2015. április 8., szerda

7. Fejezet: A megérdemelt kirándulás

Iggy és Justin egymással szemben álltak a fiú szobájának félhomályában. Iggy szeme csordultig volt könnyekkel és úgy érezte, bármelyik pillanatban kipukkadhat az az indulattal felfújt lufi, amit a szíve helyén érzett. Szerette Justint majdnem annyira, mint saját magát. Úgy érezte, hogy több ezer méternyi magasságban táncol egy keskeny szikla peremén. Az első szerelme, akinek a szüzességét szánta, megcsalja őt? Másnál keresi azt, amit tőle nem kapott meg? Hát valóban ennyit jelentett a fiú számára a szerelmük? A közösen átélt pillanatok? A majdnem egy éves kapcsolatuk? Ő soha nem csalta meg Justint, soha nem vetemedett volna ilyesmire. Tudta magáról, hogy egoista. Tudta, hogy kitűnően értett ahhoz, hogyan bánjon pocsékul másokkal. Viszont azt is tudta, hogy a gerince a helyén van. Sosem szúrta volna hátba a szerelmét, aki úgy tűnt, most pontosan ezt tette vele. Erre nem volt felkészülve. Eddig a napig képtelenségnek tartotta, hogy a kapcsolatukban eljöhet ez a pont... hogy vele valaha is megtörténhet ilyesmi Justin mellett. És mégis, erre keresve sem talált más magyarázatot. Pedig mennyire igyekezett, kutatott a fejében valami épkézláb  megoldást után, mielőtt Justin végre megszólalt azután a pár másodpercnyi csend után, ami számára egy örökkévalóságnak tűnt.

Justin mindennél jobban szerette volna elmondani az igazat. Szeretett volna megszabadulni ettől a nehéz tehertől, ami azóta próbálta porrá zúzni szívét, amióta Selena először betette a lábát a szobájába. Miért nem küldte el? Miért nem mondta meg neki, hogy nincs szüksége rá? Miért esett bűnbe? Hát ilyen érzés volt Évának is letépnie a tiltott gyümölcsöt? Hiszen őt is figyelmeztették, hogy ne tegye. Tudta mivel jár, mégsem tudott ellenállni a csábításnak. Úgy érezte, most ő is hasonló cipőben jár. Miért kell az embereknek folyton rossz döntéseket hozniuk? Miért kell tökéletlenné tenni valamit, ami tökéletes? Azt hitte, a szexre vágyott. Mivel ezt a barátnőjétől nem kaphatta meg, még inkább vágyott rá, és nehéz volt elterelnie róla a figyelmét, főleg olyankor, amikor Iggy puha ajkainak cseresznyés ízét érezte a szájában. Viszont amint bűnbe esett Selenával, azonnal rájött, hogy ő maga sem volt képes kiismerni saját vágyait. Rájött, hogy egyáltalán nem csupán a szexre vágyott. Nem... hanem arra, hogy szeretkezhessen a barátnőjével. Iggy lehetett az egyetlen, aki kitudta volna elégíteni a vágyait, de már túl késő volt. Egyik rossz döntés követte a másikat, amíg végül azon kapta magát, hogy Selena zsarolja őt, és nem tehet ellene semmit. Tudta, hogy ha elmondja Iggynek, hogy megcsalta őt, a lánynál örökre eláshatja az összes esélyét, hat láb mélyre, a férgek közé. Inkább cipelte vállain és szíven a bűntudat kíméletlen súlyát, csak ne veszítse el Iggyt. Mindent jóvá akart tenni. Boldoggá akarta tenni ezt a lányt, még ha úgy is érezte, hogy ő most már nem érhet fel ehhez a feladathoz. Küzdenie kell.
Gyáva vagyok - gondolta, mielőtt megszólalt.
- Zayn tette bele a táskámba, szívatásnak szánta... Tudod milyen. Biztos kirántottam a táskámból, amikor este kivettem belőle a könyveimet.
Iggyben egy másodperc alatt érzések egész skálája futott át. Az első az elmondhatatlan megkönnyebbülés volt, a legutolsó pedig a kételkedés.
- Ez nagyon gyenge magyarázat, nem gondolod? - kérdezte végül halkan, de tisztán.
Justin elbizonytalanodott. Hát nem sikerült... Iggy nem buta, és nem fogja bevenni az ő hülye meséjét. Örökre elveszíti a lányt.
- Esküszöm, hogy így volt. Nyugodtan kérdezd meg tőle is! Én nem... én nem csaltalak meg. Szeretlek, és megmondtam, hogy várok rád, amíg kell. Nem a szexre vágyom, hanem arra, hogy egymáséi legyünk. Te és én. Csak mi, senki más - szólt végül. Remélte, hogy Iggy nem veszi észre, milyen gyorsan püföli a szíve a bordáit meztelen mellkasa rejtekében. Remélte, hogy a homlokán megjelenő verejték nem árulja el. Látta a lány arcán, hogyan vívódik magában, szótlanul. Nem tudta, higgyen-e barátjának. Végül felkapta táskáját az ágyról, és az ajtó felé indult.
- Hová mész? - nézett utána kétségbeesetten Justin.
Iggy csak egy pillanatra fordult vissza az ajtóban, mielőtt végleg eltűnt mögötte.
- Nekem ez most nem megy. Eddig bíztam benned, de most már nem tudom, bízhatok-e. Gondolkodnom kell - mondta, majd aranyló tincsei meglibbentek, ahogy kifordult a szobából. Justin hosszú percekig mozdulatlanul állt és bámulta azt a pontot, ahol a lány eltűnt a szeme elől. Aztán leroskadt az ágyra és arcát a kezeibe temetve némán felzokogott.

Iggy indulatosan csapta be maga mögött a Ferrari ajtaját. Képes lesz így vezetni? A szemeit ellepte a könnyek sűrűn szőtt fátyla, keze remegett, mint a nyárfalevél. Erőt vett magán és beindította a motort. Justin véletlenül sem láthatja meg így összetörten zokogni a házuk előtt. Tartása mindig legyen egy nőnek, ezt tanította neki kiskorában az anyukája. Miután kiért az utcából, leparkolt autójával, bekapcsolta Taylor Swift I Knew You Were Trouble című dalát, és majdnem fél órán keresztül zokogott, mire végül sikerült annyira lecsillapodnia, hogy biztonságosan elvezessen hazáig. Tőle szokatlan módon csendben, feltűnés nélkül baktatott fel az emeletre, még mindig könnyes szemeit törölgetve. Dylan ajtaja előtt aztán megállt. Szerette volna látni testvérét, kiönteni neki a szívét, de közben nem akarta, hogy bárki is ilyen ramaty állapotban lássa őt. A barátnőit mégsem hívhatta fel, nekik az erős, magabiztos vezetőt kellett mutatnia akkor is, ha belül üvöltött a fájdalomtól. Ha ő összeomlik, minden borulni fog körülötte, mint a dominó. Megküzdött azért, hogy őt és barátnőit a suli legmenőbb klikkjeként tartsák számon, és nem fogja ezt egy pasi miatt sem lerombolni. Tudta, hogy a legtöbben azt hiszik, azért tart ott, ahol, mert gazdag. De azt is nagyon jól tudta, hogy azok az emberek tévednek, mert ennek korántsem a pénz az oka. Sok gazdag gyerek járt a sulijába, mégsem sikerült senkinek sem túltennie rajta. Azért ő a legmenőbb csaj, mert céltudatos, kemény, okos, gyönyörű és magabiztos. Nem, inkább bemegy a szobájába, vesz egy forró fürdőt és megnéz pár nyálas, uncsi szerelmes filmet. Már indult is tovább a folyosón, amikor Dylan szobájának ajtaja kinyílt és megjelent mögötte a fiú. Iggy gyorsan elfordította az arcát, hogy testvére ne láthassa meg kisírt szemeit, de amikor meghallotta, amint Dylan aggódó hangján megkérdezte, hogy Hé, mi baj?, nem tudta tovább magában tartani kétségbeesettségét. Visszafordult, és szó nélkül a fiú nyakába vetette magát. Szorosan belefúrta könnyáztatta arcát testvére vállába, aki viszonozta az ölelést és szorosan magához ölelte őt.
- Gyere, ülj le - mondta Dylan, miután elengedték egymást és bekísérte Iggyt a szobájába. - Mosd meg az arcod, igazítsd meg a sminked. Tudom, hogy kényelmetlenül érzed magad, ha így látnak. Én addig csinálok neked egy bögre forró teát, és miközben megiszod, elmondod mi a baj. Oké?
Iggy halványan elmosolyodott, és bólintott. Dylan vetett rá még egy aggódó pillantást, majd elindult a konyhába.
Amikor a lány már az ágyába bújva ült Hello Kitty-s párnáját szorongatva és forró teát kortyolgatva, elmesélte Dylannek, mit talált Justin ágya alatt, és mi volt rá a fiú magyarázata. Lélegzetvisszafojtva várta testvére véleményét. Vajon csak ő vonta kétségbe Justin magyarázatot, vagy mást sem lenne képes meggyőzni vele? Dylan vett egy levegőt, majd végül így szólt:
- Az ikertestvéred vagyok. Akkor is az igazat kell mondanom, ha az igazság fáj. Csak a legjobbat akarom neked, és Justin nem az. Egy seggfej. Tudom, hogy nagyon vagánynak tűnnek az ilyen focicsapat kapitányok, és minden sulis filmben értük epekedik az összes lány, de ugye azt is észrevetted az ilyen filmekben, hogy érettségi után, amikor a volt osztálytársak már megkomolyodtak és nagyobb igényekre vágynak, ezek a srácok, akik a középsuliban a legmenőbbek voltak, a nagybetűs életben igazi lúzerek. Felcsinálnak valakit, aztán sört vedelnek és focit néznek a kanapéról, miközben a nadrágjukba nyúlkálnak, amíg a gyerek a háttérben üvölt. Nem szeretem a sztereotípiákat, sem az előítéleteket, és tudom, hogy ezek csak filmek. De te sokkal jobbat érdemelsz, mint Justin. Én nem tudom, mit mondjak... - mondta, majd egy rövid, bizonytalan szünet után hozzátette. - Neked kell eldöntened, hogy adsz-e neki egy esélyt és megbízol benne, vállalva a kockázatot, vagy lezárod és tovább lépsz emelt fővel, mielőtt teljesen megaláz, ha tényleg megcsal. Én nem akarom azt mondani, hogy ne bízz benne, de azt sem, hogy bízz. Mert ha végül az ellenkezője bizonyosodik be, nem akarok az lenni, aki miatt rosszul döntöttél. Tégy úgy, ahogy érzed, hogy tennéd kell. Ne csak a szívedre hallgass, mert azt könnyen összetörhetik, és sok időbe telik, mire sikerül összeragasztanod a darabjait. Kérlek, ígérd meg, hogy nem békülsz ki vele, amíg nem vagy biztos abban, hogy tényleg nincs neki más rajtad kívül. Nem akarom, hogy szenvedj.
- Megígérem, és köszönöm. Örülök, hogy veled beszéltem ezt meg - szólt Iggy, majd megölelte testvérét.
- Én is örülök neki - mosolygott Dylan.
- De erről kérlek ne beszélj senkinek! Logannek se!

Szombat reggel Iggy kialvatlanul ébredt. Egész éjjel csak forgolódott álmatlanul, és Justinra gondolt. Miután körülrakta vaníliás illatgyertyákkal a kádat, Lana Del Rey dalokat hallgatva vett egy forró fürdőt. Aztán szépítkezőasztala előtt ülve lófarokba kötötte haját és kisminkelte magát, hogy elinduljon az udvarra és egy csésze zöld tea társaságában fellapozza a Cosmo legújabb számát. Amikor szexi, lila rucijában kilépett a luxuslakás ajtaján, megpillantotta a szomszédház verandáján ücsörgő Dylant és Logant. Úgy döntött, átnéz a fiúkhoz, a Cosmot pedig majd este nézi át. Barátnői egyébként is bármelyik pillanatban megérkezhetnek. Dylan egy bögre kakaót tartott a kezében, Logan pedig energiaitalt iszogatott.
- Ugye tudod, hogy az a szar nagyon egészségtelen? - szólította meg a fiút Iggy, miközben csípőre tett kézzel megállt mellette.
- Komolyan?! OMG, ne már! - tátotta a száját Logan, majd elnevette magát. - Igen, tudom - tette hozzá, mielőtt a lány megszólalhatott volna. Ekkor jelent meg Iggyiék háza előtt Charli, Nina és Ariana. Barátnőjük intett nekik, mire ők is Loganék felé vették az irányt. Mindhárman puszival köszöntötték Iggyt, Charli pedig már hajolt volna Dylanhez, amikor megbotlott a saját lábában és ráesett a fiúra, aki ennek következtében hátraborult a székével. Charli egyenesen a fiún kötött ki. Mindenki hangosan nevetett.
- Bocsi - pislogott rá a lány felkavaró közelségből. Epekedve bámulta Dylan barna szemeit és hosszú szempilláit, majd kívánatos ajkaira tévedt a tekintete.
- Semmi baj.
Charli észbe kapott és gyorsan feltápászkodott.
- Jól vagy? - fordult Logan Dylanhez és kinyújtotta a kezét, hogy segítsen felállítani barátját.

Miley és Selena sajgó fejjel, másnaposan, meztelenül ébredt egymás mellett.
- Mi a franc történt? - kérdezte hunyorogva Selena, miközben hátrasimította arcába lógó haját.
- Nem emlékszel?! Teljesen kiütöttük magunkat és kinyaltuk egymást.
- Basszus, már megint?! Mi lesz a mai program?
- Úgy gondoltam letusolunk, aztán kimegyünk vízipipázni a parkba. Hívnám pár haveromat is.
- Milyen haverok?
- Már mind megvolt nekem, ha erre gondolsz.
- Hogy én ezen miért nem lepődöm meg?! - mosolygott Selena. - Én benne vagyok, csak előtte átmegyek Justinhoz.
- Minek? Mondtam, hogy lesznek ott pasik! Nem unod már Justint? - kérdezte szemét forgatva Miley. Selena az éjjeliszekrényen heverő dobozért nyúlt, hogy elővegyen belőle két szál cigarettát. Csak azután szólalt meg, miután mindketten rágyújtottak.
- Beakarom vallani neki, hogy belé szerettem. Talán rájön, hogy én kellek neki, és végre együtt lehetünk.
- Kizárt.
Selena megütköző arckifejezése láttán Miley sietve hozzátette: - Legjobb barátnődként kötelességem őszintének lenni veled. Nem látok sok esélyt arra, hogy Justin otthagyja Iggyt, és összejöjjön veled. Főleg azok után, hogy többször is zsarolással vetted rá arra, hogy szexeljen veled. Csak úgy tudnád szétválasztani őket, ha beszámolnál Iggynek Justin hűtlenségéről, de azzal elérnéd, hogy Justin végleg meggyűlöljön, ha eddig még nem gyűlölt meg.
- Te aztán tudod, hogy kell lelket önteni az emberbe! - sóhajtott gondterhelt arccal Selena. Miley aggódva nézett rá.
- Nem fogok hazudni neked. Ahhoz túl fontos vagy számomra. Ne menj el Justinhoz, inkább érezzük jól magunkat!

Selena nem fogadta meg barátnője tanácsát. Izgatottan lépett Justinék házának bejárata elé, és a haját igazgatta, miközben megnyomta a csengőt. Pár másodperc múltán megjelent az ajtóban Justin. Selena kedves mosollyal fogadta őt, amire megvető undor volt a válasz.
- Mit akarsz? - förmedt rá a fiú. Selena arcáról azonnal eltűnt a mosoly. Legszívesebben sírt volna, de erősnek kellett maradnia.
- Figyelj, beszélnünk kell.
- Nem, nem kell! Nem akarlak többet itt látni, hagyj engem és Iggyt békén! Ha megteszed, elfelejtem azt, hogy zsaroltál engem. Ha nem, akkor innentől kezdte halott vagy számomra.
Selena kénytelen volt belátni, hogy Mileynak igaza volt. Mit is remélt? Könnyes szemeit konokul Justin arcába fúrta és eldöntötte, hogy akármennyire is szereti a fiút, akármennyire is sajog a szíve, nem ő fog ebből kikerülni vesztesen. Miért ő legyen hármójuk közül az, akinek a szenvedés jut, miközben a másik kettő tovább éli mesébe illő életét? Miért viselkedik Justin úgy, mintha csak neki lennének érzései? Ha ő szenvedni fog, szenvedjen Justin is ugyanúgy, mert ehhez ketten kellettek, mindketten hibásak benne, nem csak ő.
- Na ide figyelj. Nem tartottam pisztolyt a fejedhez, amikor először lefeküdtünk egymással. Te is ugyanúgy benne voltál ebben az egészben, ahogy én!
- Igen, aztán megbántam, észhez tértem, és kiakartam szállni! Te pedig elkezdtél zsarolni azzal a hülye szexvideóval. Lépj tovább, és felejts el! Nincs szükségem rád! Csak arra kellettél, hogy megdugjalak, de még arra sem voltál jó te szánalmas kis ribanc!
Justin minden egyes szava úgy fájt Selenának, mintha tőrt döftek volna a szívébe. Gombóc nőtt a torkában, alig tudta visszatartani a sírást.
- Esküszöm, hogy pokollá teszem az életed - mondta dühösen, majd sarkon fordult, és útnak engedte könnyeit. Hagyta, had ömöljenek patakokban a szemeiből. Úgysem számított már... Semmi sem számított többé, csak a bosszú. Mert ha belehal is, megbosszulja azt, ahogy ez a fiú megalázta őt. Justin képtelen volt felfogni, hogy neki is vannak érzései. Selena ugyanúgy szerette őt, ahogy ő Iggyt.

Hétfőn az osztály az iskola előtt várta, hogy végre elinduljanak a megérdemelt kirándulásra. Iggyt, aki Nina utazóján ült, barátnői legyezték, amikor megérkezett az osztályfőnökük, nyomában Lydia McCallal.
- Ő mit keres itt? - mutatott a nőre Miley.
- Ő fogja elkísérni az osztályt a kirándulásra. Sajnos bármennyire is szerettem volna, nem tudok veletek tartani, a tanárnő pedig örömmel vállalta a feladatot.
- Én akkor inkább nem is megyek - dobta le a táskáját duzzogva a lány.
- Akkor mehetsz az iskolába tanulni - mosolygott McCall tanárnő.
- Nekem rohannom kell, csütörtökön találkozunk. Addig is legyetek jók és fogadjatok szót a tanárnőnek - szólt osztályfőnökük, majd elsietett.
- Na, már itt is van a busz - szólt McCall. - Szálljatok fel!
- Megtudhatnám, pontosan hová is megyünk? - nézett a nőre Iggy, miközben barátnői a bőröndjét cipelték.
- Egy vidéki táborba, a természetbe.
- Tessék?! Nem értettem tisztán.
- Szerintem pedig nagyon is értetted, csillagom. Gyerünk, szállj fel!
A lány kelletlenül felszállt a buszra. Ott aztán barátnőinek panaszkodott.
- Ha ezt tudom, inkább otthon maradok - mondta összefont karokkal.
- De aki nem akar jönni, annak mennie kell suliba - mutatott rá Charli.
- És engem ez mennyire érdekel szerinted?! 
- Jó buli lesz, ne parázzatok már! - szólt Nina, aki a lányok mögött ült Arianával.
Iggy duzzogva körülnézett és megakadt a szeme Justinon, aki szótlanul ült Zayn mellett és kibámult az ablakon. Ekkor a lányra nézett, pillantásuk találkozott egy röpke pillanatra, aztán Iggy fájó szívvel elfordította a fejét.
- Mi van közted és Justin között? - követte a pillantását Charli. - Azt hittem, vele akarsz majd ülni, de még csak egymáshoz se szóltatok.
- Legyen elég annyi, hogy most mosolyszünetet tartunk - mondta röviden Iggy.
Charli jobbnak látta, ha nem erőlteti a dolgot, pedig majd' megölte a kíváncsiság. Helyette inkább megbámulta Dylant, aki a busz másik oldalán ült Logan mellett.
Demi és Emma szintén Justinról beszélt.
- Szerinted összevesztek Iggyvel? - kérdezte izgatottan Demi, miközben vetett egy lopott pillantást a fiúra.
- Szerintem tutira. Nem láttad, mikor Iggy megérkezett? Justin már indult volna felé, hogy köszöntse, de ő hátat fordított neki.
Demi izgalma hirtelen elszelelt, és helyette szomorú arckifejezést öltött.
- Mindegy, mert úgy sincs esélyem. Ki nem állhat engem, miért kellenék neki pont én? - érvelt.
- Így nem is fogsz neki kelleni! Ez a kirándulás remek alkalom. Vesd be magad! Te is tudsz vadmacska lenni, ha akarsz. Persze én könnyen beszélek, hiszen én annak születtem. Egy gepárd lakozik bennem - mosolygott Emma. A mögöttük ülő Kristen izgatottan fordult szomszédjához Kayához, aki épp olvasott.
- Jaj, ez olyan izgalmas! Végre elveszthetjük a szüzességünket!
- Én az esküvőig tartogatom az enyémet - válaszolt Kaya és lapozott könyvében.
- Hát akkor te nagyon ódivatú vagy.
- Néztél már tükörbe?
- Ha nézett, a tükör biztosan elsírta magát - nevetett a mögöttük ülő Zayn, majd Justinra nézett hasonló reakció reményében, de a fiú továbbra is csak komoran bámult a semmibe.
- Hé, mi a baj?
Justin először úgy tett, mintha nem is hallaná barátja szavait, majd végül ránézett a fiúra és közelebb hajolt hozzá.
- Most nem akarok róla beszélni, de ha Iggy megkérdezi tőled, hogy te tetted-e a táskámba azt a tangát, amit megtalált nálam, igent mondasz neki. Világos?
- Te meg miről beszélsz?! Mi az, csak nem megcsaltad őt? Ennyire hülye nem lehetsz - nézett rá hitetlenkedve Zayn.
- Mondtam, hogy most nem akarok róla beszélni. Majd később elmondom.
Mielőtt a busz elindult, McCall összeszámolta, mindenki megvan-e, aztán a diákokon végignézve felszólalt.
- Elvárom mindenkitől az etikus viselkedést. Ezalatt a három nap alatt tilos a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a szexuális kapcsolatok létesítése is!
- Amiben neked még nem igen volt részed - súgta Selena Mileynak, aki hangosan felszólalt.
- Hát én meg akkor is fogom folytatni mindhárom tevékenységet!
- Majd meglátjuk, csillagom.
Egy óra elteltével az osztály nagy része már eléggé unta magát. A leginkább Iggy, aki barátnőinek panaszkodott.
- Elegem van! Ez a busz irtó kényelmetlen, én Ferrarihoz vagyok szokva. Mindegy, szerencsére elhoztam magammal a telómat és a laptopomat is.
A busz hátuljában ülő Miley, Selena, Nick és Austin már spicces állapotban hangoskodott.
- Szexelni akarok! - jelentette ki fennhangon Miley, barátnője pedig rákontrázott.
- Én is!
- Majd este megkapjátok a magatokét - vigyorgott rájuk Nick.
- Bocs, de te már semmi újat nem tudsz nekünk nyújtani - kuncogott Selena.
- Abban ne legyél olyan biztos.
- Gyerekek, szégyelljétek magatokat! Nektek ennyi idősen még hírből sem kellene ismernetek az intim kapcsolatot! - szólt megbotránkozva McCall, miközben szúrós szemmel pillantott a hangos társaságra.
- Maga tuti, hogy még most sem ismeri! - nevetett Miley.
- Elég legyen, különben ide ülsz mellém az út további részére! - mondta kelletlenül a tanárnő.
Kristen és Kaya egy régi, és kevésbé vicces poénon kacagott, Zayn pedig nem mulasztotta el megörökíteni a pillanatot. Telefonjával videózni kezdte a két lányt.
- Nézd, milyen csúnyák! - szólt Justinhoz a nevetéstől könnyes szemét törölgetve.
- Ja - hagyta rá Justin, kevés érdeklődéssel a hangjában.
Logan ekkor odalépett Iggyhez, akinek Charli épp a körmeit reszelte.
- Szia, letörtnek tűnsz. Van kedved beszélgetni? - nézett rá a fiú.
- Attól függ, kivel.
- Hát velem.
- Akkor nincs.
Charli ekkor észbekapott és azonnal akcióba lendült.
- Szerintem beszélhetnél vele. Nemrég még egész jól elvoltatok - fordult barátnőjéhez.
- Nem emlékszem, hogy a véleményed kérdeztem volna.
- Oké, akkor nem. Csá - mondta türelmét vesztve Logan és már épp indult volna a helyére, amikor Charli kétségbeesetten utána szólt.
- Várj!
- Na jó, ebből elég. Mégis mi ütött beléd?! - vonta kérdőre a lányt Iggy.
Az, hogy Dylan mellett akarok ülni, és ez csak akkor történik meg, ha Logan helyet cserél velem - gondolta Charli, majd végül így felelt: - Nem kellene Logant is magad ellen fordítanod. Rajongókra mindig szükség van. Növeld a népszerűséged, ne legyél ostoba!
- Hogy én ostoba?! Menj, nem ülhetsz mellettem! Gyere Logan, cserélj helyet vele!
Charli boldogan pattant fel a helyéről, és foglalta el az újat Dylan mellett.
- Szia - köszönt sóvárogva a fiúnak.
- Hali, Logan?
- Ott maradt beszélgetni Iggyvel.
- Mesés...
- Szerintem is... de valami ott van a szád szélén.
- Hol? - kérdezte Dylan és dörzsölni kezdte a száját.
- Várj, majd én leszedem - mondta Charli, majd érzékien végighúzta ujját a fiú ajkain, pedig nem is volt rajtuk semmi.
- Lejött?
- Igen.
Dylan kibámult az ablakon, Charli pedig lenyalta az ujját.
Iggy közben Loganre pillantott. - Leülnél végre?
- Bocs, de már nincs kedvem hozzád. Az előbb még nem akartál velem beszélgetni. Nem fogok könyörögni.
- Még nem kellett könyörögnöd - nézett rá a lány, mire Logan hátat fordított neki és visszaindult a helyére.
- Ennyi volt? Én még nem akarok visszaülni - pislogott rá Charli.
- Jó, leszarom! Akkor ülök egyedül.
Azzal Logan keresett egy szabad helyet és ledobta magát az ülésre. Az út további részében zenét hallgatott a telefonján. Iggy bosszúsan nézett rá. A mai nap eddig pocsék volt számára. Fellélegzett, mikor végül a busz lekanyarodott az útról és megérkeztek a táborba. A tanárnő már épp szállt volna le, de Iggy gyorsan elé furakodott, hogy ő legyen az első. Barátnői utána vitték a cuccait. Miley és Selena amint leszálltak a buszról, azonnal elsiettek pisilni egy közeli bokor mögé.
A kihalt, elhagyatottnak tűnő táborba érve McCall belekezdett a felvilágosításba.
- A baloldali faházak a lányoké, a jobboldaliak a fiúké. Négy emberre jut egy faház. Nekem persze egy egész jut. Mindenki keressen helyet, pakoljon le és egy óra múlva találkozunk ugyanitt.
Iggy és három barátnője foglalta el az első faházat, ami egy helyiségből állt.
- Ez egész egyszerűen... undorító! - nézett körül az ajtóból a poros szobában. - Faházak emeletes ágyakkal, bogarakkal, és még kitudja milyen szörnyűségekkel, elzárva a civilizációtól. Nincs se egy plaza, sem egy kozmetikus, mozi, vagy esetleg egy manikűrös. Mindjárt elájulok, legyezzetek csajok! - szörnyülködött.
A többiek már nem tudtak ilyen egyszerűen osztozni a szobákon. Néhányan hármasával, mások kettesével akartak lakni. McCall azonnal a kezébe vette az ügyet és intézkedett.
- Logan, Dylan! Ti Justinnal és Zaynnel fogtok osztozni a faházatokon!
Zayn szemét forgatva dünnyögött magában.
- Luke, te Eddel, Nickkel és Austinnal leszel.
- Csak azt ne, kérem! - könyörgött a fiú a Nick-Austin párosra pillantva.
- Együtt érzek, de már csak ők maradtak. Demi, Emma, ti Taylorral és Kattel osztoztok. Miley, Selena ti pedig Kristennel és Kayával.
- Ne, tancinéni! Had legyünk csak mi ketten Selenával! A két remete majd alszik a szabad ég alatt! - rimánkodott Miley.
- Nem, nem. Osztozni fogtok a szobán. Jut hely mindenkinek - felelte negédes mosollyal a tanárnő.

A faházak bútorzata két emeletes ágyból, egy kis faasztalból, négy székből, és a sarokban álló ódivatú faszekrényből állt. Iggy leült az egyik székre, amit előtte alaposan lefertőtlenített.
- Otthonossá és lakhatóvá kell tennünk ezt a viskót. Sok dolgunk van még - szólt körmét reszelve, miközben barátnői már javában takarítottak.
Dylan és Logan az ágyaikat próbálták használhatóvá tenni, hatalmas porfelhőt okozva ezzel a szobában.
- A szekrényt is ki kellene takarítanunk - mondta Logan, miután kiporolták az ágyneműket.
- Én abba a szekrénybe be nem teszem a ruháimat. Inkább öltözök az utazómból - legyintett Dylan. Ekkor lépett be a szobába két szobatársuk: Justin és Zayn. A két fiú lelökte a másik emeletes ágy mellé az utazóikat, majd Justin elkezdett kutatni a sajátjában. Közben Zayn lekapta magáról a pólóját és pár másodpercig gyönyörködött saját testében, majd Dylanre förmedt, aki az ágyon ülve nyomogatta a telefonját.
- Ne bámulj, te köcsög!
Dylan értetlenül nézett fel a fiúra. - Miről ugatsz? Rád se néztem.
- Ne hazudj, te kis...
- Szállj le róla! Senki nem kíváncsi arra a girhes testedre - förmedt a fiúra Logan, és felállt. Egy méternyi távolságból néztek egymás szemébe, Zayn halántékán pedig dagadni kezdett a már jól ismert ér. Közben Justin előhalászta utazójából focilabdáját és mezét.
- Ne pofázz bele más dolgába, te lúzer. Én a kályhához beszéltem. Habár te is az vagy, mert egymást fűtitek. Nem igaz? - mondta gonosz vigyorral az arcán Zayn.
- Mi a franc bajod van velem?! - kérdezte Dylan.
- Az, hogy élsz...
- Na jó, ebből elég legyen! - A vitát Justin vágta el. Zayn döbbenten meredt rá.
- Mi? Csak nem ezeket a nyomikat véded? - hüledezett. Justin időközben átvette mezét és labdával a kezében állt barátja mellett.
- Ne szekáld Dylant. Iggy testvére.
- Ez eddig téged sem zavart abban, hogy röhögj rajta meg beszólogass neki... - dünnyögte dühösen Zayn.
Justin tudta, milyen zavaros lehet barátja számára hirtelen megváltozott hozzáállása, de most a legkevésbé sem érdekelte, mit gondol róla Zayn. Mások szívatásánál sokkal fontosabb volt az, hogy Iggy kibéküljön vele. Ha összehaverkodna Dylannel, a fiúnak talán sikerülne rábeszélnie testvérét, hogy adjon neki még egy esélyt.
- Nem érdekel, mi volt a múltban. Rád sem nézett, amikor bejöttünk, akkor miért kellett ráförmednek? Komolyan, mi bajod van vele? - kérdezte végül, mert tényleg nem értette Zayn ellenséges viselkedését. Tudta, hogy barátja alapjában véve bunkó minden sráccal, aki nincs benne a focicsapatban, de Dylannel mindig is különösen szemét módon viselkedett.
- Az, hogy taszítanak a homokosok. Ennyi - mondta undorral az arcán Zayn, majd felkapta mezét is kirontott a faház ajtaján. Justin Dylan felé fordult.
- Ne haragudj, amiért ilyen szemét veled. Majd beszélek vele.
- Nem neked kell bocsánatot kérned - mondta halkan Dylan.
Justin szeretett volna mondani még valamit. Ahogy nézte az ágyon ülő fiút, őszintén együtt érzett vele. Zayn mindig szemét módon bánt vele, és sokszor ő maga is. Biztos nem lehet könnyű neki. Végül szótlanul megfordult és kiballagott a szobából barátja után. Logan leült Dylan mellé az ágyra és a vállára tette a kezét.
- Esküszöm egyszer beverem a képét, ha nem száll le rólad.

Miley és Selena közben az ágyon ülve vodkázott. Kaya tüntetően elfordult és könyvébe temetkezett, Kristen viszont kíváncsian megszólította a lányokat.
- Mit isztok?
- Semmi közöd hozzá - felelt Selena.
-Vodkát. Tudod, mi az? - nézett rá Miley.
- Igen, tudom.
- Kérsz?
- Miley, ne pazarold! - pirított rá barátnőjére Selena.
- Még soha nem ittam ilyet - vallotta be Kristen, mire Miley átnyújtotta neki a vodkás üveget.
- Akkor épp itt az ideje.
Ha iszom belőle, én is olyan menő leszek, mint ők - gondolta Kristen, és meghúzta az üveget. Az ital végigégette a nyelőcsövét és öklendezni kezdett.
- Igyál hozzá Fantát!
- De ti sem isztok hozzá.
- Mi már bírjuk a piát, te pedig most iszol először.
Kristen kis mennyiségtől is alaposan berúgott. Egy negyedóra múlva már a padlón fekve kiabált.
- Azt akarom, hogy Logan tegyen magáévá!
Miley és Selena nagyon jól mulatott a részeg lányon. Miley zenét kapcsolt be a telefonján, mire Kristen feltápászkodott a földről és táncolni kezdett. Persze semmi ritmusérzéke nem volt. Selena visítva örökítette meg telefonjával a pillanatot, majd elakadt a lélegzete, amikor Kristen az egyik pillanatban ledobta magáról felsőjét, ami alatt nem volt melltartó.
- Cikis a cicid - nevetett Miley.
- Tudom, hogy csak irigykedtek! - kiáltotta Kristen, majd kiszaladt a faház ajtaján, hogy átkopogjon Loganékhez.
- Nyitom már!
Ajtónyitás, sikoltás, majd ajtócsapódás. Amint Logan megpillantotta a félmeztelen lányt, becsapta az ajtót az orra előtt.
- Beléd meg mi ütött? - csodálkozott az ágyán fekvő Dylan.
- Egy szörny áll az ajtóban - suttogta.
Dylan fejét csóválva felállt, hogy ajtót nyisson, amit azonnal vissza is csukott.
- Igazad volt.
Ekkor rontott be a szobába Iggy. A fiúk gyorsan elfordították fejüket, mert azt hitték, Kristen az.
- Láttátok Kristent? - nevetett Iggy. - Itt szaladgál félmeztelenül!
- Sajnos láttuk - mondta sötéten Logan. - Te miért jöttél?
- A lányok takarítanak, és nem akartam a porban ülni.
- Talán segíthetnél nekik te is.
- Nagyon vicces vagy - grimaszolt Iggy.
- Szerintetek Kristen elment már? Vécére kell mennem. Mindjárt bepisilek - nézett rájuk Dylan, kilesett, majd miután meggyőződött arról, hogy Kristen-mentes a levegő, elindult.
- Tényleg, itt hol a fürdőszoba? - fordult Loganhez kíváncsian Iggy.
- Az emeleten van a szauna és a jakuzzi mellett.
- Komolyan? Nem is láttam, hogy emelet is van - mondta izgatottan Iggy és körülnézett.
- Mert nincs is! Gondolom közös használatú vécé és zuhanyzó van.
- Mi?! Én azokat biztos, hogy nem veszem igénybe!
- Akkor majd igénybe veszed a bokrokat és az esőt - nevetett Logan.
- Ez egyáltalán nem vicces, mindjárt sírva fakadok - legyezte magát Iggy.

Miután letelt az egy óra, az osztály összegyűlt a tábor bejáratánál. McCall tanárnő már ott várta őket.
- Gyerekek, hegyi túrára megyünk! - csapta össze tenyerét.
Természetesen senkinek nem tetszett az ötlet, de nem volt mit tenniük.
- Magának elment az esze?! Kizárt, hogy én hegyet másszak! - tiltakozott Iggy.
- Pedig fogsz, ahogyan mindenki más, virágszálam.
A lány némán hisztizett tovább.
- Mindenki kap az útra egy üveg ásványvizet és egy csokoládét - folytatta a tanárnő.
- Csak egyet? - kérdezte lelombozva Dylan.
- Nem, te hármat kapsz!  - McCall megvárta, amíg a fiú el nem mosolyodik, majd hozzátette: - Igen, csak egyet! Nem vagyok én szeretetszolgálat!
- És nem is ebédelünk előtte? - húzta el a száját Dylan.
- Utána jobban fog esni az étel. Hozhattok magatokkal ennivalót, de nem lesz időtök elfogyasztani őket.
- És az ásványvíz szénsavmentes? Mert én csak azt vagyok hajlandó meginni - szólt Iggy.
- Akkor a csapból töltesz magadnak vizecskét, ami minden bizonnyal kielégíti majd a vágyaidat, ugyanis az szénsavmentes! - nézett rá a tanárnő.
- Nagyon szemtelen tetszik lenni.
- Öt perc múlva várok mindenkit ugyanitt. Addig öltözzetek fel rendesen és szedjétek össze a holmitokat, amit magatokkal akartok hozni. Kristen hol van egyébként? - nézett körül McCall, mire Selena és Miley nevetésben tört ki.
- Ittas állapotban fetreng a szobánkban - jelentette ki Miley.
- Micsoda? Kristen? A remete? - pislogott hitetlenkedve a tanárnő.
- Igen, ő - kuncogott Selena, majd a tanárnő kíséretében visszatértek a faházukba. Kristen a földön fekve aludt. McCall leöntötte egy flakon ásványvízzel, mire a lány azonnal magához tért.
- Segítség, megfulladok! - kapálózott, majd csodálkozva felült.
- Hát te nem értesz a szóból?! Világosan megmondtam a buszon, hogy az alkohol fogyasztása TILOS! Szégyelld magad, nagyot csalódtam benned! Nem gondoltam volna, hogy pont te leszel az első, aki megszegi a szabályokat!
- Nem én voltam az első, hanem Miley és Selena!
- Mi? Ne hazudj! Mi nem is ittunk! - háborodott fel Miley.
A tanárnő rájuk nézett.
- Látja, hogy nem úgy nézünk ki, mint akik ittak volna - szólt Selena.
- Leheljetek rám!
A lányok készséggel teljesítették a kérést.
- Nem érzek semmit. Most menjetek ki - mondta végül a tanárnő, mire a két lány nevetve távozott.
- Még jó, hogy faleveleket rágtunk piálás után - szólt Selena, mikor visszatértek a tábor bejáratához.
- Ez a módszer mindig bejön. Elfedi a szagokat - nevetett Miley.
Pár perc múlva megérkezett McCall tanárnő nyomában a leszidott Kristennel, és a csapat kelletlenül elindult a hegyi túrára.
- Beszélni fog a szüleimmel és az osztályfőnökkel is. Anya meg fog verni - lépett Kayához Kristen.
- Megérdemled.
Charli a még mindig hisztiző Iggyt vigasztalta.
- Nyugodj meg, ha visszaértünk kivasalom a hajad.
- Hogy? Még konnektor sincs! Villanyon és vízen kívül nincs itt semmi, az aksis hajvasalóm pedig otthon hagytam! - mondta idegesen a lány.
- Ne aggódj, én beraktam az enyémet - szólt a másik oldalán lépkedő Ariana.
- Végre neked is hasznodat veszem! - sóhajtott megkönnyebbülten Iggy, miközben tovább lépkedtek a fák között. Már egy ideje maguk mögött hagyták a tábort.
- Lépjünk le - fordult Miley Selenához, majd mindketten lelassítottak, hogy lemaradjanak a többiektől.
- Mi lesz, ha a manus észreveszi?
- Nem fogja. Azzal lesz elfoglalva, hogy ne essen orra. A sok fa között amúgy is nehéz észrevenni, hogy nem vagyunk ott. Ne parázz - mondta. Ekkor Iggy jelent meg mellettük váratlanul.
- Leakartok lépni?
- Ugye nem akarsz beköpni minket? - nézett rá Miley.
- Nem, mert én is lelépek. Ha McCall megtudja, majd azt mondom azért tűntem el, mert vissza akartalak tartani benneteket - mondta Iggy, miközben mosolyogva hátravetette a haját.
- Neked aztán van bőr a képeden - jegyezte meg Selena.
- Van nálunk egy kis fű, szívsz velünk? - kérdezte Miley.
- Dehogy! Túl csodálatos testet kaptam az élettől ahhoz, hogy tönkretegyem - Iggy körülnézett és azon morfondírozott, kit csábítson magával. Végül a szintén lemaradt Loganhez és Dylanhez igyekezett, miközben a szeme sarkából látta, hogy Mileyék eltűnnek a fák között.
- Nincs kedvetek ellógni?
- De - nyögte Dylan.
Ekkor megjelent előttük McCall tanárnő, aki egy perccel ezelőtt még az osztály élén haladt.
- Ne maradjatok le, igyekezzetek! - reccsent rájuk, meghiúsítva ezzel szökésüket.
A talaj csúszott, a hegyoldal egyre meredekebb lett, a csapat tagjai pedig egyre kimerültebbek.
- Ennyi bőven elég volt, forduljunk vissza! - fakadt ki Emma, aki Demivel egyik fától a másikig csúszkált, törzsükbe kapaszkodva. A többiek osztották a véleményét, kivéve McCall tanárnőt, aki ügyet sem vetett az efféle megjegyzésekre.
- Hohó, úgy látom esni fog! - mondta felélénkülve.
- És maga örül ennek? - kérdezte sűrűn kapkodva a levegőt Iggy.
- Még szép, hogy örülök! Egyre izgalmasabbá válik ez a túra!
- Úgy látom, helyettünk is élvezi ezt - fordult Justinhoz Zayn.
- Sajnos túlságosan is.
- Éhes vagyok! - siránkozott Dylan, aki már minden nasit megevett, amit magával hozott.
- Nálam még van egy csomag pisztácia, kérsz belőle? - kérdezte Charli csillogó szemekkel.
- Imádom a pisztáciát! Megmentetted az életem! - hálálkodott Dylan, majd együtt rágcsálták a sós finomságot.
- Én is kérhetek egy kicsit? Mindjárt elájulok - lépett melléjük Kaya.
- Nem. Azt sem tudom, ki vagy! - nézett rá szemöldökét ráncolva Charli. Kaya megütközve nézett vissza rá.
- Hát az osztálytársad!
- Biztos - hagyta rá a lány.
Kat közben Taylorral beszélgetett.
- Nagyon élveztem, amikor felpofoztad Iggyt. Megérdemelte már - nevetett Taylor. Hosszú, szőke haját copfba fogva hordta, szemeit szokásához híven erősen kihúzta szemceruzával.
- Köszi. Nem vagyok olyan rossz, mint amilyennek Iggyék tartanak engem - mosolygott Kat, mire a hátuk mögött lépkedő Nina megszólította őt.
- Nem, hanem sokkal rosszabb!
- Nem értem, mi a bajotok velem.
- Kezet emeltél Iggyre. Mit képzelsz te magadról?!
- Én megbocsátom nektek, amit velem tettetek.
- Arra gondolsz, amikor megtéptünk és megrugdostunk téged? - kérdezte Ariana, aki eddig menetelés közben bambán maga elé meredt és a hajtincseivel játszott.
- Igen, arra - felelte kelletlenül Kat.
- Nem kell megbocsájtanod, ugyanis cseppet sem bántuk meg - mondta Nina, majd Arianával kielőzték a lányokat.
Eleredt az eső, de úgy, mintha dézsából öntenék. Az osztály tagjai teljesen bőrig áztak, a sárban csúszkáltak, és többen hanyatt is estek. Végül eldöntötték, hogy egyikük sem hajlandó tovább menni, ezért McCall kénytelen volt beadni a derekát. Már ő is száraz ruhára, ebédre és egy kis sziesztára vágyott. A csapat így visszafordult, és igyekeztek a tőlük telhető leggyorsabban haladni, hogy visszaérjenek a táborba. Az időközben beszívott Selena és Miley egy fa mögött várták, hogy csatlakozzanak a többiekhez, mikor azok elérték a búvóhelyüket. Amikor visszaértek a táborba, McCall tanárnő létszámellenőrzést tartott. Nem vette észre, hogy a két lány egész végig nem volt velük. Mindenki megtörölközött és száraz ruhát húzott, majd végre megebédelhettek. Az tábor étkezője iskolai menzára hasonlított. Az ételek minőségén és mennyiségén is spóroltak.
- Csak ennyit kapunk? - kérdezte Dylan.
- Egy repetát mindenki kérhet. Meg kell, hogy dicsérjem az osztály mai teljesítményét. Jobban viselkedtetek, mint az iskolában szoktatok. Kivétel Kristen, akinek ma nem jár repeta.
- Nem is baj, nem kell ez a moslék! Hoztam magammal egy hátizsáknyi édességet, majd eszek abból! - mondta dühösen Kristen, miközben felállt az asztaltól és lábait a padlóhoz csapva kivonult az étkezőből. A tanárnő csak tátogott döbbenetében. Ebéd után aztán így szólt az osztályhoz:
- A mai nap további részében szabad foglalkozás lesz. Ebben a zord időben egyébként sem tudnánk mihez kezdeni. Senki nem hagyhatja el a tábor területét és ellenőrizni fogom a faházakat, hogy mindenki jól viselkedik-e. Hatkor fogyasztjuk el a vacsorát, este tízig pedig mindenki végezzen a zuhanyzással, mert takarodó után senki sem hagyhatja el a hálókörletét.
- Altatót csempésztem a kajájába - súgta nevetve Miley Selena fülébe.
- Te egy zseni vagy! - nézett rá barátnője elismerően.
Húsz perc múlva a két lány belesett a tanárnő faházába és elégedetten látták, hogy a nő mélyen alszik. Ezután átmentek Nickékhez. A fiú Austin társaságában iszogatott. A helyiséget betöltötte a cigarettafüst, telefonra csatlakoztatott hangszóróból pedig hangos zene szólt. Miley Nick ölébe ült, Selena pedig Austinéba, majd elvették a fiúktól a vodkás üveget és meghúzták.
- Luke hol van? - kérdezte Miley, miközben Nick már a melltartóját kapcsolta ki.
- Átment Zaynhez és Justinhoz.
- Kár, ő is beszállhatott volna.
- Ez meg mi? - kérdezte Selena, amikor Austin letolta a gatyáját.
- Szerinted mi lenne? - kérdezett vissza elvörösödve a fiú.
- Bocs, de nem csikkezem. Miley, cseréljünk!
- Nem, nekem bőven elég volt akkor, amikor elvettem a szüzességét. Még a kezem sem állna rá.
Selena kelletlenül Austinhoz fordult. Végül is tetszett neki a fiú, helyes volt és izmos, így hát beadta a derekát.
- Na jó, kényeztesd a testem!
Közben Miley bemutatta a társaságnak szájtechnikáját. Ekkor lépett be az ajtón Luke, akinek tátva maradt a szája, viszont nem attól, amitől a lánynak. Mögötte negyedik szobatársuk, Ed jelent meg.
- Szent szar... ez nem semmi - szólt döbbenten.
- Beszálltok? - kérdezte tőlük kéjesen Miley, mire Ed szó nélkül elrohant.
- Bocs, de inkább kihagyom - mondta Luke, majd kihátrált az ajtón és becsukta maga mögött. Jó pár másodpercig nem jutott szóhoz.
- Mi történt? Szellemet láttál? - kérdezte Justin, mikor a fiú visszatért hozzájuk.
- Nem, hanem egy orgiát. - Azzal Luke beszámolt nekik a látottakról.
Dylan és Logan az ágyban fekve filmezett laptopról, miközben fél füllel hallgatták Luke-ot. Ekkor töltési lehetőség híján lemerült a laptop és kikapcsolt.
- A francba! Ezt nem hiszem el, pedig most jött volna a legjobb rész - siránkozott Dylan.
- Kussolj már el, nem hallod, hogy beszélgetünk? - vetette oda a másik ágyról Zayn.
- Kussolj el te!
- Azt akarod, hogy felálljak?!
- Hagyd már békén - szólt rá Justin, majd mindketten a félbeszakított Luke-hoz fordultak.
Logan kimászott az ágyból. - Jössz cigizni? - nézett Dylanre, aki erre követte példáját és mindketten elhagyták a faházat.

Miután cigiztek, úgy döntöttek, átnéznek Iggyékhez, mert nem volt kedvük Zayn beszólásaihoz. Charli épp Iggy haját vasalta, Nina és Ariana pedig a körmüket festették. Mikor Charli meglátta Dylant, rögtön megégette magát a hajvasalóval. - Auu - szisszent fel.
- Mit csinálsz? - szólt rá Iggy.
- Nyugi, nem fáj.
- Nem is azért aggódom. A hajam, még mindig nem olyan egyenes, mint amilyet szeretnék! - Iggy ezután a fiúkra pillantott. - Hogy-hogy átjöttetek? Hiányoltatok?
- Már nem bírtuk tovább hallgatni a három muskétás kalandjait - magyarázta Logan.
- Három muskétás? Az egy mese? Nálatok van TV? - csodálkozott Ariana.
- Persze, még házimozi is!
- Szuper! Megnézhetem?
- Csak vicceltem! Zaynre, Justinra és Luke-ra gondoltam.
- Micsoda? Nem értem...
- Én sem értem, hogy lehet ilyen parányi az agyad - sóhajtott Logan.
- Parányi? Ez aranyos, köszi!
Logan kérdőn Iggyre pillantott.
- Ne nézz így rám! Nem én tehetek arról, hogy Ariana nem olyan okos, mint én! - védekezett a szőkeség.
- De ha egyel kevesebb agysejtje lenne, akár még növény is lehetne!
- Növény? Akkor én hóvirág akarok lenni! - szólt közbe izgatottan Ariana.
- Menj ki! - utasította a lányt ingerülten Iggy.
- De miért? - nézett rá csodálkozva barátnője.
- Kint vár rád egy helyes pasi.
- Úristen, rohanok! - azzal már csapódott is az ajtó Ariana mögött.
- Erre persze van esze...

McCall tanárnő vacsorára ébredt fel. Miley szándékosan nem rakott túl sok altatót az ételébe, nehogy gyanút fogjon. Miután mindenki megvacsorázott, a tanárnő járőrözni indult a faházakban és időközben rajtaütésszerűen bekopogott egy-Egy szállás ajtaján. Most épp abba, amelyikben Nick és Austin szórakozott Mileyékkal.
- Gyorsan, gyorsan! - suttogta Austin és beterelte a lányokat a szekrénybe. Épp behúzták az ajtaját, amikor a tanárnő belépett.
- Sötétedik már, ne kószáljatok el.
- De hiszen az ágyon ülünk - tárta szét karjait Nick.
- Azt látom - azzal a nő kiment, Miley és Selena pedig kimászott a szekrényből.
- Nem kellett volna elbújnotok, még nincs tíz óra - mondta Nick, miközben Miley rágyújtott egy cigarettára, majd a fiú ölébe ült.
- McCall szerint a lányok ne járjanak át sötétedés után a fiúkhoz, és vica-versa. Tudod, milyen régimódi. Különben is tudta volna, mire számíthat, ha meglát minket a ti társaságotokban. Azt akarjuk, hogy lássa, jól viselkedünk. Akkor majd nem fog állandóan a nyakunkra járni - magyarázta Miley.
- Úgyhogy most megyünk is. Ha a manus lefeküdt, visszajövünk - mondta Selena, majd barátnőjével kéz a kézben távoztak. A faházukban unalom fogadta őket. Kaya az egyik emeletes ágy tetején aludt, alatta pedig Kristen egy képet nézegetett a takaró rejtekében.
- Milyen képet szorongatsz? - nézett rá Miley, majd kitépte a fotót a lány kezéből.
- Logan van rajta - fordult a lány Selenához.
- Add vissza! - Kristen kihúzta másik kezét is a takaró alól.
- Mit műveltél, te ronda?! - döbbent meg Selena és lerántotta a takarót Kristenről, aki térdig letolt pizsamanadrágban és tundrabugyiban feküdt az ágyon.
- Te Logan képére masztiztál! Nem szégyelled magad?! - csattant fel Miley.
- Nem, olvastam róla. Az önkielégítés egészséges! - felelt Kristen, miközben felöltözött.
- De te rémesen csúnya vagy! Azt hittem, az ilyenek nem csinálják!
- Biztos ti is szoktátok csinálni!
- Nekünk pasik csinálják. Ráadásul nem ártana borotválnod a nunidat - szólt rá Selena.
- Én klasszikus szépség vagyok - jelentette ki magabiztosan Kristen. 
- Olyan klasszikus vagy, mint Szörnyella! - nevetett Miley, majd hozzátette. - Egyébként hány évesnek érzed magad, hogy ilyen öltözékben alszol? Tizenkettőnek? Mondjuk én már annyi idősen is tangát hordtam.
- Anya vette nekem!
- Akkor fordulj a fal felé és aludj! - dörrent rá Selena.
Kristen a fal felé fordulva tovább folytatta titkos tevékenységét.
- Nézd, már megint csinálja! Azt hiszi, most nem látjuk őt - súgta kuncogva Miley barátnőjének. Ekkor lépett be az ajtón McCall tanárnő. Mivel már elmúlt este tíz óra, így kopogás nélkül nyitogatott be a faházakba, hogy lebuktassa azokat, akik nincsenek még ágyban. Selena gyorsan odalépett Kristenhez, és ismét lerántotta róla a takarót.
- Tanárnő! Nézze, mit csinál ez a lány! - szólt és Kristenre mutatott, akinek már megint le volt tolva a tundrabugyija. McCall tanárnő hátrahőkölt.
- Mit művelsz, te szégyentelen?! Mások jelenlétében nem illik ilyet csinálni! - csattant fel megbotránkozva.
Egy perccel később hajánál fogva vezette ki az ajtón Kristent.
- Majd adok én neked olyan maszturbációt! - kiabálta.
Miley és Selena nevetve nézett utánuk.

- Megyünk zuhanyozni? - fordult Dylanhez Logan.
- Nem tudom...
- Miért?
- Szégyenlős vagyok - vallotta be a fiú.
- Pont te? Imádsz szerepelni! - kuncogott Logan.
- De nem pucéran!
- Már senki sincs a zuhanyzóban. Elmúlt tíz.
- Jó, menjünk - adta be a derekát Dylan. A két srác a zuhanyzó előtt összefutott McCall tanárnővel.
- Mit kerestek itt? Már elmúlt tíz óra!
- Zuhanyozni szeretnénk.
- Mondtam, hogy tízig mindenki végezzen. Zuhanyoztok holnap.
- Tanárnő, kérem! Még csak öt perccel múlt tíz. Utána rögtön lefekszünk aludni - könyörgött Logan.
- De ha megengedem, mindenki azt fogja gondolni, hogy kivételezem veletek.
- A többiek nem fogják megtudni.
- Sajnálom, de nem - mosolygott gonoszul a tanárnő.
- De az előbb végeztek a többiek, foglalt volt az összes zuhanyfülke!
- Ahogy a fiataloknál mondani szokás: így jártatok. Menjetek aludni!
McCall megvárta, amíg a két fiú visszamegy a faházukba, aztán ő maga zuhanyozni indult.
- És még ő beszél. Gyere gyorsan, mire végez, mi is lezuhanyzunk és sosem tudja meg - szólt Logan az ablakból leskelődve, majd lopakodva elindultak.
- Ez a nő nagyon szemét. Élvezi, hogy parancsolgathat nekünk - mondta Dylan, mikor már a zuhany alatt állt és sampont nyomott a tenyerébe.
Miután végeztek, megtörölköztek és felöltöztek. Már léptek volna ki a zuhanyzó ajtaján, mikor meglátták, hogy McCall a faházak előtt járkál, hallgatózik és nézegeti, melyikben nem alszanak a tanulók.
- Hiába siettünk, gyorsabb volt nálunk - csóválta a fejét Logan, majd visszacsukta az ajtót.
- Nem tudom, hogy fogom kiheverni, hogy ilyen helyen kellett zuhanyoznom - szörnyülködött Dylan, miközben belenézett a falra szerelt, repedezett tükörbe. Pár perc elteltével aztán újra kilestek, hogy tiszta-e a levegő. Mivel nem látták sehol a tanárnőt, nesztelen léptekkel elindultak a faházak között szálláshelyük felé. Miután sikeresen megérkeztek, fellélgezve egymás tenyerébe csaptak.
- Ez meleg helyzet volt - sóhajtott Logan.
- Annyira meleg, hogy meg is égettétek magatokat - szólt egy hang a sötétben.
A fiúk nagyot ugrottak ijedtükben és Dylan felkapcsolta a villanyt. McCall tanárnő ült üresen hagyott ágyuk szélén. Justinék a másik ágyról kísérték figyelemmel a történéseket.
- Látom mégis lezuhanyoztatok annak ellenére, hogy előre szóltam - a nő felállt, úgy folytatta. - Ezért cserébe holnap ti fogjátok készíteni a reggelit az egész osztály számára. Amíg mindenki nem végzett a reggelijével, addig ti nem ehettek majd. Ja, és majdnem elfelejtettem - villantotta ki gonosz mosoly közepette szokatlanul hegyes fogait a tanárnő - mosogatni is ti fogtok. Ötkor jövök ébreszteni mindkettőtöket. Jó éjszakát - azzal kiment és becsukta maga mögött az ajtót.
- Ezt megszívtátok - vigyorgott Zayn.

Nick és Austin a szobájukban cigizett. Luke már mélyen aludt, de Ed nem nézte jó szemmel a fiúk tevékenységét.
- Nem féltek, hogy McCall meglátja? Ráadásul engem is zavar - mondta.
- Akkor csukd be a szemed és aludj! - förmedt rá Nick.
Hajnali egykor, mikor a tanárnő már mélyen aludt abban a tudatban, hogy mindenki más is ezt teszi, Miley kiszökött a faházából, hogy felébressze Zaynt. Beosont a fiúkhoz és leült Zayn ágyára, majd érzékien csókolgatni kezdte a nyakát, mire a fiú kinyitotta a szemeit.
- Nincs kedved kijönni velem egy kicsit? - súgta a fülébe Miley. Zayn némán bólintott, majd halkan kimászott az ágyából és magára kapta pulcsiját. Kéz a kézben sétáltak a szabad ég alatt, majd a tábort megkerülve letelepedtek a fűben és Miley elővett a zsebéből egy füves cigarettát. Az öngyújtó lángja sárgára festette a lány arcát, miközben közelebb emelte szájához, aztán mindketten elterültek egymás mellett a fűben, és a milliónyi csillaggal díszített égboltra emelték tekintetüket.
- Gyönyörű - szólt halkan Miley. Zayn felé fordította az arcát és rámosolygott.
- Tudod, őszintén felnézek rád.
Mileyt meglepte a fiú kijelentése. Érdeklődve rápillantott, mielőtt megszólalt.
- Na és miért?
- Mert nem félsz semmitől. Maximumon éled az életed, ami nekem nagyon tetszik.
Zayn ekkor arra gondolt, amit Luke mesélt neki Miley mai kalandjairól. Képtelen volt megállni, hogy ne hozza fel a témát.
- Hallottam, hogy elvoltál ma Nickkel, Austinnal és Selenával - bökte ki végül.
- Mi az, csak nem féltékeny vagy? - vonta fel a szemöldökét Miley, de a fiú a fejét csóválta.
- Nem. Nem vagyunk együtt. Csak barátok vagyunk.
- Igen, barátok extrákkal - mosolygott a lány, majd közelebb mászott Zaynhez, és a mellkasára hajtotta fejét. Érezte a fiú szívének minden egyes dobbanását, bőrének kellemes illatát. Meglepődött, amikor tudatosult benne, hogy ebben a pillanatban nem vágyik a szexre. Csak azt szerette volna, hogy kettesben, ölelkezve feküdjenek a végtelen ég alatt, és egy éjszakára feledkezzenek meg mindenről, és mindenkiről.

Miley & Zayn

12 megjegyzés:

  1. Nem csalódtam! Nagyon klassz lett! :) Kristen hatalmas forma :D Ne hagyd abba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy nem okoztam csalódást és tetszett! :)) haha még én is elnevetem magam, ha Kristenről írok :D
      Nem fogom! ;)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Ezt örömmel "hallom", köszönöm! :)
      Mindenképp folytatom! ;)

      Törlés
  3. Kristenen besírtam, ez hatalmas volt. Várom a következőt és jó sok Kristen jelenet legyen benne xDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D Örülök, hogy tetszenek a Kristenes jelenetek, én is szeretem írni őket :'D A következő részben is lesznek! ;)

      Törlés
  4. Nagyon jo lett ez a resz..kiwancsian warom a folytatast..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Már írom a folytatást, remélem hamarosan kész lesz. :)

      Törlés
  5. Nagyon jó :D csak azt nem értem, miért mindenki Kristen zsíros haját huzogatja xdd

    VálaszTörlés
  6. Uu szupi XD legyen meg kristennek meg par ilyen akcioja :"D

    VálaszTörlés
  7. A kedvenc szálam kezdete🤩 imadom kirstent olyan icon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is a kirándulás az egyik kedvencem az egész blogról 😇 Örülök, hogy szereted Kristent, én is.🤩

      Törlés