2016. július 29., péntek

21. Fejezet: Spontán házibuli

Ez volt az első alkalom Dylan életében, hogy valaki szerelmet vallott neki. Eddig fogalma sem volt arról, milyen érzés azt a szót hallani, hogy szeretlek, amikor szerelemből és nem szeretetből mondják. A baj csak az volt, hogy nem tudta komolyan venni ezt a szót olyasvalaki szájából, aki hosszú időn keresztül pokollá tette az életét. Még a feje is belefájdult abba, hogy próbálta megérteni ezt az új, váratlan fordulatot.
Dylan
- Szeretsz? Te...? Azok után, hogy annyiszor megaláztál nyilvánosan, azt mondtad jobb lenne, ha nem is élnék, lebuziztál szinte minden egyes nap, bántottál, megütöttél, kizártál a szakadó esőben és a sárba nyomtad a fejem?! Ha te így bánsz azzal, akit szeretsz, akkor inkább bele sem gondolok, hogy milyen lehet annak, akit utálsz - mondta végül. A keserű emlékek megélénkültek lelki szemei előtt és valahogyan nem tudta sajnálni az előtte álló könnyes szemű, lehajtott fejű fiút.
- Bocsáss meg!
Dylan a még mindig a motorjánál álldogáló Tylerre pillantott, aki nem akarta megzavarni beszélgetésüket, inkább elővette telefonját és úgy tett, mintha valami érdekes dolgot nézne rajta, de közben csak a háttérképét bámulta és fél füllel akaratlanul is hallotta a két fiú szavait.
- Legalább elmondod, miért bántál úgy velem, ahogy? - kérdezte csendesen Dylan. Sok álmatlan éjszakát okozott neki az, hogy próbált rájönni, mivel érdemelte ki Zayn gyűlölködő piszkálódásait.
- Hát ezért! - Zayn úgy tárta szét a karjait, mintha magától értetődő lenne. - Mert akartalak, de nem voltam képes még magamnak sem bevallani, hogy egy fiú vált ki belőlem efféle érzéseket! Könnyebb volt rád haragudni emiatt és rajtad levezetni... de minden nap utáltam magam ezért és egyből megbántam, mikor megbántottalak! Mintha magamat bántottam volna... - Zayn Dylan szemeibe nézett, tekintete megértésért és bocsánatért esedezett.
- Mégis megtetted... újra és újra! Te és Nick megkeserítettétek az életem minden egyes nap! - Dylanből előtörtek a könnyek. Türelmetlenül végigfolytak az arcán és csak jöttek és jöttek megállíthatatlanul. - Öngyilkos akartam lenni, nem akartam már tovább élni ezt az életet! És nem tudom, miért múlt időben beszélek, mikor nem változott azóta sem semmi!
Még soha senkinek nem mondta el azt, hogy többször is megfordult a fejében, hogy véget vet a kínoknak azzal, hogy eldobja életét. Zayn tágra nyílt szemekkel nézett rá. Sosem gondolta, hogy tetteinek és szavainak ekkora súlya van. Dylan kezéért nyúlt, de nem érte el.
- Jobb, ha most elmész - hallotta a háta mögül Tyler hangját. A fiú már ott állt mögötte a bejárati lépcsőn és ingerülten meredt a tarkójára.
- Ne szólj bele abba, amihez semmi közöd! - vetette oda Zayn hátra sem fordulva. Tyler nem figyelt rá.
- Dylan, itt akarsz maradni vele, vagy inkább velem jönnél?
Kérdésére Zayn is kérdőn Dylanre pillantott és feszülten várta a fiú válaszát.
- Én... veled akarok menni - mondta halkan, de határozottan, miközben Tylerre emelte tekintetét, mire az halványan elmosolyodott, aztán megkönnyebbülten sóhajtott és bekísérte őt a házba. A csalódott Zayn megtörten, tehetetlenül nézett utánuk, amíg be nem csukódott mögöttük a bejárati ajtó, aztán szomorúan a kocsijához kullogott.

Iggyék hol vannak? - suttogta Tyler az előszobában állva.  Dylan a konyha felé bökött fejével, mire a fiú az emeletre vezető lépcsőhöz kísérte őt.
- Jobb, ha megvárjuk, amíg lenyugszol és összeszeded magad, mielőtt csatlakozunk a többiekhez - magyarázta, miközben beléptek Dylan szobájába. - Persze, csak ha nem lennél szívesebben egyedül.
- Nem - sietett leszögezni Dylan, mert már az egyedüllét gondolatától is görcsbe rándult a gyomra. Leült az ágyára, aztán hanyatt dőlt rajta és bámulni kezdte a plafont. Tyler leült mellé és óvatosan, bizonytalanul az arca felé emelte kezét, hogy ujjaival letörölje a könnyeit. Dylan szíve a torkában dobogott, de megmozdulni sem bírt, amíg Tyler az arcát törölgette.
- Köszi - suttogta. Hálás volt, amiért van vele valaki, aki törődik vele. Azért pedig még hálásabb, hogy az a valaki épp Tyler. Azzal, hogy ez mit is jelent, egyelőre nem akart foglalkozni.
- Figyelj, remélem már nem gondolkodsz olyan dolgokon, mint az öngyilkosság... Minden rendben lesz, a rossz után jónak is jönnie kell. Tudom, hogy nehéz... de ilyenkor próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni és azokra, akik szeretnek. Itt vannak a szüleid, az ikertestvéred, van egy olyan legjobb barátod, amilyenre sokan csak vágynak, és itt vagyok neked most már én is. Ugye nem akarsz nekünk fájdalmat okozni? - nézett rá aggódó tekintettel Tyler. 
Dylan & Tyler
- Nem - felelte halkan Dylan, majd halványan elmosolyodott, miközben egymás szemeibe néztek. Ekkor megszólalt a csengő és Dylan a szobája ajtaja felé kapta a fejét. - Ez már biztos Logan, remélem jól van! - mondta és felpattant az ágyról. Tyler követte őt. 
Mire leértek a lépcsőn, a martinitől kissé becsiccsentett Iggy már beengedte Logant.
- Szia! Egy csomó üzit hagytam, de nem válaszoltál. Minden rendben? - sietett a fiú elé Dylan, mire az legyintett.
- Azt javaslom, rúgjunk be! - vigyorodott el Logan, aztán Iggy nyomában elindultak a konyhába. Nem akart többé a rossz dolgokon agyalni. Ezen az estén nem. Csak jól akarja érezni magát a barátaival és elfejteni a családi gondokat. Dylan láttán a spicces Charli szeme azonnal vágyakozva megcsillant. Felpattant a bárszékről és a fiúhoz sietett, hogy megölelje. Ariana és Nina, aki már melltartóban ült a pultnál, kuncogva egymásra néztek.
- Egy percre megyek ki és már nincs rajtad a felsőd?! Azonnal vedd vissza! - replikázott Iggy, mikor megpillantotta Ninát, majd vetett egy gyors pillantást Loganre, hogy a fiú stíröli-e barátnője melleit, de Logan egy pillantásra sem méltatta a magamutogató lányt. Helyette leült az egyik székre és megkérte Dylant, hogy töltsön neki egy kis vodkát.

Közben Demi és Justin zsebre dugott kézzel sétálgatott a belvárosban. Justin a lámpafények alatt elhaladva vetett egy lopott pillantást a lány cuki, bolyhos sapkájára és majdnem derékig érő, dús, hullámos hajára. Még sosem látott az övéhez hasonlóan barátságosan mosolygó arcot. Vajon most milyen lenne az élete, ha királynők és lotyók helyett egy ilyen lánnyal jött volna össze? Megkapott volna minden törődést és szeretetet, és a legnagyobb gondja az lenne, hová vigye barátnőjét kajálni, vagy milyen ajándékkal lepje meg. Viszont sosincs túl késő, gondolta, majd a kávézó bejáratára pillantott, ami mellett épp elsétáltak.
- Nem iszunk meg egy forrócsokit? Elég hűvös van - vetette fel.
Demi idegesen, de szívből jövően elmosolyodott és bólintott. Miután az egyik sarokban álló asztalnál egymással szemben forrócsokit szürcsölgettek és kedven zenéikről és filmjeikről beszélgettek, Justin nem bírta tovább magában tartani azt, ami leginkább a szívét nyomta. Még senkinek sem beszélt róla, bármennyire is vágyott rá. Mióta Zaynnel eltávolodtak egymástól, nem maradt senki, akiben bízhatna. Valamilyen oknál fogva úgy érezte, Deminél jó helyen lesz a titka. Végre kiadhatja magából, ami a szívét nyomja, és tanácsot is kérhet.
- Figyelj, mondanom kell valamit... nem bírom tovább magamban tartani. De meg kell ígérned, hogy senkinek nem beszélsz róla! - szólt bizonytalanul.
- Megígérem - felelte kíváncsi tekintetét a fiú arcába fúrva Demi, és  ígéretét komolyan is gondolta. Boldogság töltötte el, ha arra gondolt, Justin megbízik benne annyira, hogy pont őrá bízza titkát. A fiúból ömleni kezdtek a szavak, amiket mindaddig magában tartott.
- Selena azt mondta, hogy terhes és én vagyok a gyerek apja. Ha ez igaz és megtartja a babát, én nem tudom mihez kezdek az életemmel. Nem akarok olyan gyereket, ami nem szerelemből fogant! Egyáltalán nem akarok még gyereket. Még csak tizenhét  vagyok. Azt sem akarom, hogy csonka családban nőjön fel, de Selenával képtelen lennék együtt lenni...
Demi & Justin
Demi először tágra nyílt szemekkel meredt a fiúra és teljesen ledermedt, még a gondolata is fájdalmat okozott számára annak, hogy Justin valaki más gyerekének az apja legyen, de aztán rendbe szedte gondolatait és próbálta pozitív szögből szemlélni a hallottakat.
- Figyelj, ne emészd magad ezen. Selenáról van szó. Arról a lányról, akin már a fél suli végigment. Ha valóban terhes is, bárkitől lehet, akivel abban az időben lefeküdt.
- Azt mondta, csak velem feküdt le akkor - sóhajtott Justin, de Demi nem adta fel. Hinni akarta, hogy van még remény. Mindkettejük érdekében.
- Volt orvosnál, vagy csak csinált egy tesztet?
- Szerintem még nem ment el orvoshoz.
- Akkor honnan tudná, hogy pontosan mikor esett teherbe és hány hetes a baba? Ha ezt nem tudja, akkor azt sem, hogy épp kivel feküdt le, amikor megfogant. Mindig védekeztetek?
- Igen - bólintott Justin.
- Akkor meg? Tudom, hogy a gumi sem nyújt százszázalékos védelmet, de ha mindezt figyelembe vesszük, kevés az esély arra, hogy tőled vár gyereket. Selenát ismerve csak ezzel akar téged magához láncolni... de mindenképpen kísérd el az orvoshoz, legalább te legyél felelősségteljes, és legalább megtudod, valóban terhes-e, és ha igen, hány hetes.
Justin hálásan nézett a lányra és sikerült egy halvány mosolyt is villantania felé. Csodálkozva vette tudomásul, hogy már nem fél annyira az egész terhesség-ügytől és reménykedni kezd, hogy végül minden jól alakul majd.

Mindeközben a pizsiparti, amin senki sem viselt pizsamát, a konyhapult körül ülve folytatódott. Miután mindenki megitta az első néhány vodkanarancsát, Nina azt javasolta, menjenek ki a jakuzzihoz és egy-egy pohár pezsgővel a kezükben merüljenek el nyakik a jó meleg vízben. Egyikőjük sem vesződött azzal, hogy bikinit vagy fürdősortot vegyen át. A hátsóajtón kilépve letették az udvar ház felőli sarkában álló jakuzzi peremére a pezsgőjüket, aztán kibújtak ruháikból és fehérneműikben sietve a habok közé csusszantak. Nina csak csusszant volna, ugyanis rajta nem volt bugyi.
- Te szégyentelen ribi! - sápítozott Iggy, mikor egy szál melltartóban álló barátnője bemászott Logan, Tyler, Charli és Ariana közé a jakuzziba. Ő és Dylan még mindig nem vetkőztek le. Iggy arra várt pezsgőjét szürcsölve, hogy már mindenki a vízben legyen, amikor ő vetkőzni kezd, így ugyanis minden szempár rá szegeződik majd, Dylan pedig az övével babrált. Tyler jelenlétében kissé szégyellős volt alsónadrágra vetkőzni. Nem tudta, hogy a fiú már látta őt így, amikor a résnyire nyitott fürdőszoba ajtón át véletlenül meglátta őt öltözködés közben.
- Gyerünk, öltözz le! - sürgette Charli, aki csak álltó felfelé látszott ki a vízből.
Iggy
- Igen, gyere be hozzánk! - csatlakozott az előtte szólóhoz Tyler, mire Dylan halványan elpirult. Végül kikapcsolta az övét és kibújt farmerjából, ledobta pólóját és lehúzta lábáról a zoknit, hogy aztán sietve elmerüljön ő is a vízben. Charli kocsányon lógó szemekkel figyelte, még pislogni sem pislogott, nehogy kihagyjon akár egy másodpercet is, amit a fiú testében gyönyörködéssel tölthet. Iggy úgy érezte, végre eljött az ő pillanata. Letette a pezsgőspoharat a kezéből és már épp lekapta magáról a felsőjét, amikor Nina úgy döntött, kézen áll a jakuzziban, ezzel közszemlére téve deréktól lefelé meztelen testét. Charli, Ariana, Dylan és Tyler prüszkölve nevetett a lányon, Logan viszont az egészből semmit sem érkézelt, ugyanis ő még mindig az immár egy szál fehérneműben szexin ácsorgó Iggyt bámulta. A lány hosszú, vállára omló aranytincsein sápadtan derengett a holdfény, arcán bosszankodó kifejezés játszott, amiért Nina ellopta a pillanatát. Már épp úgy döntött, hazaküldi a lányt, amikor észrevette, hogy Logan őt nézi. Ettől egy csapásra elfeledte Ninát és diadalittas mosoly terült szét az arcán. Kit érdekel, ha a többiek nem őt csodálják, hanem Ninán
nevetnek, ha Logan csakis őt nézi?!

- Játszunk felelsz vagy merszt! - javasolta Nina, miután előkerült a víz alól. Charli és Ariana tapsikolva bólogatott. Iggy arra gondolt, hogy a játék alkalmával talán közel kerülhet Loganhez anélkül, hogy bárki is félreértené így végül rábólintott az ötletre.
- Rendben. Én kezdem és haladunk sorban. Iggy a mellette lubickoló Arianára pillantott. - Felelsz vagy mersz?
- Merek - felelte izgatottan a lány.
- Akkor szaladj be a konyhába, vegyél ki a hűtőből egy behűtött pezsgőt és hozd ki, hogy mindenkinek újratölthesd a poharát - adta ki a feladatot Iggy, mire Ariana tettre készen kimászott a jakuzziból és a hidegtől dideregve berohant a konyhába. Miután visszatért a pezsgővel és mindenkinek töltött belőle, sietve visszamászott a meleg vízbe.
- Ügyes vagy - dicsérte meg Iggy, mire barátnője arca felragyogott. - Most te jössz.
Ariana úgy döntött, Tylert választja.
- Felelsz vagy mersz?
- Felelek - döntött végül Tyler, mert nem akart megkockáztatni valami őrültséget, amivel a lány nagy valószínűséggel előállt volna. Ariana csalódottan hátravetette a haját.
- Szerinted szép vagyok?
- Igen - felelt Tyaler, mire a lány teljesen felvillanyozódott.
- És járnál velem?
- Egyszerre csak egy kérdés - vágott közbe Iggy. Közben Logan a jakuzzi szélén heverő cigis doboz után nyúlt és Dylannel rágyújtottak egy-egy szálra. Tyler Ninához fordult.
- Merek - mondta a kérdést megelőzve tettre készen a lány.
- Akkor fusd körbe a házat meztelenül.
Nina, mint aki egész életében csak erre várt volna, kipattant a jakuzziból és ledobta egyetlen ruhadarabját, a melltartóját. Iggy soha nem engedi, hogy meztelenkedjen, így most kihasználta az alkalmat, és mielőtt futásnak eredt volna, szép lassan fenékig itta pohara tartalmát. Ariana irigykedve nézte őt és bosszankodott, amiért ő nem kapott ilyen merész feladatot. A tetőtől-talpig libabőrös Ninát az sem zavarta, hogy szinte halálra fagy. Komótosan futni kezdett, hogy megkerülje a hatalmas luxusvillát, és közben addig sosem érzett szabadság járta át egész lényét.
- Bevállalós - nézett a többiekre vigyorogva Tyler. Dylan a fiú arcát fürkészve azon tűnődött, vajon Tyler a fiúkhoz, a lányokhoz, vagy mindkettőhöz vonzódik.
- Kérhetek egy slukkot? - kérdezte tőle a fiú, miközben közelebb csúszott hozzá. Dylan átnyújtotta neki a cigijét és bambán nézte őt. Tyler beleszívott, majd a füstöt lassan Dylanre fújta.
- Köszi - mondta. Miközben visszaadta a cigarettát, kezük egy pillanatra összeért. Charli bosszankodva, a melle előtt összefont karokkal nézte őket és azt kívánta, bárcsak ő lenne Tyler helyében. Iggy lopva Loganre pillantott, aki töprengve bámulta az éjfekete égboltot.
Tyler
- Mire gondolsz? - kérdezte Iggy, miután a fiú mellé húzódott. Logan levette tekintetét a holdról és a lányra pillantott.
- Semmire, csak eszembe jutott, mit fogok kapni, ha reggel hazamegyek.
- Miért? Elkéredzkedtél, nem?
- De, csak engedtek el. Anyám azt mondta, ma még tart a szobafogság. Úgyhogy kiszöktem.ú
- Szobafogság? Miért? - csodálkozott Iggy. Közben visszatért a hideg ellenére teljesen feltüzelt Nina, és bevetette magát a vízbe. - Képzeljétek, amikor az utca felőli részen futottam, valaki meglátott! Annyira izgi volt! - újságolta felpörögve, majd a pezsgősüvegért nyúlt, hogy újratöltse poharát és tartalmát egy hajtásra lehúzza. Iggy kihasználta az alkalmat és a lányra ügyet sem vetve nézett Loganre.
- Hmm?
- Mert behúztam múltkor Robertnek, amiért részegen csúnyán beszélt Dylannel. Persze ő máshogy adta elő a sztorit anyámnak, aki neki hitt helyettem. Most én vagyok a szar. A saját anyám nem hisz nekem, érted? - mondta zaklatottan Logan olyan halkan, hogy csak a két oldalán őt hallgató Iggy és Dylan hallhassa.
- Úgy sajnálom... - fordult felé Dylan és bosszankodva gondolt barátja szüleire. Iggy szó nélkül, észrevétlenül megszorította Logan kezét a víz alatt. Közben hallotta Nina hangját, aki Charlihoz beszélt. - Felelsz vagy mersz?
- Merek. - Charli abban reménykedett, hogy valamilyen Dylannel kapcsolatos, erotikától fűtött feladatot kap.
- Hát jó - töprengett Nina. - Csókolj megy egy csajt, miközben nincs rajtad melltartó.
Charli jobban örült volna, ha Dylant csókolhatja meg. Szemét forgatva kikapcsolta és levette melltartóját. Melleit viszont szándékosan a víz alatt tartotta.
- Hé, így nem látszanak! - szólt rá Nina.
- Már késő. Nem mondtad, hogy látszaniuk kell - felelte Charli és óvatosan Iggyhez igyekezett. Barátnői közül őt csókolta volna meg legszívesebben, de engedély nélkül nem mert cselekedni.
- Szabad? - nézett a lányra, akinek hosszú haja maga körül úszkált a vízen.
Iggy bólintott és eltartotta magától a pezsgőspoharát, hogy Charli megcsókolhassa őt. Ariana vágyakozva nézte őket. Ő is csókolózni akart.
Miután abbahagyták, Charli Dylanhez fordult, aki azon gondolkodott, miért elfogadott az, ha két lány csókolózik, és azt miért ítéli el a többség, ha két fiú.
- Merek - mondta, maga sem értette, miért.
Charli szívesen választotta volna feladatnak azt, hogy a fiú csókolja meg őt, de ezt nem merte kimondani.
- Csókolj meg valakit - bökte ki végül, és közben azért fohászkodott, hogy ő legyen az a valaki. Dylan nem akart az a személy lenni, aki először esik ki a játékból, így hát gondolkodva végignézett a társaságon. Végül oldalra fordult és Loganre nézett. A fiú részegen rámosolygott, mire Dylan közelebb hajolt hozzá és finoman megcsókolta őt. Tyler csalódottan elfordította a fejét, Iggy pedig bosszankodva nézte, ahogy testvére csókolózik azzal a fiúval, akivel neki kellene. Az sem érdekelte, hogy a jelenetet igazság szerint irtó szexinek találta. Ariana és Nina élvezettel figyelte a két fiút, miközben Tyler kimászott a jakuzziból.
- Hol találom a mosdót? - kérdezte Iggytől, miközben Dylan elengedte Logant és bűnbánóan felnézett a fiúra.
- Ariana, menj és mutasd meg neki!
Ariana kiszállt a vízből és Tyler után rohant. Charlinál közben elszakadt a cérna.
- Elegem van! - fakadt ki könnyektől csillogó szemekkel. A többiek értetlenül néztek rá.
- Neked meg mi bajod van?! - kérdezte Iggy szemét forgatva. Unta már, hogy mindenki a középpontba akar férkőzni, miközben neki kellene ott lennie. Charli Dylanre szegezte tekintetét és mutatóujját is.
- Te! Nem hiszem el, hogy inkább a legjobb barátodat csókoltad meg, minthogy engem! Ennyire taszító vagyok?!
Dylan értetlenül pislogott rá.
- Charli, nyugi - nyugtatgatta barátnőjét Nina, de a lány hajthatatlan volt.
- Nem! Mondd el szépen, hogy miért pont Logant csókoltad meg, mikor itt van három lány is, akivel smárolhattál volna!
- Én nem... - dadogott elvörösödve Dylan és segélykérőn Loganre nézett.
- Hé, Charli. Nyugodj meg. Nem kellene ezt csinálnod... - kezdte Logan. Ő volt az egyetlen, aki tudta, mennyire szerelmes Charli az ő legjobb barátjába. Persze Iggy, Nina és Ariana is tudta, hogy barátnőjük odáig van Dylanért, de nem sejtették, mennyire komoly a dolog.
- Tényleg jártok? - szegezte a két fiúnak Charli.
- Nem, dehogy! Semmi sincs köztünk! - tiltakozott Dylan.
Charli
- Akkor miért őt csókoltad meg?!
Közben visszaért Ariana és Tyler is. Dylan a fiúra nézett és nagyot nyelt, mielőtt megszólalt. Nem gondolta, hogy valaki így kiborul majd az ártatlan csók miatt, de úgy érezte erőt kell vennie magán és meg kell magyaráznia a dolgot, nehogy Tyler vagy Charli téves következtetéseket vonjon le, ami úgy tűnt, már meg is történt. Alkohol hatása alatt felszabadultabban tudott beszélni a dolgokról, így könnyebb volt belekezdenie.
- Azért, mert én Loganen kívül még senkivel sem csókolóztam! Vele is csak részegen a kiránduláson, viccből. És azt akarom, hogy a következő ember iránt, akivel csókolózni fogok, érezzek valamit. Gondoltam inkább megcsókolom újra Logant, akivel már úgyis csókolóztam egyszer.
- Ti csókolóztatok a kiránduláson?! - vonta fel a szemöldökét Iggy, aki ott és akkor épp lemaradt a pillanatról.
- Igen, a bulin - felelte Logan és újabb cigit vett a szájába.
- Te a legjobb barátodon kívül még senkivel sem smároltál? - nézett hüledezve Dylanre Nina. Ő már annyi emberrel csókolózott, hogy számon sem tudta tartani. Hihetetlennek tartotta, hogy vele egyidős emberek még mindig szüzek, és ha ez még nem lenne elég, smárolni sem szoktak!
- Nem - felelt elvörösödve Dylan és már alig várta, hogy másra terelődjön a téma.
Charli állig elmerült a vízben és szégyenkezve pislogott. Már bánta, hogy kifakadt, de örült, hogy nem ment messzebb. Tetszett neki, hogy Dylan még játékból sem akar érzelmek nélkül bárkivel csókolózni. Olyan romantikus!
- Belepisiltem a vízbe - jelentette be halálos nyugalommal csak úgy mellékesen Ariana, mire mindenki hanyatt-homlok kimenekült a jakuzziból.
- Nem szégyelled magad?! - pirított rá felháborodva Iggy, miközben testét átkarolva didergett a füvön állva.
- Bocsi, de már nem bírtam visszatartani! - mentegetőzött a lány és közben ő is kiszállt a vízből.
- Mindegy, már úgysem volt kedvem tovább játszani. Menjünk, törölközzünk meg, igyunk egy kört és bulizzunk!

Zayn
Közben Zayn még mindig a kocsijában ült ott, ahol nem messze Iggyék házától lehúzódott vele az útról. Olyan feldúlt volt, hogy nem volt képes az útra koncentrálni. Felfedte Dylan előtt a legféltettebb titkát, szerelmet vallott neki és semmire sem ment vele. Dylan sosem fog megbocsájtani neki. Sosem lesznek együtt, sosem ölelheti őt magához és sosem fogja viszonozni a csókjait sem. És mindezt csakis magának köszönheti. Miért kellett úgy bánnia Dylannel, ahogy? Ha hamarabb beismerte volna magának, hogy vonzódik a fiúhoz és helyette nem viselkedik vele úgy, mint egy utolsó gyökér, talán már rég együtt lennének és nem sírna szánalmasan a kocsijában az éjszaka közepén. Mindennél jobban akarta, hogy Dylan viszont szeresse őt. Jobban, mint a csapatkapitányságot, a népszerűséget, jobban, mint addig bármit vagy bárkit. És amit a világon a legjobban akar, pont az nem lehet az övé soha. Ezt hogyan kellene elfogadnia? Elvesztette Dylant, mielőtt az övé lehetett volna.
- Akkor is küzdeni fogok érted... - mondta halkan, miközben egy képet nézett telefonjában a fiúról. Ekkor a kanyarból hirtelen éles, egyre közeledő fény villant a szemébe. Pislogott, hogy tisztábban lásson, de már késő volt.

Iggyék megtörölköztek, majd felöltöztek, megszárították a hajukat és megigazították a sminkjüket. Charli a szépítkezőasztal előtt vasalta Iggy haját, míg Ariana az ágyon fekve laptopozott, Nina pedig Louis Vuitton táskájában kutatott kedvenc rúzsa után. Logan, Tyler és Dylan a fiú szobájában filmeztek, amíg a lányokra vártak. Az ajtócsengő hallatán Dylan lesietett a lépcsőn, hogy átvegye a házhoz rendelt három óriás pizzát, az ágyon ülő Tyler pedig megszólította a TV előtt a padlón heverő és némán a képernyőt bámuló Logant.
- Tényleg nincs köztetek semmi Dylannel?
- Nincs. Testvérek vagyunk - fordult hátra Logan, hogy lássa a fiút. Bosszantotta, hogy egy csók miatt mindenki azt hiszi, járnak Dylannel, miközben Charliról és Iggyről, akik szintén smároltak, senki nem gondol efféléket.
- Nem tudom, félreértelmeztem-e vagy sem, de... Dylan a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódik? Vagy mindkettőhöz?
- Nem tudom - mondta Logan, bár volt egy sejtése. - Sosem beszéltünk erről.
Tyler csodálkozva ráncolta a homlokát.
- De hiszen legjobb barátok vagytok.
- Tudom, de nem akarom erőltetni ezt a témát. Majd elmondja magától, ha készen áll. Neke mindegy, én így is, úgy is ugyanúgy szeretem. Semmin sem változtat az, hogy kit szeret vagy kit nem.
Tyler oldalasan elterült az ágyon és kezére támaszkodva tovább kíváncsiskodott.
- És ha meleg lenne, az nem lenne kínos számodra?
- Miért lenne az? - vonta fel a szemöldökét Logan. Neki ilyen dolgok eszébe sem jutottak.
Hát, csak tudod, sok heteró srác feszélyezve érezné magát ilyen szoros kapcsolatban egy meleg sráccal. Valamiért sokan azt hiszik, hogy ha egy fiú a saját neméhez vonzódik, akkor minden pasira válogatás nélkül beindul és rámászik.
- Én nem hiszem azt, és Dylan nem mászik senkire sem. Szoktunk együtt aludni és sosem történt semmi.
Tyler irigykedve nézett a fiúra.
- A ti barátságotok olyan különleges. Nekem ilyenben sosem volt részem. Ha az emberek fele olyan jó fejek lennének, mint amilyen te vagy, ez a világ boldogabb hely lenne - mondta őszintén.
- Köszönöm. - mosolyodott el Logan. - Te is jó fej vagy.
- Köszi. Kérdezhetek még valamit? - Tyler kissé félénken, vonakodva, de kíváncsisággal a hangjában szólalt meg. Logan bólintott.
- Milyen érzés volt csókolózni Dylannel? Kíváncsi vagyok a te szemszögedből milyen ez.
Logan
Logan nem szólalt meg azonnal. Néhány másodpercig magában töprengett azon, hogyan fogalmazza meg a dolgot.
- Hát, nem kelt bennem vágyat arra, hogy letépjem róla a ruhát és neki essek, mert én más szemmel nézek rá meg egyébként rajta kívül egy sráccal sem csókolóztam még és nem is áll szándékomban, de ha vele csókolózom az olyan más.. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól. Más, mint egy lánnyal. Valahogy ettől csak még közelebb érzem magamhoz őt, de nem úgy, ahogy azt egy csóktól szokás. Nekem ő a legfontosabb. Ő az egyetlen, aki igazán törődik velem. Anyám csak a nevelőapámnak él, aki utál engem. Az igazi apám elhagyott minket, amikor még kicsi voltam, és egyszer sem keresett azóta. Igazi barátaim sosem voltak, inkább kívülálló voltam. Deszkáztam, írtam és gitároztam, nem másokkal lógtam, mint a többiek. Dylan az első, akit igazán érdeklek. Már az első találkozásunktól fogva közvetlen és kedves volt velem, mellettem volt, amikor senki más nem. Nagyon sokban hasonlítunk. Ő az én családom - mondta Logan mosollyal az arcán, Tyler pedig végig figyelmesen hallgatta. Végül felült az ágyon és komoly arccal Loganre nézett.
- Hihetetlen, hogy azok után, ahogy bántak veled az emberek, ilyen jó maradtál. Minden lány örülhetne, ha az övé lennél. Miért nincs senkid?
- Nem vagyok túl népszerű... - vigyorgott Logan.
- Pedig kívül-belül főnyeremény vagy, de tudom, a lányoknak a tuskók kellenek, akik szarba se veszik őket. Aztán sírnak, hogy törődésre meg figyelemre vágynak.
- Hát te meg mit csinálsz itt? - kérdezte Iggy testvérétől, mikor kilépett a szobája ajtaján és meglátta a lépcső legfelső fokán felnyitott pizzás dobozzal az ölében ülő Dylant. Az egyik pizza fele már hiányzott.
- Te már megint sunyiban akartad befalni az egyik pizzát teljesen egyedül?! Te rafinált kis... - kezdte felháborodva Iggy, majd meglátta testvére könnyes szemét és hangnemet váltott. - Mi a baj?
- Semmi, csak hallottam, amit rólam és a barátságunkról mondott Logan és meghatódtam - mondta a fiú és mosolyogva kitörölte a könnyeket a szeméből, aztán visszahajtotta a pizzás doboz tetejét és felállt. Iggy odalépett hozzá és magához ölelte őt. - Gyere, bulizzunk!

A kis társaság épp a hatalmas nappaliban bömböltette a zenét és mindannyian önfeledten táncoltak, amikor váratlanul megszólalt a csengő, amit csak a negyedik alkalomra hallottak meg. Miközben Iggy az ajtóhoz igyekezett magassarkújában, azon tűnődött, vajon ki lehet az. Ő ugyanis senki mást nem hívott meg a buliba. Annál is jobban meglepődött, mikor az ajtó mögött egy harminc-negyven fős csoport tolongott, hogy végre bejuthasson.
- Hát ti meg mi a francot kerestek itt? - vonta fel csodálkozva a szemöldökét Iggy.
- Láttuk a facebook-on, hogy buli van nálad, azt pedig nem hagyhattuk ki! Hoztunk piát is - mondta az egyik srác, akit Iggy még soha életében nem látott, majd vigyorogva felemelte a kezében tartott Jack Daniel's-es üveget. Iggy gyanakvón hátranézett a válla fölött és megpillantotta a lépcsőkorlátnál sunyin leskelődő Ninát.
- Ezért még számolunk! - tátogta, majd visszafordult az újonnan érkezőkhöz és felöltötte a legjobb házigazdához illő mosolyát. Ha most mindenkit elküldene, milyen véleménnyel lennének róla az emberek pont a közelgő Halloween bulija előtt? Azt nem engedheti meg magának, hogy ellene forduljon a népe. Hiszen ő a királynőjük.
- Jól hallottátok, gyertek be!
A nagy csapat hanyatt-homlok betódult a luxusvilla ajtaján. Kiabáltak, vihogtak és üvegből döntötték magukba a piát, miközben Iggy becsapta mögöttük a bejárati ajtót és utánuk indult.
- Ne törjetek össze semmit! Itt minden többet ér, mint amennyit kitudnátok fizetni! - szólt utánuk, miközben megindultak a zene irányába a nappaliba, majd karon ragadta az épp elvegyülni próbáló Ninát.
- Ez a te műved?!
- Nem, dehogy! - forgatta a szemét Nina. Iggy elővette mobilját és megnyitotta a facebook alkalmazást. Azonnal megpillantotta Nina kiírását, amiben arra buzdít mindenkit, hogy jöjjenek Iggyékhez bulizni, és hozzanak magukkal piát is.
- Itt a kiírásod, ne hazudj! Ha ez az egész rosszul sül el, tönkreteszem az életed! - vetette oda fenyegető hangnemben. aztán hátravetette haját és a nappaliba indult.
Az első, akit megpillantott, az egyik fekete bőrfotelben dohányzó Logan volt. Aztán a következő pillanatban egy szőke hajú, alulölözött lány Logan ölébe vetette magát és vadul vonaglani kezdett. Iggy bosszúsan odatipegett hozzájuk.
- Te meg mi a faszt keresel itt?! - vetette oda a kéjelgő Ritának.
- Bulizok - felelte nevetve a lány, miközben Logan próbálta őt levakarni magáról.
- Csak nem az én házamban, Számodra itt véget is ért a buli. Na puszi... nekem! - mondta Iggy, majd intett a közelében álló Ariana-Charli párosnak és kaján vigyorral az arcán nézte, ahogy a két lány lerángatja Ritát Loganről, aztán ráncigálni kezdik a nappalin keresztül, hogy kilökjék a házból. Miután ez megtörtént, Iggy Loganhez fordult.
Iggy
- Te pedig vigyázz, mert ha kiégeted a bőrhuzatot, el kell adnotok a házatokat, hogy kifizesd azt a fotelt! - azzal sarkon fordult és meglibbentette szőke hajzuhatagát a válla fölött, hogy a nappali közepén szexi táncba kezdjen. Azonnal tucatnyi fiú gyűlt köré, mint legyek a húsra. A hangfalakból épp Rihanna Work című dala bömbölt, mire Iggy önfeledten dobálni kezdte a haját, a csípőjét mozgatta és rázta a fenekét. Imádta ezt a dalt. A köré gyűlt fiúk vágyakozva nézték, ahogy riszálja magát és próbálták megérinteni őt, de a lány eltolta magától a kezüket, miközben egy pillanatra sem esett ki a ritmusból. Logan a fotelben ülve nézte őt, aztán hirtelen elhatározással, az alkoholtól felbátorodva odalépett hozzá a srácok gyűrűjén keresztül. Iggy Logan nyaka köré fonta karjait és fenekét mozgatva egyre lejjebb haladt testével a fiú előtt egészen le, majd vissza. Logan belélegezte a lány Chanel No. 5 parfümjét és hajának édes illatát, majd behunyt szemmel magához ölelte őt. Iggy, bár volt jó néhány szexi pillanata Justinnal, ilyen vágyat talán még soha nem érzett, és az, hogy nem eshetett azonnal Logannek és még csak meg sem csókolhatta őt, csak még ellenállhatatlanabbá tette számára a fiút. Hirtelen úgy érezte magát, mintha a Dirty Dancing 2 kubai klubjában táncolnának. Marihuána illatát érezte a levegőben, ami kivételesen egyáltalán nem zavarta. Az sem érdekelte, hogy ki szívja és miért a lakásban. Frissen manikűrözött, mélykékre festett körmeivel beletúrt Logan hajába, aki bambán mosolygott rá. Iggy egy pillanatra behunyta a szemét, mert térdei remegni kezdtek, amikor belenézett a fiú gyönyörű, kék szemeibe. Soha nem érezte még gyöngének magát egyetlen srác miatt sem. Justin miatt nem kapkodta a levegőt, mintha légszomja lenne; nem remegett a térde és nem érezte azt, hogy menten elájul, ha a fiú a csípőjére teszi a kezét. Már pedig most pontosan így érzett, és a dolgot nem tudta mire vélni.  Közben felhangzott a következő dal, szintén Rihannától. A Needed Me basszusa dübörgött a hangfalakból, mikor megjelent mellettük füvescigarettával a kezében Miley, akiről Iggy azt sem tudta, hogy ott van. Nagyon remélte, hogy Selena nincs a lánnyal. Miley váratlanul szájon csókolta őt, aztán a kezébe nyomta a dzsointot.
- Próbáld csak ki! - mosolygott, majd táncolni kezdett két magas, izmos sráccal.
- Fúj, kitudja, hol járt az a nyelv... - fintorgott Iggy, de aztán el is felejtette az egészet, amikor újra Loganre pillantott. A szájához emelte a cigit és beleszívott. Kicsit bent tartotta a füstöt, majd lassan a fiú arcába fújta.
- Kívánsz? - bukott ki Logan száján a kérdés. Iggy próbálta elkerülni a választ.
- Miért?!
- Ha valakire ráfújod a füstöt, azt szokták mondani, hogy kívánod.
- De hiszen tudod, hogy én nem dohányzom. Honnan tudhatnám? - forgatta a szemét Iggy, pedig tisztában volt ezzel a mondással, amikor Loganre fújta a füstöt, de ezt a világért sem árulta volna el a fiúnak. Helyette átadta neki a spanglit. Logan szintén beleszívott párat, majd Iggyre fújta a füstöt.
- És te kívánsz? - nézett rá a lány ellenállhatatlanul.
- Te sem válaszoltál, mikor én kérdeztelek.
Mintha lassított felvételben mozgatták volna testüket egyszerre a zene ritmusára. Iggy beletúrt a hajába, majd végig simította kezét a mellein és a csípőjén. A pillanat varázsa azonban szertefoszlott, amikor a vidáman nevetgélő Dylan Tylerrel az oldalán megjelent mellettük. Ám Iggy kedvét ez cseppet sem szegte. Már nagyon rég nem látta ilyen önfeledten nevetni testvérét.
- Ideadjátok nekünk is? - nézett rájuk reménykedve a fiú, mire mindketten értetlenül bámultak rá.
- Mit? - kérdezte bambán Logan.
- Hát a cigit.
Logan a saját kezére pillantott. Nem is emlékezett arra, hogy még mindig a kezében tartja a dzsointot. Átadta Dylannek, aki boldogan tovább indult vele. Iggy cinkos mosolyt villantott Tylerre, aki visszamosolygott rá, majd Dylan után sietett.

Justin Demivel az oldalán lépett be a nappaliba. Demi nem tartotta jó ötletnek, hogy benézzenek, de a fiú hajthatatlan volt. Bár tényleg nagyon bejött neki Demi, azért reménykedett abban, hogy Iggy féltékeny lesz, ha együtt látja őket a lánnyal. Végül ő lett az, aki féltékeny lett, amikor megpillantotta a hatalmas nappali közepén egymással táncoló Iggy-Logan párost. Demi látta Justin arcán, mennyire felzaklatja, hogy volt barátnője valaki mással táncol, és elszomorodott. Közben egyre többen érkeztek, a buli pedig egy időben zajlott a nappaliban, a moziszobában, a táncteremben, a medencében és a jakuzziban, amelyben a meztelen Miley két sráccal és egy csajjal hancúrozott. Dylan és Tyler végül a kert egy csendes részén telepedett le. Mindketten törökülésben ültek a fűben és egymásnak adogatták a füvescigit.
- Egyénként azt mondtad, Logan az egyetlen, akivel eddig csókolóztál, de ez nem is igaz! Zaynnel is smároltál - jegyezte meg Tyler, mire Dylan sóhajtott.
- Azt nem számítom bele, mert azt én nem akartam... Ő csókolt meg, és én nem viszonoztam. Nem is akarok emlékezni rá. Tyler láthatóan megnyugodott.
- Kérdezhetek valamit? - fordult ismét Dylanhez, miután kifújta a cigaretta füstjét.
- Persze - felelte az, majd hanyatt dőlt a fűben és a csillagokat kezdte bámulni. Mellette Tyler ugyanígy tett, és csak azután szólalt meg.
- Arra nem gondoltál a jakuzziban, hogy engem csókolj meg?
Dylan & Tyler
- Nem akartam, hogy azon az estén csókolózzak veled, mint amelyiken Zayn is megcsókolt... és azt sem, hogy játékból történjen meg a legelső... ha egyáltalán lesz olyan - tette hozzá gyorsan, miközben egyre gyorsabban vert a szíve. Miért kell ilyeneket mondania?! Magában bosszankodott, mert érezte, hogy egyetlen mondattal túl sokat elárult. Olyan dolgokat, amiket még magában sem tisztázott. De hát mit is tehetne? Alkohol és fű hatása alatt nehezen tudott parancsolni a szájának és olyan dolgok is kibuktak belőle, amikről józanon biztosan hallgatott volna. A mellette fekvő és a csillagokat bámuló Tylert egyáltalán nem zavarták a hallottak. Helyette boldogan elmosolyodott.
- Akkor az a lényeg, hogy egyébként megcsókoltál volna. - vonta le a következést jókedvűen. Dylan zavarában elnevette magát, aztán a halántékára szorította a kezét.
- Basszus, forog velem a világ... Hányingerem van.
- Ha hánysz, majd foghatom a hajad? - ajánlkozott Tyler, mire mindketten prüszkölve felnevettek.
Bár szédült és forgott vele minden, Dylan mégis nagyon jól érezte magát. Nevetve összenéztek, egészen közelről, és érezte, hogy Tyler megszorítja a fűben heverő kezét, ő pedig nem húzta el.

Iggy figyelmét nem kerülte el, hogy Justin Demivel érkezett, bár úgy tett, mint aki észre sem vette őket. Magához intette Arianát, aki kíváncsian odasietett hozzá.
- Tartsd szemmel Justint és hófehérkét!
- Itt van Hófehérke? Tudtam, hogy ő is létezik, mint a Mikulás! - kapta fel a fejét csillogó szemekkel, izgatottan Ariana, és tekintetével keresni kezdte a nem létező meseszereplőt. Iggy megütközve nézett rá.
- Felejtsd el, nem kell csinálnod semmit. Indulj vissza táncolni, ne is lássalak! - forgatta a szemét, majd faképnél hagyta a lányt és az egyik bőrfotelben pizzát majszoló Charlihoz lépett.
- Tartsd szemmel Justint és Demit. Ha lehetőséged adódik, hallgatózz is. Ha én tenném, Justin még azt hinné, hogy érdekel.
- De hiszen érdekel is, különben nem kémkednél utánuk - jegyezte meg Charli, mire Iggy szeme összeszűkült.
- Nem érdekel, de az a szende szuka nem kaphatja meg az exemet! Nekem kell először továbblépnem, miután Justin megcsalt, nem pedig neki! Nem alázhat meg még egyszer.
- Igazad van - bólintott komoly arccal Charli és elindult, hogy leskelődjön a páros után.
Logan Iggy mellé lépett és követte szemével a lány tekintetét.
- Még mindig szereted?
- Ezt a seggfejt?! Nem szeretek olyan embert, aki szarba sem vett amikor úgy döntött, hogy megcsal a suli szajhájával. De hogy azok után még van képe ezzel az ácsingózó csicskóval a házamba jönni bulizni... milyen vastag bőr van a képén?! Hagynia kellene, hogy én lépjek először tovább! Ennyit megtehetne azok után, amiken miatta keresztül mentem. Ehelyett hol Kattel smárol, hol Demivel bulizgat...
- Nem fogsz tudni továbblépni addig, amíg azzal foglalkozol, hogy ő kivel mit csinál. Ez a te bulid, érezd jól magad! - javasolta Logan, mire Iggy lassan bólintott.
- Menjünk a konyhába és együnk egy kis fagyit!
- Én egy tejturmixot szeretnék - mondta Logan. Iggy még sosem hallotta ilyen cuki hangon azt a szót, hogy tejturmix, és teljesen elalélt a hallatán.
- Csinálok neked - mosolygott.

Logan
Közben Charli megállt hallótávolságon belül Justinék mellett és táncolni kezdett, miközben a szeme sarkából őket leste. Justin önfeledten táncolt Demivel, vicces figurákat mutattak be egymáson és harsányan nevettek. A fiú észre sem vette, hogy már nem is az a szándéka, hogy féltékennyé tegye Iggyt. Demivel elmondhatatlanul jól érezte magát. A lány olyan volt, amilyenre ő mindig is vágyott: vicces, szellemes, okos, barátságos, figyelmes és nagyon cuki. Vajon Demi is hasonlókat gondol róla? Miközben ezen töprengett, Demi elaléltan nézte boldogságtól sugárzó arcát és úgy érezte meg kell csípnie magát, nem-e álmodik. Így is tett, és mivel a csípés eléggé fájt, megbizonyosodott arról, hogy mindez valóság. Ő Hamupipőke és épp a herceggel táncol. Úgy érezte, ez eddigi élete legjobb pillanata. Sehol máshol senki mással nem lett volna szívesebben. Charlinak bőven elég volt annyi, amennyit látott: ezek ketten odavannak egymásért, látszott abból, ahogy egymásra néznek. Demi tekintetében azt a rajongást vélte felfedezni, amellyel ő szokott nézni Dylanre. Elindult, hogy beszámoljon Iggynek a dologról, aki épp átnyújtotta az elkészült tejturmixot Logannek, aki a konyhapultnál ülve várakozott.
- Köszönöm! - hálálkodott és úgy nézett Iggyre, mint egy kisfiú, akinek legnagyobb álma vált valóra.
- Egészségedre! - mosolyodott el Iggy ,miközben felült a Logan melletti bárszékre és kanalazni kezdte eperfagyiját.
- Jól érzed magad? - kérdezte néhány perc elteltével, mert eszébe jutott, mennyire le volt törve a fiú a szülei miatt.
- Maximálisan - vigyorgott Logan, miközben szívószállal a tejturmixot szürcsölte.
- Én is.
- Már nem gondolsz Justinra?
- Nem... basszus, hogy én mennyire részeg vagyok! Fogalmam sincs, hogy tudok úgy kinézni, mintha nem lenne semmi bajom. - nevetett.
Logan fürkésző pillantással nézte őt és azon gondolkodott, hogy volt képes Justin megcsalni ezt a gyönyörű lányt, ráadásul épp Selenával, akinek ha voltak is jó tulajdonságai, mindeddig rejtve maradtak.
- Te és Dylan olyan erősek vagytok, ugye tudod? - szólalt meg hirtelen, majd Iggy kérdő tekintete láttán folytatta: Dylan azért, mert azok ellenére, ahogy bánnak vele a suliban, nem adja fel. Még mindig tud nevetni és a legszeretetreméltóbb ember, akit ismerek. Te pedig azért, mert azok után, hogy az első szerelmed megcsalt, aztán a saját bulidon kellett tudomást szerezned róla több száz ember szeme láttára, nem törtél össze és akármennyire is fájt, nem mutattad. Teljesen egyedül küzdöttél meg vele és nem hagytad, hogy egy fiú lerombolja mindazt, amit felépítettél.
Iggynek jól estek Logan szavai és az elmondottak hallatán ő is elismeréssel tartozott magának. Fogalma sem volt, hogy lehet ennyi akaratereje, de képes volt véghez vinni a lehetetlent: sikerült túllépnie a történteken úgy, hogy bár hihetetlenül fájt, nem hagyta, hogy összetörjön. Végül elmosolyodott és felnézett Loganre.
- Te is nagyon erős vagy. A nevelőapád borzalmasan bánik veled, anyukád pedig nem akarja észrevenni. Új suliba jöttél, nem is ismertél senkit, piszkáltak, de téged nem érdekelt. Helyette összebarátkoztál Dylannel és számtalanszor kiálltál mellette, verekedtél érte, pedig te voltál az új srác és mégis... olyan bátor vagy. Tetszik, ahogy leszarod, ki mit mond vagy gondol rólad, de ha a barátaidról van szó, kiállsz értük. Még az sem zavart, hogy mindenki azt pletykálja, hogy jártok Dylannel. Pedig sokan sajnos ilyen helyzetben inkább lekoptatnák a barátjukat, csak hogy abbamaradjanak a pletykák. Zayn például hátba szúrta a legjobb barátját a népszerűségért.
- Én sosem tennék ilyet - mondta csendesen Logan, miután kiürült a turmixos kelyhe.
- Tudom, ezért vagy más. Különleges vagy.
Iggy szájából még sosem hallott Logan olyat, ami ennél jobban esett volna számára.
- Köszönöm - mondta hálásan. - Te is az vagy.
- Tudom. - nevetett Iggy, mikor megjelent a konyha ajtajában Charli.
- Végre megvagy!
- Mi az? - vonta fel a szemöldökét Iggy. Már meg is feledkezett a lánynak adott feladatról.
- Megyek, megkeresem Dylant. Remélem nem lett rosszul a fűtől. - állt fel Logan és örömmel tudatosult benne, hogy egy kicsit már jobban van és nem forog vele a konyha.
- Rendben, én is megyek majd. - nézett utána Iggy, majd Charlihoz fordult, mikor Logan kilépett az ajtón.
- Hallgatlak.
- Demi teljesen odáig van Justinért - újságolta Charli.
- Ezt eddig is tudtuk - sóhajtott unottan Iggy, mire barátnője folytatta.
-  Még sosem láttam ennyit nevetni Justint. Szerintem neki is bejön a ribi.
Iggy felállt és elindult megkeresni Demit.
- Hová mész? - kíváncsiskodott a nyomában lépkedő Charli.
- Intézkedni.

Demit nem volt nehéz megtalálniuk. A lány még mindig jókedvűen ropta Justinnal.
- Menj, hívd félre és amikor Justin már nem hallja, mondd meg neki, hogy beszédem van vele és a szobámban várom! - fordult Iggy Charlihoz, aztán a lépcső felé vette az irányt. A szülei szobája előtt megtorpant, ugyanis nyögéseket vélt hallani az ajtón túlról. Felháborodva benyitott, felkészülve a legrosszabbra. A szobában sötét volt, így hát gyorsan felkapcsolta a villanyt és megpillantotta a szoba közepén letolt gatyában álló Austint és egy előtte térdelő lányt, akinek reklámszatyor volt a fejére húzva és csak a szájánál volt kilyukasztva, hogy használni tudja. Természetesen nem beszédre. Iggy elképedve nézte a jelenetet, ami felbukkanása ellenére sem maradt abba.
- Nem zavarok véletlenül?! - kérdezte éles hangon, mire a térdelő lány bosszankodva felé fordult. Iggyből kitört a kacagás a felé forduló szatyor-fejtől.
- De, igazából nagyon is zavarsz, úgyhogy légyszíves hagyd, hogy végre befejezzem, amit a kiránduláson elkezdtem! Nem hiszem el, hogy mindig félbeszakít valaki! - bosszankodott a lány lábával dobbantva, mint egy hisztis gyerek.
- Kristen? - lehelte két nevetés közben, mire a lány levette fejéről a szatyort.
- Igen.
- Na húzzatok ki anyámék szobájából, de gyorsan! - mondta immár nevetés nélkül Iggy. - Talán ha nem mindig olyan helyen cumiznál, ahol egy rakás ember van rajtad kívül, nem zavarnának meg közben! - vetette oda a lánynak, mielőtt az hisztizve kiment.
- Ebben a szobában nem is volt senki rajtunk kívül, amíg te be nem léptél!
- De a ház tele van emberekkel, te idióta!
- Kérlek, ne mondd el senkinek! - kérlelte Austin, amikor vörös arccal elment Iggy mellett, aki követte őket és becsukta maga mögött az ajtót. Nagy megkönnyebbülésére az ő szobájába senki sem hancúrozott. Leült szépítkezőasztala elé, hogy amíg Demire vár, kicsit gyönyörködjön magában. Pár perc elteltével félénken belépett az ajtón Demi. Vajon mit akarhat tőle a suli méhkirálynője? Remélte, hogy nem haragította magára a lányt azzal, hogy Justinnal táncolt. Bár úgy látta, Iggy felettébb jól érezte magát Logannel.
Iggy
- Szia, Iggy. Charli szólt, hogy itt vársz rám. Valami baj van?
Iggy úgy döntött a megfélemlítés helyett előadja magánszámát, amivel reményei szerint eléri a kívánt hatást a lelkiismeretes lánynál.
- Tudom, hogy odáig vagy Justinért.
Demi elkerekedett szemekkel azonnal magyarázkodni kezdett, de Iggy felemelt kezével egy szempillantás alatt belé fojtotta a szót.
- Elég! Nem kell tagadnod, év elejétől látom. Ráadásul emlékszem még a vécében felvett beszélgetésedre Emmával, amin Justinról áradoztál. Viszont nem jöhetsz össze vele. Legalábbis még biztosan nem. Nekem kell először továbblépnem. Ennyi tisztelet jár nekem azok után, hogy Justin megcsalt. Ezt meg kell értened. A másik dolog, amiért nem járhatsz vele az, hogy a suliban bevallotta, hogy még mindig engem szeret. Te is hallottad. Magadat áltatod azzal, ha erről nem veszel tudomást. Csak kihasználna téged, hogy engem féltékennyé tegyen, aztán otthagyna egyetlen csettintésemre.Ezt akarod? Hogy téged is megbántson?
- Nem, én nem... - tiltakozott Demi, de Iggy továbbra sem hagyta szóhoz jutni. Csak állt ott a szoba közepén teljesen megsemmisülten a gyönyörű lány előtt.
- Valamelyik nap még Katet csókolta - folytatta Iggy könyörtelenül. - Most pedig veled jön a buliba és engem néz, hogy féltékeny vagyok-e. Ne mondd, hogy nem láttad, amikor beléptetek. Justin egy pöcs. Olyan, mint a húsevő növények. Vonzza az áldozatát, de aztán végez vele. Tudod, mit tett velem, pedig elvileg szeretett engem. Ő volt az első nagy szerelmem és megcsalt sorozatosan a suli legnagyobb ribancával. Egy ilyen srácra vágysz?! - szipogott Iggy és könnyek szöktek a szemébe. Deminek szomorúan be kellett látnia, hogy a lánynak mindenben igaza van.
- Igazad van...
- Akkor megígéred, hogy nem fogsz kavarni vele? - kérdezte szemeit törölgetve Iggy.
- Meg - sóhajtott Demi. Tudta, hogy ha nemet mond Iggynek, a lány megkeseríti az életét, az pedig már így is elég keserű.
- Köszönöm. Viszont ha becsapsz, megbánod! Ígéretet tettél, ne feledd! Érezd jól magad, és hagyj egyedül, kérlek! - mondta Iggy és elfordította könnyáztatta arcát a lány elől. Demi az ajtóhoz lépett és becsukta maga után. Sajnálta Iggyt, aki távozása után a tükörképére meredt szépítkező asztala előtt ülve, és elégedett mosoly terült szét nedves arcán.
Ezzel meg is volnánk, gondolta.
Deminek nem volt kedve további bulizáshoz. Lesietett a lépcsőn és egyenesen a bejárathoz indult. Justin épp a luxusvilla ajtaja előtt cigizett és meglepetten nézett a mellette elviharzó lány után.
- Hé, mi a baj? Hová mész?
- Haza - felelt hátra sem fordulva Demi. Justin utána sietett és elkapta a csuklóját, hogy szembe fordítsa őt magával.
- Kérlek, maradj még! - mondta, majd váratlanul magához húzta és megcsókolta a feldúlt lányt, akinek majdnem kiugrott helyéről a szíve. Ez volt élete első csókja és soha nem gondolta volna, hogy ilyen elmondhatatlanul jó érzés lesz, mikor szerelme puha ajkai az övére tapadnak a csillagos ég alatt, miközben erős karjaiban tartja őt és testük egymáshoz simul. Könnyek szöktek a szemébe, miközben átélte élete legboldogabb pillanatát, amit sosem felejt majd, mert tudta, hogy ez nem csak az első, hanem egyben az utolsó csókjuk is. Miután elengedték egymást, egy hosszú percig némán néztek egymás szemébe. Justin meglepetten bámulta a lány könnyes arcát, de mielőtt megkérdezhette volna, hogy miért sír, Demi már rohant is, olyan gyorsan, ahogy csak bírt, és hátra sem nézett többé. Justin szomorúan eldobta cigije maradékát és úgy döntött, ő is elindul haza, amikor megcsörrent a telefonja. Meglepetten nézett a kijelzőre. Nem értette, miért hívja őt Zayn anyukája az éjszaka közepén.
- Jó estét, Mrs. Malik. Valami baj van?
A nő keservesen sírt, mikor megszólalt, így Justin alig értette, mit mond.
- Itt vagyok a kórházban Zaynnel, balesete volt és kómában van... gondoltam inkább tudd meg tőlem, mint valaki mástól, hiszen szinte testvérek vagytok.
Justin tágra nyílt szemekkel bámult maga elé, de már nem látott semmit. Hirtelen minden elmosódott előtte összeszorult a szíve. A kocsijához rohant, bepattant és sietve a gázra lépett.

Demi

14 megjegyzés:

  1. Szia!
    Olyan hihetetlenül rövidnek érzem a részeket :( annyira jó, hogy ezzel képtelenség leállni csak tekerek és tekerek, de már nincs több betű ;( ki kéne találni a végtelen részt. Zayn még mindig meghat és amúgy Dylan kis hamis nem csak Logannel csókoloztál ám. Na jó szerintem mindig is Zayn párti leszek, ha tudom is, hogy Tyler a jobb neki. Iggy meg hát Iggy ideje lenne már összeszedni magát és lecsapni a mi drága Loganünkre. Annyira megható volt ez a rész főleg a barátságukról szóló. Imádtam, mint mindig.
    Könyörgöm, esedezem Siesssssssssssssssss a kövivel!
    Puszi a te egyik hű olvasod. ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon köszönöm! Jól esett a kommented és örülök, hogy leírtad, miről mi a véleményed! :) ❤
      Ez a rész azért is tűnhetett még rövidebbnek, mert ami véletlenül felkerült hétvégén, az még nem a teljes fejezet volt, úgyhogy ha kíváncsi vagy a folytatásra, olvasd el a végéig, amíg nem jön a következő fejezet! Köszönöm még egyszer a kommented, örülök, hogy hű olvasóm vagy, remélem ez így is marad! Puszi ❤

      Törlés
    2. Igen igen már most el is olvastam és hát még most is borzalmasan jó. Nagyon nagyon.
      Imádom!
      Puszi❤

      Törlés
    3. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
      Örülök, hogy tetszett!
      Puszi ❤

      Törlés
  2. Azta!(Megint).
    Szuper,szuper, szuper. Mondjuk szemely szerint nagyon elszomorodtam hogy nem Tylert csokolta meg dylan,hanem Logant,mert hat O'Brosey 4Ever,de majd ha itt az ideje,az is lesz(legalabb is bizom benne :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Sajnos ami hétvégén felkerült a blogra, az még csak félkész rész volt, úgyhogy remélem elolvasod a teljes változatot is, most már kiraktam! Abból megtudhatod, miért nem Tylert csókolta meg Dylan. Remélem tetszeni fog! :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett szegény Zayn :( <3 várom kövi részt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Ami véletlenül felkerült hétvégén, az még nem a teljes fejezet volt, úgyhogy ha kíváncsi vagy a folytatásra, olvasd el újra! Köszönöm! :)

      Törlés
  4. Nagyon jó lett ez a rész is! Én bár reménykedem, hogy Dylan végül nem lesz meleg mégis imádom amikor vele kapcsolatban boncolgatod ezt a témát! Már most alig várom a következő részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök hogy tetszett! Ami véletlenül felkerült hétvégén, az még nem a teljes fejezet volt, úgyhogy ha kíváncsi vagy a folytatásra, olvasd el újra, most már a végéig! ;) :)

      Törlés
    2. Gyorsan ide a következő résszel!

      Törlés
    3. Próbálom hozni majd hamar! :))

      Törlés
  5. Imadom. Nagyon nagyon. Eszmeletlen jo. Kedvenc blogom😍😍 siess a kovivel😘😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon jól esik!❤ Hozom a kövit, ahogy tudom! 😘😊

      Törlés