2015. április 21., kedd

9. Fejezet: Az erdőben

Miután letelt az egy óra, McCall tanárnő már türelmetlenül várta a fiatalokat a bejáratnál. Mikor mindenki megérkezett, negédes mosollyal az arcán így szólt:
- Most megtapasztalhatjátok, milyen cserkésznek lenni! Az éjszakát ugyanis a szabadban fogjátok tölteni! Kisorsoltam, kinek ki lesz a társa reggelig. Nincs reklamáció, nincs csere. Elegem van a viselkedésetekből és a véletlenre bíztam a választást. Sajnos ez az állapot már tűrhetetlen, jobban meg kell ismernetek egymást, alkalmazkodnotok kell a másikhoz és össze kell tartanotok, ez a feladat pedig tökéletesen megfelel minderre! - mondta a tanárnő, majd pár másodpercés szünet után folytatta: - Felolvasom a párokat. Akik hallják a nevüket, lépjenek ide és vegyenek el egy hátizsákot. Mindegyikben van egy sátor, pokróc, víz, élelem és egy zseblámpa. Természetesen fiúk és lányok nem aludhatnak közös sátorban!
A tanárnő utolsó mondatára Miley és Selena felhördülve nézett egymásra.
- Micsoda?! - kérdezték kórusban.
- Nem vagyok bolond, hogy táptalajt adjak nektek a szexuális tevékenységekhez. A fiúk fiúkkal, a lányok lányokkal töltik az éjszakát!
- Persze, ez így nagyon igazságos! Dylannek kedvez, a többieknek meg nem! - csattant fel Selena.
- Miért kedveznék neki? - pislogott rá McCall.
- Mert meleg és ő mégis töltheti az éjszakát egy másik pasival!
- Nem bírtok leszállni rólam?! - nézett a lányra türelmét vesztve Dylan.
- Sajnálom, de a döntésemet nem változtatom meg, nem kivételezek senkivel. Tehát felolvasom a párokat: Justin-Logan, Nick-Austin, Dylan-Zayn, Ed-Luke, Kristen-Nina, Emma-Ariana, Selena-Iggy, Charli-Demi, Miley-Kaya, Taylor-Kat.
- Elegem van! Haza akarok menni! Én nem vagyok hajlandó egy sátorban tengődni az erdő közepén, pláne nem egy ringyó társaságában! - hisztizett Iggy, és nem ő volt az egyetlen. Dylan kétségbeesetten nézett a tanárnőre.
- Bárkivel leszek egy sátorban, csak ne Zayn legye az! - kérlelte, de McCallt ez nem hatotta meg.
- Sajnálom, ez nem kívánságműsor.
- De tanárnő, nem látta hogy bánik vele Zayn? Azok után legyen vele összezárva egész ejszakára?!  - kérdezte felháborodva Logan.
- Tökéletes alkalom lesz, hogy alkalmazkodjanak egymáshoz és megoldják a problémáikat! Csak egy estét kell kibírnotok a szabadban, meglátjátok, jó móka lesz! Indulás! - Azzal a tanárnő felvette hátára saját táskáját és elindult a tábortól nem messze húzódó erdő felé. A diákok kelletlenül követték őt. Logan menet közben Dylanhez lépett.
- Ha Zayn szemétkedik veled, ne hagyd magad. Hívj fel, ha lesz térerő, és megkereslek. Jó? - szólt.
- Köszi, de majd csak kibírom vele valahogy ezt az éjszakát... - próbált mosolyt erőltetni az arcára Dylan.
Mikor elérték az erdő szélét, a tanárnő szembefordult velük.
- Mindenki szóródjon szét, és verje fel a sátrát a társával! Reggeli előtt itt találkozunk, és vissza megyünk a táborba! Nem kell aggódnotok, ebben az erdőben semmilyen veszélyes állat nem él, utána néztem!
- Ha vissza kerültünk a civilizációba, első dolgom lesz panaszt tenni maga ellen, amiért életveszélynek tesz ki engem! - fenyegetőzött Iggy, de hiába duzzogott továbbra is, a tanárnőt nem sikerült meggyőznie. 
- Ez a kis feladat segít önállósodni és jobban megismerni egymást. Tilos párokat cserélnetek, ellenőrizni foglak benneteket! - mondta McCall és megvárta, hogy minden fiatalt elnyeljen a fák sűrűje, majd felvert magának egy sátrat az erdő szélén.

- Én mindenképp párt fogok cserélni, ne is várd, hogy egész este azt a könyvmoly képedet bámuljam, miközben szexelhetnék is helyette valakivel - jelentette ki Miley a mellette lépkedő Kayának, amikor összefutottak a Kristen-Nina párossal. Nina egy kövön ült és a haját fésülte, amíg párja a sátor felállításávál ügyködött. Miley Kristen mögé állt és egy jól irányzott mozdulattal rálökte őt a már majdnem teljesen elkészült sátorra, ami ennek következtében összedőlt, Kristen pedig Miley hangos nevetése közepette orra esett.
- Megmondalak anyunak! - bömbölte, miközben feltápászkodott a földről.
- Szedjétek a cuccaitokat és húzzatok innen! Ez a hely jó lesz nekünk.
- Miért? Mi lesz, ha nem megyünk?! - csattant fel Kristen. Magabiztosnak mutatta magát, de közben reszketett, mint a nyárfalevél.
- Eltűnsz, ha azt mondtam! Megértetted, te ebihal?! - kérdezte Miley, miközben fülön ragadta a lányt.
- Te a pokol tüzén fogsz elégni, amiért ilyen gonosz vagy!
- Inkább elégek ott, minthogy téged nézzelek! Na, indulás!
Kristen összepakolt és elrohant, de közben az orra alatt mindenféle átkokat szórt Mileyra. Nina unottan felállt és kelletlenül követte a lányt. Fel sem fogta az egész veszekedést, annyira belemerült saját maga fotózásába.
- Állítsd fel a sátrat, Bambi - utasította Kayát Miley, majd leült és rágyújtott egy cigarettára.

Charli és Demi szótlanul lépkedtek egymás mellett. Charli nem igazán örült a lány társaságának, és nem is próbálta leplezni nemtetszését. Végül Demi törte meg a kínos csendet.
- Én vidéken nőttem fel, úgyhogy a sátor felállításávál nem lesz gond.
- Sovány vigasz - morogta Charli, miközben azon fantáziált, mennyire tökéletes lenne minden, ha most Dylannel tölthetné az éjszakát Demi helyett.
- Én nem bánom, hogy sátoroznunk kell. A hegymászás sokkal rosszabb volt.
- Az biztos. De ha nem muszáj, ne szólalj meg, légyszi. Irritálod a hallójáratomat - forgatta a szemét Charli. Demi kedvszegetten, szótlanul lépkedett tovább mellette.
  
Zayn és Dylan mogorván ballagott egymás mellett, amíg nem találtak egy megfelelő helyet a sátor felállításához két öreg fa törzse között. Dylant elfogta a szorongás, akárhányszor arra gondolt, hogyan fogja kibírni reggelig Zayn társaságát.
- Állítsd fel a sátrat! - parancsolta Zayn, miközben ledobta válláról hátizsákját. Dylan sóhajtott, majd a fiúra nézve megszólalt.
- Nem tudom, hogy kell.
- Engem nem érdekel, csak csináld!
- De nem tudom...
- Akkor próbáld meg!
- Ne parancsolgass nekem! - csattant fel türelmét vesztve Dylan és dühösen Zaynre meredt. - Csináld te!
Zayn, mintha csak erre várt volna, megragadta Dylant a pulcsijánál fogva és másik kezét ökölbe szorítva a magasba emelte.
- Kezdj hozzá, vagy megütlek! - sziszegte. Dylan örömtelenül felnevetett.
- Akkor üss meg. Akkor sem fogom tudni felállítani, és nem vagyok a csicskád!
- Azt majd meglátjuk, te hasznavehetetlen lúzer - mondta Zayn, majd elengedte a fiút és kelletlenül neki látott a sátor felállításának. Miután elkészült vele, bemászott a bejáratán, aztán becipzározta maga után.
- Hé, engedj be! - sietett oda Dylan, de Zayn csak nevetett a sátor belsejéből.
- Én állítottam fel, én alszom benne! Ha bejössz, kirugdoslak. Keress magadnak helyet a szabad ég alatt!
Dylan rosszkedvűen leült az egyik fa tövébe és törzsének vetette a hátát, majd elővette a telefonját, hogy zenehallgatással próbálja elütni az időt. Kezdett sötétedni és az idő is eléggé lehült. Úgy tűnt, esni fog. Dylan próbált nem gondolni erre és a dolog jó oldalát nézte: legalább így Zayn békén hagyja őt.

Iggy az egyik kövön ülve nézegette magát tükrében, Selena pedig kelletlenül a sátor felállításával ügyködött.
- Jól szórakozol, csinibaba? - kérdezte bosszankodva, miközben letörölte a verejtéket homlokáról.
- A körülményekhez képest igen.
- Ha nem segítesz, alszunk a szabad ég alatt.
- Rendben.
- Ezt nem hiszem el...
- Én sem. Hogy lehetek ilyen gyönyörű?! - morfondírozott Iggy csücsörítés közben, majd miután Selena elkészült a sátorral, fogta magát és bemászott a bejáratán, aztán neki látott körmöt festeni. Közben zenét kapcsolt be a telefonján és halkan dúdolt. Elborzadt, amikor arra gondolt, miféle bogarak és csúszómászók élhetnek az avarban. Már torkig volt ezzel a kirándulással. Ha tudta volna, hogy ez lesz a jutalmuk, nem hozatott volna egy teherautónyi használt akkumulátort, hogy megnyerjék a versenyt. Azt remélte, hogy egy tóparti nyaralóba mennek majd, esetleg egy másik városba, ahol minimum egy négy csillagos szállodában szállnak meg. Már alig várta, hogy hazaérjen, vegyen egy forró fürdőt, leüljön szépítkező asztala elé, és a pihe-puha baldachinos ágyában térjen nyugovóra. Felpillantott a körömfestésből és látta, hogy Selena már gondos odafigyeléssel tekeri magának a füves cigarettát, aztán miután elkészült, meg is gyújtotta azt.
- Itt bent nem szívhatod el. Menj ki! - szólt Iggy, de Selena már egyébként is indulni készült.
- Megyek fát szedni, hogy tüzet tudjunk gyújtani. Jönnél te is? - kérdezte.
- Isten ments, menj csak.
- Gondoltam, de majd melegedni se akarj a tűz mellett!

Emma és Ariana még egy óra elteltével sem készült el a sátor felállításával.
- Csak is a te hibád, hogy ez van! - vádolta Arianát Emma, miután harmadszor sem sikerült sátrat vernie.
- Miért? Nem én tehetek arról, hogy nem tudod felállítani a sátrat...
- De hiszen te még csak meg sem próbáltad! - nézett rá összeszorított fogakkal Emma. Ariana nem zavartatta magát, csak ült továbbra is bambán és a hajával játszott.
- A jelenléted minden energiám elveszi. Menj fát szedni, amíg én megcsinálom a sátrat! - utasította Emma.
- Nekem ne dirigálj, kinek érzed magad?! Menjél te!
Emma bosszúsan a földre lökte a sátor darabjait és elindult fáért. Mire visszaért, Ariana maradandót alkotott. A bunker, amit épített, a megadott elemeken kívül faágakat, fatörzseket és ruhákat is tartalmazott.
- Szerintem ennek nem így kellene kinéznie - nézte az összevisszaságot Emma.
- Neked még ilyet sem sikerült felállítanod! - vágta rá Ariana, aki nagyon büszke volt teljesítményére.

Justin és Logan megosztották egymás között a munkát. Logan meg is lepődött azon, hogy társa ilyen készséggel segédkezik a sátor felállításában. Az a Justin, akit megismert, egy arrogáns, nagyképű srác volt, aki biztos, hogy a másikkal végeztetné a munkát, csak hogy éreztesse, ő a felsőbbrendű. Erről a gondolatról Logannek eszébe jutott Iggy. Biztosra vette, hogy a lány egy tűt nem tesz odébb. Elmosolyodott, de aztán Dylan jutott az eszébe. Remélte, hogy Zayn nem bánik úgy a fiúval, ahogy szokott.
- Egyébként beszélhetnél Zaynnel, hogy szálljon le Dylanről - szólt, miután befejezték a sátrat és megnézték belülről. Justin rágyújtott egy cigire és leült a fűbe, mielőtt megszólalt.
- Én próbáltam, de mintha a falnak beszélnék. Nem tudom, miért utálja ennyire.
- Zaynnek nagyon undorító természete van. Hogy vagy képes barátkozni vele? - kérdezte Logan, miközben ő is elővett egy cigarettát.
- Igazából nagyon jó fej, én már régóta ismerem. Ellenem még semmi rosszat nem tett. Szerinted Dylan tényleg meleg?
Logan meglepődött a kérdésen. Ezen még nem gondolkodott el soha.
- Nem tudom, és nem is érdekel. Számít az?
- Tényleg volt köztetek valami? - kíváncsiskodott Justin.
- Nem, de ha lett volna, nem szégyellném. Dylan jó pasi.
- Na és Iggy? Tudod eléggé úgy tűnt nekem, hogy nyomulsz rá...
- Én nem nyomulok senkire. Azért töltünk együtt viszonylag sok időt, mert a testvére a legjobb barátom.
- Ne haragudj, amiért szemétkedtem veled emiatt. Csak eléggé féltékeny típus vagyok.
Logan nem gondolta volna, hogy valaha is bocsánatkérést fog hallani Justintól. Talán félre ismerte a fiút. Halványan elmosolyodott és vállat vont. - Semmi gond.

Nem telt el sok idő, és Miley máris faképnél hagyta hálótársát.
- Mire visszajövök, hátha felfal téged valami. Olyan unalmas vagy, mint az alkoholmentes sör - búcsúzott Kayától, aki könyve mögé rejtőzött.
Körülbelül negyedórányi bóklászás után rátalált arra a sátorra, ami előtt Iggy és Selena tűzrakás körül melegedett.
- Gyere Sel, menjünk tapasztalatot gyűjteni - szólította meg barátnőjét Miley, mikor odaért hozzájuk. Selena vígan pattant fel a fűből és csatlakozott a lányhoz.
- Azt hittem, már sosem jössz!
- Itt hagytok egyedül?! - csattant fel Iggy, mire Selena felvonta a szemöldökét.
- Azt hittem, neked csak nyűg a társaságom.
- Ez így is van, de itt kell maradnod, hogy ha valami megtámad, élő pajzsként használhassalak. Értem kár lenne, de a hozzád hasonló ribikből több millió rohangál még a világban.
- Akkor jobb, ha keresel magadnak másik pajzsot, akit magad elé húzhatsz, ha megtámadnak. Mi ugyanis elmegyünk kalandot keresni - nézett rá Miley.
- Pedig nem ártana a puncitoknak egy cseppnyi pihenő. Túl sok kalandot élnek át nap, mint nap.
- Az én puncim strapabíró és pezsgésre vágyik. Na pusz - felelt a lány, majd Selenával az oldalán tovább indult. Iggy bosszankodva bebújt a sátorba és elővette a telefonját. Remélte, hogy van térerő és üzenhet barátnőinek, hogy keressék meg őt. Végül Justin volt az, akit sikerült elérnie.
- Kicsim, Selena itt hagyott egyedül és félek. Túl értékes vagyok ahhoz, hogy az Isten háta mögött érjen a halál. Gyere és ments meg! - mondta a telefonban.
- Indulok bébi. Addig is vigyázz magadra - felelt Justin, majd felállt Logan mellől.
- Bocsesz, de Iggy egyedül van, úgyhogy meg kell keresnem. Te jössz?
- Nem, menj csak nyugodtan. Szerintem én lefekszem aludni - mondta Logan, mert semmi kedve nem volt gyertyát tartani a szerelmespárnak. Justin felkapta a táskáját és elindult. 

Taylor és Kat mindeközben elég jól kijött egymással. Górcső alá vették osztálytársaikat, és közben jókat nevettek rajtuk a sátorban fekve.
- Ne is mondd, Iggy és a barátnői annyira elhiszik magukról, hogy a világ legjobb női - nevetett Taylor.
- Ja, Iggy komolyan azt hiszi, hogy ő valami királynő. Biztos túl sokszor látta a Bajos Csajokat.
- A barátnői meg olyanok, mintha az udvari bolondjai lennének.
Taylor rágyújtott egy cigarettára, Kat pedig kíváncsian megkérdezte tőle: - Neked tetszik valamelyik pasi az osztályból?
- Nem, nekem a kicsit idősebb pasik jönnek be. Akik vadabbak, tapasztaltabbak, kicsit őrültek. Imádom a motorosokat és a zenészeket is. Én a kemény, magabiztos pasikra bukom, akik tudják mit akarnak, és meg is szerzik azt. Akik szabadon élnek és önmaguk urai. Nincs türelmem a taknyosokhoz - felelt Taylor, majd kifújta a cigaretta füstjét. - És neked?
- Teljesen megértelek. Én is inkább az idősebb pasikra bukom, persze nem túl idősre. Előző pasim is fősulis volt. Annyival másabbak, érettebbek, és nincs annyi dráma, mint egy középsulissal. Tudod, hogy a srácok később érnek, mint mi - mosolygott Kat.

Mások már nem érezték ilyen jól magukat. Nina undorodó pillantásokat vetett a pokróc alatt fekvő Kristenre, aki titokban ismét azon ügyködött, hogy örömet szerezzen magának.
- Már ne is haragudj, de te azt hiszed, hogy nem látom, hogy mit csinálsz a takaró alatt? Ez nem láthatatlanná tévő köpeny! - szólt a lányra, miután már nem bírta türtőztetni magát. Kristen mozdulatlanná dermedt és úgy tett, mintha már mélyen aludna, de pár perc múlva újra gyanúsan mocorogni kezdett a pokróc rejtekében.
- Na jó, ebből elég! Neked valami fétised az, hogy mások előtt masztizol?! - csattant fel további öt perc múlva Nina, mire Kristen felé fordította a fejét.
- Elárulnád, hogy akkor mégis mit csináljak, ha szüntelenül bizsereg a nunim?!
- Feküdj egy ló alá - vetette oda Nina, majd türelmét vesztve fogta magát és kiviharzott a sátorból, de úgy, hogy az rá is dőlt az önkielégítést végző Kristenre.

Selena és Miley végül megtalálta Nick és Austin sátrát.
- Hali fiúk, megjött a felmentősereg - mosolygott Miley, mikor bedugta a fejét a sátor bejáratán. Miután bemászott, rá kellett jönniük, hogy a két személyes sátorban négyen nem fognak elférni.
- Austin, neked sajnos menned kell, hogy Selena is beférjen. Négyen nem férünk el - jelentette ki Miley, mire a fiú csalódottan nézett vissza rá.
- És megmondanád, hová menjek?!
- Találd fel magad. Na, indulj! Selena is szeretne bejönni.
Austin Nickre nézett.
- Bocs, de szexelni akarok - jelentette ki a fiú, mire Austin dühösen kimászott a sátorból, Selena pedig bemászott a helyére. Mire ez megtörtént, Miley és Nick már vadul csókolózott.

Időközben Justin is rátalált Iggyre. A lány már türelmetlenül, összefont karokkal várta őt a sátor előtt.
- Na végre! Azt hittem, már sosem érsz ide! - mondta.
Justin odalépett hozzá, ledobta a táskáját és magához ölelte őt.
- Hiányoztál - szólt a lány vállába fúrva arcát. Imádta a Channel No. 5 parfüm illatát, amit Iggy használt. Egymás szemébe néztek, majd szenvedélyesen megcsókolták egymást.
- Nem csodálom, hogy hiányoztam neked - mosolygott Iggy, aztán bemásztak a sátorba, ahol egymás karjaiban fekve csókolóztak tovább.
- Szeretlek - nyögte Justin, miközben Iggy az időközben félmeztelenné vált testét simogatta. Felizgatta, ahogy barátnője finoman a bőrébe mélyesztette babarózsaszínre festett körmeit.
Meglepődött, amikor Iggy óvatosan a földre nyomta őt mellkasánál fogva, majd ráült és érzékien ringatni kezdte csípőjét. Hosszú haja csiklandozva ráhullott Justin meztelen, izmos hasára. A fiú megbabonázva nézte szerelmét. Ez a látvány össze sem volt hasonlítható a Selenáéval, aki erőszakos és lényegretörő volt az ágyban. Bár nem tagadta magában a tényt, hogy a lány értette a dolgát. Elegendő tapasztalata volt már a vágyak kielégítésében, de Justin úgy vélte, a prostituáltak is így végezhetik a dolgukat. Selena tudta, hogyan alkalmazza az idők során megtanult technikákat, ám őt sosem indította be igazán, ellentétben Iggyvel, aki bármit is csinált, sosem tűnt közönségesnek vagy kurvásnak. Az érintése forró volt és felkavaró, egész testében bizsergett tőle és kirázta a hideg. Vele lenni olyan volt, mint elérni egy elérhetetlennek tűnő sztárt. Iggy fölé hajolt és finoman az ajkába harapott, majd forró csókokkal borította a nyakát. Egyre lejjebb haladt a fiú testén, aki már a hasán érezte nedves lélegzetét. Justin belesimított a lány hajába és megragadta a karjánál fogva, aztán óvatosan lefektette őt a pokrócra és fölé hajolt.
- Olyan gyönyörű vagy. Szeretlek. Szeretlek. Szeretlek... az egész életem kevés lenne ahhoz, hogy elégszer elmondjam - szólt Justin,  miközben egymás szemébe fúrták tekintetüket. Aztán ráhajtotta a fejét Iggy hasára és eleredtek a könnyei.
- Hé, miért sírsz? Mi a baj? - kérdezte a lány aggódó és meglepődött hangon.
Justin nem szólt egy szót sem, pedig annyi mindent szeretett volna elmondani. Úgy érezte magát, mint egy utolsó gyilkos. Hiszen végzett azzal, ami a legfontosabb volt a számára. Megölte a kapcsolatukat, letépte a szirmokat erről a gyönyörű virágról és nem maradt más, csak a szár. Tudta, hogy abban a pillanatban, amikor elgyengült Selenával, megpecsételte az Iggyvel való kapcsolatának sorsát. Hiszen ez nem mehet így örökké. Ha Selena nem is tálal ki a lánynak, őt akkor is elfogja tiporni a bűntudat hatalmas súlya. Már eddig is nagyon nehezen viselte. Nap mint nap küzdött a szörnyű érzéssel, ami úgy rágta őt belülről, mint egy húsevő féreg. Mindig, amikor a lányra nézett és felöltötte magára a hazugság kegyetlen álarcát, egy darabot feláldozott lelkéből a gyávaság oltárán. Képtelen tovább titkolózni Iggy előtt, de az igazat sem képes elmondani. Hogyan fogja elviselni a lány undorodó tekintetét? A bánatot a szemében? Miért kellett megaláznia ezt a szépséget azzal, hogy másnál kereste azt, amit csakis tőle kaphatott volna meg?! Soha nem fog megbocsájtani magának, amiért eldobta magától a boldogságot az érzelemmentes szex miatt. Ha minden kiderül, Iggy többé szóba sem fog állni vele. Hiszen tudta, hogy a lány szemében a megcsalásnál nagyobb bűn nincs. Ha pedig megtudja, hogy a lány, akivel ő félrelépett nem más, mint Selena, egy életre meggyűlöli őt. Hogy fogja elviselni mindennap azt, hogy Iggyvel egy teremben lesznek, de többé nem érhet hozzá, nem csókolhatja meg? Döntenie kellett, hiszen tudta, hogy elhúzni elhúzhatja az igazság felfedését, de egyszer úgyis befog következni. Választhatott, hogy most az egyszer végre a sarkára áll és nem viselkedik gyáván, vagy inkább tovább hazudik a lánynak az utolsó pillanatig, ezzel mégtöbb fájdalmat okozva.
- Valamit el kell mondanom neked... - szólt, mikor könnyáztatta arccal felült és eltökélten, de jobban félve, mint valaha, a lányra nézett.

Nina több sátorba is benézett, miközben az erdőben botorkált, de egyikben sem akart meghúzódni. Az elsőben Kat és Taylor feküdtek, ő pedig inkább aludt volna a szabad ég alatt, mint velük egy sátorban. A másikban Mileyék már javában belecsaptak a lecsóba, a harmadikban pedig Kaya olvasott. Nina összehúzta magán kabátját, és tovább indult az egyre inkább feltámadó szélben. Nagyon fázott már és szeretett volna bebújni a pokróca alá egy szélmentes helyen. A következő sátorban, amelyikbe belesett, Logan feküdt zenéthallgatva.
- Ki vagy? - kérdezte Nina, mert a sötétben nem látta a fiú arcát.
- Logan, te?
- Nina. Egyedül vagy?
- Igen.
Nina invitálást nem várva bemászott a bejáraton, Logan pedig felült és bekapcsolta zseblámpáját, aminek erős fénye bevilágította a sátrat.
- Hol van a társad? Ki is volt az? 
- Justin, és elment Iggyhez, mert egyedül volt - felelt Logan.
- Akkor lehet, hogy épp szexelnek! - szólt izgatottan, csillogó szemekkel Nina.
- És a te társad? Kristen, ugye?
- Igen, de otthagytam, mert folyamatosan masztizott.
- Annak a lánynak lassan elkopik az ujja - csóválta a fejét mosolyogva Logan.

Dylan arra ébredt, hogy esőcseppek áztatják az arcát. Körülnézett és meglepetten tapasztalta, hogy időközben besötétedett. Biztosan elaludt zenehallgatás közben. Nagyon fázott és percek alatt bőrig ázott. Ahogy körülnézett az erdőben, rátört a félelem. Az öreg fák csupasz ágait ijesztőre festette a hold sápadt fénye. Bebugyolálta magát a pokrócába és térdét átölelve kuporgott a fa tövében, amikor közeli léptek zaját hallotta az avarban. Sietve feltápászkodott és a sátorhoz lépett, hogy bemásszon az ajtaján. Zayn még nem aludt, hanem Kristenhez hasonlóan próbált örömet szerezni magának. Mikor meglátta Dylant, kapkodva magára rántotta a takarót.
- Húzzál ki innen! Mi van, megakartál lesni?!
Dylan meglepetten elfordult.
- Nem tudtam, hogy mit csinálsz - mondta nevetve.
- Mi olyan vicces, te gyökér? Te talán nem szoktad csinálni?! - förmedt rá Zayn, aki hiába próbálta titkolni, fülig elpirult. Dylan elengedte a füle mellett a kérdést.
- Tudod, nekem nagyobb gondom is van annál, hogy a te szükségleteiden aggódjak. Amíg te itt szórakoztattad magad, én teljesen eláztam és átfagytam odakint - mondta.
- És szerinted ez engem érdekel?! Mert rohadtul nem. Felőlem fel is fordulhatsz, de én mondtam neked, hogy ide nem jöhetsz be!
- Mi az, hogy nem jöhetek be?! Ez nem a te sátrad, ketten kaptuk! Nem fogok kint tüdőgyulladást kapni azért, mert te itt fogdosod magad unalmadban! - csattant fel Dylan. Már kezdett nagyon elege lenni abból, ahogy a fiú bánik vele.
- Akkor maradhatsz, ha befejezed helyettem, amit elkezdtem - szólt végül Zayn, mire Dylan tágranyílt szemekkel rámeredt.
- Mi van?!
- Hallottad. Választhatsz.
Dylan nem tudta eldönteni, hogy a fiú komolyan beszél-e, vagy csak viccel, de nem is szándékozott kideríteni.
 - Érjen hozzád a halál, mert én biztos nem fogok! - mondta végül és a sarokba húzódott olyan távol Zayntől, amennyire csak tudott. Még mindig csurom vizes volt a ruhája és a haja is. Szorosan összefogta magán a pokrócot, de még így is fázott. Szeretett volna a sátorban maradni, ahová legalább nem fújt be a szél és nem esett be az eső.
- Akkor menj innen, vagy én rugdoslak ki.
- Amúgy te nem szégyelled magad?! Minden nap azt hallom tőled, hogy undorodsz a melegektől, aztán most arra kérsz, hogy elégítselek ki azért, hogy a sátorban maradhassak?! - kérdezte Dylan felháborodva. Zaynnek nem igazán tetszett, amit hall.
- Csak arra voltam kíváncsi, hogy kapsz-e az alkalmon. Nyugi, nem engedném, hogy egy ujjal is hozzám érj. De hiába tiltakoztál, tudom, hogy attól még homokos vagy, és ezért nem maradhatsz a sátorban. Úgyhogy tűnj el innen, vagy állon rúglak! - mordult rá Dylanre, aki dühösen nézett vissza rá.
- Tudod mit? Inkább ázok a szakadó esőben, minthogy veled egy sátorban aludjak, mert egy undorító, visszataszító ember vagy, akivel minden egyes eltöltött perc igazi szenvedés! - Azzal Dylan fogta magát és kimászott a sátorból. Feltápászkodott és dideregve elindult, hogy megkeresse Logant. Egyre jobban szakadt az eső, és a szél sem csillapodott. Pár méter után valaki hátulról rávetette magát, és mindketten a sáros fűben kötöttek ki. Zayn volt az, aki dühös arccal nézett farkasszemet az alatta fekvő Dylannel.
- Szállj le rólam! Mi ütött beléd?! - kiabálta Dylan.
- Ha bárkinek is beszélsz az előbbiről, szétverem a fejed! Megértetted?!
- Hagyjál békén! Elakarok menni... Szállj már le rólam!
Zayn lemászott a fiúról, aztán hajánál fogva megfogta a fejét és belenyomta a sárba. Dylan érezte a nedves föld ízét a szájában. Zayn ismét lenyomta a fejét, ő pedig kapálózva fulladozni kezdett.

Austin bemenekült az eső elől az első sátorba, amiben volt szabad hely. Nagy bánatára ez a sátor épp Kristené volt. A lány álmosan feküdt az ágyában, de miután Austin alkohollal kínálta, teljesen kivetkőzött magából.
- Gyere, használj bátran, rosszfiú! Tiporj bele a lelkembe, szaggass szét! - kérlelte a srácot csábosnak szánt tekintettel az arcán, miközben próbált rámászni.
- Lehet, hogy kanos vagyok, de ha rádnézek, haldoklik a szerszámom. Nem vagy valami dögös - mondta Austin, miközben eltolta magától az akaratos lányt.
- Én szívesen leszek az eszközöd, ami a csúcsra juttat!
- Soha nem gondoltam, hogy egyszer lesz olyan lány, aki szexért könyörög nekem, én pedig gondolkodás nélkül visszautasítom, de te pont az a lány vagy.
- Tudod mit? Nem is baj. Én úgyis Logannel akarom elveszteni a szüzességem. Egyébként is hallottam, hogy neked egészen apró a péniszed - vont vállat Kristen, majd befordult a sátor fala felé. Megvárta, hogy Austint elnyomja az álom, majd elkezdte nézegetni telefonján Logan Facebook profiljáról lementett képeit, és ismét magához nyúlt.

Mivel a vihar miatt egyáltalán nem volt térerő és Logan sehogy sem tudta elérni Dylant, úgy döntött, elindul megkeresni a fiút.
- De hiszen szakad az eső! Elment az eszed?! - nézett rá Nina, aki nem akart egyedül maradnia sátorban, de a hivarba sem vágyott.
- Zaynnel van. Tudod, hogy viselkedik vele az a barom.
- Én is megyek veled!
- Tényleg? - lepődött meg Logan.
- Hülye lennék egyedül itt maradni.
- Egy pillanatig azt hittem, érdekel mások sorsa, azért akarsz velem jönni.
- Persze, Dylan mégis csak Iggy testvére, de engem azért annyira nem érdekel, hogy tüdőgyulladást kapjak miatta...
- Kedves egy teremtés vagy - nézett rá Logan, majd kiléptek a viharos szélbe.
- Biztosan hálát adsz Istennek, amiért végül egy ilyen szépséggel osztozhatsz a sátradon - jegyezte meg a lány, mikor már a fák között csúszkáltak a sárban zseblámpával a kezükben.
- Akkor adnék hálát, ha néma lennél.
- Csak nem azt akarod mondani ezzel, hogy beszéd helyett inkább másra használjam a számat?! - csillant fel Nina szeme, majd letérdelt a fiú előtt. - Na vedd elő, készen állok! - Azzal már tátotta is a száját.
- Állj már fel! Mit csinálsz?!
- Várom, hogy elkezdhessem.
- Semmit sem kell elkezdened. Gyere, menjünkt tovább!
Nina kelletlenül becsukta a száját és felállt.
- Képzeld, az új tangám van rajtam, akár még kaksizhatok is benne! Ha visszaértünk a sátorba, megmutatom.
- Ha lehet, inkább ne mutasd.
További pár percnyi séta után Logan elhaló segítségkiáltást hallott valahonnan a közelről. Futásnak eredt, Nina pedig kelletlenül a nyomába eredt. Nemsokára megpillantották a sárban birkózó párost. Zayn ismét belenyomta Dylan fejét a sárba, aminek láttán Logan elvesztette a fejét és gondolkodás nélkül belerúgott Zaynbe. A fiú az erős rúgás következtében lefordult Dylanről és elengedte őt. Oldalárá szorítva kezét feküdt hanyatt a földön, de Logan nem hagyott egy másodpercnyi időt sem számára, hogy kiheverje a rúgás okozta fájdalmat. Fölé hajolt, elkapta a pulcsijánál fogva és ököllel ütni kezdte az arcát. Három, négy, öt ütés, Zayn feje pedig már erőtlenül hátrahanyatlott.
- Belenyomod a sárba a fejét? Hogy csinálhatsz ilyet?! Ha eddig nem vetted volna észre, ő is ugyanolyan emberi lény, mint te! Sőt, milliószor különb nálad, te féreg! Mondtam már, hogy szállj le róla! - üvöltött Logan, majd elengedte Zaynt, aki visszazuhant a földre, ő pedig Dylanhez sietett, aki még mindig összekuporodva feküdt a földön, és reszketve zokogott. Arca és szája tele volt sárral. Oldalra fordult, hogy kiköpje. Logan a hátára tette a kezét és érezte, hogy a fiú egész testében remeg. Logan szörnyen érezte magát, nem bírta így látni a barátját. Teljes szívéből gyűlölte Zaynt, úgy, ahogy nevelőapját is. Sőt, talán még annál is jobban. Miért mindig a jó embereket bántják?! Ez a világ annyira igazságtalan. Az emberek puszta unalomból képesek tönkretenni mások életét. Nem lett volna szabad hagynia, hogy Dylan és Zayn egy sátoron osztozzanak, hiába ragaszkodott hozzá.
- Gyere, menjünk innen - mondta végül és karjánál fogva felállította a tetőtől talpig sáros fiút, majd elindult vele a saját sátrához vezető úton. Mielőtt Nina követte volna őket, Logan hallotta, hogy a lány még odaveti Zaynnek:
- Ha ezt Iggy megtudja, neked véged!

Esőcseppek kopogtak vadul a sátor tetején. Iggy kíváncsian, türelmetlenül és félve várta, hogy Justin megszólaljon. Sosem látta még így sírni a fiút. Vajon mi történhetett? 
- Nem tudom, hogy kezdjem... Olyan nehéz! Mielőtt elmondanám, kérlek hidd el, hogy mindent nagyon megbántam, és visszacsinálnám, ha tudnám. Azóta gyűlölöm magam... Tudom, hogy elfoglak veszíteni, de nem bírok már tovább hazudni neked és a bűntudat teljesen felemészt. Annyira bánok mindent - mondta a fiú szipogva. Iggy tágra nyílt szemekkel nézett rá. Mit tehetett Justin, ami miatt ennyire bűntudata van? Szörnyű gondolatok kergették egymást a lány fejében és úgy érezte, menten elájul.
- Mit műveltél?! - suttogta kétségbeesetten.
- Igazad volt... Megcsaltalak...
- Nem, ez nem igaz! - jelentette ki hevesen Iggy. Émelygett, és azt hitte, menten kidobja a taccsot.
- Annyira sajnálom! Fel sem foghatom, hogy tehettem meg! Megőrültem, elment az eszem... és mire észbe kaptam, már túl késő volt... de nem élveztem és legszívesebben visszacsinálnék mindent, azóta gyűlölöm magam! Csak arra tudok gondolni, hogy belehalok, ha elveszítelek...
- Mikor? - kérdezte Iggy, miközben könnyek csillantak meg a szemében, majd arcára csordultak. Justin tényleg megcsalta őt. A fiú szobájában megtalált fehérneműt egy másik lány hagyta ott. Nem Zayn tette a fiú táskába poénból. Iggy az első perctől kezdve érezte, hogy így van, de túlságosan szerelmes volt ahhoz, hogy ezt tényként fogadja el. Kapaszkodott minden lehetséges magyarázatba, csak hogy ne kelljen szembenéznie a valósággal.
- Amikor legutóbb vitáztunk...
- Amiért még nem akartam veled lefeküdni? - szipogott a lány.
- Igen.
- Én neked tartogattam magam, a tökéletes pillanatra vártam, te pedig megdugtál valaki mást?!
Iggy undorral nézett a fiúra. Képtelen volt felfogni, hogy mindez pont vele történik... hogy az ajkak, amik az ő ajkára tapadtak, mást csókoltak, a kezek, melyek az ő testét érintették, mást szorítottak magához...
- Ki volt az a lány?! - kérdezte. Félve várta a választ, rettegett úgy,  mint talán még soha. Nem akarta tudni, ki volt az. Könnyebb lett volna, hogy ha a lány, akivel barátja félrelépett, egy arctalan idegen maradna. De muszáj volt tudnia az igazat.
Justin ettől a kérdéstől félt a legjobban.
- Nem ismered... - hazudta végül.
- A nevét kérdeztem, nem azt, hogy ismerem-e vagy sem! - csattant fel Iggy.
- Selena! - bökte ki Justin. Nem akarta, hogy később a lány szexvideójából tudja meg Iggy, hogy vele csalta meg őt.
Iggy döbbenten, hitetlenkedve nézett rá. Úgy érezte, menten megnyílik alatta a föld és elnyeli őt. Megalázónak érezte, hogy Justin épp a suli lotyójával csalta meg őt. Ha ez kitudódik, mindenki rajta fog nevetni. Szomorúságát és csalódottságát hirtelen felváltotta a mérhetetlen düh és undor.
- Hányszor...? - kérdezte végül remegő ajkakkal.
- Pár alkalom volt... megjelent a szobámban, anya engedte be! Elküldtem, mondtam, hogy téged szeretlek, de levetkőzött és rám mászott. Tudom, én is hibás vagyok, de akkor vesztünk össze és végül hagytam magam. Utána elküldtem, de azzal fenyegetett, hogy videóra vette, amikor együtt voltunk és megmutatja neked, ha nem fekszem le vele továbbra is. Undorodtam tőle és egyetlen porcikám sem kívánta őt, hidd el nekem! Gyűlöltem minden érintését! - mondta Justin. Még mindig sűrűn potyogtak könnyei. Iggy körmével belevájt tenyerébe. Akaratlanul is megjelent lelki szemei előtt a kép, amin a fiú Selenával szeretkezik, legszívesebben torka szakadtából ordított volna.
- Végeztünk. Nem elég, hogy megcsaltál egy olcsó kis kurvával, még hazudtál is róla és hülyének néztél! Mindenkinek azt mondod, hogy én hagytalak ott. Nem beszélsz senkinek arról, hogy mi történt. Dobtalak, mert rád untam. Megértetted?! Nem fogom hagyni, hogy megalázz az egész iskola előtt, és mindenki rajtam nevessen. Takarodj a sátramból!
Iggy arca csillogott a könnyektől. Tekintetében izzott a düh és fájdalom egyvelege, a megalázottságtól reszketett egész testében. Justin közelebb hajolt hozzá és megfogta a kezét.
- Kérlek, beszéljük meg! Adj nekem egy esélyt, esküszöm soha többet nem bánok így veled! Jóvá akarom tenni! - kérlelte a lányt, aki lelökte magáról a kezét.
- Ne érj hozzám! Tűnj innen! MENJ MÁR! - Az utolsó két szó ordítás formájában hagyta el Iggy száját. Justin jobbnak látta, ha magára hagyja őt. Fájó szívvel kicipzározta a sátor bejáratát és kilépett a szakadó esőbe. Iggy magába roskadva elterült a pokrócon és hosszú órákon keresztül megállás nélkül zokogott.

Iggy

16 megjegyzés:

  1. nagyon jó rész volt folytasd :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Amint tudom, hozom a következő részt! :))

      Törlés
  2. Hat en most nagyon megsajnaltam Dylan-t..remelem h a kesobbiekben normalis lesz Zayn vele..s ugymond haverok lesznek..de amugy jo wolt a resz s mar alig warom a kowi reszt..siess wele..kerlek..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én is sajnáltam őt, miközben írtam, de sajnos a való életben is történnek ilyenek, sőt még rosszabbak is :/ Amint tudom, hozom az új részt! ;)

      Törlés
  3. Jaaaj, Dylan :( Legszívesebben odamennék, és jól megölelgetném szegényt :( Am van egy olyan sejtésem, h Zayn a meleg, és bejön neki, azért piszkálja... bár lehet h megint túlgondolom a dolgokat xD Amint a tanárnő mondta, párokban lesznek a sátrakban, tudtam h ők kerülnek össze, szinte törvényszerű. Kristen meg... úúúristen :D többet nem is tudok mondani :D
    Remélem nem kell sokat várni a következő részre :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kommented! :)
      Én is nagyon sajnáltam őt, miközben írtam. Én olyan lennék vele, mint Logan. :) Amint tudom, hozom az új részt, ha minden jól megy már ma elkezdem írni! A sejtésedre csak annyit mondanék, hogy minden ki fog derülni idővel... Aztán majd kiderül, igazad volt-e :P

      Törlés
    2. Ohóóó :D akk igazam lesz :P Logan *.* Imádom :) Át is javítottam a szavazatok Iggyről Loganre :D

      Törlés
    3. Neeeeem biztos :P
      Örülök, hogy szereted Logan karakterét, nekem is ő az egyik kedvenc^^ Na meg Dylan és Iggy :)

      Törlés
  4. Ritkán mondok ilyet, de imádom ezt a blogot. Mondjuk az is jó lenne ha végig poénból állna, de ezzel pont megtaláltad az középutat. Poén és érzelem is van benne és néha komoly is tud lenni a blog. Egyébként sajnálom Dylant. Kristen továbbra is a legviccesebb, remélem még olvashatok még sokat róla. Nagyon jó a blog, egyedi, eszebe ne jusson abbahagyni mert ritka az ilyen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Jól esik, hogy így gondolod, mert pontosan azt szeretném, hogy olyan legyen a blogom, amilyennek leírtad! :) Igen, lehetne végig csak poén, de az nem lenne reális, mert sajnos az élet sem csak abból áll, és én szinte az összes kedvenc könyvemből hiányolom az érzelmeket, és arra akarok törekedni, hogy ebben minél több legyen. Nem csöpögős nyálaskodás, hanem az emberek egymás iránti érzései, két barát kapcsolata, érzések, amiket akkor érez az ember, ha bántják, kiközösítik, megalázzák vagy megcsalják. Szeretnék komoly dolgokról, problémákról írni, melyekkel nagyon sokan küzdenek a való életben is, csak épp nem szívesen ír róluk senki sem. Próbálom úgy csinálni, hogy egyszerre legyen poénos és tanulságos, és legyen olyan, mint én, vidám, de érzelmes. :) Köszönöm még egyszer a kommented, nagyon jól esett! És nem fogom abbahagyni, igérem! ;)

      Törlés
    2. Igen. Pont akartam azt is mondani, hogy a szerelmes jelenetek sem csöpögnek a nyáltól. Más blog meg pont ezekért idegesít, meg hogy minden a szerelem körül forog. A tied más és nagyon jól is írod le ezeket

      Törlés
    3. Köszönöm!! Nagyon jó, hogy így gondolod. ;) Imádom a szerelmes részeket is, szeretem őket romantikusra írni, de reméltem, hogy nem lettek túl csöpögősek, mert azokat már én sem szeretem. Engem azok a sztorik idegesítenek, amik csak arról szólnak, hogy az író összejön a kedvenc sztárjával, aztán csak csöpög az egész a nyáltól. Persze, azok között is vannak jók, aki tehetséges, az ügyesen megírja és kiépít több szálat is, szépen fogalmaz, stb. :) Én szeretem beleélni magam a sztoriba már akkor, amikor írom, nem tudom, ez átjön-e egyáltalán. :)

      Törlés
    4. átjön, nagyon jól írsz. Egyedi is tehát ez egy tökéletes blog számomra, ritkán találni ilyet

      Törlés
    5. Még egyszer koszonom szépen! Nagyon jól esik, hogy így gondolod! :)

      Törlés
  5. A kedvenc epizódom. Period.🥰🥰

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nekem is ez az egyik kedvenc.😇😇

      Törlés