2015. május 15., péntek

12. Fejezet: A váratlan csók

Fájdalom. Egész testet-lelket átjáró, emésztő fájdalom. Ezt érezte Iggy, amikor a döbbent tömeg láttán hátra fordult és meglátta a kivetítőn a szeretkező Selenát és Justint. Csak állt ott, a jelenlévők árgus tekintetének kereszttüzében és úgy érezte, azonnal a föld alá süllyed. Mardosta szívét a bánat az enyelgő páros láttán. Hiába szakított Justinnal, hiába tett mindenki előtt úgy, mintha már nem is érdekelné őt a fiú, legbelül tudta, hogy még mindig szereti őt. Most mindenki azt bámulja, ahogy az ex-pasija egy másik lánnyal szeretkezik. Könnyekkel a szemében, kétségbeesetten gondolkodott, mit tegyen. Végül mielőtt bármit is kiagyalhatott volna, a videó eltűnt a kivetítőről, ami aztán végleg elsötétült. Iggy feldúltan lerohant a színpadról és az őt figyelő tömegen keresztül elindult a kijárat felé. Friss levegőre volt szüksége, hogy tiszta fejjel gondolkodhasson. Biztos volt benne, hogy Selena áll a történtek mögött, és nagyon bosszantotta, hogy a lány nem csak a kapcsolatát tette tönkre, de még az addig őrületesen jó buliját is. Most az egész iskola előtt nevetség tárgyává vált, mindenki megtudta, hogy Justin megcsalta őt. Teljesen megalázottnak érezte magát. Valahogy ki kell másznia ebből a feneketlen gödörből, mielőtt még késő lenne... Amikor már a szórakozóhely előtt állt és idegesen bámulta az utcán elhaladó autókat, valaki hátulról a vállára tette a kezét. Először azt hitte, Justin az. Azonnal le is söpörte magáról az őt megérintő kezet. Undorodott még a fiú látványától is, de nem vele, hanem az aggódó arckifejezésű Logannel találta szemben magát, amikor megfordult.
- Mit akarsz?! Nevetni rajtam egy jót? - csattant fel, miközben sietve, egy türelmetlen mozdulattal kitörölte szeméből a könnyeket. Logan nem szólt egy szót sem, csak megfogta a lány nedves kezét és magához húzta őt. Iggyt meglepte a váratlan gesztus, de nem próbált meg kitörni a fiú szoros öleléséből, ami annyira más volt, mint a Justiné. Egyszerre volt biztonságot nyújtó és elveszett, szoros és gyengéd, pulzus gyorsító és nyugtató, Iggy pedig mélyeket szippantott az őt ölelő testből áradó édes illatból. Bárcsak örökre így maradhatnának. Úgy érezte, ha Logan elengedi őt, újra elárasztja minden fájdalom, csalódás és keserűség. Mikor a fiú óráknak tűnő másodpercek után megmozdult, Iggy belemarkolt a pulcsijába és még erősebben szorította magához őt.
- Ne engedj el, kérlek... - suttogta elcsukló hangon.
Mikor felnézett a fiúra, megcsillantak a könnyek az utcai lámpák által sárga fénybe vont arcán. Logan óvatos mozdulattal letörölte őket és már épp nyitotta a száját, hogy mondjon valamit, amikor kinyílt a szórakozóhely ajtaja és tucatnyi ember jelent meg mögötte, élükön Justinnal és Selenával, akik úgy néztek ki, mintha leöntötték volna őket valamivel.
- Undorítóak vagytok! Itt jópofiztok Iggy buliján, miközben ezt tettétek vele?! - kiabálta az egyik lány. A többiek helyeseltek és cifrábbnál cifrább jelzőkkel illették a két kitoloncolt fiatalt, majd visszasiettek a buliba és becsapták az orruk előtt az ajtót. Selena és Justin nem vette észre a nem messze tőlük álló Iggyt és Logant. A lány hátrasimította alkoholtól elázott haját és Justinra nézett.
- Ha már úgyis így alakult, nincs kedved átjönni hozzám egy kicsit? Nagyon beindított a rólunk készült videó...
- Undorodom tőled! Soha többé nem érek hozzád egy ujjal sem, soha nem is kellett volna! Te tetted... Csak neked volt meg az a videó, te játszattad le mindenki előtt a kivetítőn, igaz?! - Justin dühödt arccal bámult a lányra, az utolsó mondatot már üvöltötte. Selena csak mosolyogva nézte őt, mielőtt válaszolt.
- Igen, én voltam az! És elértem, amit akartam! - hangzott a válasz nevetve.
Pár másodpercig csak a magassarkú cipő kopogása hallatszott a járdán, majd egy hangos csattanás,  végül pedig fájdalmas kiáltások. Iggy szó nélkül oda lépett a lányhoz, felpofozta őt, majd belekapaszkodott a hajába és addig tépte, amíg Selena le nem feküdt elé a betonra.
- Te rohadt ribanc, engem nem fogsz tönkretenni! Nem elég, hogy lefeküdtél a  pasimmal, még közszemlére is teszed a bulimon?! Tudd, hogy hol a helyed, vagy megmutatom neked én, de abban nem lesz köszönet! - mondta Iggy, miközben cipőjével rátalpalt Selena arcára. A majdnem húsz centis, tűhegyes sarok csak pár centire volt az ijedt lány szemétől. Iggy végül levette róla a lábát, majd felpofozta a döbbenten bámuló Justint is és vissza tipegett a buliba. Logan követte őt. Selena megszégyenülve feltápászkodott a földről, megigazította a ruháját és lesimította a haját; vetett egy dühös pillantást Justinra, aztán fogott egy taxit és becsapta maga után a kocsi ajtaját.

Justin rosszkedvűen indult útnak a fényárban fürdő város utcáin. Nem vágyott társaságra, még a forgalmasabb utcákat is kerülte. Bár kocsija a szórakozóhely előtt parkolt, ő gyalog rótta a néptelenebb szakaszokat, zsebre dugott kézzel és lehajtott fejjel lépdelt a járdán, miközben Iggyre gondolt. Rosszul érezte magát amiatt, hogy mindenki látta a róla és Selenáról készült videót, de a legjobban az fájt neki, hogy maga Iggy is részese volt a látványnak. Soha nem akarta volna, hogy a lánynak látnia kelljen őt valaki mással szeretkezni. Tudta, hogy megérdemli azt, hogy kilökték a buliról. Magától is eljött volna. Tudta, hogy minden megvető pillantást kiérdemelt, de azt viszont nem tudja senki, még csak nem is sejtik, mennyire megbánta, amit tett. Tisztában volt azzal, hogy ez nem jelent enyhítést bűneire, de gyűlölte magát azért, amit tett és nem tudta, mikor lesz képes újra önutálat nélkül tükörbe nézni. Szóra sem kellett volna méltatnia Selenát, amikor levetkőzött előtte a szobájában. Hiszen évekig elutasította őt, soha nem hagyta neki, hogy rámásszon. Ha akkor nem veszett volna össze Iggyvel, elküldte volna Selenát. Egyébként is el kellett volna. Az ilyen lányok csak bajt okoznak. Akkor ocsúdott fel gondolataiból, amikor érezte, hogy nekiütközik valakinek. Felpillantott és két nagydarab, kopasz, kitetovált férfival találta szemben magát.
- Nézz a lábad elé, kisfiú! - szólt az, amelyiknek neki ütközött.
- Elnézést - motyogta Justin és megpróbált átjutni a két férfi között, de azok közrefogták őt és egyikük erősen megszorította a karját. - Vedd le rólam a kezed!
A férfi csak mosolygott. Sietve szétnézett, és mikor látta, hogy nincs a közelben senki, nyakánál fogva az egyik poros kirakatú ruhaüzlet falának nyomta Justint. - Adj ide mindent, ami nálad van!
Justin a fejét rázta, mire az egyik nagydarab lefogta őt, a másik pedig gyomorszájon ütötte. Többször verekedett már, és a focimeccseken is sokszor lesérült, de ilyen fizikai fájdalmat talán még soha nem érzett. A férfi ütött egyszer, kétszer, majd harmadszor is. Egy jobb egyenes után Justin kiköpte a szájából a vért, majd megadóan elővette zsebéből a tárcáját és a támadója kezébe nyomta. Épp indulni akart, de visszanyomták őt a falhoz. - Mindent adj ide. A telefonodat is!
- Nem adom! - Justin az Iggytől kapott üzenetekre, a közös képekre és a videókra gondolt. Nem hagyhatja, hogy elvegyék a telefonját. Tele van emlékekkel. Ha már soha nem lehet az övé a lány, legalább ezeket az emlékeket had tartsa meg... Egy hirtelen mozdulattal nekiveselkedett az előtte álló férfinak, hátralökte őt, majd minden maradék erejét latba vetve futásnak eredt. Azt sem tudta, merre viszik a lábai, csak rohant és meg sem állt, amíg legalább három utcányi távolságra nem ért támadóitól. Miután lelassított, levegő után kapkodva, reménykedve hátrapillantott a válla fölött. Nem látta a két férfit sehol. Megállt és nekivetette hátát egy lámpaoszlopnak, hogy kifújja magát. Legalább van valami értelme a sok edzésnek. Nem érdekelte volna az sem, ha félholtra verik. Legalább nem csak a szíve fájt volna... de a telefonját nem hagyhatta, hogy elvegyék. Miután nagyjából összeszedte magát, kullogva megindult vissza a szórakozóhelyhez a kocsijáért.

Amikor Iggy visszatért a buliba, a színpadon vadul, de koránt sem szexi módon vonagló Kristent pillantotta meg. A lány minden tévéből el lesett mozdulatot bevetett, kevés sikerrel. Ekkor fiatalok hada tolongott Iggy előtt, eltakarva előle Kristent. Mindannyian ölelésükkel szerették volna kifejezni támogatásukat, amit Iggy normális körülmények között élből elutasított volna. Most viszont nem válogathat az eszközökben, Selena undorító húzása után kénytelen elnyerni minél több ember együttérzését és rokonszenvét. Mindenkit Selena ellen fog fordítani. Terve úgy tűnt, erőfeszítés nélkül megvalósulni látszik, ugyanis sokan nem épp a legkedvesebb módon nyilatkoztak a lányról, miközben ölelgették Iggyt, aki örült, hogy legalább a bulija nem fuccsolt be. Akkor ugyanis biztosan sokat veszítene a népszerűségéből, neki pedig bőven elég az, hogy a szerelmét elveszítette. Fellélegzett, mikor az utolsó ember után Dylan is megölelte őt, majd együtt indultak el a pulthoz, hogy igyanak valamit. Közben Iggy tekintetével Logant kereste a tömegben, de sehol sem látta a fiút. Helyette Mileyra esett a pillantása, aki elégedett mosollyal az arcán, ruháját lesimítva lesimítva lépett ki a férfi mosdóból.

Az egyik sarokban lévő boxban ülve Demi és Emma Justinról beszélgetett.
- Teljesen kiábrándultam belőle... Hogy tudott megcsalni egy olyan gyönyörű lányt, mint Iggy? - sóhajtott csalódottan Demi, miután belekortyolt italába.
- Méghozzá pont Selenával? Inkább akkor már veled csalta volna meg! Sel egy utolsó lotyó és ezt mindenki tudja.
- Én sosem feküdnék le egy olyan sráccal, akinek barátnője van. Gusztustalan dolog...
- Akkor már nem is érzel semmit Justin iránt? -Emma kíváncsian várta barátnője válaszát. Közben a szeme sarkából a nem messze tőlük táncoló Zaynt bámulta.
- Valamit még igen, de ez hatalmas csalódás volt számomra. Sosem gondoltam volna, hogy képes Ilyesmire - mondta szomorkásan Demi, majd megcsóválta a fejét és hirtelen felpattant.
- Buli van, gyere! Érezzük jól magunkat! - nyújtotta a kezét Emma felé, aki egy percig sem tétovázott.

Taylor a szórakozóhely előtt ült hátát a falnak vetve. Egyik kezében egy szál Marlboro cigarettát, a másikban egy üveg whiskyt tartott. Épp belekortyolt, amikor megpillantotta a kocsijáért visszatérő véres arcú, monoklis Justint.
- Hé, jól vagy? - nézett rá a lány, aki először azt hitte, a fiú látványát a túl sok alkohol elfogyasztása okozta. Justin megállt és tekintetével megkereste a hang gazdáját.
- Jól - vágta rá, miután beazonosította Taylort. Már indult is tovább, amikor a lány újra megszólította.
- Nem úgy látszik, nagymenő. Ki intézte el az arcod?
- Mi közöd van hozzá?! A suliban egy szót sem szoktunk váltani, nem vagyunk jó viszonyban. Sőt, semmilyenben. Te állandóan kigúnyoltál engem és Iggyt is.
Taylor beleszívott a cigarettájába, és csak utána válaszolt.
- Ha valakit tényleg ki nem állhatok, akkor az mindenképp Selena. Hogy dughattad meg? Én bottal sem nyúltam volna hozzá a helyedben.
- Hidd el, milliószor megbántam már! - csattant fel türelmét vesztve Justin. Taylor önmagát is meglepte azzal, mikor a letört, véres arcú fiút nézve rájött, hogy kissé megsajnálta őt. Bár tudta, hogy a megcsalás Justin hibája, azzal is tisztában volt, hogy nem minden csupán fekete vagy fehér.
- Kérsz? Rád fér! - nyújtotta az üveget a fiú felé. Justin pár másodpercig tétován állt mozdulatlanul, de végül beadta a derekát, közelebb lépett Taylorhoz és leült mellé. Közben a hasát fogva felszisszent a fájdalomtól. Miután meghúzta a whiskys üveget, ő is elővett egy cigarettát, hogy meggyújtsa.
- Látom, nagyon megviselt ez az egész, Bieber - szólt Taylor, miközben fürkésző pillantást vetett a fiúra.
- Jól látod, Momsen - mosolyodott el halványan Justin, majd újra elkomorult az arca. - Az egész életem romokban hever... Elveszítettem azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek. Az fáj a legjobban, hogy tudom, az egész az én hibám. Nincs olyan nap, amikor ne szidnám magam azért, amit tettem vele... hogy ne gondolkodnék azon, mennyire más lenne minden, ha másképp cselekszem. Mindenki azt gondolja, hogy egy szemétláda vagyok, és így is van, de azt senki sem tudja, mennyire megbántam mindent. Gyötör a bűntudat, egyszerűen... gyűlölöm magam. Akkor hogy várjam el másoktól, hogy szeressenek? Hogy várjam el Iggytől, mikor én sem szeretem magam? - mondta csüggedten. Taylor kissé meglepetten, de együttérzéssel az arcán nézett rá. Eddig csak egy üres fejű, beképzelt, focimániás kis nyámnyilának gondolta Justint. Rá kellett jönnie, hogy ő is elkövette azt a hibát, amit az emberek nagy része: borítója alapján ítélte meg a könyvet. Hogyan is lehet megmondani valakiről, hogy milyen ember, ha még egyszer sem beszélgetett vele? Talán Iggyben is több van annál, mint amit ő gondol róla? Furcsa volt elképzelni, hogy a lánynak vannak érzései, talán olykor kételyei is önmagával kapcsolatban, hiszen az iskolában mindig csak egy beképzelt, önimádó, felvágós, másokat ugráltató és degradáló libaként ismerte meg. Ennek ellenére most nagyon sajnálta őt, hiszen majdnem az egész iskola szeme láttára kellett megpillantania azt a kompromittáló videót ex-barátjáról és Selenáról. Ha mást nem is, azt tudta Taylor, hogy Iggy tényleg szereti Justint. Legalábbis szerette.
- Sajnálom, hogy vége... és azt is, ami a buliban történt. Undorító dolog a megcsalás, de azt nem érdemelted te sem, hogy a beleegyezésed nélkül mindenki lássa magát az akciót... Miért mentél bele, hogy szexvideót készíts Selenával? Hiszen tudod, hogy mekkora egy ringyó!
- Szerinted én akartam? Tudtam róla? Ő vette fel titokban, aztán azzal zsarolt, mikor megmondtam neki, hogy hagyjon békén. Azt mondta, ha nem fekszem le vele továbbra is, megmutatja Iggynek a videót. Végül már nem bírtam tovább hazudni Iggynek és elmondtam neki mindent önszántamból. Nem akartam, hogy valaha is végig kelljen néznie azt a kibaszott videót... - sóhajtott megviselten Justin. Taylor megfogta a kezét és biztatóan rámosolygott. - Hidd el, az idő sok sebet begyógyít. Talán egy nap neheztelés és fájdalom nélkül tudtok majd újra beszélgetni egymással. Selena pedig gusztustalanabb, mint amilyennek gondoltam, és ez nagy szó. Nem semmi a csaj.
- Köszönöm, hogy nem ítélsz el. Úgy érzem, teljesen egyedül maradtam. Nincs Iggy, nincs Zayn...
- Miért? Mi van Zaynnel? - csodálkozott Taylor.
- Épp, hogy szakítottunk Iggyvel, ő már smárolt vele. Aztán meg is haragudtam rá emiatt, mondtam is neki. Erre utána újra hagyta Iggynek, hogy megcsókolja őt, ráadásul a szemem előtt!
- Zayn egy barom. Ki nem állhatom... Nem is értem, miért barátkozol vele?! Száz százalék, hogy ő csak azért akar a barátod lenni, hogy minél népszerűbb lehessen. Szerintem inkább ahelyett, hogy csatlakozol hozzá Dylan csesztetésében, inkább Dylannel barátkozz. Én párszor beszélgettem vele és nagyon jó srác.
- Megbántam már, hogy én is beszólogattam neki. Viszont azok után, amit Iggyvel tettem, tutira veszem, hogy szóba sem állna velem.
- És Logan?
- Dettó. Ráadásul nem vagyunk a legjobb viszonyban.
- Én itt leszek, ha szükséged van valakire, akivel beszélhetsz - mondta Taylor, majd elővett egy füves cigit és meggyújtotta. Justin csodálkozó pillantását látva elmosolyodott. - Kérsz belőle?
- Na jó, add ide! Egyszer élünk, és én most nyakig vagyok a szarban...

Eközben Kristen odasietett a mosdóból épp visszatérő Loganhez, hogy szexinek szánt táncot lejtsen neki. A fiú nehezen tudta visszatartani a nevetést, miközben a szörnyű ritmusérzékkel rendelkező Kristen vadul kapálózni kezdett a karjaival és eszeveszetten tekergette csípőjét. Végül nem bírt tovább magával, és ismét lekapta felsőjét. Fedetlen mellei láttán Logan a fejét fogva rohant el a közeléből, hogy megkeresse Dylant. Kristen nem zavartatta magát. Behunyt szemekkel, a magasba emelt kézzel, ajkába harapva élvezte, ahogy tánc közben mindenki előtt feltárul a teste. Még azt sem vette észre, hogy Logan már percekkel azelőtt lelécelt.
Én vagyok Paris Hilton! - gondolta büszkén.

Miután Iggy és Dylan a pultnál ülve megitták koktéljukat, a fiú szomorúan a fejét támasztó testvéréhez fordult.
- Ez a te bulid. Ne hagyd, hogy ezt is elrontsák számodra, menj és érezd jól magad! Senki sem szereti az ilyen házigazdákat! Csalódást akarsz okozni?
Iggy pár másodpercig némán gondolkodott testvére szavain, majd végül hirtelen felpattant és hátra vetette haját a válla fölött.
- Igazad van! Ráadásul imádom ezt a számot, úgyhogy gyere! - szólt felélénkülve, amikor meghallotta Beyoncé Flawless című dalát. Dylan megfogta a lány kezét és elindult vele a táncparkettre. Charli azonnal ott termett mellettük, mintha végig csak erre a pillanatra várt volna. Miközben elkezdtek táncolni, megbabonázva nézte Dylant. A körülöttük táncolók mindannyian feléjük fordultak és a szexin mozgó Iggyt bámulták tapsolva. A lány felettébb élvezte a rá irányuló figyelmet. Közben megjelent mellettük Logan is, Iggy pedig mosolyogva felé fordult, hogy táncoljon vele. Kristen is feltűnt és finoman arrébb tolta a lányt, hogy Logan testéhez simulhasson még mindig fedetlen melleivel. Iggy dühösen intett a biztonsági őröknek, akik elindultak feléjük, majd közre zárták a vadul tiltakozó Kristent és kivezették az épületből.
- Neee! Mocskos csecsszopók, nem látjátok, hogy én vagyok Paris?! Paris Hilton! Nélkülem vége a bulinak, nem vihettek el! - üvöltözött a levegőben kapálózva, de ezzel senkit sem hatott meg.
- Felőlem Madonna is lehetsz, csak nem itt! - fojtotta belé a szót az egyik biztonsági őr, mikor már az ajtóban jártak.

Közben Dylan elindult a mosdóba, ahol nagy bánatára Zaynbe botlott. A fiú a tükör előtt állt és a haját igazítgatta, amikor Dylan belépett az ajtón.
- Eltévesztetted a mosdót - mondta, miközben hátat fordítva a falra szerelt tükörnek Dylanre nézett.
- Hahaha. Ezen most halálra kacagtam magam!
- Miért érzed magad ennyire nyeregben?
- Ki? Én? Te hülye vagy...
Dylan elindult a vécéfülkék irányába, de Zayn karon ragadta és a falnak lökte őt.
- Nem félsz? - kérdezte homályos tekintettel az arcán, mélyen a fiú szemébe nézve.
- Bűzlesz az alkoholtól. Mennyit ittál?
- Ki vagy te? Az apám?! - nevetett szánakozva Zayn, miközben még mindig erősen szorította Dylan karját. - Olyan szívesen megütnélek most...
- Mi tart vissza? - kérdezte a falhoz szorított fiú elcsukló hangon. Kissé ő is megszédült az elfogyasztott koktéloktól. Zayn nem válaszolt azonnal, csak némán nézte őt egy darabig. Dylan nem tudta eldönteni, hogy tényleg egyre csökken-e közöttük a távolság, vagy csak az alkohol játszadozik az érzékeivel. Mikor rájött, hogy már valóban olyan közel került hozzá Zayn, hogy majdnem összeért az orruk hegye, sietve elfordította a fejét. Ettől Zayn mintha magához tért volna, belemarkolt Dylan hajába és arcát az övével szembe fordította.
- Engedj el! - szólt Dylan csendesen, de ő csak mosolygott.
- Miért, mit teszel, ha nem?! Egy gyáva lúzer vagy, eltaposlak, amikor csak akarlak.
Dylan vállon ragadta a fiút és bele térdelt a férfiasságába. Zayn kétrét görnyedt és az ágyékához kapott.
- Te nyomorult, ezt még megbánod! - sziszegte.
- Szállj le rólam! Te baszogatsz állandóan, csak tudnám miért...
- Mert buzi vagy! Miért nem vallod be?! - csattant fel Zayn és felegyenesedett.
- Miért érdekel téged ennyire az, hogy kit vagy mit szeretek? - Dylan idegesen, kérdő tekintettel a fiúra meredt.
- Mert én utálom a...
- Tudom, elmondtad már párszor, hogy egy homofób köcsög vagy, de rólam nem tudod, hogy meleg vagyok-e vagy sem, és még is utálsz, úgyhogy mondj valami más okot!
- Ezért! - Zayn újra a falhoz lökte Dylant, majd egész testével hozzá simult és megcsókolta őt. Dylan tágra nyílt szemekkel meredt maga elé, először fel sem fogta, mi történik, de végül próbálta eltolni magától a fiút.
- Engedj el... 
Zayn, mint aki semmit sem hallott volna, újra magához húzta Dylant és közben végig simított a fiú testén, mielőtt annak sikerült eltolnia őt magától. Zayn háttal a mosdókagylónak ütközött és szaporán véve a levegőt próbálta összeszedni magát. Ekkor tudatosult benne, hogy mekkora butaságot csinált. Ha Dylan valakinek ezt elmondja... Egyébként is, miért csinálta ezt? Megbolondult? A túl sok alkohol az oka? Gondolataiból Dylan szavai térítették őt magához.
- Te normális vagy?! Ez meg mi volt? - csattant fel a fiú miközben felháborodva, összezavarodva, értetlenül meredt Zaynre. - Eddig azért bántottál engem folyamatosan, mert szerinted meleg vagyok, most meg nekem esel, fogdosni próbálsz és megcsókolsz?! Neked meg mi a franc bajod van?!
Zayn arca elkomorult, aztán eltorzult az indulattól. Megindult Dylan felé és megütötte őt, mire a fiú megcsúszott és elesett a mosdó csempéjén. Zayn felette állt és megvető kifejezéssel az arcán nézte, majd gyomorszájon rúgta őt.
- Esküszöm, ha ezt bárkinek is elmondod, kicsinállak. Véged lesz. Tönkre teszlek, de úgy, hogy másik iskolába kell majd menekülnöd. Nem vagyok buzi, mielőtt ebben reménykednél. Csak ki akarom deríteni, hogy te tényleg az vagy-e. Hiába csináltál úgy, mintha nem akarnád, tudom, hogy élvezted és előbb-utóbb bebizonyítom az igazam, te undorító féreg - mondta az indulattól remegő hangon, majd kirohant a mosdóból és becsapta maga mögött az ajtót. Dylan feltápászkodott a földről és bement az egyik vécéfülkébe. Miután magára zárta az ajtót, elöntötték szemeit a könnyek. Csak állt ott, fejét a fülke falának vetve és próbálta összeszedni magát.

Dylan

36 megjegyzés:

  1. Azt ar*hadt! Latni kellett volna a fejem mikor a Dylan-Zayn csokot olvastam!:DDD amugy nagyon jo lett! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt megnéztem volna! :D Örülök hogy tetszett, nagyon szépen köszönöm!! <3

      Törlés
  2. Egy valamit mondok: VÉGRE! :D
    Nem tudom, mikor Zayn kötözködött Dylannel, mindig az volt az érzésem, hogy Zayn meleg. És tádá. Nem tudom, hogy mennyire mond igazat, de tartom magam amellett a vélemény mellett, hogy meleg, de ez majd még biztos kiderül. :)
    Mindenesetre tetszett, imádtam, és várom a kövit! ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :3 Annyira örülök az ilyen kommenteknek! :) Igen, mindenképp ki fog derülni ez a Zaynnel kapcsolatos dolog, majd várom a kommented akkor is, hogy megírd igazad volt-e. :P És sajnálom, hogy ennyit kellett várni erre a részre, nagyon rossz volt nekem is. :/

      Még egyszer köszönöm!! <3

      Törlés
  3. Omg
    A csók résznél úgy bámultam a képernyőt mint egy kibaszott kerti törpe!!
    Na jó én kihalok!!×-×
    Siess a kövivel^^
    Imádlak<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor remélem ez azt jelenti, hogy valamit jól csináltam :P

      Köszönöm szépen!! :3 <3

      Törlés
  4. Ez rohadt jó rész volt! Alig várom a következő részt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Ennek nagyon-nagyon örülök! <3

      Amint tudom, hozom az új részt! ;)

      Törlés
  5. Uristen!! Ez nagyon jo resz volt mint a tobbi nagyon imadlak es alig varom a kovi reszt!!! :) <3 ☺️😘😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Én is imádlak benneteket, el sem tudjátok hinni, mennyire boldoggá tesznek a szavaitok! <3

      Törlés
  6. Amikor a csokot olvastam, csak az jart a fejemben hogy "miaf*sz??!!":D Az elejetol fogva ereztem hogy zayn meleg, de drukkolok hogy NE jojjenek ossze dylannel, o tul jo srac hozza:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha! Nagyon örülök, hogy mindenkiből efféle érzéseket váltott ki a csók! :D ;) És teljesen egyetértek veled, Dylan túl jó hozzá. A Zayn típusú embereket a való életben ki nem állhatom. Mindenképp szeretnék mindennapi problémákkal foglalkozni a történetben. Sajnos a való életben is sok Zaynhez hasonló ember van... Biztosan nektek is van / volt legalább egy ilyen szemétláda osztálytársatok. :/

      Köszönöm a kommented! :3

      Törlés
  7. Szia!
    Ez az első kommentem, be vallom, nagy ritka, ha valahova is kommentelek.
    Általában ez az igényes blogoknál szokott előfordulni, pont az olyanoknál, mint amilyen a tiéd.

    És amiket leírsz, az bámulatos egy fiútól. Ne vedd sértésnek, de a férfiak/fiúk többsége irtózik az írástól.
    Olvastam/olvasom a blogodat, és dettóra azt írod le, ami egy osztályközösségben történhet.
    Be vallom, nálam is vannak olyan emberek az osztályomba, akiket ki nem állhatok.
    És, hogy a példaképemet is beraktad a blogba.. hát cókolom.. meghaltam:DD

    Hát csak ennyit szerettem volna, további sok sikert:)
    És még egyszer le a kalappal, gratulálok:)

    Ui.: Ha gondolod nézz be a blogomba: http://harryesanne.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! Jól esnek a szavaid és a dícséreted! :) Köszönöm, hogy igényesnek tartod a blogomat és írtál kommentet! Annak pedig külön örülök, hogy élethűnek találod a történetet, mert szeretném bemutatni vele a különféle emberek viselkedését, azt, hogy hogyan képesek bánni a másikkal... És minden osztályban vannak sajnos ilyen emberek. Ki a példaképed? :P

      Természetesen benézek a blogodra mindenképp, és még egyszer köszönöm a kommented! ;)

      Törlés
    2. Demi Lovato lenne a szerencsés:)

      És nincs mit:)

      Puszi: Taylor xx:)

      Törlés
    3. Én is nagyon szeretem Demit, ő tényleg lehet példakép ;)

      Puszi neked is! :)

      Törlés
  8. Azt a rohadt! Mindig is ereztem h Zayn meleg! De ez! Az a csók! Wáá Es Justin es Selena szexvideoja! Es ahogy Iggy kiborult!
    Imádom a blogod! Csak igy tovabb! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! ;) Annyira örülök, hogy tetszett és kitértél pár dologra! Ahogy tudom, hozom az új részt! :)

      Törlés
  9. Wááá ^-^ Kedvenc párosom :DD Mintha előre láttam volna :'D Nagyon jó lett ez a rész! Imádtam! :)
    És Logan *-* Szorítok neki :D
    Csak így tovább! Várom a következő fejezetet. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Jól esik nagyon! *-*
      És a bíztatást is! Mindent ;)

      Törlés
  10. Szia! :)
    Ehhez a részhez nem tudok mit hozzáfűzni :) Nekem nagyon tetszett, nem tudom miért voltál bizonytalan ezzel kapcsolatban :) Teljesen oké volt az egész. A csók meg.. hmm :D vártam már! :D
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Meg is lepődtem a sok pozitív visszajelzésen, először csak azért féltem, mert ez a rész kicsit másabb, mint az eddigiek és valahogy rövidnek tűnt. :D A csókot későbbre tartogattam, de aztán úgy éreztem itt a helye :) Örülök, hogy tetszik! ;)

      Törlés
  11. Végre új rész, már alig vártam. Kár hogy kidobták Kristent a buliról, de csinálhatna más vicceset is, ne csak mindig ezt. Legyen változatosan poénos. Zayn a végén szintén vicces volt a számomra xDD
    Várom a következőt türelmetlenül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett! Még nem kezdtem el írni az új részt, de úgy tervezem, hogy hétvégén már fent lesz :) Kristenen nagyon gondolkozom, szeretnék róla írni személyesebb és mélyebb dolgokat is, nem csak mindig vicceset, de majd kiderül, mi lesz vele. :D Valamiért még nem sikerült semmilyen vicces Kristenes jelenetet kitalálnom :/ de igyekszem! :) Köszönöm a kommented! ;)

      Törlés
  12. Olvastam, olvastam és egyszer csak vége lett. Most már nagyon várom a folytatást. Az a legjobb a történetedben (többek között), hogy minden egyes fejezetben rábukkanok részletekre az életemből. Legjobban Charli epekedésével tudok azonosulni, mivel Én a legjobb barátom legjobb barátjába szerettem bele és sokáig csak álmodozattam, hogy talán egyszer összejöhet valami. Nem akartam veszekedni a barátommal, igy nem is nyitottam a fiù felé. Aztán a sarkamra álltam és ez a fiù még idén a férjem lesz! ;) Siess a folytatással! Imádom a történetet! Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! Jól esett a kommented :) És annyira örülök, hogy bizonyos részekkel tudsz azonosulni, mert tényleg arra törekszem, hogy minél több felé embertípust és szituációt bemutassak benne, szerintem a legtöbben tudnak azonosulni valamelyik szereplővel vagy esetleg ráismer az egyikben az egyik ismerősére, osztálytársára, barátjára. :) Gratulálok neked és legyetek boldogok! Annyira örülök, hogy a végén nem féltél lépni, én úgy vagyok vele, hogy mindenképp meg kell próbálni, mert sosem tudni, mi lesz. Nem szabad szó nélkül lemondani arról, akit szeretünk. Sok boldogságot nektek és köszönöm a kommented! Puszi :))

      Törlés
  13. Hát ez valami eszméletlen jó!! *--* Kristen-en mindig ngyokat szoktam röhögni,és ez most sem volt másképp :DD Amikor a csókos jelenethez értem majdnem kiöntöttem a kólám meglepetésemben :D És beleraktad a kedvenc színésznőmet is a blogba :3 : Nina Dobrev-et *--* Nagyon tetszik a blogod :))
    Amúgy lehet tudni hogy mikor jön a kövi rész?? :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm!! Annyira örülök, hogy tetszik a blog, na és persze annak is, hogy sikerült megnevettetnem téged! *-* Remélem az új rész is tetszik, azóta már fent van! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. :(
      Köszönöm még egyszer! Remélem újra látlak majd ;) <3

      Törlés
  14. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, főleg így a sok pozitív komment mellé, de nekem nem tetszik. Végigrobogtam a részeken, és teljesen sablonos az egész. De köszönöm, hogy újra rádöbbentettél, hogy nem szeretem a sablonos és/vagy szenvedéssel teli sztorikat. (Éljen a happy end és fluff!) Mármint alapos okaim vannak rá, hogy nem szeretem Kristen Stewartot (nem csak a kinézete), mégis sajnáltam őt - eltekintve attól, hogy ő nem is látta, hogy kifiguráztad.
    Köszönöm az élményt, a lehetőséget, hogy ezt elmondhattam. Én most elhagyom a helyszínt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szó sincs arról, hogy kifiguráztam volna Kristen Stewartot! A szereplők valódi természetének, viselkedésének (amit nem is ismerhetek), semmi köze a blogban alakított karakterükhöz. Ahogy Dylant sem bántják igazából azért, mert meleg, és Zayn sem egy szemétláda a való életben, legalábbis úgy gondolom. Sajnálom, hogy sablonosnak találod a történetet, viszont azt nem tudhatod, hogy happy end lesz-e a vége, mivel az utolsó rész még messze van. :) Ezzel a bloggal olyan problémákra akarom felhívni a figyelmet, amikkel egy középiskolában nap, mint nap találkozik az ember. Köszönöm, hogy időt szántál arra, hogy elolvasd a blogot! :)

      Törlés
  15. Ooo...de szomi...hozhatnal majd még ilyen cuki képeket dylanről :)

    ..és zayn ről is formalhatnal valami jobb elkepzelest... :/ :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd Zayn is fog valamennyire fejlődni a történet során, de sajnos a való életben is sok az ilyen ember, és rá akartam világítani erre :/

      Törlés
  16. My fave ship ever...😕 and you killed it so fast. Hoe.
    You know i love ya tho. Az ujra olvasás egész jól megy, most hogy szünte van még gyorsabban fogok haladni vele, remélem hogy gyorsan eljutok az uj reszekhez🥰 xoxo pletykacica😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sorry slut.😓 Talán Shawnnal most másképp alakul majd... Dylan Loganhez tartozik.😇
      Köszönöm, hogy újraolvasod az egészet és örülök, hogy még mindig tetszik.😇😇
      Gossip Girl a legjobb.🙌

      Törlés