2015. április 4., szombat

6. Fejezet: Átverve

Logan egy órával később már a szomszédház bejáratánál állt és várta, hogy valaki ajtót nyisson. Néhány másodperc múlva Dylan jelent meg vele szemben.
- Szia - köszönt, miközben barátja arcát fürkészte. Dylan még mindig letörtnek tűnt.
- Gyere be - mondta és félreállt, hogy beengedje Logant az ajtón.
Szótlanul baktattak felfelé a hosszú lépcsőn, majd miután beléptek Dylan szobájába, a fiú az ágyára huppant és kezébe vette a távkapcsolót. Logan leült az ágy szélére és vetett egy pillantást a TV képernyőjére, amiben a Gossip Girl ismétlése ment. Logan gondolatban elképzelte, hogy talán Iggy is épp ezt nézi, és ötleteket vesz belőle ahhoz, hogy miként gonoszkodjon legközelebb a suliban.
- Hogy vagy? - nézett Dylanre, aki felbontott egy újabb csomag chipset.
- Unatkozom. Kérsz? - azzal Logan felé nyújtotta a chipset.
- Figyelj, nem kell ilyen távolságtartónak lenned és megjátszanod, hogy nem bánt semmi... - nézett rá komoly arccal Logan.
- Nem játszom meg.
- Azt hittem, barátok vagyunk.
- Azok is! - mondta Dylan és a tévéről Loganre emelte a pillantását, aki hitetlenkedve nézett vissza rá.
- Akkor ne legyél ilyen.
- Nem akarok a rosszra gondolni. Már megszoktam - legyintett.
Logan közelebb ült hozzá és mély levegőt vett, mielőtt újra megszólalt.
- Nekem sem könnyű. Engem is basztatnak a suliban, de nekem még ennek ellenére is jobb ott, mint otthon...
- Miért? Milyen otthon? - nézett rá kíváncsian Dylan, megfeledkezve megjátszott nemtörődömségéről.
- Emlékszel a múltkor, amikor megharagudtál mert Iggynek elmondtam mi volt a bajom, neked pedig nem?
Dylan lassan bólintott.
- Nem azért mondtam el neki hamarabb, mert benne jobban megbízom. Neki sem akartam elmondani, de hallotta a veszekedést és látta, hogy kiborultam én pedig végül kiadtam magamból. Pedig nem akartam erről beszélni senkinek, ahogy eddig sem beszéltem soha - mondta Logan, majd szomorúan sóhajtott, mielőtt folytatta. - Mondtam a múltkor, hogy az igazi apám már nem él velünk és a nevelőapám egy seggfej. Mindig részeg és belém köt. Amikor múltkor később mentem haza, akkor is kaptam tőle egy pofont, állandóan kapok valamiért, pedig nem csinálok semmi rosszat. Nem iszom, nem drogozom, a jegyeim is jók. Azért utál engem, mert szerinte csak útba vagyok neki és anyának. Meg azt mondta, anyának az volt a legnagyobb hibája az életében, hogy megszült engem... - Logan megállt, és türelmetlenül kitörölte szeméből a könnyeit. - Szóval tudom, hogy milyen érzés, ha állandóan basztatnak. Előttem nem kell megjátszanod, hogy nem bánt semmi. Az iskolában mutasd nyugodtan, hogy erős vagy és nem érdekel, amivel bántanak téged, de nekem nyugodtan elmondhatsz mindent. Ha nem beszéled meg senkivel, csak felemészted magad. Nekem soha nem volt kivel megbeszélnem ezeket, és most örülök, hogy itt vagy - tette hozzá, miközben halványan elmosolyodott. Dylan szomorkásan nézett rá és a vállára tette a kezét.
- Én is örülök neki. Nekem sem volt soha senki, akivel megbeszélhettem volna ezeket a dolgokat, nem voltak igazán mély barátságaim és talán ezért szoktam meg, hogy úgy teszek, mintha minden rendben lenne. A nevelőapád egy köcsög. Annyira rossz hallani, hogy így bánik veled... te sokkal jobbat érdemelsz ennél. Ígérem kitalálunk valamit, amivel leállíthatjuk, jó?
Logan elmosolyodva bólintott. - De most te jössz! Azért mondtam ezt el neked, mert azt szeretném, hogy mindent megtudjunk beszélni egymással.
- Jó, rendben - adta be a derekát Dylan. - Rosszul esett a mai, bánt, hogy a többi srác - főleg Zayn - állandóan beszólogat. Nem az érdekel, hogy mit mondanak. Inkább az zavar, hogy mindenki előtt megaláznak és úgy viselkednek, mintha én egy senki lennék, aki semmit sem ér... miközben az ikertestvéremet mindenki tiszteli és lesik minden kívánságát, meg a legmenőbb csajnak tartják a suliban. Én meg egy lúzer vagyok, aki nem érdemel semmi tiszteletet? Miért van ez? Én Iggyvel ellentétben nem szoktam ok nélkül beszólogatni másoknak, mégis engem csesztetnek.
- Sajnos ilyen hülyék az emberek... de nem szabad hagyni, hogy ők döntsék el, mennyit érsz! Mostantól ígérjük meg, hogy mindig kiállunk egymásért, ha ilyen történik! - mondta Logan és kinyújtotta a kezét, de Dylan helyette szorosan magához ölelte őt.
Ekkor lépett be a szobába Iggy, és megállt az ajtóban. Valószínűleg úgy döntött, addig nem mozdul meg, amíg a fiúk rá nem néznek, mert csak azután lépett oda hozzájuk, miután ez megtörtént.
- Mi ez a nagy érzelgősség? - kérdezte.
- Beszélgettünk - felelte testvére, miközben elengedték egymást Logannel.
- Tényleg igaz, amit pletykálnak, és összejöttetek? - kíváncsiskodott tovább Iggy, amivel sikerült egy-egy fintort kicsalnia a fiúkból.
- Persze... össze is fogunk házasodni - mondta Logan.
- Miért jöttél? - kérdezte Dylan, mire Iggy hátravetette haját és elmosolyodott.
- A csajokat várom, megyünk shoppingolni.
- Ez igazán izgalmasnak ígérkezik - mosolygott Logan.
- Három hitelkártyával izgalmas is lesz. Na, de már írt is Charli, hogy itt vannak. Majd este talizunk, cupp - mondta Iggy és kitipegett a szobából.

Kristen íróasztala  fiókjához lépett és elővette belőle naplóját. Az ágyra ülve aztán lapozgatni kezdte. A napló tele volt Logan fotóival és a nevével, amit minden lapon szívecskék zártak körbe.
- Úgyis az enyém leszel - gondolta a lány, miközben könnycseppek hullottak szemeiből az egyik képre.
Másnap reggel, ahogy magabiztosan végigsétált az iskola folyosóján, nevetés és döbbenet kísérte útját. Mikor a terembe ért, minden tekintetet magára vonzott és az addigi hangzavar teljesen elhalt. Majd Mileyból és Selenából kitört a nevetés, a legtöbben pedig követték példájukat. Kristen mellkidobós csipkés felsőt, ódivatú, barna színű fodros szoknyát, és egy nem igazán előnyös magassarkú cipőt viselt fehér zoknival. Zsíros haját féloldalasan választotta el úgy, hogy az takarja az egyik szemét, amit erősen feketére sminkelt. Az egyik szemén több volt a festék, mint a másikon, ajkai vörös színben pompáztak, a rúzsból pedig jutott bőven a fogaira is. 
- TE MEG HOGY NÉZEL KI?! - kérdezte Miley két nevetőgörcs között.
- Emo lettem - felelt a lány és megmutatta csuklóját a társaságnak: azon körzővel karcolt, apró hegek voltak láthatók.
Mileynál végképp betelt a pohár. Rángatózott a nevetéstől és a padot csapkodta. Selena eközben szintén kacagva elővette a mobilját és fotózni kezdte Kristent. - Ha nem lennél ilyen nevetséges öltözékben, akár még egy B-kategóriás horrorfilmben is ijesztgethetnél! - visított nevetve.
- Hagyjátok békén! - kelt a lány védelmére Demi, és odasietett hozzá.
- Gyere, Kristen! Haza kell menned átöltözni!  
- Nem megyek és nem kell a segítséged! Tudom, hogy csak féltékeny vagy a külsőmre!
- Micsoda?! Miért lennék az? Úgy nézel ki, mint egy madárijesztő!
- Te meg még úgyse! - mondta Kristen és félrelökte Demit, hogy a helyére induljon. Ott aztán elővett egy tükröt és nézegetni kezdte magát. Szemmel láthatóan tetszett neki a szeme elé táruló látvány.
- Szegény tükör... add csak ide! Segítek rajta, hogy ne kelljen átélnie ezt a szörnyűséget! - szólt Iggy affektálva, és kikapta a lány kezéből a tükröt, hogy aztán földhöz vágva ezer darabra törjön a padlón.
- Kurva - nyöszörögte Kristen, mikor Iggy már a helyére indult. A lány ekkor megállt és tágra nyílt szemekkel megfordult. Barátnői megbotránkozva felhördültek és már indultak is, hogy megleckéztessék Kristent.
- Bocsáss meg! Nem akartam... Ne haragudj rám! - könyörgött Kristen zokogva.
- Könyörögj térden állva, akkor talán majd megbocsájt neked! - dörrent rá Charli.
Kristen a földre vetette magát Iggy előtt, mire Kat felpattant a helyéről és a lányhoz sietett, hogy felsegítse őt a földről.
- Elég ebből!
- Van valami problémád? - pislogott rá Iggy.
- Igen, van.
- Akkor legyen, de engem nem érdekel - felelt a szőkeség és már indult volna tovább, amikor Kat karon ragadta őt.
- Eressz el!
- Nem, amíg nem hallgatsz meg! - mondta elszántan a lány.
Iggy már pofonra emelte a kezét, de Kat gyorsabb volt nála. A királynő megszégyenülve, előrehulló hajfürtjei mögött tapogatta arcát ott, ahol Kat megütötte őt. Charli, Nina és Ariana egy pillanat alatt a földre kényszerítették az új lányt és a haját tépték, marták, rugdosták, ahol érték. Kat most túl messzire ment. Iggyre eddig még senki sem emelt kezet.
- Ezt még nagyon megbánod, te ribanc... Nem tudod még, kivel húztál ujjat! - mondta Iggy, miután megigazította a haját. - Csajok, gyertek! - tette hozzá, mire barátnői elengedték Katet.
- Had rúgjak bele még egyszer! - kérlelte Charli.
- Rendben, megérdemli.
Miután ez megtörtént, barátnői körbeállták Iggyt és lesték minden kívánságát. Kat reszketve feküdt a padlón.
Miley és Selena a terem sarkában állva kacagtak a verekedésen.
- Elvégezték helyettünk a piszkos munkát. Az az új csitri végre megkapta a magáét, és még a kisujjunkat sem kellett megmozdítanunk - nevetett Selena, de végül lehervadt a mosoly az arcáról, amikor Justin odalépett Iggyhez és szorosan magához ölelte őt.
Délután a lány barátnői társaságában egy újabb vásárlással vezette le az aznap felgyülemlett feszültséget. Rita épp abban a plázában ücsörgött, amelyikben a ők is shoppingoltak. Egy fiúra várt, aki ekkor meg is szólította őt hátulról. Rita megfordult, és szája széles mosolyra húzódott.
- Szia, Logan. Hát eljöttél... - szólt.
- Igen eljöttem, mert azt írtad, életbevágóan fontos - mondta a fiú, aki láthatóan ezernyi más helyen lett volna szívesebben.
- Így van. Gyere, üljünk le.
A két fiatal belépett az egyik kávézóba, ahol rendeltek maguknak egy-egy pohár forrócsokit.
- Kibékültem a pasimmal - kezdte Rita, mikor már a forrócsokiját szürcsölte.
- Ennek örülök.
- De én rájöttem, hogy másra vágyom.
- Kire? - csodálkozott Logan, hiszen legutóbb még minden álma az volt a lánynak, hogy kibéküljön a barátjával.
Rita közelebb hajolt hozzá, és a fülébe súgta. - Rád.
Logannek nem hogy megdöbbenni, de még levegőt venni sem maradt ideje. Elkerekedett szemekkel nézett a lányra, aki váratlanul megcsókolta őt. Iggy barátnői kíséretében épp akkor lépett ki a kávézóval szemközti üzletből és megakadt tekintete a csókolózó pároson. Néhány másodpercig csak döbbenten állt szótlanul, amíg Ariana hátulról véletlenül belé nem ütközött. Iggy elejtette a kezében tartott táskákat, de mit sem törődve velük berohant a legközelebbi mosdóba. Logan tiltakozott, de Rita erőszakosan húzta és húzta őt magára. Végül sikerült ellöknie magától a piócát és felpattant székéről.
- Te egy ribanc vagy! - hebegte döbbenten.
- Nem mondod?!
- Undorító, amit csinálsz! Most békültél ki a pasiddal, azt hittem szereted őt!
- Az csak egy dolog, hogy szeretem. Mellette túl unalmas az élet.
- Tudod mi a te egyetlen problémád? Hogy nem elég neked egy pasi!
- Ez igaz, de veled beérném!
- Álmodozni nem tilos - mondta bosszúsan Logan, és sarkon fordult. Rita csalódottan, de elszántan nézett utána.
Iggy hosszú percekig szótlanul bámulta magát a mosdókagyló fölé szerelt tükörben. Miközben Nina és Ariana összeszedték az elejtett táskáit, Charli utána indult a mosdóba.
- Mi a baj? - kérdezte, miközben beállt a másik tükör elé, hogy megigazítsa a sminkjét.
- Valami.
Ekkor lépett be az ajtón Ariana és Nina, táskákkal felpakolva.
- Láttátok Logant azzal a lotyóval smárolni? Nem is tudtam, hogy ismerik egymást - csodálkozott Nina.
- Menj haza - nézett rá Iggy.
- Miért?
- Mert anyukád most írt nekem üzit, hogy sürgősen menj haza, ugyanis a szobádban vár rád egy helyes pasi nagy szerszámmal!
- OMG! Nem mondod komolyan?! - tátotta a száját Nina.
- Dehogynem! Szaladj gyorsan, le ne késd nekem! Aztán majd mindenképp számolj be arról, hogy milyen volt! - azzal Iggy az ajtóhoz terelte a lányt és kitessékelte rajta. Nina izgatottan elindult, de pár másodperc múlva visszafordult. - Honnan tudod, hogy nagy a szerszáma?
- Érzem - válaszolt titokzatos hangon Iggy.
- Jaj, úgy legyen! Na rohanok, cupp!
Miután Nina elsietett, Ariana csalódottan fordult barátnőihez. - Rám miért nem vár egy ilyen srác?
- Rá sem vár senki, csak hazudtam hogy elmenjen, mert bosszantott! Szellemi képességei nem igazán vannak a toppon, ahogy neked sem szívem. Nem baj, nem is az eszedért szeretünk - mondta Iggy és megsimogatta Ariana arcát.
- Szeretlek, Iggy! - szólt csillogó szemekkel a lány.
- Na látod, ezt egyáltalán nem csodálom! Én is szeretem magam - Iggy hátravetette a haját, majd hozzátette: - És persze téged is.
- Logan és Rita? Ha még annak a ribancnak is képes találni egy jó pasit magának, akkor nekem miért nem sikerül? Pedig én sokkal szebb vagyok nála! - adott hangot véleményének Charli, miközben a szemét sminkelte.
- Te is haza szeretnél menni? - nézett rá Iggy, akinek ismét lelki szemei előtt lebegett a kép, amin Logan és Rita csókolóznak. Fogalma sem volt, miért zavarja őt ennyire a dolog.
- Mi a bajod? - Charli letette a szemceruzát és barátnője arcába fúrta pillantását.
- Törődj a saját dolgoddal! - csattant fel Iggy, majd vállára vetette a táskáját és kivonult a mosdóból. Barátnői sietve követték őt.
- Cipőt akarok venni. Sok-sok cipőt! - jelentette ki, mikor már a kirakatok előtt vonultak el.

Este tucatnyi táskával a kezében masírozott fel az emeletre, miután hazaért. Mikor elhaladt Dylan szobája előtt, Logan hangjára lett figyelmes. Sietve ledobálta táskáit a szobájába, majd bosszúsan átment testvéréhez. Dylan egy sültkrumplival teli tálból lakmározott, miközben Logant hallgatta.
- Te már megint itt vagy? - kérdezte az ajtóban álló Iggy.
- Amint látod, igen.
- Nagy kár.
- Nem hozzád jött - szólt közbe teli szájjal Dylan. Iggy eleresztette füle mellett testvére megjegyzését, és ismét Loganhez intézte szavait. - Láttalak ma csókolózni Ritával. Nem is tudtam, hogy az ilyen ringyókra buksz - mondta lekezelő hangon.
- Én nem akartam, ő csókolt meg - védekezett Logan.
- Hát persze - mondta Iggy, majd faképnél hagyta a fiúkat.
- Mi baja van? - fordult csodálkozva a barátjához Logan.
- Biztos féltékeny - mosolygott Dylan.
- Ja, persze. Neki ott van Justin. Tudod, a suli legjobb csávója - mondta gúnyosan Logan, mire mindketten elnevették magukat.

Eközben Miley a szobájában beszélgetett Selenával. Az ágyon ültek és zenét hallgattak, miközben sörüket kortyolgatták.
- Akkor nem jössz később bulizni? - kérdezte Miley, miközben beleszívott cigarettájába.
- Nem, átmegyek Justinhoz. Képzeld, azt mondta, már nem akar tőlem semmit.
- Akkor minek mész át hozzá?
- Megzsaroltam, hogy megmutatom Iggynek a rólunk készült szexvideót, ha nem fekszik le velem továbbra is.
- Mekkora ribi vagy! - tátotta a száját elismerően Miley, majd sietve hozzátette. - Felvetted, ahogy szexeltek és nekem meg sem mutattad a videót?! Látni akarom Justint meztelenül! 
Selena felemelte az ágyról telefonját, megkereste rajta a videót és átnyújtotta barátnőjének. Miley egyszer sem vette le a szemét a telefon képernyőjéről, amíg a videó véget nem ért.
- Úristen, most már értem miért vagy úgy odáig érte! Úgy lennék a helyedben! Teljesen felizgultam - mondta csillogó szemekkel.
- Azt el is hiszem.
- De akkor is úgy érzem, hogy elhanyagolsz engem miatta!
- Nem hanyagollak el, most is veled vagyok, ha nem vetted volna észre! - védekezett Selena.
- Tudom, de már olyan rég nem buliztunk együtt! Mindig lekoptatsz Justin miatt.
- Megígérem, hogy legközelebb bepótoljuk. Csak addig akarom kihasználni a helyzetet, amíg még lehet. Egyszer Iggy úgyis megtudja, hogy mi van köztünk, és akkor Justin többet hozzám sem fog szólni - mondta Selena, és szájon puszilta barátnőjét.

Iggy az ágyában laptopozott, amikor kopogtak az ajtaján.
- Szabad.
Dylan lépett be a szobába.
- Látom, megtanultál kopogni - nézett rá testvére, majd hozzátette: - Logan elment?
- Igen.
- Ideje volt már.
- Mi bajod van vele?! 
- Az, hogy egy görény.
- Igen? És miért?
- Mert nem viselkedik velem tisztelettudóan.
- Szerintem meg te nem viselkedsz úgy vele. Logan körülbelül annyira kedveli Ritát, mint amennyire te. Nem akart smárolni vele, Rita mászott rá. Utána ott is hagyta őt - mondta Dylan.
- Aha, és ez szerinted engem mennyire érdekel?! - vonta fel a szemöldökét Iggy, majd hozzátette: - Semmi közöm a szerelmi életéhez. Nekem barátom van, akiért odáig vagyok!
- Szerintem nagyon is érdekel, különben nem jegyezted volna meg amikor hazaértél, hogy csókolóztak. Na jó éjt, hugi - mondta Dylan és becsukta maga után a szoba ajtaját.
- Mit képzel ez magáról?! - tűnődött Iggy, majd nézegetni kezdte laptopján a saját magáról készült fotókat.
Gyönyörű vagyok - ámuldozott.

Másnap eljött a hét utolsó tanítási napja. Logan és Dylan egymással beszélgettek a padjukban, amikor viháncoló lányok csoportja lépett a terembe és feléjük indultak.
- Szia, Dylan! - köszönt az egyik, egy magas, fekete hajú, magabiztos lány.
- Szia. Mit akartok? - kérdezte csodálkozva a fiú.
- Szeretnénk veled közös képeket készíteni. Benne vagy?
- Legyen nektek kis Karácsony - mosolyodott el a fiú és pózolni kezdett a lányokkal.
- Miért ezzel a homárral akartok képeket csinálni? Miért nem inkább velem? - értetlenkedett Zayn.
- Azért, mert te nem vagy ilyen helyes, aranyos, nincs ilyen mosolyod és nem Ferrarival jársz suliba. Ráadásul hallottuk, hogy egy marha nagy bunkó vagy - fordult felé az egyik lány. Zayn bosszúsan hátat fordított nekik. Ekkor lépett be a terembe Iggy, barátnőivel a nyomában. Charli rögtön keresni kezdte tekintetével Dylant, és meg is pillantotta őt a lányok gyűrűjében. Azonnal gondolkodni kezdett azon, hogy hogyan távolítsa őket el a srác közeléből, ám erre végül nem volt szükség, mert a csajok már épp indulni készültek, Charli pedig szemmel láthatóan fellélegzett.
- Beléd meg mi ütött? - nézett rá Iggy.
- Semmi. Mi ütött volna? - simította hátra a haját Charli.
- Igazad van, már megszoktam, hogy nem vagy százas - mosolygott rá barátnője, akinek tekintete ekkor találkozott Loganével, majd a fiú elfordította a fejét.
- Na és beléd mi ütött? - mosolygott Charli, mire Iggy feleszmélt és levette szemét a fiúról.
- Semmi!
- Ha nem ismernélek, azt hinném, bejön neked Logan.
- Jézusom, ilyet még viccből se mondj! Tudod, hogy nekem csakis Justin kell.
- Igen, tudom.

Miley és Selena a padjukban ültek. Miley a füzetébe írt valamit.
- Mit írsz? Csak nem házit? - hajolt barátnője fölé Selena, miközben egy csomag chipsből szemezgetett.
- Dehogy, már vagy hatodik óta nem írok házit. Listát csinálok azokról az osztálytársaimról, akik már megvoltak nekem. Sajnos csak három ilyen van: Nick, Austin és Zayn. Austin szüzességét még én vettem el kilencedikben, emlékszel?
- Igen. Viszont már el is felejtettem, hogy régebben jártál Zaynnel.
- Igen, egy kerek hétig. Miután szexeltünk, otthagytam. Sajnos már mindenki tudja, hogy ribi vagyok, és ezért nem kellek a többieknek. A kis álszent rohadékok!
- Szerintem neked sincs szükséged rájuk. Nick, Zayn és Justin a legjobb pasik az osztályból. Kettő már neked is megvolt belőlük, és nekem is. Te Justinnal nem voltál még, én pedig Zaynnel.
- Én azért bevállalnám Logant, Dylant és Luke-ot is. Egyedül Edre nem vágyom. Ja, és Iggyt is kiakarom nyalni.
- Őt én is - szólt Zayn a padjuk mellett állva. A két lány annyira belemerült a beszélgetésbe, hogy észre sem vették őt. Miley a fiúra pillantott. - Nincs kedved egy kis mókához?
- Azt hittem nem voltam elég jó neked, azért dobtál anno.
- Nagyon is jó voltál, de miután lefeküdtünk egymással, unalmas lett volna tovább járnunk.
- Te viszont azóta el lettél használva - állapította meg Zayn, mire Miley megütközve nézett rá.
- Te talán senkivel sem feküdtél le azóta, mi?!
- De igen, viszont egyik sem volt olyan jó az ágyban, mint te.
- Ez nem lep meg... de akkor mi az akadálya annak, hogy boldoggá tegyük egymást?
- Nekem Iggy kell - vallotta be Zayn.
- De hiszen ő a legjobb barátod csaja!
- Kérlek, ne mondjátok el Justinnak...
- Jó, de akkor átjössz suli után? Iggyt pillanatnyilag úgysem kaphatod meg, engem viszont igen.
- Meggyőztél.

Miley ezután egész nap fel volt dobva. Még Lydia McCall sem szegte kedvét. Első óra volt, a diákok unottan ültek padjukban, miközben a tanárnő szónokolt.
- Itt vannak a múlt órán írt nagy sikerű röpdolgozatok. Mint már az legutóbb kiderült, Demié elégtelen lett. Austiné szintén, a Luke-é is, a Justiné pedig kétharmad. Gratulálok, nagyon ügyesek voltatok! Sokra viszitek majd az életben.
- Azért reméljük többre, mint maga - mondta Nick nevetve.
- Elég legyen, ne feleselj!
- Tancinéni, fodrásznál volt?  - nyalizott Kristen.
- Igen - felelt a nő és igazgatni kezdte új frizuráját.
- És zárva volt? - kérdezte Miley.
- Nem! Elegem van belőletek, jövőre nem fogom vállalni ezt az osztályt! - háborgott a nő.
- Köszönöm, Istenem! - tette össze két kezét Selena.
- Ha valaki még egyszer megszólal, az egész osztállyal dolgozatot iratok!
- Bajusz - mondta Austin.
Az osztály tagjai bosszankodva vitték ki rosszul sikerült dolgozataikat csengetéskor. Miután McCall elhagyta a termet, a diákok szebbnél szebb jelzőkkel illették őt.
- Ha befogtad volna a szád, nem írtunk volna! Miattad fogok rossz jegyet kapni! - nézett bosszúsan Austinra Iggy.
- Nem miattam fogsz, hanem magad miatt. Te nem tanultál szépségem!
- Miért, te talán igen?
- Nem - legyintett a fiú.
Ekkor egy kamion állt meg az iskola előtt, telepakolva akkumulátorokkal.
- Azt hiszem, megnyertük a gyűjtést - szólt elégedetten Iggy, miközben osztálytársaival együtt kinézett a terem ablakán.
- Honnan veszed, hogy ez az egész a mi osztályunké? - kérdezte Selena.
- Onnan, hogy az egészet én hozattam. Nyugi, nem az osztály miatt tettem, hanem azért mert nyerni akartam - felelt a lány, akit ekkor hátulról átölelt Justin és csókolgatni kezdte a nyakát. Selena féltékenyen és bosszúsan bámulta őket, majd hátat fordított nekik, hogy elmenjen cigizni az iskola vécéjébe. Ott aztán kicsordultak a könnyei, és meg sem álltak addig, amíg végig nem folytak az arcán és el nem tűntek a fájdalomban, ami útnak indította őket. Talán időközben bele is szeretett a fiúba? Nem lett volna szabad...

Suli után Iggy és barátnői moziba indultak. A lány Dylanhez fordult, miután kiléptek az iskola ajtaján.
- Te nem jössz velünk?
- Nem, én Logannel megyek deszkázni.
- De hiszen nem is tudsz deszkázni! - nevetett Iggy.
- Logan megtanít.
- Hát persze, Logan a profi - mondta fitymálóan a lány, majd megrázta hosszú haját és letipegett a bejárat előtti lépcsőn. Barátnői követték őt. Charli majdnem el is esett, mert nem a lába elé nézett, hanem Dylant bámulta, miközben elhaladt a fiú mellett.
Miley és Selena cigarettával a szájukban indultak haza.
- Ma nem alszunk együtt? Szarul érzem magam és te mindig eléred, hogy nevessek - szólt Selena. Miley tűnődve nézett rá.
- Hát persze, majd veszünk valami piát és szórakozunk egy kicsit, de mi a baj?
- Egyre rosszabbul viselem, hogy Justin és Iggy előttem nyalják-falják egymást. Azt hiszem, belezúgtam...
- El kell felejtened! Majd keresünk neked a hétvégén valami jó pasit, Justint ki kell verned a fejedből. Ha szakítana is Iggyvel, akkor sem jönne össze veled azok után, hogy megzsaroltad.
Ekkor szólította meg Zayn hátulról Mileyt, mielőtt beszállt volna a kocsijába.
- Akkor egy óra múlva tali?
- Persze - mosolygott rá a lány.

Egy óra elteltével Miley és Zayn már a lány ágyán ültek és vadul csókolóztak. Miután sietve levetkőztették egymást, Miley rámászott a fiúra.
- Gyönyörű vagy - szólt csillogó szemekkel Zayn, majd jó ideig egyikük sem szólt egy szót sem. 
- Ezerszer jobb volt, mint elsőben - jegyezte meg pihegve Miley, mikor már cigarettáját szívta.
- Szerintem is - sóhajtott a mellette fekvő Zayn, majd felült és magához húzta a lányt, hogy csókot nyomjon ajkaira.
- Annyira szerelmes voltam beléd kilencedikben...
- Nem hiszek a szerelemben. Csak felemészti az embert.
- Én nagyon boldog voltam veled.
- Akkor is az voltál, amikor dobtalak? Selena most boldog? Anya boldog?! A szerelem előbb-utóbb úgyis csak fájdalmat szül!
- De talán mégis megéri. Tudod, az igaz szerelem... azt mondják, olyan csak egyszer van az életben. Remélem, mindketten megtaláljuk majd idővel. Minden embernek szüksége van arra hogy szerethessen, és viszont szeressék.
- Nem tudtam, hogy ilyen romantikus vagy - nézett rá a lány.
- Ha nem hagytál volna ott egy hét után, akkor most sokkal jobban ismernél - mosolygott Zayn.
- Ne is beszéljünk inkább erről, olyan lehangoló - szólt Miley és rámászott a fiúra, aki finoman az ágyra lökte őt, fölé hajolt és csókokkal borította be egész testét.

Logan és Dylan késő estig együtt lógtak. Kajáltak a Mekiben, elmentek deszkázni a parkba, megnéztek a moziban egy filmet, most pedig Dylan háza előtt ültek a lépcsőn és Logan elővett egy doboz cigit, hogy rágyújtson egy szálra.
- Nekem is adsz egyet? - kérdezte Dylan.
- Te nem is cigizel.
- Tudom, csak ki szeretném próbálni. A múltkor sem sikerült, mert beköhögtem tőle.
Dylan az első slukk után ismét fuldokolni kezdett.
- Gyere, megmutatom, hogy tüdőzd le, de ne szokj rá! - szólt mosolyogva Logan.
- Te is cigizel!
- Tudom, de én is csak alkalmanként, ha ideges vagyok vagy ha csak úgy jól esik elszívni egy szálat.

Iggy közben Justinnal csókolózott a fiú szobájában. Nagyon kívánta a fiút és nehezen tudta türtőztetni magát. Azt akarta, hogy az első alkalom tökéletes legyen, így eddig egyik alkalom sem felelt meg számára, ami a fiút nagyon bosszantotta. Remélte, hogy most végre magáévá teheti szépséges barátnőjét.
- Mindjárt jövök, csak lezuhanyzom mert edzésem volt - mondta Justin és egy újabb csók után elindult a fürdőbe. Iggy ruháját igazgatva felült az ágyon és elővette a telefonját, hogy megnézze közösségi oldalait. A telefon kicsúszott a kezéből és a szőnyegen landolt. Iggy bosszankodva lehajolt, hogy felvegye, amikor különös dolgot pillantott meg az ágy alatt: egy női fehérneműt. A lány azt hitte, menten elájul. Belegondolni sem mert abba, hogy vajon kié lehet a ruhadarab, és mit kereshet ott. Justin megcsalná őt? Az nem lehet, teljességgel lehetetlen. Kizárt, hogy valaki megcsalna egy ilyen bombázót... de mi van akkor, ha a fiú besokallt, nem volt képes tovább várni a lányra és mással elégítette ki elhanyagolt szükségleteit? Iggy megvárta, hogy barátja visszatérjen a fürdőből, majd azonnal számon kérte őt.
- Mit keres egy női fehérnemű az ágyad alatt?
- Mi-micsoda? - habogta Justin. Fogalma sem volt arról, hogy Selena ott felejtette tegnap este a bugyiját.
- Ott van, de ne várd el, hogy hozzá is nyúljak! Kié az? Kivel csaltál meg?! - toporzékolt Iggy és már meg sem próbált úgy tenni, mintha nyugodt lenne. Könnyekkel megtelt szemekkel nézett barátjára, aki törölközőben állt előtte és fogalma sem volt arról, hogyan fog kimászni ebből a helyzetből.

Justin

4 megjegyzés:

  1. Hát ez állati volt, hatalmasat nevettem, főleg Kristenen xDDD
    Szavaztam is és Kristenre mert hatalmas forma, mindig annyit röhögök rajta :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! :D Nagyon örülök neki, hogy tetszett, és hogy viccesnek találod Kristent :D Remélem következő részben is megnevettet majd! ;)

    VálaszTörlés
  3. Siess a kovivel!! Nagyonjoo imadom:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!! Ma elkezdem az új részt^^ ;)

      Törlés