjét az asztalra és felállt, hogy az ablakhoz lépjen. Logan épp akkor lépett be a szomszédház bejáratán tegnapi ruhájában.
- Mileynál aludt?! - hüledezett félhangosan Iggy, miközben összeráncolta szemöldökét. Maga is meglepődött azon, mennyire kellemetlenül érintette ez a felismerés.
Miután Dylannel elszürcsölték a hátsó kertben kávéjukat, mindketten elindultak a lány Ferrarija felé.
- Én ma a saját kocsimmal megyek, elviszem Logant a suliba - mondta Dylan, mikor Iggy már beült a vezetőülésre és várakozón, türelmetlenül csettintgetni kezdett, majd vállat vont és a gázra lépett.

Iggy rózsaszín, mélyen dekoltált miniruhát viselt hozzá színben passzoló táskával és cipővel. Haját feje búbján lófarokba fogta, copfja jobbra-balra járt, miközben bevonult az iskolába, akár egy szupermodell. Szintén csinos barátnői a nyomában lépkedtek, ő pedig egy pillanatra sem lassítva tempóján kivette egy elsős forma fiú kezéből a tollat és odafirkantotta nevét a felé nyújtott, őt ábrázoló fotóra. Az elsős fiú hálásan mosolygott. Most, hogy Justin élete darabjaira hullott, megcsalta őt majd a kispadra kényszerült a focicsapatban, fenyegetés és vetélytárs nélkül egyes-egyedül ő uralta az iskolát. Kissé kedvét szegte az egyik padban ülő Justin látványa, amikor belépett a terembe. Úgy döntött, nem hagyja, hogy a múltban történtek beárnyékolják fényes jövőjét. Odalépett a fiúhoz, barátnői pedig kíváncsian megálltak mögötte.
- Úgy látom, kiengedtek a kórházból - jegyezte meg Iggy, ám ez inkább hangzott puszta megállapításnak, mintsem örömködésnek.
- Igen, tegnap este - Justint meglepte, hogy a lány megszólította őt, ám öröme nem tartott sokáig.
- Hát, azért vigyázz magadra. Bár a kispadon úgysem eshet bajod. - Azzal megrázta lófarkát és mosolyogva a helyére indult. Barátnői kuncogva követték, Justin pedig sértetten a padjára meredt és nem is nézett újra fel, amíg be nem lépett a terembe az egymással felszabadultan beszélgető Dylan és Logan. Elszomorodott ha arra gondolt, hogy neki egy ilyen igaz barátja sincs. Talán az volt a gond, hogy rossz emberekkel próbált barátkozni, mint amilyen Zayn is? Akik csak a népszerűséget látják benne? Ez a két srác viszont mindig számíthat egymásra. Neki is ilyen barátokra lenne szüksége. Gondolataiból Zayn pár paddal távolabbról felhangzó szavai zökkentették ki.
- Gyönyörű vagy ma is!
- Tudom, mint mindig - hangzott a válasz Iggytől, aki ezután elővette tükrét, hogy lecsekkolja amúgy is tuti biztos sminkjét, majd intett barátnőinek és nyomában a csajokkal elindult az ajtó felé.
- Hová mentek? - szólt utánuk a padjában ülő Dylan.
- Meginni egy Capyt óra előtt. Jössz? - kérdezte Iggy hátra sem fordulva.
- Aha, megyünk mi is. - Azzal Dylan és Logan felállt, mire Iggy kénytelen volt visszafordulni az ajtóból.
- Őt nem hívtam - bökött Logan felé, mire az visszaült helyére.
- Akkor én sem megyek.
Dylan ekkor hátrafordult és az utolsó padban megpillantotta Nicket, aki megszégyenülése óta ekkor ment először iskolába. Többen - többek között Luke és Taylor is - még mindig mosolyogva pislogtak hátra a fiúra, aki szúrós tekintetét le sem vette Dylanről. Iggy követte testvére pillantását Nick irányába és megsajnálta őt.
- Na jó, felőlem Logan is jöhet - adta be a derekát és elindult. 

Charli & Iggy
Mikor Dylan és Logan ismét felálltak, hogy kövessék a lányt, Kristen is váratlanul ott termett. Iggy már csak a suli menzáján vette észre, hogy Kristen is ott van. Addigra már megvették italukat a büféből és azt szürcsölgették. Az ablakok előtt elhúzódó egyetlen hosszú asztalnál ültek, ahol mindannyian kényelmesen elfértek. A többi asztalnál néhol ült egy-két lézengő diák, akik bizonyos időközönként lopva Iggyre pillantottak, de egyébként csendes és kihalt volt a menza. Mindenki az első óráját várta a termekben.
- Te meg mit keresel itt? - kérdezte felháborodva és meglepetten Iggy, mikor megpillantotta a Logan jobbján ülő Kristent, aki átszellemülten szaglászta a magát ettől felettébb kínosan érző fiút.
- Hát ülök - felelt egyszerűen Kristen. Bár az utóbbi időben igen kinyílt a csipája, Iggyt nem akarta magára haragítani.
- Akkor ülj máshol, ne az én asztalomnál! - vetette oda Iggy az égre emelve tekintetét. Körülötte ülő barátnői lenézően, kuncogva néztek Kristenre, aki viszont nem mozdult.
- Na, mi lesz már?! Ülj máshová! - Iggy hangja türelmetlen és parancsoló volt.. Kristen úgy dönttöt, inkább elkerüli a Logan előtti megszégyenülést, így végül felállt.
- Ügyes vagy. Órán talizunk. Cupp. - nézett rá Iggy, aztán a mellette ülő Ninához fordult, miközben beleszürcsölt Capyjébe. - Masszírozd meg az ujjaim, hosszú nap áll előttünk!
Közben Logan is felállt az asztaltól. Iggy kérdőn pillantott rá.
- Ha másnak nem engeded, hogy ide üljön, én sem fogok - mondta a fiú és Kristen után indult.
- A menőkkel ülhetsz egy asztalnál és elutasítod? - hüledezett Ariana, de Logan már nem figyelt rájuk.
- Menj csak az új barátaidhoz, Mileyhoz és Kristenhez! - szólt utána gúnyosan Iggy. Charli szíve összeszorult, mikor Dylan is felállt, hogy kövesse barátját. Nina a távozókra fittyet hányva felsóhajtott.
- Szexhiányom van.
- Neked mikor nincs? - nézett rá Charli.
- Amikor épp szexelek.
- Milyen volt a tegnap estétek? - kérdezte Iggy, csak hogy próbálja elterelni a figyelmét Loganről.
- Jó volt, delután shoppingoltam. Vettem egy iszonyat klassz csizmát, holnap fel is veszem - újságolta Charli.
- Én taliztam egy sráccal, akit a neten ismertem meg. Huszonhárom éves és focista. Nagyon jó pasi! Szerintem össze is fogunk jönni! - csacsogta Nina.
Nina & Ariana
- Én az egész estét a fürdőszobában töltöttem. Unalmamban meztelenül nézegettem magam a tükörben, aztán a kádban aludtam - mesélte Ariana.
- De hát miért? - csodálkoztak tágra nyílt szemekkel barátnői.
- Mert Iggy azt mondta, bemutat egy jó pasinak, ha magamra zárom a fürdő ajtaját és a kulcsot lehúzom a vécén.
- És te megtetted? - nevetett a lányra szánakozva Charli.
- Igen, meg. Iggy, mikor mutatsz be neki? - fordult barátnőjéhez izgatottan Ariana.
- Ne türelmetlenkedj, szívem. Mindennek eljön az ideje.
- És neked milyen estéd volt? - kérdezte Nina, aki közben azon morfondírozott, egy izmos, jóképű srácért cserébe ő is magára zárná a fürdő ajtaját, a kulcsot pedig még le is nyelné.
- Borzasztó. Dylan nagyon aggódott Loganért, miután összeveszett a nevelőapjával és eltűnt. Segítettem neki a nyomára bukkanni, persze csak a közösségi oldalaimon keresztül, de még így is fárasztó volt.
Iggy lelki szemei előtt újra feltűnt az egy szobában alvó Logan és Miley képe, amit gyorsan megpróbált kiűzni gondolataiból. 

Mikor a lányok visszaértek a terembe, a tanár már az asztala mögött ült.
- Elnézést tanár úr, csak megszomjaztunk - szólt Iggy kihívóan mosolyogva a tanárra.
- Semmi baj, üljetek le.
- Maga annyira szexi - mondta álmodozó hangon Ariana, mikor elsétált a férfi mellett, aki csak zavartan mosolygott a dicséret hallatán.
Demi sóvárogva nézte őt kezére támaszkodva. A mellette ülő Emma figyelmét viszont más kötötte le. Bizonyos időközönként lopva Zaynre pillantott, majd gyorsan elkapta a fejét, amikor tekintetük találkozott.
- Voulez vous coucher avec moi? - kérdezte ceruzával a szájába, csábosan bámulva a tanárt Miley, mikor már az óra közepénél tartottak.
- Kár, hogy ezen a kérdésen kívül elég szegényes a francia tudásod - mondta szenvtelenül Pierre, mire Miley csalódottan sóhajtott.
- Mit kérdeztél tőle? - kíváncsiskodott a mellette ülő Selena. Ez volt az első alkalom, hogy a nap folyamán hozzászólt padtársához.
- Azt, hogy lefeküdne-e velem. - vont vállat Miley, majd hozzátette: - Még mindig haragszol?
- Igen, de később beszélhetnénk. Sajnos senki másban nem bízhatok.
- Az jó lenne. Nekem is van mesélni valóm.
Mikor szünetben Charli kiment a mosdóba Ninával, Logan leült a szépítkező Iggy mellé.
- Mi a bajod velem?
- Semmi, mi lenne? - vont vállat a lány, közben pedig le sem vette tekintetét tükörképéről.
- Szerintem pedig van valami...
- Ne fárassz, kérlek.
- Köszi, hogy Dylannel aggódtatok értem tegnap este. Sokat jelent - hálálkodott Logan, majd felállt és a helyére indult.
- Csak ne szokj hozzá! - nézett utána Iggy.

Dylan kissé feszülten indult el a mosdóba annak fényében, hogy Nick már újra a suliban van. Remélte, hogy a történtek után a fiú lemond a további fenyegetőzésekről és bántalmazásról. Már kezdett megnyugodni, mikor kifelé jövet megállt a mosdókagylónál, hogy kezet mosson, amikor megpillantotta a tükörben a mögötte álló Nicket.
- Mit akarsz? - kérdezte Dylan és szembefordult a fiúval.
- Azt hiszed, minden el van intézve azzal, hogy a húgod felpakolta rólam a netre azt a megalázó videót? Hát képzeld, egyáltalán nem! Csak még inkább szét akarom rúgni a segged, te kis buzi! - mondta dühösen Nick, majd belemarkolt Dylan hajába és a mosdó csempézett falához nyomta a fejét.
Dylan
- Miért nem szállsz le rólam?! - morogta fogai közt préselve a szavakat Dylan. Felüdülés volt ez a pár Nick-mentes nap, közben pedig Zayn is leszállt róla, de mindvégig tudta legbelül, hogy ez csak átmeneti időszak. csak egy lélegzetvételnyi szünet, hogy aztán végül minden újra visszatérjen a megszokott és elcsépelt kerékvágásba. Bár azt remélte, ez a szünet kicsit tovább tart majd, de úgy tűnik, Nicket nem lehet egykönnyen megfélemlíteni, ha se Justin haverjainak, se Iggynek nem sikerült.
- Mert miattad nyomták bele a fejem a vécécsészébe és miattad tette ezt közzé a testvéred!
- Tévedsz. Ez mind miattad történt. Te kezdted az egészet - mondta Dylan, mire Nick erősebben belemarkolt a hajába. Dylan felszisszent a fájdalomtól. Ekkor mindketten meghallották a kinyíló ajtó zaját, Nick pedig elengedte őt és az akkor belépő másodéveseket félrelökve kicsörtetett a mosdóból. Dylan belenézett a falra szerelt tükörbe. Gyűlölte magát. Mindig is egy lúzer marad... Logan legalább képes kiállni magáért és másokért is, de ő nem. Habár tudta, Loganért vagy Iggyért ő is bármikor gondolkodás nélkül kiállni, bármilyen túlerővel szemben. Talán saját magát nem tartja olyan fontosnak, mint másokat... Nem akar gyáva lenni. Senkinek sem akar a lábtörlője lenni.
Mire visszaért a terembe, sikerült mosolyt erőltetnie az arcára. Nem akarta, hogy Logannek miatta essen baja és tudta, ha barátja tudomást szerez Nick újabb fenyegetéséről, gondolkodás nélkül nekimegy a fiúnak.

Ekkor lépett be a terembe ő. Minden szem rá szegeződött, minden fej felé fordult. A lányok izgatottan összesúgtak és csillogó szemekkel nézték az újonnan érkezőt. Tornacipőben, fekete szaggatott farmerben és feszülő szürke trikóban, arcán tétovázással, táskáját a kezében lógatva állt az ajtóban. Miley már pattant volna fel helyéről, hogy elé siessen, de Iggy gyorsabbnak bizonyult. Egy pillanat alatt kecsesen a fiú előtt termett, barátnői pedig nyomban követték őt.
Tyler
- Szia, kit keresel? - kérdezte tőle szokatlan segítőkészséggel Iggy.
- Az osztályomat.
- Ha ide járnál, biztosan emlékeznék rád.
- Phoenixből költöztem ide. Ez Mr. Warner osztálya, nem? - kérdezte a fiú, miközben a nyitott ajtón álló kártyára emelte tekintetét. Iggy bólintott.
- Akkor mostantól ez az osztályom.
A lányok arca felragyogott a hír hallatán. Ekkor megjelent Iggy mellett Miley, akinek időközben rejtélyes módon lejjebb csúszott a dekoltázsa és kivillant melltartója széle.
- Hali, Miley vagyok. Ülhetsz mellettem, ha szeretnél - nyújtotta kezét új osztálytársa felé, mire Selena sértődötten felszisszent.
- Tyler... Posey. Köszi, de találok szabad helyet - mosolygott Tyler, miközben szétnézett a teremben üres pad után kutatva. Mindenki párban ült, kivéve Justint és Zayt, akik összeveszésük után szétültek és azóta nincs padtársuk. Tyler elindult a hozzá közelebb ülő Justin felé, hogy helyet foglaljon mellette.
- Szabad?
Justin felnézett a fiúra, majd levette táskáját a mellette álló székről, hogy Tyler letudjon ülni. Iggy bosszankodva a helyére indult, mikor megpillantotta a teremhez közeledő McCall tanárnőt.

A tanárnő gyilkos pillantásokat vetett a tanulókra, miután belépett a terembe.
- Dolgozatírás kémiából. Az osztály fele ugyanis a bukás és a kettes között lebeg - mondta köszönés gyanánt. Leült tanári asztala mögé és megigazította orrán a szemüvegét, aztán elővett rózsaszín mappájából egy köteg papírt és Kristenre pillantott.
- Gyere, oszd ki a feladatlapokat! - utasította. A lán kelletlenül dobolt lábával a padlón.
- Már megint én?!
- Igen, te! Baj van a felfogásoddal, aranyom? Van miért vezekelned! - pirított rá McCall. A tanári asztala előtt ülő Demi és Emma ezután olyan elmotyogott szavakat vélt hallani a nő bajsza alól, mint a szemtelen, neveletlen, vagy az oda nem illő maszturbálás. Kristen csapkodva, kelletlenül felállt és dübörögve elindult a lapokért. Ekkor McCall megpillantotta a Justin mellett ülő Tylert.
- Hát te meg ki a bánat vagy? - csodálkozott.
- Most iratkoztam át a suliba... - kezdte Tyler, de a tanárnő a szavába vágott. - Te már vagy a negyedik új diák vagy az éven ebben a pokolfajzat osztályban... - itt látványosan sóhajtott. - Nem baj, te is megírod a dolgozatot, hogy felmérjük a tudásodat. Melyik iskolából jöttél? - A tanárnőn látszott, alig várja hogy leszólhassa egy másik iskola képzését.
- Phoenixbe jártam iskolába, de múlthéten ide költöztünk a szüleimmel, mert apa itt kapott új munkát, nekem pedig nem volt kedvem minden reggel másfél órát motorozni iskolába menet. A motorozás hallatán több lány szeme is izgatottan felcsillant.
- Elhiszem, de nem kérdeztem. Inkább majd a dolgozatodban mutasd meg a hangod.
Tyler meglepetten nézett a tanárnőre és azon töprengett, hogyan kaphatott tanári munkát egy ilyen rémség. Nick, Austin és Zayn gúnyosan kuncogott a hátsó padokban, de Tyler egy pillantással elhallgattatta őket. Selena figyelmét nem kerülte el, hogy padtársa a pad alatt nyúlkál, miközben szeme sarkából az új srácot lesi.
- Te meg mi a szart csinálsz? Csak nem masztizol a pad alatt? - suttogta Mileyra meredve.
- Dehogy, csak levettem a bugyimat. Így ezzel már nem lesz gondja a szünetben. Tudod, tíz perc nem sok idő - mondta, miközben újra Tylerre pillantott.
- Úgysem fogod tudni elcsábítani már az első napon. - csóválta a fejét hitetlenkedve Selena.
- Fogadjunk száz dolcsiban.
- Rendben. - nyújtotta a kezét fölényes mosollyal az arcán.
Miután elkezdődött a dolgozatírás, már senkinek sem volt kedve nevetni. Ha McCall azt hitte, most sikerülni fog bárkinek is javítania, tévedett. A kérdések iszonyúan nehezek voltak. Iggy a pad alatt nyomkodta telefonját, hogy ki google-özze a megoldásokat. A kettővel mögötte ülő Dylan ugyanígy tett, míg Selena és Miley a szoknyájuk alól puskáztak.
Kristen
- Kristen ezzel szemben csak egy bajuszt pingált a dolgozatára, s közben Logant bámulta. Mivel A és B csoportot írtak, nem tudta lelesni padtársa dolgozatát, de mivel Kaya már az első öt percben kész volt sajátjával, Kristen rávette, hogy az ő dolgozatát is csinálja meg.
- Nem, ez csalás! Nem segítek. Magadra vess, hogy nem tanultál! - torkolta le fojtott hangon Kaya, mire Kristen elé tolta saját telefonját. Kaya rápillantott a kijelzőre és hátrahőkölt a székén.
- Titokban levideóztalak a vécéfülke fala fölött, amikor szartál. Ha nem segítesz, az egész iskola meglátja, mekkorákat durrantottál! - fenyegette Kristen, mire halálra rémült padtársa kelletlenül maga elé húzta dolgozatát, hogy megírja helyette. Kristen elégedetten mosolygott.
- Inkább fújnád ki az orrod. Ott lóg benne a fika - nézett rá sötéten Kaya. Kristen megtörölte puszta kezével az orrát, majd észrevétlenül padtársa széken lógó kabátjába törölte. Mindenki összerezzent, amikor McCall tanárnő ordibálni kezdett az utolsó padban térdükön kinyitott könyvvel felelőtlenül puskázó Austin-Nick párosra.
- Nem szégyellitek magatokat?! Mindketten elégtelent kaptok! Felháborító...

Tesióra előtt a lányok öltözőjében az új fiúról folyt a szó.
- Úgyis megszexelem! - bizonygatta Miley, aki elkötelezettségének érezte, hogy a suli minden pasijával ágyba bújjon.
- Te már el vagy használva, miért kellenél neki? - vetette oda Iggy.
- Ő még nem tudja, hogy ribanc vagyok - érvelt.
- Szerintem már akkor rájött, amikor bemutatkoztál neki - jegyezte meg Taylor, miközben lófarokba fogta derékig érő haját.
- Bocs, de azt sem gondolta volna senki, hogy Luke valaha is megfektet, aztán mégis partyba vágott Zaynnel engem és Selenát - nevetett elégedetten Miley, mire Taylor szája elgörbült és arca tésztaszerűen megnyúlt. Féltékeny lenne? De hiszen Luke és ő csak nagyon jó barátok, semmi több. Úgy döntött, nem hallgatja tovább Miley beszámolóját, így végül inkább elindult a tornaterembe.
- Jézusom, ti nagyobb lotyók vagytok, mint amilyennek tűntök! És ez nagyon nagy szó! - forgatta a szemét Iggy, aztán ő is elindult az ajtó felé. Barátnői azonnal a nyomában termettek.
- Köszönjük! - nevetett utánuk Miley. Kristen és Emma álmélkodva néztek Mileyra és Selenára, akinek úgy tűnt, egészen máshol járnak a gondolatai.
- Én is ribanc akarok lenni! Jó pasikkal akarok szexelni, mint ti! - sóhajtozott ábrándos arccal Kristen.
- Szívem, neked nem hogy jó, de semmilyen pasi nem merészkedik a tundrabugyidba. Próbáld ki egy uborkával - mondta Miley, Selena pedig hozzátette: - Vagy egy répával.
Kristen fontolóra vette a tanácsot, közben pedig Logant képzelte el lelki szemeivel. Selena talán kiolvasta tekintetéből, mire gondol, vagy csak még mindig élénken élt benne Kristen kiránduláson elkövetett ámokfutása, mert egy fújj kíséretében undorodó arccal kivonult az öltözőből. Miley követte barátnője példáját. Emma az új srácról locsogott Deminek, akinek fantáziáját egyáltalán nem mozgatta meg meg az új osztálytárs. Ellenben a lelátón ülő Nina és Ariana kocsányon lógó szemekkel bámulták Tylert, aki a pályán dekázott egy focilabdával, amíg a tanárra vártak. Iggy a nem messze tőlük ülő Justinra pillantott. A fiú vágyakozó arccal nézte a pályán focizgató társait. Iggy tudta róla, hogy a foci a szenvedélye és elképzelni sem tudta, mennyire nehéz lehet, ha megfosztanak valakit a szenvedélyétől. Ő maga képtelen lenne lemondani az éneklésről és a táncról. Viszont Justin megnyugodhat, mert ez a kényszerpihenő csak átmeneti. Iggy végül sajnálat helyett elégtétellel nyugtázta, hogy a fiú visszakapta az élettől azt, amit ő kapott tőle. Most már Selenán a sor, hogy szenvedjen...
Mikor Tyler pillantása a lelátón tekergőző Mileyra esett, a lány nem bírt magával tovább. Váratlanul felkapta felsőjét és megvillantotta melleit a fiú előtt. Tyler meglepetten nézett rá, majd minden  további nélkül elfordult, mire Miley bosszankodva levetette magát az egyik padra.

A testnevelés óra futással kezdődött. A diákok kelletlenül indultak el a tornaterem széle mentén, de az edző nem kímélte őket. Miley megszaporázta lépteit és felzárkózott Tyler mellé.
Tyler
- Tetszettek a melleim?
- Figyelj, engem mint csaj, nem érdekelsz. Csinos vagy meg minden, de nem vagy az esetem - mondta őszintén Tyler. Úgy gondolta, jobb, ha tisztázzák a dolgokat és Miley lemond további próbálkozásairól.
- Nem tudod, mit hagysz ki - vetette oda bosszúsan a lány, majd tovább futott. Helyére az elszánt Nina érkezett. Hosszú haja összefonva verdeste a hátát, miközben futott.
- Szia szépfiú. Nina vagyok és ez a szerencsenapod: kulcsot kaphatsz a testemhez.
- Milyen kulcsot? - játszotta az értetlent Tyler.
- Olyat, amivel mindenem kinyithatod - mosolygott rá kéjesen Nina.
- Úgy látom, ebben az osztályban mindenki ki van éhezve.
- Akkor adj ennem! - kérlelte kétségbeesetten a lány, miközben végigmérte a mellette futó fiút és tekintete megakadt melegítősortján, mire Tyler zavarba jött és a mellettük elfutó Logan-Dylan párosra nézett. Ekkor megjelent másik oldalán Ariana, aki álmodozó hangon megszólította őt:
- Kérlek, fejezd be, amit az uborka elkezdett...
- Mire gondolsz? - nézett rá értetlenül Tyler felvont szemöldökkel.
- Vedd el a szüzességem!
Tyler megcsóválta a fejét és lehagyta a két lányt. Helyére Iggy érkezett közéjük, aki szigorú tekintettel leszidta barátnőit.
- Úgy viselkedtek, mint az utolsó ribancok! Mi vagyunk a suli legmenőbb csajai, nekünk elérhetetlennek kell tűnnünk! A pasiknak az kell, amit nem kaphatnak meg! Ha tálcán ajánlod fel magad valakinek, abban mi a pláne? Csak az olyan lúzerek harapnak az ilyesmire, mint amilyen Austin és Nick. Nézzétek meg Selenát és Mileyt! Épp eszű, normális pasi nem foglalkozik egyikükkel sem! Ti is ilyenek akartok lenni? Csak leégettek engem! Ha nem változtattok a viselkedéseteken, nem lehettek többé a klikkem részesei - mondta bosszúsan Iggy, mire két barátnője rémülten egymásra pillantott. Bele sem mertek gondolni abba, milyen lenne, ha már nem tartoznának a suli legmenőbb klikkjébe.
- Ez miattad volt! Inkább titkolnád el, hogy csináltad egy zöldségfélével! Tök cikis - torkolta le Arianát Nina, mire az sírva fakadt és megszaporázta lépteit, hogy ne is lássa barátnőjét.
Az óra további részében a lányok fellélegezhettek, ugyanis leülhettek a lelátóra, amíg a fiúk fociztak.
- Muszáj nekem is fociznom? - nyavalygott Dylan. Ki nem állhatta ezt a sportot, de az edző hajthatatlan volt.
- Ez is csak gyakorlás a focicsapat tagjainak és veled együtt pont nyolcan vagytok, így alakíthattok két négyes csapatot. Sajnos Justin még nem focizhat. Állj be a többiek közé! - utasította Oldfield edző a duzzogó Dylant, aki Logan felé sétált. Tylerrel és Eddel kerültek egy csapatba Zayn, Luke, Austin és Nick ellen, akik gúnyosan kuncogtak, miközben átsétáltak a pálya másik oldalára: ugyanis köztudott volt, hogy sem Dylan, sem a stréber Ed nem brillírozik fociból, és Logan sincs a játék magaslatán. Tyler képességeit még senki sem ismerte, míg a másik csapatban Nick és Zayn elég jól focizott és a másik két társuk is értett a labdához. Annál is jobban meglepődött mindenki, amikor Dylan botladozása és Ed felé közeledő labdától való félelme ellenére az ő csapatuk nyert Tyler vezetésével. A fiú bámulatosan focizott: egymás után három gólt is lőtt az ellenfél kapujában egyre vörösebb fejjel álló Nick legnagyobb bosszúságára. Nicknél akkor telt be végleg a pohár, mikor a meccs vége előtt Tyler passzának köszönhetően még  Dylannek is sikerült szereznie egy gólt. A következő pillanatban a dühtől eltorzult arcú Zayn kirakta a lábát a mellette elfutó Dylan előtt, és a fiú egy nagy csattanás kíséretében hasravágódott. Nick, Austin és Zayn a hasukat fogták a nevetéstől, Iggy és Charli pedig azonnal felpattant a lelátón. - Te rohadék! - kiáltották kórusban.
Tyler odalépett Dylanhez és felsegítette őt a földről. - Jól vagy? - kérdezte aggódva. Közben a pálya egy távolabbi pontján álló Logan is feléjük sietett.
- Persze, kutyabajom - felelt Dylan a még mindig kezét fogó Tylert nézve, de a karján és térdén éktelenkedő véres horzsolások nem erről tanúskodtak.
- Le kell fertőtleníteni - nézett rá Tyler. Csattanás hallatszott a hátuk mögül és mindketten megfordultak. Zayn a földön feküdt, Logan pedig előtte állt. Valószínűleg fellökte a fiút. Mire Zayn feltápászkodott, már az edző is a pályán volt.
- Logan, Zayn, sajnos kénytelen vagyok megbüntetni mindkettőtöket.
- De hiszen megérdemelte! - tiltakozott Logan bosszúsan.
- Tudom, de az iskola területén tilos a verekedés. Ma délutáni elzáráson vesztek részt.
- Micsoda? - hüledezett Zayn. - De hiszen délután fociedzés és most én vagyok a csapatkapitány!
- Már nem. Egyáltalán nem viselkedsz arra méltóan! Kigáncsolsz valakit, csak mert gólt lőtt és vesztettél. Egy csapatkapitány nem így viselkedik! Amíg Justin nem épül fel, Tyler lesz a csapatkapitány, ugyanis jobban játszott ma, mint te valaha is! - mondta az edző, mire a lelátón ülő Justin harsányan felkacagott. Zayn ezt egy gyilkos pillantással nyugtázta. Dylan és Logan és egymásra mosolygott, Iggy pedig tapsolt örömében.
- Persze csak ha hajlandó vagy beszállni a csapatba. Úgyis kell egy ember átmenetileg Justin megüresedett helyére - fordult az edző Tylerhez.
- Benne vagyok - bólintott a fiú már csak azért is, hogy bosszantsa a számára különösen ellenszenvessé vált Zaynt, aki erre dühösen elindult az öltöző felé.
Ott aztán kitört a veszekedés. Zayn és Nick odaléptek Loganhez és szó nélkül neki lökték őt a szekrényéhez.
- Tudod, hol a helyed, lúzer! - vetette oda Zayn, majd felemelte ökölbe szorított kezét, hogy behúzzon egyet a fiúnak, de a mellettük öltöző Tyler elkapta a kezét.
- Hé, álljatok már le!
Válaszul Nick lefogta a fiút, Zayn pedig behúzott neki egyet. Azaz behúzott volna, ha Tyler nem hajol félre, minek következtében az ütés Nicket érte, aki megtántorodott és hátraesett. Miután sikerült feltápászkodnia, egyből megindult Tyler felé, mintha ő ütötte volna meg. Közben Zayn hátulról neki lökte a fiút az öltözőszekrénynek, aztán mielőtt az megfordulhatott volna, Nickkel a nyomában kicsörtetett az öltözőből.
- Jól vagy? - fordult Logan Tylerhez, aki csak legyintett. Logan hálásan mosolygott. - Köszi, hogy kiálltál mellettem.
- Ez volt a helyes.
- Ketten egy ellen, ez a szokás náluk - nézett az előbb távozó Nick és Zayn után sötéten Dylan, majd Logan és Tyler társaságában ő is elindult a következő órára.

Irodalomórán Logan savanyú képpel azon tűnődött, hogyan fogja elviselni az elzárást Zayn társaságában. Közben a mellette ülő Dylan azon tevékenykedett, hogy ő is büntetésben részesüljön. Miután sorozatos figyelmeztetésben részesült órán való evés, levelezés és beszélgetés miatt, végül elérte, amit akart: délutáni elzárásban részesülhet.
Logan
- Ezt meg miért csináltad? - nézett rá csodálkozva Logan.
- Hogy elviselhetőbbé tegyem a délutánod. Amúgy is azért kaptál büntetést, mert kiálltál mellettem.
- Köszi - vigyorodott el hálásan Logan. Így már nem lesz olyan elviselhetetlen az elzárás. Közben Iggy és Charli azzal múlatta az időt, hogy minden alkalommal csináltak magukról egy szelfit, amikor a tanár megfordult, hogy a táblára írjon.
Óra után Selena és Miley a suli mögötti szokásos helyükön cigiztek.
- Gondolom, akkor elmész a délutáni pom-pom edzésre - szólt Selena neheztelő pillantással.
Miley óvatosan bólintott. Barátnője szomorúan nézett rá.
- Hát nem érek annyit neked, hogy miattam kiszállj a csapatból?
- Tegnap majdnem megerőszakoltak, hadd legyen már ennyi örömöm, miért nem tudsz te is velem örülni?! Hogy lehetsz ennyire önző, hogy csak saját magaddal törődsz?! - fakadt ki Miley, mire Selena kicsit szégyenkezve és hitetlenkedve rámeredt.
- Mi az, hogy majdnem megerőszakoltak? Olyan nincs, hogy te ne lennél benne a szexben! - jelentette ki megkérdőjelezhetetlen nyomatékkal a hangjában.
- Én is azt hittem egészen tegnapig. Egy fősulis srác kocsijában, a külvárosban történt. Épp belemelegedtünk a dologba, aztán teljesen megundorodtam attól a szemétládától. Kiakartam szállni a kocsiból, de nem hagyta. Megütött és leakarta tépni rólam a ruhát. Végül sikerült elmenekülnöm. Életemben nem rohantam még így. Lesiettem az aluljáróba, de oda is követett. Csak akkor lécelt le, mikor összefutottam Logannel.
Barátnője tátott szájjal hallgatta mondandóját, aztán a nyakába vetette magát. Nem tudott többé haragudni Mileyra. - Annyira sajnálom!
Mileynak nagyon jól esett a lány ölelése. Már nagyon hiányzott a legjobb barátnője.
- És te mit akartál mesélni?
Selena elkomorult.
- Azt, hogy... terhes vagyok.
Mileynak leesett az álla.
- Ez nem lehet igaz..
- De, sajnos az. És azt sem tudom, ki az apja. Justinnak azt mondtam, hogy ő. Reméltem, hogy így majd velem lesz, de egyáltalán nem érdeklem őt. Elküldött. Aztán lehet, hogy Nick az apja, vagy kitudja, melyik srác azok közül, akikkel az utóbbi pár hétben összefeküdtem.
- El kell vetetned, amint lehet! Veled megyek és végig melletted leszek! Minden rendben lesz - mondta komoly arccal Miley és magához ölelte a kétségbeesett lányt.
- Köszönöm! Nem is tudod, mennyit segít, hogy mellettem állsz! Már kezdtem becsavarodni egyedül ezzel az egésszel... Ne haragudj, amiért gyerekesen viselkedtem. Ha a pom-pom örömet okoz neked, én mindenben támogatlak!

Mikor Logan lement a büfébe, Dylan gyorsan félrehívta Iggyt, hogy számon kérje, de a lány egy kérdéssel előzte meg őt.
- Jól vagy? Zayn még megbánja, ne aggódj!
- Jól vagyok - mosolyodott el testvére aggodalmán Dylan, majd sietve a tárgyra tért.
- Mi a bajod Logannel? Egész nap olyan furán bánsz vele, pedig már tök jól elvoltatok.
Iggy maga sem tudta, miért bosszantja a tény, hogy Logan Mileynál aludt, de nem is akarta közölni ezt testvérével. Végül egy szót sem kellett szólnia, mert Dylan leolvasta az arcáról, mikor rá pillantott az ajtón belépő Mileyra.
- Figyelj, tudom hogy ki nem állhatod Mileyt, de Logan elmondta, miért aludt nála tegnap este.
- Na és miért? Nem mintha érdekelne - vonta fel a szemöldökét karba tett kézzel Iggy.
- Azért, mert Mileyt majdnem megerőszakolták és összefutott Logannel, aki hazakísérte őt. Miley ki volt készülve, Logan meg nem akart hazamenni Roberthez, ezért ott aludt a földön Mileynál. Ennyi az egész - suttogta Dylan, mire Iggy hangosan felnevetett.
- Majdnem megerőszakolták? Hiszen bárki alá képes befeküdni... Egyébként miért mondod ezt úgy, mintha engem fikarcnyit is érdekelne? Teszek rá, mikor kivel alszik Logan - zárta le a beszélgetést szokásos stílusában Iggy, aztán hátradobta copfját és a helyére indult. Bosszankodva pillantotta meg a Kattel önfeledten nevetgélő Justint, mellesleg tesi óta a lány ugyanúgy fogta össze a haját, mint ahogy ő.
Ha ez a ribanc a helyemre pályázik, nagyon be fog égni. Sosem lesz olyan, mint én - gondolta magában elégedetten.
Justin
Közben Justin visszaengedte Taylort a helyére, ő pedig leült Tyler mellé. A fiú a telefonját nyomkodta és nem nézett fel a kijelzőről. Justin úgy döntött, megszólítja őt.
- Örülök, hogy te leszel a csapatkapitány és nem Zayn, amíg én nem játszhatok.
Tyler felnézett a telefonjáról. - Köszi. Nem vagytok jóban?
- Legjobb barátok voltunk még pár nappal ezelőttig. - sóhajtott komoran Justin. - de már nem tudtam elviselni, hogy nyomul a volt csajomra. - itt Iggyre pillantott. - Aztán tegnap kijelentette, hogy elvesz tőlem mindent, ami fontos számomra. Ha te nem jössz, talán sikerült is volna neki. Hálás vagyok, amiért ilyen jól játszol. Majdnem olyan jól, mint én - vigyorodott el.
- Kösz - mosolygott Tyler. - Egy igaz barátnak nem így kéne viselkednie.
- Kezdem azt hinni, hogy ő csak a népszerűségért barátkozott velem. - Justin szomorúan csóválta a fejét.
- Engem az pont nem érdekel. Ha jól gondolom, Iggy az exed. Miért szakítottatok?
- Megcsaltam... - hajtotta le a fejét ökölbe szorított kézzel Justin. Nem Tylerre volt mérges a kérdés miatt, hanem csakis magára, amiért ilyet tett a lánnyal, akit szeret.
- Az nem szép dolog - jegyezte meg Tyler.
- Tudom. Bűnhődöm is érte minden áldott nap.

Iskola után a focicsapat tagjai edzésre indultak a szabadtéri pályára, míg Iggy és a lányok a tornateremben gyakorolták koreográfiájukat új figurákkal megspékelve pom-pom egyenruháikban. Miley élvezettel pózolt a sajátjában. Dylan, Logan és Zayn pedig az elzárás helyszínéül szolgáló terem felé kullogott. Bánatukra McCall tanárnő ült a tanári asztal mögött.
- Maga mit keres itt? - szörnyülködött Dylan, mire a tanárnő felnézett az előtte heverő dolgozathalomból.
- Ma én felügyelem a délutáni elzárást. Üljetek le és egy hangot se halljak! Épp a kémiadolgozataitokat javítom.
Logan és Dylan kelletlenül leült az ajtóhoz legközelebb álló padsorba, Zayn pedig az ablak mellettihez igyekezett. Ekkor megjelent az ajtóban Kristen és Logan láttán felragyogott az arca. Odasietett a tanárnőhöz, aki a szemét forgatva sóhajtozni kezdett.
- Te meg mi a fenéért nem mentél még haza?
- Belátom, hogy igaza volt. Nagyon rosszul viselkedtem és sokat kell érte vezekelnem. Kezdhetném azzal, hogy itt maradok önként a mai elzáráson? - kérdezte bűnbánóan Kristen, amivel sikerült kivívnia egy elismerő pillantást McCallból.
- Persze, ülj le! És ne halljak egy pisszenést se!
Kristen a közvetlenül Loganék mögötti padban foglalt helyet és élvezettel fixírozni kezdte a fiú alsónadrágjának egy kilátszó szeletét. Esze ágában sem volt megjavulni. Soha nem érezte még ilyen elevennek magát, mint az utóbbi időben. Szürke kisegérből igazi lázadó lett, ő legalábbis így tekintett saját magára. Csakis azért vállalta az elzárást, hogy addig is leshesse Logant és a közelében lehessen. Már elő is vette telefonját, hogy lesifotókat készítsen az előtte ülő fiúról. Az ablak mellett ülő Zayn megvető kifejezéssel az arcán figyelte ténykedését.

Közben Iggy épp lecseszéssel jutalmazta a pom-pom lányokat.
Miley
- Ez a teljesítmény ide nem elég! Szedjétek össze magatokat, ha fele olyan jók akartok lenni, mint én! Egyáltalán nem vagyok elájulva tőletek. Ariana, te például feléledhetnél végre! Olyan vagy, mint aki mindjárt állva elalszik. Miley, te pedig ne nyújtogasd állandóan tánc közben azt az óriási nyelved, mert levágom! - Ninán és Charlin kívül mindegyik lányhoz volt egy-két keresetlen szava, hogy arra sarkallja őket: legyenek jobbak. Ekkor az ajtóban megjelent az elzárásról mosdóra kikéredzkedő Kristen. Kinyújtotta nyelvét majd felrántotta felsőjét, hogy megmutassa a lányoknak melleit. Miután ez megtörtént, beintett és elfutott. A lányok behallották a csattanást a folyosóról, ami jelezte, hogy Kristen hanyatt esett. Mikor már az öltözőben azon fáradoztak a csapat tagjai, hogy kibújjanak egyenruhájukból, pittyegett egyet Miley telefonja jelezve, hogy új üzenete érkezett. Miley kíváncsian a kezébe vette mobilját, de amint megnyitotta az üzenetet, mintha megfagyott volna a vér az ereiben.
Úgyis az enyém leszel...
Fred írta, az a fiú, aki előző este majdnem megerőszakolta őt.

Logan és Dylan megkönnyebbülve lépett ki az iskola ajtaján, miután lejárt a büntetésük. A fociedzés végeztével hazatartó Tyler épp akkor ült fel motorjára. Dylan elnézte, ahogy a fiú felveszi a bukósisakját és beindítja a motort.
- Szexi, mi? - bökte oldalba vigyorogva Logan, mire Dylan arca vörössé vált.
- Haha, nagyon vicces vagy.
Ekkor csörtetett el mellettük a bosszús képű Zayn, és nem mulasztotta el vállával meglökni menet közben Dylant. Úgy tűnt, legszívesebben lerángatná a motorjáról Tylert, de végül a parkolóban álló autója felé vette az irányt és türelmetlenül bepattant a járgányba.
- Menjünk mi is haza végre. - bökött saját kocsijára Dylan, miután levette tekintetét Zaynről. Út közben zenét hallgattak és versengve szidták az elviselhetetlen görcsként viselkedő fiút. Mikor kiszálltak az autóból Dylanék előtt és elköszöntek egymástól, Iggy már otthon volt. Dylan ledobta cuccait a nappaliban és azonnal a konyhába sietett, hogy egyen valamit. Farkaséhes volt. Iggy a konyhapultnál ült és zöldteát szürcsölt, miközben a Cosmot lapozgatta szórakozottan.
- Milyen volt az edzés? - kérdezte Dylan és máris a nyitott hűtő előtt bámészkodott.
- Túl tökéletes vagyok a többiekhez képest, de majd én beléjük nevelem, amit kell - sóhajtott elszántan a lány. - És az elzárás milyen volt?
- Uncsi. McCall felügyelt minket és Kristen is ott volt, úgyhogy gondolhatod... Zayn már csak a jéghegy csúcsa volt.
- Kristen melleihez nekünk is szerencsénk volt edzés közben. Kivillantotta őket, aztán elszaladt. Semmi újat nem mutatott...
- Elvetemült lidércnyomás - motyogta teli szájjal Dylan, mire Iggy elnevette magát.
Miután megvacsorázott, afiú leült testvére mellé és elővette telefonját, hogy írjon Logannek egy üzit facebook-on. Látta, hogy érkezett egy ismerősnek jelölése, úgyhogy kíváncsian megnézte, ki az. Meglepődött mikor látta, hogy Tyler jelölte őt ismerősnek. Visszaigazolta, aztán szórakozottan megnézte a fiú képeit, mikor észbe kapott, hogy még mindig nem írt Logannek.
- Téged is bejelölt? - hajolt testvére fölé Igy, mire az összerezzent.
- Aha.
- Engem is. Megnéztem az adatlapját és elméletileg szingli - jegyezte meg a lány és becsukta az előtte heverő magazint. Dylan kíváncsian nézett rá.
- Megakarod szerezni magadnak?
- Miért tenném?
- Hát, mert most ő a csapatkapitány és minden lány róla beszélt az osztályban - vont vállat Dylan. Iggy eltűnődött testvére szavain.
- Én nem azért jártam Justinnal, mert népszerű volt és csapatkapitány. - szögezte le büszkén. - Én szerettem őt.
- Tudom - sietett a válasszal Dylan. - Csak mindig azt mondod, hogy neked mindenből a legjobb jár.
- Akkor szerinted Tyler a legjobb? - vonta fel a szemöldökét Iggy, különös mosollyal a szája sarkában. Dylan a szemét forgatta.
- Úgy értem, ő áll a legközelebb ahhoz, amilyen Justin is. Tudod, kapitány, népszerű, izmos. Rólad azt hittem, erre buksz.
- Elegem van a Justin-féle fiúkból... - vett mély levegőt Iggy és közben valaki egészen másra kalandoztak gondolatai...

Selena a házuk mögött találkozott Mileyval, hogy elszívjanak beszélgetés közben egy füvescigarettát, aztán elbúcsúztak és a lány visszasietett a szobájába, ahol édesanyja dühtől eltorzult, mégis kétségbeesést tükröző arccal és egy használt terhességi teszttel a kezében várta őt.
- Megmagyaráznád, hogy ez mit keresett a szemetesedben?! - kérdezte éles hangon, mire Selenának a lélegzete is elakadt.

Selena

6 megjegyzés:

 1. Uristen!!! A kedvenc sorozatom folytatódik! Megérte várni <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy így gondolod! :))

   Törlés
 2. Ez is nagyon jól sikerült. Hozd gyorsan a kövi részt, nagyon várom. ;) :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Már írom a következő részt, amint tudom hozom. :))

   Törlés
 3. Szia az előző blogodat olvasva jöttem arrará h nagyon jól irsz..úgy gondolom h egyutolsó hosszú részt legalább oda is a Niall naplójába írhatnál..én ezt egyáltalán nem sértésnek szánom csa pont a tetőpontkor hagytad abba :) de beleolvastam ebbe a blogodba is és tetszik suval hajrá mert jól írsz ;) hogy méert ide írtam? Erre a válasz egyszerű..úgy gondoltam h itt talán meglátod :) L xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Sajnos mindkét blogot abba hagytam hosszú időre, aztán ezt elkezdtem folytatni és így sem hozom olyan sűrűn a részeket, mint azt szeretném, de a másikat is mindenképp befogom fejezni! :) Köszönöm a kommented! :)

   Törlés