2018. október 31., szerda

46. Fejezet: A behatolók

Két hét telt el a tragédiába fulladó házibuli óta, de a diákok zömének még mindig nem sikerült napirendre térnie Tyler váratlan, sokkoló halála felett. A focicsapat, a tanárok, az edző és a tanulók többsége még javában gyászolt. Bár a fiú rövid ideig járt csupán az iskolába, népszerűsége és csapatkapitányi címe miatt mindenki ismerte őt. A házibulin jelenlévőket rendszeresen faggatták társaik újabb információk reményében és a rendőrségen is kihallgatták őket az esettel kapcsolatban. Voltak, akik Iggy leleplezése után nem sajnálták Tylert, mondván, hogy csupán azt kapta, amit érdemelt. Voltak azonban olyanok is, akik Ninát hibáztatták és teljesen biztosak voltak abban, hogy a fiú öngyilkos lett, amiért a lány kihasználta és átverte őt. A legtöbben azonban úgy vélték, hogy nagy valószínűséggel Tyler a Sikoly-jelmezes áldozatául esett, aki már a Halloween bulin kijelentette, hogy a "buziknak nincs joguk élni", a fiú pedig azután halt meg, hogy Iggy és Nina nyilvánosságra hozta, hogy viszonya volt Dylannel.
Demi és Justin kapcsolatának híre is gyorsan terjedt, a lány pedig inkább hideget kapott a diákoktól, mint meleget. A folyosón végighaladva becsmérlő szavak ütötték meg a fülét, naponta többször is.
Azonban senki nem kapott annyi figyelmet a bulival kapcsolatban, mint Shawn. Rita ugyanis nem röstellte elpletykálni mindenkinek, hogy amikor rátalált Tyler hullájára, a fiú már ott volt a fürdőszobában. Így hát többen is gyilkossággal gyanúsították Shawnt, akit a rendőrség csupán bizonyíték híján engedett el.
Az sem segített az ügyön, hogy a fiút már a Halloween bulin történtekkel is meggyanúsították, bár akkor sem volt semmi bizonyíték arra, hogy ő volt az, aki lelőtte Iggyt.
Ez azonban nem fékezte meg diáktársait abban, hogy még az eddigieknél is jobban bántalmazzák és piszkálják őt. Napi rendszerességgel kellett tűrnie, hogy a többiek gyilkosnak nevezik őt; hogy halálos fenyegetéseket kap és megütik, vagy épp étellel dobálják a menzán.
Ha Iggy épp jelen volt, mindig kiállt a fiú mellett, de még az ő befolyása sem volt elég ahhoz, hogy gátat szabjon a többiek gonoszkodásainak. Végül Dylannel, Logannel és a barátnőivel felváltva csatlakoztak Shawnhoz az órák közti szünetekben, hogy amennyire lehet, megóvják őt ellenségeitől.
Időközben Iggy és Charli között is helyreállt a béke, Charli ugyanis összeszedte minden bátorságát, barátnője elé állt és bocsánatot kért. Kijelentette, hogy ha kell, Harry-vel is szakít, csak hogy minden a régi lehessen. Tette ezt annak ellenére, hogy közben belül iszonyatosan fájt belegondolnia abba, hogy megváljon szerelmétől. Ugyanis Dylan óta most érezte először azt, hogy valóban sikerült beleszeretnie valakibe. Iszonyatosan megkönnyebbült, amikor Iggy közölte vele, hogy nem kell szakítania a fiúval, hiszen az semmit sem jelent számára és örül, hogy a lány végre túltette magát Dylanen.

Selena úgy vonult végig az iskolán Miley-val és Kristennel az oldalán, mintha övé lenne az egész világ. Órák közti szünetekben fekete, mini Versace ruhájában és combközépig érő magassarkú csizmájában a folyosókon masírozott és a haját dobálta, hogy magára vonja a többiek figyelmét. Az egyik ilyen alkalommal Kat nem bírta tovább szó nélkül a dolgot, ugyanis kénytelen volt belátni, hogy a lánynak sokkal könnyebben sikerül a középpontba kerülnie, mint neki. A támadásra a folyosón került sor több tucatnyi diák jelenlétében. Kat az ajkait rúzsozó Selenához lépett és becsapta az orra előtt a szekrénye ajtaját.
- Azt hiszed bárki is kíváncsi rád azok után, hogy a suli fele már végigment rajtad?!
Selena csücsörített egyet, aztán kelletlenül a lány felé fordult.
- Szivi, van az a suli háromnegyede is, ha a csajokat is beleszámolod, akik már kinyalták a puncim. Na pá! - azzal nevetgélve elcaplatott sarkain és vissza sem nézett a tehetetlen dühében fortyogó Katre.
- Rohadj meg, te ribanc! - morogta a magára maradt lány az orra alatt. - Tönkre foglak tenni. Csak találjam meg a módját...
Kat ezután a nap hátralevő részét azzal töltötte, hogy megszólított a folyosón, a sportcsarnokban és a menzán különböző fiúkat, majd arról faggatta őket, hogy lefektették-e már Selenát. Meglepődött, hogy tízből hat azt állította, már megvolt nekik a lány, azon pedig még inkább, hogy a hatból három még videón is megörökítette az ominózus pillanatot. Kat pénzt ajánlott nekik az anyagért, de a fiúk inkább a mellére voltak kíváncsiak, így utolsó óra előtt találkozott velük a sportcsarnok öltözőjében és felrántotta felsőjét, hogy azok vágyakozva csodálhassák meztelenné vált testét.
Ezután elégedetten indult vissza a terembe, ahol Demi és Justin egymásba forrva csókolózó párosa volt az első dolog, amit megpillantott. Elégedetten a padjában tükörrel a kezében sminkelő Iggyhez lépett és kaján mosollyal az arcán megszólította a lányt.
- Milyen érzés, hogy a pasid most Hamupipőkével smacizik?
- Ti is halljátok ezt a döglegyet, ami itt zümmög? - fordult a szőkeség barátnőihez, mintha Kat ott sem lenne. A lány azonban nem adta fel ilyen könnyedén.
- Biztos nagy törés számodra, hogy Justin jobban vágyik egy kis senkire, mint rád. Te már nem is érdekled!
Iggy hatalmas kísértést érzett arra, hogy felpattanjon és lekeverjen egyet Katnek, de nem akart jelenetet rendezni, ezért csak erőltetett mosollyal az arcán felnézett a lányra és odavetette: - Justin mindig is engem akart, csak újra és újra elutasítottam. Ha pedig nincs ló, jó a szamár is. Ne üsd bele azt az idióta orrod olyasmibe, amiről fogalmad sincs! A rád szánt fél percem pedig letelt. - Azzal Iggy barátnőihez fordult és beszélgetésbe elegyedve úgy tettek, mintha Kat nem állna továbbra is a padjuk előtt.

Shawn osztálytársai épp a táskájával fociztak, amikor belépett a termükbe Logan, hogy ránézzen a fiúra, míg Dylan elment a büfébe rágcsálnivalóért.
- Tegyétek le a táskáját! - szólt emelt hangon, mire többen is felnevettek.
- Majd pont te fogod megmondani, mit csináljunk! Húzz inkább ki a termünkből, te buzeráns! Bőven elég, hogy ez itt van - bökött az egyik fiú vigyorogva a tanári asztal mellett tehetetlenül ácsorgó Shawnra, de mosolya hamar az arcára fagyott. Logan ingerülten megragadta a pulóverénél fogva és a táblának lökte őt. A táska a földre esett, mire sietve felkapta és átnyújtotta Shawnnak.
- Köszönöm.
- Te kis köcsög, most felrúglak!
Mielőtt a fiú Loganhez ért volna, az időközben érkező Dylan közéjük állt és dühösen rámordult.
- Ha egy ujjal is hozzáérsz, eltöröm a karod!
A fenyegetésre hangos, gúnyos nevetés volt a válasz, mire Dylan képen törölte a nevetgélő fiút, aztán Logant karon ragadva kiviharzott a teremből.
- Ez szép volt! - dícsérte barátja az osztálytermük felé haladva.
Dylan megfogta a kezét és saját bátorságán meglepődve rámosolygott.
- Nem hagyom, hogy bárki is bántson. Én is megakarlak védeni, ahogy te szoktál engem.

Kristen épp azt számolgatta padján ülve, hogy maradt-e elég pénze még egy doboz cigarettára, amikor Austin hátulról átkarolta felsője alatt meztelen derekát.
A lány reflexből hátranyúlt egyik kezével és belemarkolt a fiú hajába, mire az felszisszent a fájdalomtól.
- Szivi, miért vagy ilyen durva velem? Mostmár BDSM-ben nyomulsz?! - Austin haját simogatva ráncolta homlokát, Kristen pedig megfordult, hogy láthassa őt.
- Abban nyomulok, amiben akarok! Te pedig kopj le, mert ez a test - itt a lány mély dekoltázsára és szűk farmerbe bújtatott combjaira mutatott - már soha nem lesz a tiéd!
- Bébi, adj már egy esélyt! Jóvá teszem, amit elcsesztem, ígérem! - bizonygatta a fiú, de Kristent ezzel sem sikerült meghatnia. Az haját igazgatva, kajánul mosolygott vissza rá.
- Minden nap mással töcskölök, nem hiányzol az életemből! Legszívesebben az arcodra ülnék, hogy megfulladj...
- Akkor tedd meg! - Austin szemei felcsillantak, a lány pedig lecsusszant a padról és lassú mozdulattal a szájába csúsztatta középső-és mutatóujját.
- Az a baj, hogy nem érdemled meg. Most pedig megyek, van még négy perc a szünetből. Talán klarinétozhatok egyet a budiban - mondta sokatmondó pillantással, majd fenekét rázva az ajtó felé indult.
Austin csalódottan nézett utána.
- Megint kikosarazott az a szuka? - lépett mellé vigyorogva Nick, majd vállon veregette őt. - Miért nem tudott akkor jó nő lenni, amikor kefélted?
- Nekem akkor is tetszett - vallotta be barátja kedveszegetten azon tűnődve, a lány vajon melyik pasival szórakozik épp a mosdóban.
- Múltkor mindenki rajtam röhögött, amikor arcon hugyozott engem, az a ringyó Miley meg szétküldte videón az egész sulinak. Legszívesebben úgy a farkamra húznám mindkettő fejét, hogy megfulladnának... - morogta Nick, aztán a helyükre indultak, mikor belépett a terembe a Földrajz tanár.

Iggy és barátnői épp a mosdóban ellenőrizték sminkjüket, amikor Demi kilépett az egyik wécéfülkéből és odalépett hozzájuk.
- Bocsi, ide engedtek, hogy kezet mossak? - kérdezte bizonytalanul, ám senkitől sem kapott választ kérdésére. Mikor újra feltette azt, a mellette álló Nina türelmetlenül felé fordította arcát.
- Nem tudod kivárni a sorod?!
- De... - Demi félénken a lány másik oldalára lépett és megszólította az ajkait rózsaszínre rúzsozó Iggyt. - Beszélhetnénk?
A szőkeség úgy tett, mintha nem semmit nem hallana, de Demi nem mozdult, így végül kénytelen volt tudomást venni jelenlétéről.
- Beléptél a személyes terembe. Zavarod az aurám!
- Bocsi... csak azt akartam mondani, hogy...
- Szerettem volna - javította ki Iggy.
Demi nagy levegőt vett és a lány tükörképét bámulva folytatta. - Csak azt szerettem volna mondani, hogy ne haragudj rám azért, amiért összejöttem Justinnal! Nem téged akartalak bántani, csak így alakult.
- Ribanc... - vetette oda Ariana, miközben csücsörítve nézegette magát a tükörben és hajtincseit csavargatta az ujjai körül. Demi megpróbált Iggyre koncentrálni és kizárni annak barátnőit a tudatából. A lány hátravetette haját és szembefordult vele, mielőtt megszólalt.
- Azt hiszed érdekel, épp kit kefél az a lúzer? - mosolygott negédesen. - Szívesen neked adom a levetett ruháim, ha erre izgulsz fel. Nem tűnsz olyannak, aki elsieti az elsőt, úgyhogy élvezd ki, amíg lehet, mert úgyis félre fog dugni!
Demi zavartan piszkálni kezdte felsője pántját és a csempére bámult.
- Ez most más...
- Valóban?! - vonta fel a szemöldökét Iggy. - Majd átküldöm neked a fotóalbumot, amit csupán néhány hete adott nekem, tele a közös fotóinkkal. Azt hiszed, a mi kapcsolatunk nem volt jó? Pedig az volt, amíg el nem cseszte! Ha ezt - itt végigsimított idomain frissen manikűrözött körmökben végződő ujjaival - képes volt megcsalni, akkor nem kérdés, hogy azt is megfogja - mutatott végezetül Demire, aztán haját dobálva kitipegett a mosdóból. Barátnői libasorban követték őt, Demi pedig kettesben maradt bizonytalan tükörképével.

Délután Dylan és Logan hason fekve írták leckéjüket, Dylan azonban negyedóra múltán ledobta kezéből a tollat és ingerülten hanyatt dobta magát az ágyon.
- Nem tudom megcsinálni...  Elakadtam - sóhajtott fel a plafont bámulva. - Utálom a matekot.
- Tudod, hogy úgyis segítek, amiben tudok... de tartsunk egy kis szünetet.
Közben hallották a hangfalakból lassan csordogáló tüzes latin zenét, amire Iggy a szobájában táncolt Charlival. A dallamok a bőrük alá kúsztak és teljesen megfeledkeztek a leckéről. Logan barátja fölé hajolt és csendesen a szemeibe nézett, miközben a haját cirógatta. Dylan megragadta a csuklóját és magához húzta őt. Egyikük sem szólt egy szót sem; a zenével a fülükben és egymás testével az ujjaik alatt csókolózni kezdtek. Logan félresöpörte a füzeteket és elterült az ágyon Dylan mellett, miközben egy pillanatra sem engedték el egymás ajkait. Mindketten lehunyták a szemüket. Mintha a szoba lángra kapott volna, pedig csupán ők lángoltak legbelül. Dylan benyúlt a fiú pólója alá és ujjaival végig szántotta meztelen hátát, mire az felsóhajtott és óvatosan az alsó ajkába harapott. Meglepetten néztek a másik szemeibe, hiszen korábban még sosem jutottak el idáig. A tekintetük úgy csillogott, mint égen a csillagok; egyiküké zafírkéken, a másiké pedig sötéten, mint az étcsokoládé.
Logan lassacskán felhúzta Dylan pólóját és közelebb hajolt, hogy aztán csókokkal borítsa a fiú mellkasát, a hasát, a csípőjét, míg végül ajkai meg nem állapodtak a nyakán.
Dylan eltolta őt magától, zihálva felült az ágyon és Logan már épp szabadkozni akart, amiért túl messzire ment, amikor barátja a párnára tolta őt és lehúzta róla pólóját. Dylan a fiú összekócolódott hajába túrt, nyelvével pedig a perzselő bőréhez ért. Először a mellkasán, a kulcscsontján; aztán az állán, az ajkain és végezetül a füle tövénél. Logan megborzongott és szorosan magához szorította őt. Csupán csendesen ölelte hosszú perceken át, miközben arcát a vállába fúrta és magába szívta a fiú illatát.
- Annyira szeretlek... - mondta csendesen, Dylan derekát szorítva. - Olyan, mintha ez az érzés már nem férne el bennem.
- Én is így érzem - suttogta a másik kipirosodott arccal, Logan meztelen hátával a kezei alatt. Vett néhány mély lélegzetet, hogy sikerüljön lecsillapodnia, de a fiú szuszogásától a nyakán csak még jobban bizseregni kezdett a tarkója.
- Talán vennünk kéne egy hideg zuhanyt - javasolta szégyenlősen, mire Logan felkapta a fejét és meglepetten rámeredt.
- Mármint nem együtt... hanem külön, külön.
- Még soha nem láttalak meztelenül - ráncolta a homlokát a másik töprengve. - A kiránduláson voltunk együtt zuhanyozni, de én nem néztem oda. És te?
- Én sem, mit képzelsz? - mosolyodott el Dylan, aztán felkapta az ágyról Logan pólóját és felé nyújtotta. - Jobb, ha felveszed, mert így meg fogok bukni matekból. Túlságosan eltereled a figyelmem. Annyira szép vagy... Tilos lenne így kinézni.
- Mondod te... én a nyomodba sem érek - csóválta a fejét Logan, aztán belebújt pólójába és megfogta a fiú kezét. - Akkor ki csinálja először?

Dylan ijedten nézett vissza rá és mégjobban elvörösödött.
- Micsodát?
Logan elvigyorodott.
- Ki menjen először zuhanyozni?
Ekkor azonban belépett az ajtón Iggy tágra nyílt szemekkel, nyomában Charlival.
- Jézus, itt csak úgy forr a levegő! - A lány a földön heverő füzetekre, majd a kipirosodott arcú fiúkra nézett és elvigyorodott. - Csak nem szexeltetek?!
- Dehogy! - vágták rá azok kórusban.
- Akkor petting? Hatvankilenc? Ne nézzetek hülyének! - forgatta a szemét teljesen felvillanyozva, miközben ledobta magát az egyik fotelbe. Charli csillogó szemekkel megállt mellette és majd' felfalta szemével a fiúkat.
- Annyira izgató, ha két dögös pasi csinálja! Szoktam nézni meleg po... - itt sietve elharapta a mondatot és lopva Iggyre pillantott, de a lány túlságosan elvolt foglalva azzal, hogy kiderítse mi történt, mint hogy vele foglalkozzon.
- Tudom Charli, láttam már a laptopodon az előzményeket. Szereted a meleg pornót. Én viszont arra vagyok kíváncsi, hogy ti mit csináltatok! - Az utolsó mondatnál Loganékre meredt és türelmetlenül várta válaszukat.
- Semmit, csak csókolóztunk - vont vállat Dylan még mindig kipirult arccal.
- Ja, persze...
- Komolyan - bizonygatta Logan is, mire Iggy csalódottan átdobta haját a fotel támláján.
- Még soha nem történt köztetek semmi más? - pislogott.
- Nem! - hangzott a duó tiltakozó válasza.
- Olyan cukik vagytok! - áradozott Charli fülig érő szájjal. - Megismerkedtetek, legjobb barátok lettetek, aztán egymásba szerettetek és felvállaltátok az egész suli előtt! És vártok az első alkalommal is, ez olyan romantikus! Kellene nektek valamilyen ship név, de mi? - töprengett homlokát ráncolva. - Sem a Dogan, sem a Lylan nem az igazi. Majd kitalálok valamit.
- Nem muszáj - sietett leszögezni Logan, mire Dylan kérdőn felé fordult. - Mármint, mi ilyen név nélkül is megvagyunk. Nem az a lényeg.
- A tesómnak tökéletes a szerelmi élete, míg engem megcsalt a pasim aztán összejött egy lúzerrel. Nem gondoltam volna, hogy így alakulnak a dolgok, de örülök, hogy boldogok vagytok. Ha valaki, hát ti megérdemlitek! - mosolygott őszintén Iggy a fiúkra.

Miután Miley a suliban megpillantotta Zaynt, amint az épp egy másik lány csípőjén pihentette tenyerét és nyakához hajolva suttogott valamit, az egész délutánját nyomott hangulatban töltötte.
Selena, akivel az erkélyen ücsörögve sodorták füvescigijüket, kezdte megelégelni barátnője komorságát. A lány csupán némán meredt az alkonyodó égboltra és nem volt hajlandó egyetlen mosolyra sem.
Selena a csuklója köré fonta ujjait és közelebb hajolt hozzá, hogy szájába fújja cigarettája füstjét.
- Mi a baj? Bökd ki!
- Semmi - vont vállat Miley kedvtelenül, de barátnője átlátott rajta.
- Az bánt, hogy Zaynt egy másik csajjal láttad? Mondtam már, hogy ne foglalkozz vele! Az hiányzik még, hogy belezúgj... Tudod, hogy csak szenvednél! Én is megjártam Justinnal. Mostanában még szexelni sem akarsz...
- Nem zúgok bele. - Miley ezzel inkább magát próbálta nyugtatni, mintsem Selenát, de kezdett félni elnyomott érzéseitől. Vajon meddig tudja még a felszín alatt tartani őket?
További mélázásra azonban nem maradt ideje, Sel ugyanis megragadta az állát és közelebb hajolt hozzá, hogy az ajkába harapjon. Közben hosszú körmeit végighúzta Miley fedetlen hasán, majd benyúlt a lány szoknyája alá, miközben vadul csókolni kezdte őt.
Barátnője nem tiltakozott. Hagyta, hogy az érintések megpróbálják kirángatni Zaynt a gondolataiból, hogy az ajkak elfeledtessék vele a fiú ajkait. Finom mozdulattal lehúzta Selena válláról felsőjének pántját, aztán könnyedén kikapcsolta a melltartóját és testére tapasztotta ajkait. Végig simított a hosszú, barna hajzuhatagon és harapdálni kezdte a lány nyakát. Az kiejtette kezéből a cigarettát és vetkőztetni kezdte őt; az ölébe ült és köré fonta lábait, miközben egymás testét csókolták. Közben az égen megjelentek az első csillagok, az érintések egyre intenzívebbé váltak, az elnyújtott sóhajok pedig az éjszakába vesztek.
- Akármennyit is szenvedünk a pasik miatt, mi mindig itt leszünk egymásnak - jelentette ki Selena, mikor már egymás mellett feküdtek cigarettával a kezükben, füstfelhőbe burkolódzva bámulva a csillagokat.
- Mindig - mosolyodott el Miley, délelőtt óta először.

Iggy Shawnnal az oldalán egy belvárosi bár pultjánál ült és még mindig azon bosszankodott koktélja fölött, hogy az összes barátnője lekoptatta őt. Charli ugyanis épp Harryvel randizott, Nina nem érezte jól magát, Ariana pedig kénytelen volt szüleivel tartani az egyik rokonához, aki családi vacsorát tartott, hogy bejelentse eljegyzését. Dylant és Logant sem sikerült magával csábítania; a két fiúnak nem volt kedve kimozdulni és inkább összebújva filmeztek a kanapén.
- Még szerencse, hogy te eljöttél - sóhajtott a lány szívószálával kevergetve italát. - Annyira uncsiztam már.
- Nekem bárhol jobb, mint otthon - felelte sötéten Shawn, aztán hitetlenkedő kifejezéssel az arcán Iggyhez fordult. - Hogyan sikerült ilyen hamar kamu-személyit szerezned nekem is?
A szőkeség titokzatosan elmosolyodott, mielőtt válaszolt.
- Megvannak a kapcsolataim. Van itt olyan pasi, aki bejön neked? - tette hozzá kíváncsian csillogó szemekkel.
Shawn szégyenlősen a fejét csóválta és lesütötte a szemét. - Nem is néztem rá senkire.
- Miért nem?! - Iggy értetlenül, szinte felháborodva nézett rá.
- Most nem érdekelnek a fiúk. Amúgysem szeretnék megismerkedni senkivel, amíg két darab vállalható ruhám van. Elég volt, hogy Tyler megalázott emiatt.
A fiú neve hallatán néhány másodpercre mindketten elhallgattak, aztán Iggy hátravetette a haját és megpróbált nem gondolni arra, ami Emma házibuliján történt.
- Aki emiatt megaláz, arra egy percet szánni is pazarlás. Látod azt a pasit három óránál? Iszonyat dögös!
Shawn a lány által mondott irányba pillantott, aztán újra előre fordult. - Kicsit idősebbnek tűnik nálunk.
- Szerintem nem lehet több huszonötnél. Unom már a pisiseket. Olyan pasi kell, aki érettebben gondolkodik. Na és láttad azt az arcot? Azokat az izmokat? Szívesen izzadnék alattuk.
Iggy kéjelegve bekapta szívószálát és koktéljába szürcsölt, miközben a kiszemelt férfival szemezett.
Ekkor megjelent előttük a pultos és egy újabb pohár koktélt tett le Iggy elé.
- Köszi, de még az előzőt sem ittam meg - nézett fel értetlenül.
- Az a fiatalember küldi - bökött fejével a pultos Iggy kiszemeltje felé, mire a lány elégedetten elmosolyodott.
- Ezt már szeretem.
Sietve lehúzta mindkét italát, aztán a tiltakozó Shawnt magával rángatva táncolni kezdett a bár közepén. A fiú csupán csak egyhelyben állt előtte, de őt ez a legkevésbé sem zavarta. Haját dobálva mozgatta csípőjét, míg meg nem jelent mellettük az ajándék italért felelős férfi.
Shawn azonnal jobbnak látta, ha visszavonul; sarkon fordult és leült a pulthoz, hogy onnan figyelje, nehogy Iggy bajba kerüljön.

Nina feltápászkodott a wécécsésze mellől és a mosdókagylóhoz lépett. Elégedetlen volt tükörképe látványával és bosszantotta annak megrovó pillantása. Megengedte a vizet és megmosta az arcát, aztán kiöblítette a száját és lekapcsolta a villanyt a fürdőben. Mikor kilépett az ajtón, még mindig magán érezte képmása rosszalló tekintetét. Bebújt a takaró alá és lehunyta szemeit, de hosszú időn át csak forgolódott az ágyban. Mikor végre sikerült elaludnia, szörnyű képek kezdték kergetni egymást a fejében. Tylert látta maga előtt átvágott torokkal, vérben úszva, majd a fiú szemei kipattantak és megszólalt.
- Megaláztatok... átvertetek és így kellett meghalnom! Soha nem bocsájtom meg nektek, amit velem csináltatok az egész suli előtt. Megkapjátok majd, amit érdemeltek! Itt leszek minden éjszaka az álmaidban, hogy kísértselek és ne legyen egyetlen nyugodt pillanatod sem, amíg alszol. Megbánod még, amit velem tettél, te ribanc!
A véres kezek a torkáért nyúltak, majd egyre erősebben szorították, míg teste el nem ernyedt.
Ekkor felült az ágyban és levegőért kapkodva, tágra nyílt szemekkel maga elé meredt. Beletelt néhány percbe, mire sikerült megnyugtatnia magát, hogy az egész csak egy rossz álom volt. Elaludni azonban már nem tudott, hiába is próbálkozott.

Iggy ritmusra hullámzó testtel mosolygott újdonsült táncpartnerére, az pedig merő tekintettel fürkészte az arcát.
- Zac vagyok.
- Iggy.
- Van kedved dumálni egy kicsit?
A lány csalódottan forgatta a szemét.
- Minden jó pasi meleg?!
- Nem vagyok meleg, csak szeretnélek jobban megismerni - mosolygott a Zac nevezetű.
- Rendben, meghívhatsz még egy italra.
Mindketten elindultak a pult felé, a férfi pedig kérdőn a bárszéken koktélját csendesen szürcsölgető Shawnra függesztette tekintetét. - Ő a pasid?
- Nem, egy jó barát.
A pulthoz érve Zac bemutatkozott a fiúnak, majd mindhármuknak rendelt egy italt és Iggyvel az oldalán helyet foglalt.
- Mi a foglalkozásod? - kíváncsiskodott a lány. A férfi közelségétől furcsán bizseregni kezdett a tarkója. Régóta nem érzett már ehhez hasonlót.
- Újdonsült tanár. Végre befejeztem a sulit, és te? Várj, kitalálom! Te még fősulis vagy?
- Honnan tudtad?! - ámuldozott Iggy, miközben Zac arca mögött épp sikerült elkapnia Shawn megrovó pillantását. Úgy döntött, nem foglalkozik a következményekkel, helyette inkább sodródik az árral és hagyja, hogy az éjszaka magával ragadja.
- Milyen szakos?
- Zene. Énekelek es táncolok, nagyon érdekel az előadóművészet.
- Mennyi van még hátra? - kíváncsiskodott poharát a szájához emelve Zac. - Hadd tippeljek! Másodéves vagy, igaz?
- Baszki, te valami médium vagy?!
Fél órával később Shawn már tenyerére támaszkodva unatkozott, miközben Iggy és Zac egymás karjaiban csókolózott a szomszédos széken.
A fiú további tíz perc elteltével megelégelte a helyzetet és megköszörülte a torkát.
- Indulnunk kéne már, holnap suli.
- Mi baj lenne, ha lógnátok egy óráról? Már nem középsulisok vagytok - értetlenkedett reménykedve Zac, de Iggy erőt vett magán és felállt az öléből, aztán megigazította félrecsúszott ruháját.
- Tényleg mennünk kell már - mondta, mert attól tartott, Shawn még a végén véletlenül elszólja magát.
- Látlak még?
- Add meg a számod és talán majd felhívlak - vetette oda a lány, mintha közömbös lenne számára a dolog.
Zac széttárta karjait.
- Miért nem adod meg te a számod, és majd hívlak én? Én vagyok a pasi.
- Mert én döntök. Akkor megadod, vagy nem? Nem érek rá egész este várni a döntésed!
A férfi lediktálta a telefonszámát, Iggy pedig elővette mobilját, hogy bepötyögje.
- Egyébként mi a vezetékneved?
- Efron, és a tiéd?
- Mennem kell! - búcsúzott Iggy és magával rángatta a botladozó Shawnt a kijárat felé.
- Hülye lennék megmondani. Még a végén rám keresne a neten és megtudná, hogy még csak tizenhét vagyok - sopánkodott, mikor már a sofőr mögött ültek a családi autóba.
Shawn csendesen bámult ki az ablakon át az éjszakai fényben fürdő városra, aztán komoly arccal barátjához fordult.
- De tudod, hogy ez így nem szép dolog! Ha tudná, hogy csak középsulis vagy, nem kezdett volna ki veled. Legalábbis remélhetőleg... Így csak átvered.
- Jaj, kuss már! Csak egy kicsit jól éreztem magam, nem akarok hozzá menni feleségül! Neked nincs semmi humorérzéked?
- Szédülök...
- Biztos nem vagy hozzászokva a piához. Viszont ha lehet, ne hányj a kocsiba!
- Én csak... egy kicsit így akarok maradni, ha nem baj - felelte Shawn, miközben közelebb csúszott Iggyhez és a vállára hajtotta a fejét. A lány elmosolyodott és viszonzásul átkarolta őt.

Shawn másnap reggel enyhe fejfájással indult el a konyhába, miután felöltözött. Már csak megszokásból nyitotta ki a hűtő ajtaját, nem is remélte, hogy talál valamit a vörösboron és a féltucatnyi sörön kívül. Meglepődött, amikor ezúttal ott hevert az egyik polcon egy tálcányi almás sütemény. Már épp elakarta venni az egyiket, amikor anyja ráreccsent a háta mögül.
- Tedd le, az nem a tiéd! Jamesnek vettem, nemsokára átjön és tegnap mondta, hogy mennyire szereti az almás süteményt.
- Csak egy szeletet akartam elvenni - fordult felé Shawn csalódottan.
- Nem. Te majd eszel az iskolában. Ne legyél pofátlan!
- Pofátlan?! - ismételte a fiú ingerülten. - Az anyám vagy! Hogy sajnálhatsz tőlem egy szelet süteményt?! Éhes vagyok...
- Na ide figyelj! Eltűrtem neked, hogy buzi vagy! Más már rég kitett volna az utcára. Eltűrtem azt is, hogy a rendőrségre kellett járnom veled, mert lövöldözéssel, aztán gyilkossággal gyanúsítottak! És még azt is tűrjem el, hogy követelőzöl? Hogy lehetsz ennyire hálátlan egy kölyök?!
Shawn megtörten állt a nyitott hűtőajtó előtt. Nem akarta elhinni, hogy az anyja az, aki beszél hozzá. Bármit megadott volna azért, hogy a szülei csak egy kicsit is szeressék, de úgy érezte, ahhoz a világ összes kincse sem lenne elég.
- Nem én tehetek arról, hogy meleg vagyok és nem bántottam senkit! Neked feltétel nélkül kellene szeretned... A fiad vagyok!
- Örülj, hogy nem dugtalak intézetbe! Legyél hálás, amiért felneveltelek! - csattant fel Deborah felháborodva. - Sajnálom, de ez nem a tiéd, hanem a Jamesé. Fogd fel!
- Persze, Jamesé, aki bejön a szobámba és fogdosni próbál! Hol vagy olyankor, amikor meg kellene védened? Félek tőle... Nem akarom, hogy itt legyen!
- Már pedig itt lesz! James piszok gazdag. Én azon vagyok, hogy végre jó életünk legyen! Elvárom, hogy ne nehezítsd meg a dolgom!
Shawn tekintetében több volt a szomorúság, mint tengerben a hal. Belemarkolt kopott pulóverébe, hogy visszafojtsa könnyeit. Lenyelte a torkában duzzadó gombócot és Deborah szemeibe nézett.
- Szóval ha fogdosni akar, hagyjam? Csak hogy pénzt húzhass ki belőle?!
Anyja hideg kacajt hallatott, aztán közelebb lépett hozzá és felemelte mutatóujját.
- Ne beszélj faszságokat! Csak legyél vele kedves és ne bunkóskodj! Értve vagyok?!
- Persze! Úgy kérded, mintha lenne választásom...
Shawn becsapta a hűtő ajtaját és felkapta a székről táskáját. Miközben az ajtó felé igyekezett, egyszer sem nézett többé az anyjára.

Emma ajkait rúzsozta a tükör előtt. Még mindig nem heverte ki, ami a buliján történt, de próbálta a dolgok pozitív oldalát szemlélni. Tyler halála óta az iskolában lépten-nyomon megállították diáktársai, hogy a részletekről faggassák. Még Iggy bulijairól sem beszéltek olyan sokáig a suliban, mint arról a tragédiával végződő péntek estiről, amit ő tartott a saját otthonában. Az addig névtelen, arctalan lány egy csapásra ismert lett, amit kifejezetten élvezett. Hogy milyen áron, abba inkább bele sem akart gondolni. Megrázták a Tylerrel történtek, hiszen a fiú az ő fürdőszobájában lehelte ki a lelkét. Viszont tudta, ha egy percig is engedi magának, hogy mélyebben belegondoljon a történtekbe, akkor a végén még pszichológushoz kell fordulnia. Így hát csak élvezte az őt ért figyelmet, főleg, amikor azt fiúktól kapta. Önelégülten somolygott magában, amikor Zayn megpillantotta őt, amint épp egy csapat fiú gyűrűjében állt az iskola folyosóján.
Zaynnek azonban kisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy Emma épp kivel flörtöl vagy beszélget. Egyre többet gondolt ugyanis Dylanre, és gyakran kapta azon magát, hogy tanórákon a fiút bámulja, otthon pedig a képeit nézegeti a közösségi oldalakon. Mindezt azzal próbálta kompenzálni, hogy minél több lányt ágyba vitt, de a Pokolra kívánt vágyai és gondolatai ennek ellenére is árnyékként követték őt.
Az egész akkor tetőzött, amikor Testnevelés óra után megpillantotta boxeralsóban Dylant, amint az épp öltözött. A fiút nézve érezte, hogy nadrágja azonnal szorítani kezd az ágyékánál. Sietve elfordította arcát és kirohant az öltözőből, hog szabaduljon a látványtól és attól, amit az okozott. Berohant az egyik üres terembe és magára zárta az ajtaját. Neki vetette hátát és a földre kuporodott, miközben tenyerébe temetve arcát csendesen felzokogott.
- Miért történik ez velem?! - nyöszörögte halkan, kétségbeesetten.
Próbálta összeszedni magát, mélyeket sóhajtott és megtörölte a szemeit, de a gombóc a torkában nem akart zsugorodni. Talán így kapja vissza az élettől azt, ahogyan másokkal viselkedett? Bántotta Dylant, amiért a fiú olyan érzéseket ébresztett benne, amiket egyáltalán nem akart érezni... és most Dylan boldog, ő pedig még mindig utána sóvárog, egyre jobban és reménytelenebbül. 
Mikor ér már véget ez az egész? - gondolta tehetetlenül hajába markolva.

Iskola után Ed végre elvitte Arianát a belvárosi állatkertbe, ahol a lány tátott szájjal nézte a különböző állatokat.
- Nézd, annak az elefántnak mekkora dákója van! - ámuldozott kezével mutogatva, miközben egy perecet rágcsált. Ed mellette lépkedett és zavartan mosolygott, miközben Ariana próbált telefonjával ránagyítani az állatra, hogy lefotózhassa a péniszét.
- Így otthon élethűbben tudom majd lerajzolni!
- Mióta tart nálad ez a fütyi-rajzolási mánia? - kérdezte Ed, csak hogy hozzászóljon a témához.
- Fogalmam sincs, szerintem pár hónapja. Iggy azt mondta, ne szexeljek mindenféle jött-menttel és ne legyek ribanc, de engem egyre jobban érdekelnek a farkak!
Ed félrenyelte a kezében tartott kólát és szűnni nem akaró köhögésrohamba kezdett.
- Ha visszatartod a levegőt, elmúlik a köhögés - tudatta vele Ariana magabiztosan.
- Az a csuklás - javította ki a fiú, de addigra a lány már a zsiráfoknál volt és próbált alájuk lesni a kerítésen keresztül.
Miután az egész állatkertet bejárták, leültek egy padra és gyrost rendeltek maguknak. Ariana belemerült a frissen készített fotók nézegetésébe, de Ed próbálta magára vonni a lány figyelmét.
- Nem gondoltál még arra, hogy összejöjj valakivel? Akkor nem kellene farkakat rajzolnod és Iggy sem mondhatná, hogy ribanc vagy.
A lány felkapta a fejét és nagy, csillogó szemekkel nézett a fiúra.
- Ez nagyon jó ötlet! Szerinted kivel kellene összejönnöm?
- Szerintem... - Ed nagy levegőt vett, és csak utána folytatta. - velem is megpróbálhatnád. Persze csak miután jobban megismertük egymást. Én jól bánnék veled és sosem bántanálak. Azon lennék minden erőmmel, hogy boldoggá tegyelek.
- Játszanánk orvososat is és megvizsgálhatnám a fütykösöd?
- Ha nagyon szeretnéd - ráncolta a homlokát Ed -, de csak idővel. Én még... szűz vagyok.
- Én is!
- Komolyan? - A fiú őszinte csodálkozással és ha lehet, még az addiginál is nagyobb áhítattal nézett Arianára. Szerette volna karjaiba zárni a lány törékeny testét és szeretgetni őt, akár egy plüss macit.
- Igen, de senkinek sem mondhatod el! Véletlenül csúszott ki a számon...
- Nem mondom el, beccszó! De ez nem olyan dolog, amit szégyellned kellene.
- Én nem vagyok szégyenlős. Gyere, nézzük meg megint az elefántokat! Megpróbálok csinálni egy jobb képet. Ezen nem látszik annyira az a hatalmas hímvessző - mondta a lány felélénkülve, majd talpra szökkent és kezénél fogva Edet is magával húzta az elefántok irányába.

Iggy és Dylan szülei üzleti útra indultak, így az ikrek magukra maradtak éjszakára. Veronica csak ódzkodva volt hajlandó elkísérni a férjét, ugyanis nem szívesen hagyta magára gyerekeit az utóbbi néhány hét történéseit követően. Iggy azonban biztosította őt, hogy nem kell aggódnia.
- Áthívjuk pár barátunkat estére, úgyhogy nem leszünk egyedül. Ne aggódj anya, menj nyugodtan apuval! - nyugtatta meg az ajtóban búcsúkodva.
- Biztos? Azért a biztonság kedvéért rendelek egy őrt éjszakára.
- Rendben, ahogy jónak látod, de most menj, mert nem fogtok időben odaérni!
Amint szülei elhagyták a házat, a lány azonnal felhívta barátnőit és Shawnt, hogy aludjanak náluk.
- Jöhet Harry is? Kérlek! - könyörgött a telefonban Charli, mire barátnője végül kelletlenül beadta a derekát.
- Jöjjön, de aztán majd hazamegy és nem alszik itt. Vili?
Charli boldog volt, hogy a lány már nem viseltetett teljes elutasítással Harryvel iránt.
- Okés, akkor nemsokára ott leszünk!
Dylan és Logan a nappali kanapéján ült egymást ölelve, miközben a falra szerelt hatalmas televízió képernyőjét bámulták és egy nagy tál chipset rágcsáltak.
Hamarosan megérkezett Charli barátjával az oldalán, Iggy pedig beinvitálta őket és kelletlenül hagyta, hogy a fiú is nyomjon egy puszit az arcára.
- Van az asztalon pia és nasi, szolgáljátok ki magatokat - mondta arcát törölgetve ott, ahol Harry ajka hozzá ért, aztán ismét az ajtóhoz lépett, ugyanis a csengő újra megszólalt.
Ariana jókedvűen, szökdécselve lépett a nappaliba, míg Nina kifejezéstelen arccal követte őt. Szemei alatt sötét karikák éktelenkedtek, melyek Iggy figyelmét sem kerülték el.
- Hé, jól vagy? Úgy nézel ki, mint Samara...
- Köszi a bókot - forgatta a szemét méltatlankodva Nina, miközben az asztal fölé hajolt és lehúzott egy pohár Martinit. - Jól vagyok, csak az utóbbi időben nem igazán tudok aludni - vallotta be száját törölgetve.
- Miért? - pislogott rá barátnője.
Nina közelebb lépett hozzá és fojtott hangon szólalt meg, hogy senki más ne hallhassa mondanivalóját.
- Tyler miatt. Kísért álmomban, amiért megaláztuk a halála előtt. Te nem álmodsz róla?
- Még csak az kéne! Életében is bosszantott, nincs szükségem arra, hogy még holtában js kínozzon.
Barátnője sötét tekintete láttán aztán megenyhülve folytatta. - Nem mi öltük meg. Nem tudhattuk, hogy ez fog történni. Ne hibáztasd magad! Terrorizálta a testvérem, kényszerítette dolgokra, megütötte, megalázta a suli előtt... És nem csak vele csinálta ezt! Megérdemelte, hogy lelepleztük a suli előtt!
- Igen, de azt nem, hogy átvágják a torkát! Mi van, ha miattunk történt? Mi kürtöltük szét a suliban, hogy meleg!
Iggy a fejét csóválta, aztán hátravetette a haját.
- Én nem bántam meg, hogy kitettem a blogomra az igazságot! Ő is közzétette Dylanről a videót, amiből mindenki megtudta, hogy meleg! A karma nagy ribanc, de nem emiatt halt meg. Nem én vagyok a felelős egy elmebeteg gyilkos tetteiért, ahogy te sem! Most pedig kicsit engedd el magad és lazulj, mert ha meglátnak így veled bevonulni a suliba, azt fogják hinni, hogy még mindig Halloween van! - Iggy a csengő hallatán az ajtóhoz fordult, de mielőtt odalépett volna, hogy kinyissa, még vissza fordult Ninához.
- Ja, és viselkedj normálisan Shawnnal, bőven elég neki, hogy mindenhol csesztetik! Legalább akkor érezze jól magát, ha itt van.
Nina a magasba emelt tekintettel sóhajtott, aztán töltött magának egy újabb pohár Martinit.

Demi és Justin a fiú ágyában feküdtek és egymást ölelve csókolóztak, miközben Zaynt várták, hogy elkezdhessék a közös tanulást. Demi már többször is korrepetálta a két fiút és Justinnak sikerült is egyre jobb jegyeket szereznie McCall tanárnőnél, barátja azonban sehová sem fejlődött. Ez leginkább annak volt betudható, hogy Zayn sokszor tanulás közben is azon kapta magát, hogy Dylanen jár az esze és összezavarodottsága miatt képtelen volt bármire is figyelni. Már a fociedzéseken sem sikerült maximumot nyújtania, az edző pedig nem egy alkalommal leteremtette őt, amiért nem koncentrált a játékra. Az aznap délutáni edzés után sokáig ült az öltöző padján tenyerébe temetett arccal. Csapattársai addigra már mind kiszállingóztak az ajtón, csupán Justin maradt, aki behunyt szemekkel relaxált a zuhany alatt.
Zayn türelmetlenül dobolt lábfejével a csempén, míg végül megelégelte a várakozást és benyitott a zuhanyzóba.
A meztelen Justin láttan elvörösödött, de szemeit mégsem tudta levenni a fiú testéről. Többször is látták már egymást ruha nélkül, de ez volt az első alkalom azóta, mióta Zayn újkeletű, zavaros érzésekkel küzdött.
Justin kinyitotta a szemét és kisöpörte arcából a vizet, aztán elzárta a zuhanyt és a törülközőért nyúlt.
- Mi az, csak nem elpirultál? - vigyorgott barátjára, aki zavarában a vizes csempére bámult.
- Dehogy, csak olyan párát csináltál idebent, hogy mindjárt megsülök!
Az eset óta már több óra is eltelt, a fiú azonban képtelen volt rávenni magát, hogy elinduljon otthonról és találkozzon Justinnal. Ugyanis akárhányszor barátjára gondolt, akaratlanul is felsejlett lelki szemei előtt a zuhanyzós jelenet. Bár Justin Dylannel ellentétben semmi különöset nem váltott ki belőle, mégis zavarta a tudat, hogy legjobb barátja meztelenül égett a retinájába. Jobbnak látta, ha az aznapi kémia korrepetálást lemondja és megpróbál inkább egy füves cigaretta társaságában lazulni egy kicsit. Esetleg áthívja Mileyt, hogy szórakozzanak egyet. 
Így végül írt egy üzenetet Justinnak, hogy közbe jött valami, úgyhogy ne várjanak rá.
- Most írt, hogy nem jön - tudatta Demivel a fiú, aztán mosolyogva a nyakára tapasztotta ajkait. - Nem baj, legalább több időnk marad egymásra! Amúgyis késő van már a tanuláshoz.

Eközben a luxusvillában kellemes hangulat uralkodott. Charli és Harry egy szerelmes dalra lassúzott, Ariana a lenémított tévé képernyője előtt ringatta csípőjét és a haját dobálta, Dylan és Logan az udvaron cigarettázott, Nina pedig a kanapén lazulva iszogatott és a telefonját nézegette.
Iggy az emeleten ült szépítkezőasztala előtt, miközben Shawn a lány egyébként is szögegyenes haját vasalta.
- Felhívtad azt a srácot? - kérdezte kíváncsian  Iggy tükörképét fürkészve.
- Dehogy! Égő lenne már másnap felhívni. Remélem egész nap azon kattog, mikor csörren meg a mobilja. Arra viszont várhat! - nevetett fel a lány elégedetten.
Ekkor Nina tántorgott be a szobába egy üveg konyakkal a kezében.
- Hogy engedheted, hogy ez a csóró hozzáérjen a hajadhoz? - kérdezte megbotránkozva és az ágyhoz botorkált, hogy leüljön rá.
Iggy bosszús képpel fordult hátra a székén.
- Megmondtam, hogy viselkedj normálisan!
- Neked fontosabb ez a szerencsétlen, mint én?! Évek óta barátnők vagyunk!
- Igen, azok vagyunk. Ezért viselkedj normálisan a barátaimmal!
Nina elterült az ágyon és a plafont bámulva felnevetett.
- Hogy nevezheted őt a barátodnak? És miért?! Már ígyis furán néznek a suliban, amiért vele lógsz! Ártasz az imidzsednek, amit eddig annyira féltettél  Fogalmam sincs, mi ütött beléd...
- Inkább haza megyek - jelentette ki Shawn és az ajtó felé indult, de Iggy elkapta a csuklóját, hogy megállítsa.
- Ne menj! - kérlelte, majd ingerülten Ninához fordult. - Te meg fejezd be!
- Nem akarom ezt hallgatni... Elég a suliban, otthon, mindenhol. Én is ember vagyok! Nem vagyok gazdag és nincsenek szép ruháim, de nem muszáj mindig azt hallgatnom, hogy úgy beszél rólam, mintha valami mocsok lennék a cipője talpán... - Shawn lesütött szemekkel elfordult Iggytől, de az még mindig a csuklójára fonott ujjakkal állt mögötte.
- Tudom. Gyere, menjünk ki az udvarra sétálni és hagyjuk itt! Csak ne menj el, különben agyfaszt kapok!
A fiú végül beadta a derekát és a lányra emelte tekintetét.
- Jó, nem megyek.
Iggy elmosolyodott, aztán ingerülten az ágyon fetrengő Ninához fordult, mielőtt Shawn nyomában kilépett volna a szoba ajtaján.
- Ha így folytatod, többet nem hívlak sehová és mindenből szépen kimaradsz majd!

Míg Justin zuhanyzott, Demi az ágyban fekve nyomkodta telefonját, hogy elüsse az időt. Megnézte az e-mail fiókját is, ahol különös üzenetre lett figyelmes. Kíváncsian, homlokát ráncolva megnyitotta az e-mailt, ami csupán egyetlen linket tartalmazott.
Demi attól tartott, hogy egy vírussal áll szemben, de aztán kíváncsisága felülkerekedett, amikor elolvasta a weboldal címét.
- www.selenaegyszajha.com? - olvasta fel tűnődve, aztán megnyitotta az oldalt. Azon csupán négy videó szerepelt, melyeken Selena egy-egy fiúval volt látható szexuális aktus közben.
Demi néhány másodperc múltán undorodva kilépett az első videóból, de aztán véletlenül megnyitotta a következőt, amitől aztán elszörnyedve hátrahőkölt.
Ugyanaz a videó volt, amit Selena néhány hónappal korábban Iggy buliján is lejátszott a kivetítőn. Vajon ez a weboldal is a lány műve? Bár Demi sokmindent kinézett belőle, azt azért nem gondolta volna, hogy képes szexoldalt nyitni magáról, csak hogy az emberek róla beszéljenek.
Mikor Justin előjött a fürdőből vizes haját törölgetve, Demi még mindig maga elé meredve ült az ágyon mozdulatlanul.
- Mi az? Úgy nézel ki, mint aki szellemet látott.
- Valaki felrakta a Selenás szexvideódat a netre... - mondta a lány csendesen, mire Justin kezéből kiesett a törülköző. Arca a falnál is fehérebbé vált és néhány másodpercig még lélegezni is elfelejtett.
- Mondd, hogy csak viccelsz! - lépett Demihez és megfogta a vállait. - Kérlek!
A lány azonban szomorúan csóválta a fejét.
- Sajnálom, de nem... Most mennem kell.
Demi felállt és a fiú pillantását kerülve belebújt kabátjába. Justin egészen az ajtóig loholt a nyomában és kérlelte, hogy maradjon.
- Ne haragudj, de át kell gondolnom... összezavarodtam. Most az egész suli látni fogja, ahogy szexeltek! Nem készültem fel arra, hogy egy pornósztárral járjak. Mindenki tudni fogja, hogyan szexelsz... hogy milyen vagy meztelenül... nekem ez nem megy! Az a néhány másodperc is örökre a tudatomba égett! - azzal Demi kiviharzott az ajtón és vissza sem nézett.
Justin szaporán hulló könnyekkel az ajtó tövébe rogyott és tenyerébe temette arcát.
Közben Kat az ágyában feküdt laptopjával az ölében és elégedetten mosolygott, miközben az elkészült weboldalt csodálta.
Mondtam, hogy kicsinállak, te ringyó - gondolta a bosszútól csillogó szemekkel.

Tizenegy után Charli és Harry elköszönt a társaságtól, hogy a fiú lakásán együtt aludhassanak. Charli nagyon izgult, ugyanis ez lesz az első alkalom, hogy egy ágyban fognak aludni. Már alig várta, hogy a fiú testéhez bújva nyomja el az álom és másnap reggel mellette ébredhessen fel.
A többiek a moziszobába igyekeztek, hogy megnézzenek egy horrorfilmet. Egyedül Nina nem tartott velük, aki időközben Iggy ágyán fekve bealudt egy üveg konyakkal a kezében.
Dylan és Logan egymáshoz bújva ült a minimoziként kialakított helyiségben, míg Ariana néhány ülésnyire tőlük félelemtől reszketve bámulta a kivetítőt.
Iggy közelebb húzódott a mellette ülő Shawnhoz, de a fiú volt az, aki az ijesztő képkockáknál a lány vállába fúrta arcát.
Mindannyian felsikoltottak, amikor kinyílt a szoba ajtaja és a folyosóról beszűrődő fényből előlépett egy harisnyába bújtatott arcú férfi egyik kezében egy kést, a másikban pedig az elalélt Ninát tartva.
- Egyetlen hirtelen mozdulat és átvágom ennek a ringyónak a torkát! - szólt, mire Ariana felsikkantott.
- Inkább ő, mint mi!
- Mit akarsz?! - csattant fel Iggy félelmét palástolva.
- Elvinni annyi értéket, amennyit csak lehet.
- Nem kapcsoltad vissza a riasztót, miután Charliék elmentek? - fordult hitetlenkedve testvéréhez Dylan.
- Elfelejtettem! Na és a biztonsági őr, akit anya rendelt ide?
- Leütöttem - tudatta a férfi. - És fogjátok be a pofátokat! A haverom most szépen elveszi a mobilt mindannyiótoktól. Ha ellenkezni próbáltok, ez a szajha bánja! - bökött a fejével a karjában tartott Ninára.
Ekkor megjelent mellettük egy másik harisnyával takart arcú férfi és Iggyékhez lépett, hogy egyesével beszedje tőlük a mobiljukat.
- Most pedig álljatok fel és sorban kövessetek! Ha jól viselkedtek, nem esik bajotok. De ha bármelyikőtök bűvészkedni próbál...
A csapat kelletlenül, ijedten követte az egyik férfit, a másik pedig a sort zárva lépkedett mögöttük. Egyenesen a pincébe vezették őket, majd utánuk lökték Ninát is, aki részegen a földre rogyott.
- Jó éjszakát! - mondta a második férfi, aki ekkor szólalt meg először.
- Olyan ismerős a hangod! - szólt meglepetten Shawn a pince sötétjében. - Már tudom... Abban a bérházban laksz, amelyikben én! A nevedet is tudom. David. A rendőrség úgyis megtalál majd!
A Davidnek szólított férfi erre dühösen megindult a fiú felé és gyomorszájon ütötte őt. Shawn összegörnyedt és a hasára szorította mindkét tenyerét. Iggy mellette termett és átkarolta a derekát.
- Ezt még nagyon megbánjátok! Tőlem semmit nem fogtok ellopni, abban biztosak lehettek!
Az ajtó azonban rájuk zárult és hiába dörömböltek rajta, nem tudták kinyitni.
Logan közben lehajolt Ninához, hogy megnézze, hogy van.
- Csak be van baszva, ne foglalkozz vele! - vonta meg a vállát Ariana.
Iggy közben előhúzott mellei közül egy telefont és azonnal tárcsázta a rendőrséget.
- Neked honnan van telefonod? Az előbb vették el tőled - csodálkozott szájtátva Dylan.
Testvére hátradobta haját a válla fölött és szemét forgatta.
- Tudhatnád, hogy a biztonság kedvéért én mindig kettőt hordok magamnál!
Miután a lány minden lényeges információt közölt a rendőrökkel, nem tudtak mást csinálni, minthogy vártak.
- Kicsit érdekes, hogy ezek a bunkók ott laknak, ahol Shawn, és az egész városból pont hozzátok törnek be! - nyöszörgte fejét fogva Nina, miután ülőhelyzetbe tornázta magát. - Mondtam már, hogy a csórókban nem lehet bízni!
- Én nem vagyok jóban velük! - védekezett Shawn.
- Talán csak pont azért ütött meg az egyik, hogy elterelje a gyanút... Így terveztétek meg! Biztos szóltál nekik üzenetben, miután Charliék elmentek, hogy jöhetnek! Az őrről is te figyelmeztetted őket, igaz?!
- Nem, ez nem igaz! - tiltakozott Shawn könnyes szemekkel.
- Elég legyen! - torkollta le barátnőjét Iggy, majd elkezdett fel-alá járkálni a pincében. - Ígyis van elég bajom! Kitudja, kiér-e időben a rendőrség! Közben pedig még a hajam is tönkremegy ettől a nyirkos levegőtől!
Ekkor kinyílt a pince ajtaja és megjelent mögötte a két eltakart arcú férfi. A Davidnek nevezett karon ragadta Shawnt és magával húzta az ajtó felé, míg a másik kést tartott maga elé, hogy kordában tarsta a többieket.
- Hová viszitek?! - kérdezte kétségbeesetten Iggy, de amint előrelépett, hogy a fiú után menjen, a kés a torkának szegeződött.
- Vissza! - kiáltott a hátra maradt férfi, majd elvigyorodott. - A barátod túl sokat tud, úgyhogy ki kell iktatnunk...

Shawn

12 megjegyzés:

  1. YES. EGYRE JOBB ES JOBB💗💗💗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy így gondolod.💙

      Törlés
  2. Úristen, ugye ezt te sem gondolod komolyan?! Mi ez már megint?!
    Hű... akkor szépen sorban.
    Biztos vagyok benne, hogy a Sikoly ölte meg Tylert... szegény Shawnnak nincs elég gondja? Még a rendőrségre is járkálnia kell.
    Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből a Selena-Kat párharcból, bár meg kell mondjam, senkinek sem szurkolok. 😂
    Dylan és Logan irtó cukik voltak "tanulás" közben. Annyira aranyos, ahogy együtt fedezik fel ezt az egészet.
    Demi és Justin is nagyon cukik, de meg tudom érteni Demit. Normális csaj, aki igazi, romantikus kapcsolatra vágyik, és ez a pornósztár dolog nagyon nem illik bele az elképzelésébe.
    Ariana és Ed! 😂😂 Nagyon vártam már erre. Ariana olyan buta, hogy ezt már büntetni kellene.
    Zayn pedig egyre inkább úgy fest, mint aki meleg. Azért Justin is felébresztett benne valamit, kár tagadni.
    Kristen hozta a, formáját. De mondjuk mindenki. Tetszettek a beszólások. 😂 Ninát egyre jobban utálom. Undorító, amit csinál.
    Ez a betöréses dolog pedig nagyon jó ötlet volt! Izgulok Shawnért, és nagyon, de nagyon remélem, hogy semmi baja nem lesz! Siess a következő fejezettel, hogy megnyugodhassak. 😇
    Puszi: V. B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, Zac! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Most nehéz elképzelnem Iggyt egy pasi oldalán, de miért is ne? Viszont az, hogy a lány hazudott, semmi jót nem fog szülni...

      Törlés
    2. Köszönöm, hogy írtál!😇
      Ne haragudj.😂
      Én is sajnálom Shawnt, annyi rossz történik vele egyszerre. :/
      Selena és Kat versengésének végkimenetele engem sem érdekel, a legjobb az lenne ha Iggy mindkettőt helyre tenné.😂
      Nina tényleg undorítóan viselkedik. Jelenleg ő a legellenszenvesebb karakter számomra és Nick. Selena egyetlen fokkal most kedvelhetőbb nekem, Kat meg csak... Kat.😂
      Igen Demi tényleg az igazi, romantikus szerelemre vágyik és nincs felkészülve arra, hogy az első barátjáról bárki szexvideót láthasson a neten. Viszont Justint is sajnálom, mert bár undorító volt, hogy megcsalta Iggyt, tényleg megváltozott és jobb ember akar lenni, aztán végre mikor sikerülne továbblépnie, a múlt visszarántja. Nem érdemelte meg, hogy mindenki lássa róla azt a videót, amit Selena a tudta nélkül készített. :/
      Zaynről jók a meglátásaid, mármint igen, Justin is megmozgatott benne valamit. De akár biszex is lehet. Örülök, hogy tetszettek a beszólások és remélem Ariana és Ed randija sem okozott csalódást. :)
      Én is szeretem, hogy Dylanék együtt fedezik fel ezt az egészet. Nekem ők a kedvenc párosom.😇
      Remélem hamar megírom a következőt és jó tudni, hogy tetszett a betöréses dolog.
      Én sem tudom jelenleg Iggyt senkivel sem elképzelni, de ha lesz is köztük valami, akkor tuti tele lesz bonyodalommal.🙄
      És nem kellett volna hazudnia, ez tényleg nem volt szép dolog, ahogy Shawn rá is világított.
      Köszönöm még egyszer, hogy írtál!
      Puszi: Janek

      Törlés
  3. Azta.Nem is tudom hogy hol kezdjem.Benned egy író veszett el aki most kitört és megírta ezt a remek művet.Nem olyan rég fezejtem be, de már most várom a következő részt.
    Végig olvastam mind a 46 fejezetet és ebben minden volt:szerelem, csalódás, minden ami egy jó sorozathoz kell.
    A kedvenc szereplőim Iggy, Dylan és Logan voltak, de vannak még akik a kedvenceimmé váltak de ez a három a legjobb.
    A Dylan és Logan közti barátságból szerelem lett hát ez eszméletlenül jó lett.
    De ezen kívül aki még nagyon de nagyon megtudott nevettetni az Kristen volt az.
    Állati a csaj.
    De nekem van egy sejtésem hogy ki lehet a Sikoly maszkos alak aki Dylant akarta megölni de végül Iggyt kapta el a golyó és az nem más mint Logan nevelőapja Robert.
    Remélem hamar hozod a következő részt.
    Már alig várom.
    És remélem a sejtelmem beigazolódik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök a kommentednek és annak, hogy ennyire tetszett a történet és végig olvastad az egészet. :)
      Nekem is ez a három a kedvenc szereplőm és Shawn, úgyhogy klassz, hogy te is őket kedveled a legjobban. Az pedig pláne, hogy tetszett a Logan és Dylan barátságából kialakuló szerelem, mert a történet kapcsolatai közül az övéjüket szeretem a legjobban. :)
      Kristenről pedig mindig szeretek írni. :')
      Hogy ki a Sikoly, arról nem beszélhetek, de most már tényleg ki fog derülni. Amint tudom, hozom az új részt, remélem az is tetszeni fog!
      Jól esett a kommented, még egyszer köszönöm! :)

      Törlés
    2. Szia! Nagyon szépen köszönöm! Sokat jelent, hogy így gondolod, és nagyon örülök, hogy tetszett a történet! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, valamiért most bukkantam rá a kommentedre. :( Még egyszer köszönöm, remélem még mindig olvasod!
      Üdv.: Janek

      Törlés
  4. Lehet nagyon tévúton járok de szerintem Rita a sikoly, azért ez a feltételezés mert a bulin Róbert nem juthatott volna be csak úgy, illetve az után halt meg Tyler miután Rita megtudta, hogy mit érez Logan iránt... Plusz ami még gyanússá teszi, hogy a Sikoly nem szimplán melegekre utazik, hanem a Logan iránt érzéseket tápláló melegekre, hisz Shawnnak még nem volt vele konfliktusa, ez akár jelenthet é azt is, hogy Robert a gyilkos, hisz azt sem tudja ki ő, viszont nem hiszem, hogy annyira érdekelné őt a sulis pletyka, hogy oly könnyen megtudta volna, hogy Tyler meleg...
    Ha esetleg most beletrafáltam, mindenkitől elnézést kérek, nem szerettem volna senkitől elvenni a meglepetés erejét de muszáj volt már ki írnom magamból :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is, köszönöm, hogy írtál és olvasod a blogot! :)
      Aztán... attól függetlenül, hogy beigazolódik-e vagy sem, nagyon tetszett az okfejtésed. Szeretem, amikor valaki gondolkodik is azon, amit olvasott és próbálja a részletek alapján összerakni a képet ahelyett, hogy csak átfutna a sorokon. Hogy igazad van-e, az hamarosan kiderül, ígérem! Aztán visszatérünk rá, ha újra itt leszel! :))

      Törlés
  5. Hello jános,
    A rész megint zseniális lett, bevallom csak most volt időm elolvasni a suli miatt ,de erről már írtam messengeren.
    Ha van időd írj rám.
    Várom a kövi részt.
    Bye-bye

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, örülök hogy tetszettek és ne haragudj, hogy még nem válaszoltam, mindenképp írok majd! :)

      Törlés