2016. július 9., szombat

20. Fejezet: Váratlan vallomás

Iggy
Egy hét telt el Justin és Kat felkavaró csókja óta. Iggy próbált mindvégig úgy tenni, mintha egyáltalán nem zavarnák a történtek, ugyanis elhatározta: nem szerez örömet a fiúnak azzal, hogy féltékenynek, esetleg megtörtnek mutatja magát, pedig legbelül igenis az volt. Azóta Justin és Kat között nem csattant újabb csók és nem is jöttek össze. Minden maradt a régiben. Justin ugyanis csak azért csókolta meg Katet, mert őrülten féltékeny volt Tylerre és vissza akart vágni Iggynek. Ezt persze senki sem sejtette. Sem Iggy, sem a fondorlatos terveket szövögető Kat, sem a Katre bepöccent, féltékeny Selena, de még a mindenből kimaradó, távolról az eseményeket figyelő Demi sem, aki hiába próbálta kiverni a fejéből Justint, még mindig a fiún járt az esze. Ezt persze még legjobb barátnőjének, a mellette ülő Emmának sem vallotta be. Emma, aki néhány héttel korábban egy sállal felkötötte magát a tornateremben csak azért, hogy a középpontba kerüljön, már megtervezte magában élete elkövetkezendő, idilli éveit: összejön Zaynnel és ő lesz a suli legmenőbb csaja. Márkás, szuperdivatos ruhákban jár majd és limuzinnal viszik iskolába minden nap. Leérettségiznek, aztán együtt fognak továbbtanulni, mondjuk a Yale-en vagy a Brownon. Kivesznek egy kis, otthonos lakást az egyetem közelében, a diplomaosztó után összeházasodnak és lesz három gyerekük. Emma magában mosolygott a szívmelengető képkockákon, majd visszacsöppent az elcsépelt valóságba, mikor barátnője oldalba bökte. A terembe belépett a bajszos McCall tanárnő, a diákok rémálma. 
- Jó napot kívánok, tanárnő! - zengte az osztály unottan, kelletlenül.
- Maga mit keres itt? Nem magával lenne óránk! - bosszankodott Miley. McCall szája önelégült mosolyra húzódott.
- Az osztályfőnökötök megbetegedett és megkért, hogy jöjjek be hozzátok órát tartani. Nem, mintha magyarázkodnom kellene neked.
A tanárnő helyet foglalt asztala mögött. Levette szemüvegét, hogy megtörölje ódivatú felsőjében, majd vissza biggyesztette az orrára.
- Kedves kollégám megkért, beszélgessünk kicsit az osztályon belüli kapcsolatokról és konfliktusokról, melyek közül hátha sikerül megoldanunk néhányat. Kinek van valami problémája valamelyik osztálytársával, és mi lenne az? Ki akarja kezdeni? - körbenézett az unott arcokon, majd megakadt a szeme az egyetlen jelentkezőn. Csodálkozva meredt Selenára, akit még soha nem látott jelentkezni egyetlen tanórán sem.
- Tessék, hallgatlak.
Selena előrehajolt a székén, minek következtében miniszoknyája lejjebb csúszott, közszemlére téve ezzel fekete csipkés tangáját.
- Kattel van problémám.
- És mi lenne az? - pislogott rá a tanárnő bajsza fölött.
- Az, hogy egy büdös kurva.
- Már bocs, de a kurva fogalmát te teljes mértékben kimeríted! - nézett a lányra Taylor mögül kihajolva Kat. Selena már válaszra nyitotta a száját, mikor McCall rájuk förmedt.
- Elég legyen! Nem vagyok hajlandó obszcén szavakat eltűrni az óráimon! - mondta paprikapiros arccal, majd ismét Selenára pillantott. - Miért gondolod ezt róla?
- Mert játssza a kis szentet, közben meg azóta kelleti magát Justin előtt, mióta idejött. Én legalább felvállalom azt, aki vagyok és nem játszom meg magam! Ismerem az ilyen lányokat, ezek a legrafináltabbak. Jó kislánynak mutatják magukat, közben meg ők a legnagyobb K-k.
Iggy eltöprengett Selena szavain. Megdöbbentette, hogy életében először hall olyasmit a lánytól, amin érdemes elgondolkodni. Talán nem is mond hülyeséget. Ő is nagyon jól átlátott a Kathez hasonló lányokon. Suli után első dolga lesz nyomoztatni barátnőivel ezután a csitri után, akiről szinte semmit sem tudnak a nevén kívül, mióta átkerült az iskolába.

Közben Tyler az óra történéseiből semmit sem érzékelt. Bizonyos időközönként a néhány paddal előtte ülő Dylan tarkójára pillantott, aztán szórakozottan firkálgatni kezdett a füzetébe.
- Mi van közted és Iggy között? - szegezte neki a kérdést hirtelen Justin, aki az utóbbi egy hétben egyetlen szót sem szólt hozzá. Tyler hirtelen megértette, miért nem. Nem akart amiatt rosszban lenni a fiúval, mert az azt hitte, több van közte és Iggy között barátságnál, viszont azt is tudta, mennyit jelent a lánynak ez az egész.
- Semmi sem, csak jól érezzük magunkat egymás társaságában - mondta végül, ezzel ugyanis semmi konkrétat nem árult el. Justin nem tudta, örüljön-e a hallottaknak, vagy inkább bosszankodjon rajtuk. Közben hallotta Kat elcsukló hangját, ahogy a tanárhoz beszél.
- Nagyon félek, tanárnő! Selena lelki terrorban tart engem! Múlthéten például felpofozott, itt az iskolában, csak mert csókolóztam Justinnal! Aztán megfenyegetett hazafelé menet, hogy ha nem szállok le róla, akkor agyonveret a nagydarab haverjaival! - fakadt ki. Selena és Iggy bosszankodva nézte a kis színdarabot. Talán alulbecsülték a lány képességeit?
Kat
McCall felvonta a szemöldökét. - Igaz ez? - pillantott Selenára. 
A lány megvonta a vállát. - Ez szemenszedett hazugság! Rágalom! 
- De hiszen mindannyian láttuk! - szólt közbe a Kat mellett ülő Taylor.
- Bizonyítsd be!
- Tizenkilenc tanú van rá!
Közben Kat egyre keservesebben zokogott. Ahogy Iggy elnézte könnyáztatta arcát, egyáltalán nem sajnálta őt. 
- Az iskola területén tilos az erőszak bármely formája!
- Mégis itt ül a teremben Nick egy hét felfüggesztés után! Vagy az, ha egymás fejét a vécécsészébe nyomjuk, nem számít erőszaknak?! - csattant fel Logan az igazságtalanságon.
- Nick végül további két hétnyi közösségi munkára lett ítélve. Szemetet fog szedni a városban minden nap tanítás után. Ha rajtam múlott volna, már kicsaptam volna az iskolából, de sajnos nem én vagyok az igazgató - mondta a tanárnő, majd Nickre emelte tekintetét.
- Remélem tudod, hogy a következő ilyen után kicsapnak téged az iskolából. Mondd el, miért nyomtad az egyik társad fejét a vécécsészébe? Ilyen radikális dologhoz nagyon nyomós okra lehetett szükséged.
Dylan kellemetlenül és megalázva érezte magát, miközben a teremben az volt a téma, miért nyomták a fejét a vécébe. Tyler csak most hallott a történtekről és fogalma sem volt arról, ki volt az, akivel Nick efféle szörnyűséget művelt.
- Tanárnő, hiszen az a fiú egy kis buzi! Maga is vallásos, nem? Ez a viselkedés elítélendő, természet elleni cselekedet, fajtalankodás... Perverzió! Én nagyon vallásos neveltetést kaptam születésem óta, és elvesztettem az eszem, amikor a fiú vécében észrevettem, hogy Dylan a férfiasságomat nézi. Én ezt nem tudom tolerálni semmilyen formában -hazudott Nick, mint a vízfolyás.
- Te mocskos állat! Dylannek sosem lenne rád gusztusa! - háborodott fel Iggy a hazugságon. Charli kezében már remegett a toll, miközben sötéten Nickre pillantott. Mióta megtudta mit tett szerelmével a fiú, teljes szívéből gyűlölte őt. Logan horkantva, sötéten felnevetett.
- Csak nem veszi be azt, hogy ez a szemétláda vallásos életet él? Az, aki állandóan másokat kínoz, verekszik, elszedi mások pénzét, a vécében szexel a lányokkal és szájal a tanárokkal?! - csattant fel Logan.
- Ismerem Nicket, mint a rosszpénzt. Viszont a homoszexualitás elfajzott dolog és semmi helye egy iskolában!
- Inkább a maga bajsza az elfajzott! - dünnyögte Kristen, mire a többiek hangosan felnevettek. McCall dühösen meredt a lányra. - Megint felhívjam a szüleidet, amiért szemtelenkedsz?!
- Hívja, ha magasabb telefonszámlára vágyik!
Közben Dylan leszegett fejjel felállt a padjától és az ajtó felé indult. - Nem érzem jól magam, ki kell mennem - vetette oda a tanárnőnek, majd választ sem várva kiment a teremből. Logan, Charli és Tyler már állt volna fel, hogy a fiú után menjen, de Iggy megelőzte őket. Egy libbenő szőke hajzuhatag, és már csukódott is mögötte a terem ajtaja. McCall felháborodva nézett a távozók után.
Tyler
- Nem szégyelli magát?! - nézett a tanárnőre őszinte csodálkozással, bosszúsan Tyler.
- Te meg mégis miről beszélsz? Még a nevedet sem tudom! - vetette oda a nő foghegyről.
- Tanárként toleránsnak kellene lennie! Biztatnia a diákokat, hogy merjenek önmaguk lenni. Tudatni velük, hogy mindegy, milyen színű a bőrük, miben hisznek, vagy kit szeretnek, ugyanannyit érnek, mint bárki más! Nem pedig elfajzottnak nevezni őket. Hogy fogadják el magukat az emberek, ha a saját tanáruk nem fogadja el őket?! Szép példát mutat ezeknek a bunkóknak, van kitől tanulniuk! - mondta Tylet, miközben dühösen Nick és Austin felé bökött fejével. McCall dermedten meredt a fiúra, szóhoz sem jutott. Hogy egy diák oktassa ki arról, mit kellene tennie és mit nem? Ez hallatlan! Zavartan igazgatni kezdte az előtte heverő lapokat asztalán.
- Besült - jelentette ki Kristen, mire osztálytársai kórusban felnevettek. McCall gyilkos pillantást vetett a lányra.

Dylan a mosdó felé rohant, mikor valaki hátulról megragadta a karját és szembefordította magával.
- Hé, jól vagy? - kérdezte Iggy aggódva, fürkésző tekintetét a fiú szomorkás arcába fúrva.
- Mit számít az?
- Igenis számít! Nekem igen, és másoknak is.
- Kiknek? - vonta fel a szemöldökét hitetlenkedve Dylan. Loganen kívül ugyanis egy ilyen ember sem jutott az eszébe.
- Mikor kirohantál, egyszerre négy ember akart utánad jönni.
Testvére arcán hitetlenkedő arckifejezés jelent meg. Iggy válaszolt a fiú kimondatlan kérdésére.
- Én, Logan,Charli és Tyler. Hidd el, vannak, akiknek fontos vagy! Vannak, akikért senki sem aggódik, de te nem tartozol közéjük!
- Mégis mindig szekálnak. Rajtam nevetnek minden nap. Tudod, milyen megalázó ez?! Honnan is tudhatnád, hiszen te vagy a sztár! - fakadt ki Dylan keserűen. Iggy megszorította a kezét és komoly arccal nézett rá.
Dylan
- Amíg te nem kezded el szeretni saját magad, addig ne várd másoktól sem, hogy szeressenek! Nincs önbizalmad, nem mersz önmagad lenni. Hagyod, hogy mások mondják meg, ki legyél. De ne engedd, hogy az áldozat szerepét osszák rád! Itt nem te vagy a lúzer, hanem Nick, Zayn, McCall, meg a többi balfasz. Szerinted én mivel vívtam ki a tiszteletet? Miért én vagyok a vezéregyéniség? Az, hogy gyönyörű vagyok, nem lenne elég. Én vagyok a suli legmagabiztosabb diákja és soha nem hagyom, hogy megingassák a magamba vetett hitemet. Ha bárki is elbizonytalanítana, ha valaki érezné, hogy befolyásolni tud a rólam alkotott véleményével, meginogna az uralmam. Mikor Justin megcsalt azzal a kis ribanccal, elkezdhettem volna magamban is keresni a hibát. Hibáztathattam volna magamat is, hogy biztos azért csalt meg, mert én nem voltam elég jó, de nem fogom senki miatt sem megkérdőjelezni magam. Miért én lennék a hibás, mikor én hűséges és őszinte voltam, ő pedig megcsalt?! Érted, mire akarok ezzel kilyukadni? Ne érdekeljen, ki mit mond rólad! Élj úgy, hogy az téged tegyen boldoggá! - mondta Iggy szenvedélyesen, mire Dylan a nyakába vetette magát. - Szeretlek! - dörmögte vállába fúrt arccal a fiú, mire testvére meghatódva átölelte őt és simogatni kezdte még mindig reszkető hátát. Sosem álltak még ilyen közel egymáshoz. Mostantól nem fogja úgy kezelni Dylant, mint a többiek. Nem fogja belé folytani a szót. Törődni fog vele, hiszen ő a másik fele.
- Én is szeretlek - felelte. 

Miután visszamentek a terembe és leültek a helyükre, Iggy McCallra szegezte tekintetét.
- Legközelebb válogassa meg a szavait, ha a testvéremről beszél, vagy kirúgatom! - mondta, mire a tanárnő csak tátogott. Hogy másra terelje a szót, az osztály felé fordult.
- Mindenki vegyen elő egy lapot és írja rá, kit kedvel a legjobban az osztályból, és kit a legkevésbé. Aztán felolvassátok az osztály előtt. Remélem, ezután majd megpróbáljátok a konfliktusaitokat értelmes emberek módjára kezelni egymással.
Miután mindenki felírta papírjára a két nevét, McCall egyesével felszólította őket.
- Ariana, te kiket írtál fel? - nézett az ábrándos tekintetű lányra, aki épp uborkákat rajzolt a lap szélére díszítő sor gyanánt.
- Én Iggyt szeretem a legjobban, mert ő a barátnőm és a példaképem is, és Selenát a legkevésbé, mert lemerészelt feküdni Iggy pasijával. Meg kell tanulnia, hol a helye, és hogy ami az Iggyé, az másoknak tabu!
- Köszönjük az őszinteséged. Neked nincs akkor senkivel sem konfliktusod? - kérdezte érdeklődve McCall. Meglepte, hogy az ábrándos lány elsőre megértette és ki is fejtette a feladatot, ez ugyanis nála rendszerint problémát szokott jelenteni.
- Aki Iggy ellensége, az az enyém is.
Iggy elismerően mosolygott a mögötte ülő lányra. Nagyon elégedett volt a válaszaival.
- Rendben, folytassuk. Logan, te következel.
Logan megköszörülte a torkát és felnézett a szemüveges nőre.

Logan
- Dylant kedvelem a legjobban, mert ő a legjobb barátom, és Nicket a legkevésbé. Mondjuk Zaynt is írhattam volna, de Nick még nála is rosszabb.
Iggy egy pillanatra elképzelte, mi lett volna, ha a fiú Dylan neve helyett az övét olvasta volna fel, majd gondolatban megrázta magát és Demire pillantott, ugyanis ő volt a következő.
- Emma a legjobb barátnőm és Selenát kedvelem a legkevésbé. Nem felejtettem el, hogy bántak velem Mileyval, mikor ide kerültem.
- Nem tehetünk róla, hogy idegesítő vagy! - vihogott Selena, majd elmondta, ő kiknek a nevét írta fel. - Miley és Kat. Nincs hozzáfűzni valóm. - vonta meg a vállát.
- Nekem pedig Selena és Kat - tette hozzá a mellette ülő Miley, aki összebeszélt barátnőjével Katet illetően.
Ezt követően Nina és Charli ugyanazt a két nevet olvasták fel, mint Ariana, bár Charli szívesen leírta volna Iggy neve mellé Dylanét is, hiszen halálosan szerelmes volt a fiúba, de tudta, hogy barátnőjét kell írnia. Nélküle ugyanis sehol sem lenne az iskolai ranglétrán. Az őt követő Dylan Logan és Nick nevét olvasta fel, mire Iggy megbotránkozva hátrafordult és testvérére meredt.
- Mi az? - nézett rá ártatlan képpel a fiú. - Te az ikertestvérem vagy. Nem úgy működik, hogy ma kedvellek holnap pedig már nem biztos, hogy foglak. Egy család vagyunk.
Logan hálás volt barátjának, amiért az ő nevét írta fel.
- Nick, te következel.
- Én Austint írtam, mert ő a legjobb haverom kilencedik óta, és Dylant utálom a legjobban, már elmondtam korábban, hogy miért .
- Én is téged és Dylant írtalak. - vigyorgott a mellette ülő Austin, majd egymás tenyerébe csaptak.
- Én Logant, mert ő a világ legjobb pasija! Ha csak rá gondolok, máris zsongani kezd a puncim, mintha egy hangyaboly lakna benne! A másik név pedig Nick - mondta Kristen, pedig nem is ő következett. Nem merte Selena vagy Miley nevét írni, mert nem akarta, hogy megtépjék a szünetben. McCall még mindig nem tért magához a lány első mondatától, amin a többiek jót nevettek, Logan pedig elvörösödött. 
Miután Taylor és Ed mindketten felolvasták Luke és Nick nevét, Luke pedig a Taylorét és szintén Nickét, Kat következett.
- Justin és Selena - mondta még mindig könnyes szemekkel.
Selena legszívesebben megtépte volna a lányt vagy inkább kilökte volna a terem ablakán. Iggy is ingerülten játszott a hajával, majd halkan kiadta az utasítást barátnőinek, hogy kezdjék el papírgalacsinokkal Katet. Közben hallotta, hogy Zayn felolvassa Justin és Tyler nevét.
- Justin, még mindig a legjobb barátom vagy. Tudom, szörnyen viselkedtem veled, de remélem megtudsz bocsájtani - mondta és remélte, hatott valamennyire a fiúra, akinek arcáról semmilyen érzelmet nem sikerült leolvasnia. Dylan meglepődött, hogy mindazok után, amiket Zayn vele tett, a fiú nem őt, hanem Tylert kedveli a legkevésbé. Miért hagyott ki egy ilyen alkalmat arra, hogy bántsa őt?
Tyler hátrafordult és Zaynre nézett, amikor elmondta a két nevét.
- Dylan és Zayn.
Dylan szívverése egy csapásra felgyorsult a hallottakon, míg Zayn az ujjait ropogtatta és fitymáló tekintettel nézett vissza Tylerre.

Kaya
A mindig szótlan, stréber Kaya közben kimondta Iggy és Nick nevét. Azért írta Iggy nevét, mert szerette volna, hogy a lány megkedvelje őt. Sokszor megírta már helyette a matekleckéjét annak ellenére, hogy Iggy, ha épp nem nézte őt levegőnek, csak unalmas stréberként emlegette őt. Kayát nem sok minden érdekelte a tanuláson kívül, de Iggyt mindig is csodálta. Hiszen gyönyörű volt, okos, és úgy hallotta, még szűz is. Egy igazi példakép. Kaya bármit megadott volna azért, hogy ő is a lány alattvalója lehessen és fésülhesse fényes, dús haját, ám ezt Emmához hasonlóan soha senkinek nem vallotta volna be. Iggy meglepetten ránézett Kayára, aki ennek következtében fülig elpirult.
- Ne felejts el emlékeztetni arra, hogy ennek a Kate-nek még a hasznát vehetem - fordult a mellette ülő Charlihoz.
- Mármint Kayának? - értetlenkedett szemöldökét ráncolva barátnője.
- Tökmindegy.
Ekkor Iggy felkapta a fejét, mert Justin következett.
- Én Nicket kedvelem a legkevésbé - kezdte a fiú. Először Tyler nevét akarta a papírra írni, mert féltékeny volt rá Iggy miatt, de talán nincs is köztük semmi. Emlékezett még rá, hogy előtte már épp kezdtek összebarátkozni a fiúval, és hogy Tyler Nickkel ellentétben rendes srác. Justin nagy levegőt vett, majd lámpalázasan folytatta: - Akit a legjobban kedvelek, az pedig Iggy, mert még mindig rohadtul szeretem!
Ha az egész osztály előtti szerelmi vallomás sem lágyítja meg Iggyt, akkor semmi sem!
A lánynak még a lélegzete is elakadt. Élvezte, hogy Justin mindenki előtt szerelmet vallott neki, így láthatják, hogy ő az, aki nem tud tovább lépni kettejük közül. Azt úgysem tudja senki, hogy ő sem tud túljutni a fiún és ő is szereti még mindig. Elpirult és lehajtotta a fejét, majd fölényesen Selenára és Katre pillantott. Hiszen semmi esélyük, hiába is akarják. Justin még mindig őérte van oda! Látta, hogy Kat könnyes szemmel, megsemmisülten mered maga elé, Selena pedig csendben somolyog és élvezi a lány kínlódását.
- Inkább Iggyt szeresse, mint Katet, ha már engem nem akar - súgta Mileynak. Titokban Demi is hasonlóan örült. Sosem kedvelte különösebben Katet és nem is akarta, hogy a lány megszerezze magának Justint. Hiszen ő sokkal jobban tudná szeretni a fiút, mint Kat!
- Iggy, te maradtál utolsónak - szólt McCall tanárnő, aki már alig várta, hogy véget érjen az óra. Nem gondolta volna, hogy így elfárad majd a sok név és konfliktus hallatán.
- Nagyon nehéz volt választanom azok közül, akiket a legkevésbé kedvelek, hiszen az osztály tele van gennyekkel és lotyókkal, de mégis talán Selena az, akit választok, mert vele csalt meg a pasim - aki természetesen a legnagyobb hibás mindenben - de meg kell tanulnia mindenkinek, hogy el a kezekkel attól, ami az enyém!
- És kit szeretsz a legjobban?
- Természetesen magamat. Ki mást? - nevetett haját dobálva a lány.
- Saját magadat szereted a legjobban? - pislogott rá fejét csóválva a tanárnő.
- Igen. Legalább tudom, hogy magamra mindig számíthatok. Nem hazudok magamnak és nem csalom meg magam - felelte Iggy, miközben jelentőségteljes pillantást vetett a lesütött szemű Justinra.
- Ezek szerint te lettél az osztály legnépszerűbb diákja.
- De hiszen saját magára szavazott! - méltatlankodott Selena. Iggy lófarkát simogatva mosolygott.
- A saját szavazatom nélkül is négyen kedvelnek engem a legjobban az osztályból. Bár igaz, az még mindig nem olyan sok, ahányan téged kedvelnek... a legkevésbé.
Selena  morogva nyelvet öltött a lányra és elfordította a fejét. Az nyugtatta csak, hogy nem ő lett az osztály legnépszerűtlenebb tagja, ezt a címet ugyanis hét szavazattal Nick érdemelte ki.
Szünetben Dylan úgy döntött, leugrik a büfébe, hogy vegyen valami sósat és mellé egy üveg kólát.
- Te kérsz valamit? - fordult Loganhez, aki eltűnődve nézte az üres táblát.
- Nem, köszi.

 Tyler felállt a távozó Dylan láttán és utána indult.
- Figyelj... - szólt utána, mikor már csak két lépéssel volt lemaradva tőle. Dylan megtorpant és gyors hátraarcot csinált, Tyler pedig nem állt meg időben. Egymásnak ütköztek, aztán Dylan elvesztette az egyensúlyát. Mielőtt hanyatt esett volna a folyosó közepén, Tyler a derekánál fogva elkapta és magához húzta őt.
- Bocsi, hogy megijesztettelek. Jól vagy? - kérdezte halkan, miközben két ujjnyi távolságról egymás szemébe néztek. Dylan meg sem hallotta, amit a fiú mond. Néhány hosszúnak tűnő másodpercig egyikük sem mozdult, Tyler keze Dylan derekán maradt és csak néztek egymás szemébe szótlanul, amíg szándékosan majdnem fellökte őket a mellettük elsiető Zayn, aki a jelenet láttán tehetetlenségében berohant a vécébe és rugdosni kezdte az egyik fülke ajtaját. Egy ijedt elsős felnyitotta a másik fülke ajtaját és kirohant a mosdóból. Zayn elővett fekete szaggatott farmerja zsebéből egy beoltott füves cigaretta dekket és remegő kézzel meggyújtotta, miközben odalépett a vécé nyitott ablakához és kibámult rajta.
Mi a fasz van velem? Miért zavar az, hogy együtt látom Dylant azzal a lúzerrel?! - tűnődött, miközben nagyot slukkolt dzsointjából.
Talán azért, mert féltékeny vagy - szólt egy hang a fejében, ő pedig minden igyekezetével próbálta elnyomni, sikertelenül.
Zayn
Féltékeny, féltékeny, féltékeny!
- Nem vagyok féltékeny! - kiáltott fel hangosan; kidobta az ablakon a csikket és két kezébe temette arcát.
- Nem akarom... én nem... nem vagyok az... Engem nem érdekel. Utálom. Egy porcikámnak sem kell. Nem... leszarom - motyogta, miközben könnyek gördültek le kezei között az arcán.
De akkor miér akarod eltörni Tyler karját, amiért hozzáért? Te akarod úgy megérinteni, ahogy ő. Csak valld be - hallotta ismét a fölényes hangot gondolataiban, amelyre újra fennhangon felelt.
- NEM!
Meg sem hallotta a kinyíló ajtó zaját, amikor belépett a mosdóba Justin. Miközben megállt a mosdókagylónál és megengedte a vizet, Zaynre sandított.
- Miért beszélsz magadban? - kérdezte, de miután meglátta a fiú arcát, hozzátette: - Mi a baj? Jól vagy?
- Mit érdekel az téged?! - csattant fel Zayn és elindult az ajtó felé. Justin megragadta a karját, mikor elhaladt mellette.
- Hé, mondd el - kérlelte. Bármennyire is haragudott rá, mégis csak a legjobb barátja volt.
-Ne érj hozzám! - húzta el a karját Zayn és kirohant a mosdóból. Justin néhány másodpercig tűnődve nézett utána, aztán a csap alá tartotta a tenyerét, hogy megmossa vele az arcát.
Közben Tyler elkísérte Dylant a büfébe.
- Csak azt akartam mondani, hogy sajnálom... Ahogy bántak veled, mielőtt én ide kerültem volna. Nem is gondoltam volna, hiszen olyan... jó fej vagy. Sajnálom! - mondta Tyler, miközben egymás mellett lépkedtek és arra gondolt, legszívesebben szorosan magához ölelné a fiút és tova csókolná minden bánatát.

Iggy szeme összeszűkült, mikor belépett a terembe három más osztályokba járó lány, akik nem hozzá igyekeztek autogramért és tanácsokért, hanem a padjában szipogó Kathez, majd szó nélkül fésülni kezdték a haját és tükröt tartottak elé, hogy megigazítsa elkenődött sminkjét.
- Mit képzelnek?! Ezt csakis nekünk szabad! - előzte meg barátnőjét a felháborodással Nina, Charli és Ariana pedig bőszen bólogattak, miközben összeszűkült szemmel a lányokat figyelték. Iggy felállt és kecsesen Kat padjához lépett, hogy aztán kikapja az egyik lány kezéből a tükröt és Nináéba nyomja, aki az ablakhoz lépett vele és kidobta rajta.
- Mégis mi a fenét csináltok?! - vonta fel szemöldökét Iggy csípőre tett kézzel. Barátnői mögötte álltak ugyanazzal az arckifejezéssel és pózban.
- Vigasztaljuk Katet - felelte az egyik, szőke hajú lány. A másik kettő megszólalni sem mert, még a fejüket is lehajtották, úgy féltek Iggytől, akinek a szőke lány láttán tágra nyílt a szeme.
- Te... te meg mit keresel itt?! Nem is ebbe a suliba jársz!
Rita volt az, a lány, aki Logan osztálytársa volt az előző sulijában, és aki eléggé rá volt tapadva a fiúra.
- Már igen. Mi is elköltöztünk anyámékkal a környékre, úgyhogy átiratkoztam ide. Az előző sulimban úgyis megbuktam. Ezért sajnos nem lehetek az osztálytársatok.
- Hála az égnek! - vetette oda az Iggy bal oldalán álló Nina szúrós tekintettel az arcán. Rita értetlenül nézett rá.
- Van valami problémád?
- Igen, van! Ne majmoljatok minket! - válaszolt a lány helyett Charli. Iggy felemelte mutatóujját, mire mindannyian elhallgattak.
- Szerinte ne akarjon egyikőtök se szálka lenni a szememben. . Ne fésüljétek ezt a pancsert és ne tartsátok a tükrét. Itt csak nekem lehetnek alattvalóim. Ő csak egy senki. Különben elintézem, hogy az egész suli leprásként kezeljen benneteket.
Iggy
Kat felállt a helyéről és közelebb lépett Iggyhez. Három újdonsült barátnője bizonytalanul beállt mögé Charlit, Ninát és Arianát utánozva. Iggy kezdett kijönni a sodrából. Ezek mit képzelnek magukról?!
- Ha Justin lesz a pasim, egyből nem leszek senki. Népszerű leszek, és ez ellen nem tehetsz semmit! - mondta Kat fölényes mosollyal az arcán.
Iggy tenyere már nagyon viszketett, de erőt vett magán. Helyette mosolyt erőltetett arcára, úgy válaszolt.
- Hát nem hallottad?! Justin még mindig engem szeret! Egyetlen csettintésembe kerül és megtesz bármit, csak hogy újra a pasim lehessen.
- Úgy ám! - kontrázott rá Nina.
- Bizony! - bólogatott Charli, miközben Ariana elaléltan egy gyrosról ábrándozott pitában.
- Minek? Hogy megint megcsaljon? Mindenki tudja, hogy te nem adtad meg neki, amire vágyik - mosolygott Kat, barátnői pedig kuncogtak mögötte.
- Fogalmad sincs a kapcsolatunkról, te ribanc. Nagyon megbánod még, hogy ujjat húztál velem! - azzal Iggy hátravetette lófarkát a válla fölött, bele Kat arcába, majd a barátnőire nézett. - Csajok!
Ariana, Charli és Nina lekapott egy üveg Fantát és egy sajtos szendvicset a hátuk mögött ülő, épp enni készülő Emma asztaláról, hogy aztán Charli az üveg tartalmát Kat fejére öntse, Nina pedig szétnyissa a szendvicset és az olvadt sajtos oldalát a lány arcába nyomja. 
- Mondd, hogy csíz! - szólt fülig érő szájjal Ariana és készített mobiljával egy fotót a trutyis arcú lányról. Ezután hátraarcot csináltak és követték a teremből távozó Iggyt. Az osztály érdeklődve szemlélte a jelenetet, többen pedig nem bírták kuncogás nélkül megállni Kat láttán.
- De beégett valaki! Szerintem hívjuk a tűzoltókat! - prüszkölte Kristen, aki örült, hogy végre nem ő az, aki nyilvános megaláztatást szenved. Selena, bár viszolygott a lánytól, odalépett hozzá és a tenyerébe csapott. Ezután hangosan kacagva belenevetett Kat arcába, aki közben megpróbálta letörölni arcáról az olvadt sajtdarabkákat és megalázva, könnyes szemmel elindult a mosdóba. Három követője utána eredt, de kivonulásuk nem hasonlított az Iggyére, Miley ugyanis kigáncsolta Katet, aki hasra vágódott. Osztálytársai harsány nevetéssel jutalmazták esését.
- Lúzer! - horkantotta Kristen. Még a taknya is kifolyt, annyira nevetett.

Délutánra az incidensről készült videó rekordgyorsasággal elterjedt az egész iskolában. Mindenki hasát fogva kacagott, ahogy a száját népszerűségről jártató Kat végül Fantás sajtpakolást kap és hasra vágódik. Látható és hallható volt a videón a visítva nevető, taknyos Kristen is, akit ezután egyre csak meglátogattak a teremben különböző diáktársai, akiket nem is ismert, hátha előttük is beszól valamit, amin aztán nevethetnek.
- Én vagyok Paris Hilton! - ujjongott Kristen, mikor megízlelte a népszerűséget, közönsége pedig könnyesre nevette magát a lányon. Iggy barátnői körében ült az ebédlő egyik asztalánál és a videót nézve elégedetten mosolygott.
- Zseniális, ki csinálta?
- Fogalmunk sincs. Csak azt vettük észre, hogy már mindenki ezt nézi a telefonján - magyarázta Charli. Iggy barátnőire pillantott.
- Nagyon ügyesek vagytok, büszke vagyok rátok a maiért. Majd kaptok tőlem valami ajcsit.
A lányok extázisba kerültek Iggy szavai hallatán.
- Imádlak Iggy! - ujjongott Ariana, mire Nina felkacagott.
- Ne legyél ilyen lelkes, biztos nem uborka hámozót kapsz!
Charli és Iggy nevetésben tört ki, Ariana pedig összefonta melle előtt karjait. - Az csak egyszer történt meg! Nem akarok már az a lány lenni, aki egy uborkával csinálta! Én már egy igazi fiúval akarom. - sóhajtott és arcán a duzzogás álmodozó kifejezéssé szellemült át.
- Annak is eljön majd az ideje - nyugtatta Iggy, miközben beleszürcsölt multivitaminos italába. - Csak azért ne feküdj le valakivel, mert túl akarsz esni rajta. Én is áldom az eszem és akaraterőm, amiért nem adtam oda magam Justinnak. Szörnyen érezném most magam. Egy ilyen ember nem érdemli meg a testem.
- De lehet, hogy ha lefeküdtél volna vele, nem csalt volna meg. Több, mint egy évig voltatok együtt szex nélkül, egy pasi sem bírja ki ennyi ideig, főleg ha csaja is van - mutatott rá Nina, aki elképzelni sem tudta, hogyan tudnak barátnői minden nap úgy felkelni, hogy még sosem szexeltek.
- Átakarsz ülni egy másik asztalhoz? - pislogott rá Iggy.
- Nem.
Nina
- Akkor ne oszd itt az észt. Nem véletlen, hogy nem az eszedről vagy híres. Ha azért kell ágybabújnom valakivel, hogy ne csaljon meg, akkor az már rég rossz. Akiben megvan a hajlam a csalásra és hazudozásra, abból előbb-utóbb úgyis előbújik. És nem ilyen embernek tartogatom magam. Hanem valaki olyannak, aki tisztalelkű, jószívű, őszinte és hűséges. Akit nem a farka, hanem a szíve irányít - magyarázta szenvedélyesen Iggy, és most rajta volt az ábrándozás sora. Ninát nem hatotta meg, amit hallott.
- Minden pasit a farka vezérel, főleg a mi korunkban. Ők nem olyanok, mint mi.
Ne vond bele magad a mibe, mert te pontosan olyan vagy, mint a fiúk, akiket leírtál - vetette oda Iggy. Ariana álmodozva, hajtincsei végét tanulmányozva szólalt meg.
- De van olyan fiú. Például Logan.
- Igen, és Dylan is olyan - bólogatott csillogó szemekkel Charli.
- És Ed is - fűzte tovább Ariana, de Iggyhez csak az első fiú neve jutott el. Logan... vajon milyen lenne vele szeretkezni? Közben azokba a vakítóan kék, érzelmekkel, gyengédséggel és szomorúsággal teli szemekbe nézne, miközben a legóvatosabb, leggyöngédebb és legszenvedélyesebb csókokkal és érintésekkel halmozza el őt. Még a hideg is futkosni kezdett a lány hátán, miközben elképzelte a gyertyafényes, romantikus jelenetet. Azon kapta magát, hogy beleremeg a vágyba. A távolba révedő tekintete láttán Charli attól tartott, barátnője rosszul lett.
- Hé, jól vagy?
Iggy kizökkent ábrándjaiból és szemrehányóan, saját vágyain megbotránkozva úgy nézett a lányra, mintha ő vetítette volna lelki szemei elé az erotikus képkockákat.
- Mi az, már gondolkodnom sem szabad?! Attól, hogy ti nem szoktatok... - hepciáskodott.
- Én szoktam, például most is: azon töprengek, kivel feküdjek le. A fitnesz salim helyett most egy kiadós szexet kérek vacsorára! - mondta Nina csillogó szemekkel. Iggy megrovó pillantást vetett rá.
- Néha eltűnődöm, te miért a mi barátnőnk vagy és nem pedig Mileyé és Selenáé. Hozzájuk jobban illenél.
-Mégis hogy mondhatsz ilyet?! - háborodott fel Nina és eltolta maga elől üres poharát. - Én nem fekszem le minden jött-menttel válogatás nélkül! Nekem vannak elvárásaim és elsőosztályú csaj vagyok, nem pedig egy szakadt lotyó, aki a vécében kefél az órák közti szünetekben. Csupán vannak igényeim, amiket bizonyos időközönként ki kell elégíteni.
- Igazad van, sorry. Na de már túl sokat szerepeltél, úgyhogy menj és hozz nekem egy fehércsokis Milkát - nézett rá Iggy. Tudta, hogy ez a fajta csokoládé Logan kedvence, és most szeretett volna a szájába venni egy kockát belőle, hogy ott aztán szép lassan elolvadjon...

Utolsó óra után Iggynek csodás ötlete támadt az estével kapcsolatban. Hogy ne unalmasan töltse, úgy döntött pizsipartit tart a luxusvillájukban. Barátnői tomboltak örömükben a hír hallatán, legfőképp Charli, aki csak arra tudott gondolni, hogy az egész éjszakát egy házban töltheti Dylannel.
- Én is mehetek? - kérdezte reménykedve Zayn, miközben a könveit dobálta táskájába. Neki is kedvére lett volna, ha az éjszakát Dylannel egy házban töltheti, és persze Iggyvel is.
- Sajnos nem, bocsi! Ez most zártkörű lesz. Majd a Halloween bulimon talán ott lehetsz - vetette hátra dús haját Iggy, aztán Tylerhez fordult.
- Viszont te gyere el. És te is - pillantott Loganre, aztán Ariana kezébe nyomta Pradáját és nyomában a lányokkal kitipegett a teremből. Zaynben egyre csak nőtt az elfolytott indulat. Az még érthető, hogy Logant meghívják, hiszen Dylan a legjobb barátja, de Tylert miért? Hiszen még csak most jött ide, nem is ismerik! Ha zártkörű a buli és őt nem hívják meg, akkor Tylert miért?! Mert párszor együtt motorozott az ikrekkel? Zayn dühösen a vállára vetette táskáját és az ajtó felé indult. Justin mellé szegődött és vigyorogva rásandított. Ha már őt sem hívták meg, legalább Zayn sem lesz ott, hogy rámozduljon Iggyre. Ettől aztán jobb kedvre derült, bár Tyler meghívása őt is felettébb zavarta. Viszont ha Iggyt érdekelné a fiú, már lesmárolta volna szándékosan az ő szeme láttára, hogy ezzel is bántsa őt, nem igaz? Hiszen Zaynnel is ezt csinálta.
- Most már bánod, hogy olyan szemét voltál Dylannel, mi? - kérdezte. - Tudod, hogy már csak ezért sem hívtak meg téged.
- Dugulj el! - dörmögte Zayn és gyorsított léptein. Lelke legmélyén tudta, hogy megérdemli azt, hogy kihagyják őt a buliból azért, amit Dylannel tett hosszú időn keresztül.

Logan Dylannel az oldalán épp kilépett az iskola ajtaján, amikor melléjük szegődött egy szőke lány.
- Szia Logan - köszönt Rita. Szokásához híven Dylanről tudomást sem vett.
- Szia.
- Meg sem lepődsz, hogy itt látsz? - méltatlankodott a lány.
- Láttam a Kates videót. Abban már elmondtad, hogy kerültél ide. - forgatta a szemét Logan. Semmi kedve nem volt Ritához. Épp azon agyalt, vajon anyja elengedi-e őt éjszakára Iggyékhez, ugyanis aznap járt le a szobafogsága, de édesanyja még mindig dühös volt rá. Robert ugyanis azt hazudta a nőnek, hogy ő csak arra kérte Logant, csinálja meg a leckéjét és ne csavarogjon annyit, mire a fiú behúzott neki egyet. A nő pedig fiával szemben élettársának hitt és egy hét szobafogságra ítélte Logant.
- Értem. Nincs kedved később összefutni valahol?
Dylan Logan másik oldalán lépkedve ciccegett. Irritálta a lány szokásos rámenőssége.
- Neked meg mi bajod van? Fáj valamid? - vetette oda Rita. Életében talán ekkor szólt először a fiúhoz.
- Nincs semmi bajom - dörmögte Dylan. 
Rita
Rita felvont szemöldökkel nézett rá és beelőzte a két fiút, hogy szembefordulhasson velük, miközben hátrafelé lépkedett. - Már értem. Féltékeny vagy!
Dylan szemöldöke majdnem felállított haja alá szaladt. Logan pedig megütközve nézett a lányra.
- Miért lennék féltékeny a legjobb barátomra?! - kérdezte Dylan az egyre ellenszenvesebb Ritára emelve tekintetét.
- Hallottam Kattől, hogy a pasikat szereted. Gondolom halálosan belezúgtál Loganbe és örülsz, hogy barátjaként a közelébe férkőzhetsz.
Dylannek az agyába tódult a vér.
- Na ide figyelj, te légypapír! Logan olyan nekem, mintha a testvérem lenne. Úgyhogy ne beszélj szarságokat...
- Szerintem inkább te vagy féltékeny, amiért Dylan fontos nekem, te meg nem. És nem érek ma rá, mert Dylannél leszek. A lányokat szeretem, de hidd el inkább járnék vele, mint veled! - mondta Dylan, aztán barátjával faképnél hagyta a tátogó lányt.

Miley előhalászta kulcscsomóját a karján lógó táskájából és kinyitotta a bejárati ajtót. A ház üres volt, mikor belépett. Ledobta táskáját az ágyára és levetkőzött, hogy vegyen egy forró fürdőt. Épp a kádban feküdt, mikor csörögni kezdett a mobilja. A kijelzőre pillantott, de az nem írta ki a telefonszámot. Kinyúlt a törölközőért, hogy megtörölje a kezét és felvegye a mobilt.
- Hallo?
- Nem felejtettelek el - kezdte egy rémisztően ismerős hang. - Úgyis az enyém leszel. Úgy megduglak majd, hogy lábra sem fogsz tudni állni utána!
Miley
- Kevés vagy te ahhoz - felelte Miley és kinyomta a telefont. Mikor meghallotta a fiú hangját, aki nemrég majdnem megerőszakolta őt, először nagyon megijedt, de aztán eltöprengett az utolsó mondaton, ami bekellett vallania, eléggé felizgatta őt. Vágyott már egy kíméletlen, durva szexre. Már maga sem értette, miért nem feküdt le a sráccal akkor és ott, azon az estén. Oké, hogy a fiú marhára bunkó volt, de ez eddig sosem zavarta. Bárkivel lefeküdt, aki megmozgatta a fantáziáját és nem érdekelte, milyen tuskóról volt szó. Hiszen maguk a pasik sosem érdekelték, csak és kizárólag az, hogy mennyi élvezetet tudtak neki nyújtani. Hiszen nem romantikára, gyengédségre és szép szavakra vágyott. A nevüket sem volt fontos tudnia. Legtöbbször nem is tudta. A kád szélére hajtotta a fejét és simogatni kezdte magát a habok között, miközben behunyt szemmel elképzelte, hogy az őt zaklató srác letépi róla a ruhát és magáévá teszi őt. Aztán az arc átváltozott a Loganére, a Zaynére, a Justinéra, a Luke-éra, aztán az új franciatanárukkal, Pierre-el fejeződött be. Mindegy volt, ki van a farok másik végén, amíg egy jó pasi az, aki érti a dolgát.

Justin az ágyán feküdt és a plafont bámulta. Azon töprengett, ki az, akivel őszintén beszélgethetne a problémáiról. Valaki, aki tényleg figyel is rá. Aki nem csak azért hallgatná meg, meret népszerű. Zaynnel kizárt, hogy szót tudna érteni. Dylan hiába rendes srác, mégiscsak Iggy testvére, ő pedig egy elfogulatlan beszélgetőtársra vágyott, aki megpróbálja megérteni őt. 
Justin
Mi lenne, ha felhívnám Demit? - tűnődött. A lány sosem mászott rá, de mindig kedves volt hozzá. Még akkor is, amikor mindenki Iggy pártját fogta és rosszallóan nézett rá, amiért megcsalta őt. Demi akkor is kedves volt hozzá, amikor meglátogatta őt a kórházban. Ő biztosan meghallgatná és nem ítélné el. Annyira vágyott már arra, hogy valaki hátsó szándék nélkül kedves legyen hozzá. Mióta látta a Katről szünetben készült videót, eléggé elbizonytalanodott azzal kapcsolatban, hogy a lányt valóban ő érdekli-e, vagy csak a népszerűség. Hiszen azt mondta, a suli legnépszerűbb pasijával az oldalán könnyen Iggy helyébe léphet. Pedig mennyire megvetette Iggy királynősködését, mikor a suliba került. Ő is és Zayn is csak a népszerűség miatt keresték a társaságát? Hát senki nincs, akit ő érdekelne, mint ember?! Elővette a telefonját és belépett facebook alkalmazásába, hogy üzenetet írhasson Deminek. Még a telefonszámát sem tudta.
Demi épp a mosogató felé hajolva öblítette el az elmosott poharakat, mikor új üzenetet jelzett a mobilja. A szíve kihagyott egy dobbanást, amikor meglátta, hogy Justin az üzenet feladója.
Lenne kedved összefutni és dumálni valahol?
Demi hatszor is elolvasta, mire felfogta, hogy nem csak káprázik a szeme. Justin találkozni akar vele! Kikereste Emma számát a telefonjából és izgatottan felhívta a lányt. Meg sem várta, hogy barátnője beleszóljon a telefonba, azonnal hadarni kezdett.
- Képzeld, Justin rámírt, hogy nincs-e kedvem talizni vele, hog dumáljunk! Mindjárt sikítok, úgy izgulok!
- Úristen, nem mondod?! - tátotta el a száját Emma, aki épp Zayn instagram fotóira csorgatta a nyálát, amikor megcsörrent a mobilja. - Átmegyek és segítek kicsípni téged! Addig válaszolj neki! Puszi - azzal kinyomta a telefont és sietve felkapta dzsekijét az ágyáról.
Demi remegő kézzel visszaírt Justinnak.
Rendben. Hol és mikor?

Közben Iggy és Dylan már javában készülődött az esti pizsiparitra. A konyhapult már megtelt finomabbnál finomabb ételekkel, pizzával, fagyival, rostos üdítőkkel, rágcsálnivalóval és alkohollal, Iggy pedig épp azon agyalt, mit viseljen az este. Ugyanis esze ágában sem volt kihagyni az alkalmat arra, hogy valami szexibe bújjon.
- Azt hittem pizsamában leszünk - jegyezte meg Dylan, aztán eszébe jutott a reggel, amikor pizsije miatt szégyenkezett az ajtóban álló Tyler előtt és hirtelen értékelni kezdte testvére igyekezetét a megfelelő ruha kiválasztásával kapcsolatban.
- Attól, hogy pizsiparti a neve, még nem fogok abban flangálni mások előtt! Szerintem keresek egy szexi toppot és felveszem az új, rojtos szélű forrónacimat, amiből kilátszik a fél seggem - határozta el a lány, miközben a lépcsőn igyekezett felfelé Dylannel a nyomában.
Épp, hogy elkészültek, megszólalt a csengő és megjelent az ajtóban Iggy három barátnőjke, akik a lányhoz
hasonlóan szexire vették a figurát.
- Úristen, a forrónacidtól mindjárt lehidalok! Írtó szexi! - áradozott Nina, miközben végignézett Iggyn.
- Tudom.
Miközben a négy lány a konyhába indult, hogy martinit szürcsölgessenek, Dylan még mindig barátja üzenetére várt, Logan ugyanis nem jelentkezett azóta, mióta hazaértek a suliból.
Már épp kezdte feladni a reményt, hogy a fiú előkerül, mikor megszólalt a csengő. Dylan lerohant a lépcsőn és ajtót nyitott, de mögötte nem Logan állt, hanem Zayn.
Zayn
- Te meg mit keresel itt? - vonta fel a szemöldökét értetlenül Dylan. - Téged nem hívott meg Iggy.
Úgy tűnt, Zaynnek nehezére esett megszólalni. Tudta, hogy vagy őszintén beszél, vagy értelmetlenül kocsikázott Iggyék luxusvillájához.
- Nem a pizsama party miatt jöttem, és nem is Iggyhez... hanem hozzád - szólt lassan formálva a szavakat, majd felszegte lehajtott fejét és cipője orra helyett Dylan arcába fúrta pillantását.
- Hozzám? Miért?! - pislogott rá értetlenül a fiú. Elképzelni sem tudta, mit akarhat Zayn. Azért elment hozzájuk, hogy iskolán kívül is sértegethesse őt? Vagy ez csak egy ürügy arra, hogy bejuthasson a házba? Dylannek nem volt ideje tovább töprengeni, ugyanis azon kapta magát, hogy Zayn hirtelen közelepp lép hozzá és ott az ajtó küszöbén állva szenvedélyesen megcsókolja őt. Egyre közeledő motor hangja törte meg az éjszaka csendjét és Tyler állt meg a bejárat előtt. Szomorúan látta a csókolózó fiúkat, miközben levette bukósisakját. Dylan eltolta magától Zaynt és a szemébe nézett.
- Miért csinálod ezt?! Ez valami beteg vicc? Így akarsz megszívatni? Megint azt akarod kideríteni, hogy meleg vagyok-e, hogy aztán megalázhass ezzel is a suliban? - kérdezte feszülten, miközben a fiú mögött néhány méterrel álló Tylert nézte a szeme sarkából. Mit gondolhat most? Azt hiszi, hogy ő is akarta ezt a csókot? Pedig egyáltalán nem. Zayn észrevette, hogy Dylan nem őt, hanem Tylert bámulja. Megfogta az állát és arcát az övével szembe fordította.
- Nem. Hanem azért, mert azt hiszem szeretlek - mondta minden erejét összeszedve. Élete legnehezebb döntése volt az, hogy rászánja-e magát ezekre a szavakra, vagy tétlenül nézze végig, ahogy Dylan másé lesz. Nagyon remélte, hogy megérte...
Dylan belenézett az őszintén csillogó, barna szempárba, és elakadt a lélegzete.

Dylan


24 megjegyzés:

  1. OMG! Remélem hamar jön a következő rész, mert ez a befejezés...
    Nagyon jó rész volt eddig ez az egyik kedvencem a sok közül!
    Nagyon várom a folytatást!
    Imádom a blogodat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! Nagyon jól esik, hogy így gondolod és örülök, hogy ez lett az egyik kedvenc fejezeted! Megpróbálom minél előbb hozni a következőt. :))

      Törlés
  2. Szia!
    Ez nagyon nagyon nagyon nagyon jó lett. Utálom azt a tanárnőt, de közben még is csak kedvelem. :D Zaynért oda vagyok női logika a rosszfiúk, akik néha nem is olyan rosszak. Dylan összeillik Tylerrel, de összetöri Zayn szívét. Ez nagyon nehéz bárhogy dönt\döntesz biztos nagyon jó lesz. Imádtam!
    Puszi❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszett! :) Zaynt én is sajnálom már annak ellenére, ahogy bánt Dylannel. Próbáltam bemutatni, hogy nem minden esetben pusztán gonoszkodásból, természetéből fakadóan szemétkedik valaki, hanem lehet mélyebb oka is. Dylan és Tyler szerintem is összeillenek, szeretek róluk írni. :) Majd kiderül, mi lesz. Megpróbálom hamar hozni a kövit. :) Még egyszer köszönöm a kommented, nagyon sokat jelent!
      Puszi ❤

      Törlés
  3. Azta!
    Es szia:D
    Hat, hogy pont most... Sajnalom Zaynt, meg is ertem miert viselkedett ugy, egy ido utan,de akkor sem hiszem hogy ezzel meg lehetne bocsajtani neki amit tett:/ :) Tylereknek pedig nagyon szurkolok hogy ebbol az incidensbol ne legyen semmi vita vagy hasonlo es a pizsiparti jol suljon el:D
    Imadtam puszi❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! :) Én is ugyanúgy gondolom, ahogy te! Sajnálom Zaynt mert nehéz lehet neki most beismerni, hogy szereti Dylant, de azokért, amiket tett vele, szerintem nincs elfogadható indok. Nagyon csúnyán bánt vele, ahogy nem lett volna szabad. Csak azért, hogy ettől ő jobban érezze saját magát. Még a pizsiparti nem született meg a fejemben, úgyhogy bármi lehet. :D
      Puszi ❤

      Törlés
  4. Úrinten!!!!!

    Ez egy fantastikus rész volt. Remélem hamar hozni fogod a köverkező részt. Nagyon imádtam. ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 😍😍😍😍😍😍😍😍

    Pussz: Tefi😘😘😘😘😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! :) Örömmel hallom, hogy ennyire tetszett, megpróbálom hozni hamar a következőt! :)
      Puszi 😘

      Törlés
  5. Szia! Hát... Úristen! Csak ez jut most eszembe. És ez jó, még egy történet se hatott rám ennyire mint ez. Úristen! Tegnap találtam rá a blogodra és nagyon megszerettem �������� Sokkal jobban leköt, több érzelmet vált ki belőlem, mint a kedvenc könyvem, és ezért imádom �� Dylannek össze kell jönnie Tylerrel. Olyan cukik lennének együtt. ��Ahh meg fogok halni ha nem jön hamar a kövi rész. Puszi ��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, komolyan? :O A kedvenc könyvednél is? Hát ez nagyon-nagyon jól esik!! Köszönöm szépen! Megtisztelő ❤ És tegnap óta végig is olvastad az összes fejezetet? Nem semmi! Nagyon jól esett a kommented! Megpróbálom hamar hozni a következőt! Ilyen kommentek után sokkal több kedvem van neki állni. :) Szerintem is nagyon cukik lennének együtt, örülök hogy te is így gondolod!
      Puszi, remélem írsz máskor is! ❤

      Törlés
    2. Gyakorlatilag az olvasásnak élek, ha lehet így mondani. :D És mivel borzasztóan lekötött a történet egész nap nem bírtam lerakni a telefont, muszáj volt végig olvasnom. És... megtisztelő? De aranyos vagy. ❤❤ Örülök, hogy ilyen jól esett amit írtam. ❤❤ Puszi ❤

      Törlés
    3. Köszönöm!❤❤ Én is imádok olvasni, sok nehéz időszakon átsegített már egy jó könyv. :) És nagyon jó hallani, hogy jobban lekötött a blogom, mint a kedvenc könyved! Ilyenkor még inkább úgy vagyok vele, hogy érdemes felraknom az újabb fejezeteket. :) Már írom a következőt, remélem pár nap és fent is lesz. :)
      Puszi ❤

      Törlés
  6. Nagyon tetszik az egesz blogod... Ugyesen irsz, tetszik😉❤❤❤
    Varom a kovit❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :) Örülök, hogy tetszik, ahogy írok.❤❤ Amint tudom, hozom a kövit!❤

      Törlés
  7. Sajnos véletlenül került fel az oldalra még befejezetlen állapotban. :( Észre sem vettem, hogy amikor elmentettem csinált a Blogger egy új példányt belőle... Ha kész lesz, újra felkerül, addig visszaállítottam piszkozatra. :)

    VálaszTörlés
  8. Válaszok
    1. Eddig nem láttam a kommented, ne haragudj. :/ Ha még mindig olvasó vagy, remélem tetszenek az újabb fejezetek is! :)

      Törlés
  9. Úristen. Nagyon haragszom Zaynre és most mégis csak sajnálom... Ahw. Akkor se. LoganxDylan ship forever.
    :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy Logant és Dylant shippeled. Remélem tetszenek majd az újabb fejezetek is, köszönöm, hogy írtál! :)

      Törlés
  10. Hat én szétnyitnám a lábaim ha zayn ezt tenné😂😂 , de amugy a jövő jol fog alakulni már tudom is.😈😈

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahaha.😂 Hát azt tudjuk.😂
      Hmm, majd kiderül.😇😇

      Törlés