2015. április 28., kedd

11. Fejezet: Induljon a buli!

Aznap éjjel Justin nem sokat aludt. Szinte egész éjszaka az ölelkezve csókolózó Iggyre és Zaynre gondolt ágyában forgolódva. Hogyan tehette ezt vele a legjobb barátja?! Egyszerre fog elveszíteni mindenkit, aki fontos a számára? Mire Zayn felébredt, ő már ébren és felöltözve ült az ágyában, és hátát a falnak vetve bámulta a fiút.
- Elmondanád végre, mi a baj? - nézett rá nagy ásítások közepette Zayn. Justin nem szólalt meg azonnal.
- Megcsókoltad Iggyt? - kérdezte végül az idegességtől remegő hangon. Zayn lesütötte a szemét, miközben válaszolt.
- Ne haragudj, többet nem fordul elő! Tegnap volt egy kisebb buli, és eléggé berúgtam...
- Kösz szépen, igazi barát vagy.
- Nem kellett volna megcsalnod őt! Ha megtudja, úgyis ott hagy.
- Már elmondtam neki, és szakított velem - mondta szomorkásan Justin. 
Zayn leült mellé az ágyra és együtt érzően vállon veregette őt. - Sajnálom, haver...
- Akkor nem sajnáltál, amikor megcsókoltad őt. Pedig úgy tudtad, hogy még együtt vagyunk!
- Ő csókolt meg engem! - védekezett Zayn, de ez cseppet sem segített a helyzetén.
- Befognátok végre?! Van, aki még aludni szeretne! - csattant fel hunyorogva a másik ágyon fekvő Dylan. Szörnyen másnaposnak érezte magát. Az emeletes ágy tetején fekvő Logan párnájába morogva adott hangot egyetértésének.
- Akkor forduljatok a fal felé és aludjatok!  - torkollta le Zayn a két fiút. Mire ismét Justinhoz fordult, a fiú után már csak a nyikorogva becsapódó ajtó maradt.

Az osztály nagy része másnaposan, szédelegve próbálta legyűrni reggelijét az ebédlőben. Iggy többször is észrevétlen pillantásokat vetett a néhány asztallal távolabb ülő Justinra. Elégtétellel töltötte el a fiú letört arckifejezése és az, hogy Zaynnel még csak egymásra sem néztek. Bár undorodott attól, hogy előző este megkellett csókolnia a fiút, úgy érezte, megérte az erőfeszítés. Ezután a Justinék asztalával szemközt ülő Selenára esett a pillantása és hatalmas késztetést érzett, hogy felpattanjon székéről és kitépje a lány összes haját.
- Nyugi. Szenvedni fog, ez a gondolat adjon erőt ahhoz, hogy türtőztesd magad - szólt az Iggy mellett ülő Charli, mikor látta, hogy barátnője ujjai elfehérednek, olyan erővel szorítja a villáját.
- Tegnap tényleg csókolóztunk, vagy csak hallucináltam? - fordult Logan a mellette ülő Dylanhez.
- Szerintem az igazi volt. Az elsőre csak emlékszem - szaladt ki Dylan száján, majd elpirulva rántottája fölé hajolt.
- Neked ez volt az első csókod? - nézett rá tátva maradt szájjal Logan.
- Nem, dehogy... na jó, igen. És akkor mi van?!
- Semmi - mosolyodott el Logan. - Csak sajnálom, hogy nem szerelemből történt.
- Így jobb volt, mert veled remélhetőleg örökre barátok maradunk. Így legalább olyannal volt az első, aki mindig fontos marad számomra - mondta Dylan, miközben felnézett tányérjából.
- Legalább jó volt? - nevetett rá Logan, mire barátja bólintott.
- Amennyire emlékszem, igen.

Reggeli után a fiatalok összepakoltak és fellélegezve szálltak fel a buszra, ami hazaviszi őket. Kristen útközben mindenkinek örömmel elújságolta, mi történt közte és Austin között múlt éjjel. Osztálytársai nem akartak hinni a fülüknek.
- Téged nagyon elrontott ez a kirándulás. Nem szégyelled magad?! - nézett a lányra a mellette ülő Kaya megvető tekintettel az arcán.
- Nem, képzeld! Élvezem a pezsgést, amíg te csak a könyveidet bújod! - vetette oda szánakozva Kristen.
- Egyáltalán nem vagy menő, hiába érzed annak magad. Ez nem dicsőség.
- Irigy kutya! Neked csak fáj, hogy én bekaptam a legyet, te meg nem!
- Hát, az tényleg csak légy nagyságú volt - nevetett a hátuk mögött ülő Selena, mire Austin felhorkant.
- Akkor te nagyon szeretsz legyeket a szádba venni - vetette oda a lánynak.
Mindenki nevetett.
- Nem voltál valami jó az ágyban - vont vállat Selena, majd beszélgetni kezdett a mellette ülő Mileyval, aki közben Logant figyelte a szeme sarkából.
- Miért nézed?!
- Jól néz ki. Olyan kisfiúsan szexi, szívesen megrontanám. Mostanában rá szoktam gondolni, amikor Nickkel csináljuk.
Iggy és barátnői a busz hátuljában lévő négyes ülésen foglaltak helyet. Mind a négyen tükröt tartottak az arcuk előtt és ajkaikat rúzsozták. Iggy örömmel konstatálta, hogy Justin nem Zayn, hanem Nick mellett ül.
Elveszek tőle mindent, ami fontos számára - gondolta magában önelégült mosollyal az arcán.

Miután a busz bekanyarodott az iskola elé, az osztály tagjai fáradtan, megviselten, de megkönnyebbülve szálltak le a járműről. Iggy Ferrarija az iskola előtt parkolt. A lány barátnőivel az autóhoz cipeltette és berakatta bőröndjét az ülés mellé, aztán elköszönt tőlük és beült a kormány mögé. Dylan a mellette álldogáló Loganhez fordult.
- Szállj be, hazaviszünk téged is.
- Köszi.
Hazáig egyikük sem szólt egy szót sem. Amikor megérkeztek Iggyék kertvárosi luxuslakása elé, mindhárman kiszálltak az autóból és Logan megköszönte a fuvart, majd elköszönt az ikrektől.
- Később gyere át, ha van kedved! - mondta Dylan. Logan bólintott, felemelte utazóját a földről és kedvtelenül elindult a szomszédház felé. Otthon nem igazán volt része lelkes fogadtatásban. Míg Iggyék ebéd közben beszámoltak édesanyjuknak a táborbeli borzalmas élményeikről, addig őt egy lélek sem várta a házban.
Szerintem még azt is elfelejtették, hogy ma jövök haza... - gondolta keserűen a fiú, felment a szobájába letenni a cuccait, letusolt, majd benézett a hűtőbe.
- Hát, sörrel nem fogok jól lakni - motyogta, és inkább leült a nappaliba, hogy tévét nézzen. Egy percig sem volt nyugta. Csapódott a bejárati ajtó, majd megjelent mögötte a tántorgó, hullarészeg Robert.
- Látom, sajnos hazajöttél, te semmirekellő  - morogta bosszúsan, amikor megpillantotta a kanapén ülő Logant.
- Én meg azt látom, hogy már megint többet ittál a kelleténél.
- Hé, velem ne kezdj ki, mert szíjat hasítok a hátadból! - förmedt rá nevelőapja, mire Logan kikapcsolta a tévét és felállt.
- Hagyj már békén!
- Minek jöttél haza? Megvoltunk nélküled!
- Sajnos nem tartott tovább a kirándulás. Gondolom nem érdekel, milyen volt...
- Eltaláltad.
- Kár, hogy haza kellett jönnöm!
- Akkor akár el is mehetsz!
- Megyek is! - Azzal Logan felkapta a kabátját és az ajtóhoz sietett, de Robert útját állta.
- Most meg mi van?! Te mondtad, hogy menjek el! - nézett rá értetlenül és dühösen Logan. Nevelőapja szája gonosz mosolyra húzódott.
- Most meg azt mondom, hogy takarodj fel a szobádba!
- Miért csinálod ezt?
- Mert elegem van belőled! Örülnöd kellene, hogy megtűrlek a házamban!
- A te házad?! Te csak egy ingyenélő vagy itt! Egy szánalmas alak. Nem tudom, anya miért van...
Logan az utolsó mondatot már nem tudta befejezni, mert Robert dühében szájba vágta őt. Könny szökött a szemébe az indulattól és a megalázottságtól. Sarkon fordult és felrohant a szobájába, aztán magára zárta az ajtót.
Miért, miért, miért, miért?! Miért kellett anyának és apának elválnia? Miért nem tudtak együtt felnevelni? És most miért nem foglalkozik velem egyikük sem? - gondolta az ágy szélén ülve lehajtott fejjel. Könnycseppek hullottak az ölébe. Nem értette, édesanyja mit lát ebben a gusztustalan férfiban. Miért nem foglalkozik inkább vele, a saját fiával?! Logan azt sem tudta, mikor beszélgettek utoljára egy igazán jót. Sem a vér szerinti apja, sem az anyja nem akar róla tudomást venni. A nevelőapja pedig maga a rémálom. Talán itt lenne az ideje annak, hogy elmondja az igazat az anyjának. Ha tudná, talán végre otthagyná Robertet. Ha tudná, hogy valójában miért kellett új iskolába iratkoznia és új helyre költözniük...

Nem Logan volt az egyetlen, akit hazaérve veréssel fogadtak. Kristen próbált beosonni a szobájába, de terve füstbe ment. Szigorú anyja várakozón nézett rá a konyhaajtónak dőlve.
- Sz-sz-szia anya - dadogott a lány.
- Az osztályfőnököd behivatott ma az iskolába  és elmesélte, hogyan viselkedtél a kiránduláson!
- Ő honnan tudta?! - csodálkozott Kristen.
- McCall tanárnő még ma reggel felhívta őt, ő pedig értesített engem. Nem szégyelled magad?! - Kristen kapott egy pofont, majd anyja folytatta: - Iszol, mutogatod magad, maszturbálsz, visszabeszélsz a tanárnak és még szexuális játékokban is részt veszel?! Hát erre neveltelek?! Nem egy örömlányt neveltem fel! Próbáltalak tisztességre és tiszteletre tanítani!
- Csak jól éreztem magam! Ez olyan nagy bűn?!
- Igen, az! Úgy viselkedtél, mint egy közönséges prostituált! Mit fognak gondolni rólad az osztálytársaid, hm?! - vonta kérdőre anyja, akinek az indulattól még rövid haja is égnek állt.
- Amit akarnak! Még a mellbimbóimat se érdekli...
- Te teljesen kifordultál önmagadból! Azt akarod, hogy vigyelek pszichológushoz?!
- Vigyed magadat! Az osztály háromnegyede már nem szűz! Legalább már nem csak egy stréber remete vagyok! Én vagyok a party királynő! Olyan vagyok, mint Paris Hilton - mondta büszkén Kristen. Miközben magabiztosan szájalt anyukájával, titokban félt az újabb pofonoktól.
- A szüzesség erély, nem szégyen!
- Ne is várd tőlem, hogy az esküvőmig ne éljek szexuális életet! Aztán ha a végén senki nem venne feleségül, halhatnék meg úgy, hogy ki sem élvezhettem az élet örömeit...
- Eredj a szobádba! És nehogy azt hidd, hogy ezzel minden el van intézve! Lesz ennek még böjtje, kisasszony!

Este Dylan az ágyában feküdt ölében pizzával, és a Disney Channelt nézte, amikor Iggy berontott a szobájába talpig kicicomázva.
- Te meg hová készülsz? - nézett rá testvére csodálkozva.
- Csak felpróbálok pár szettet, hogy eldöntsem, melyikbe menjek holnap suliba. Hogy tudod ezt a förtelmet nézni? - kérdezte Iggy a televízió képernyőjére pillantva, amiben épp a Hannah Montana egyik része ment.
- Három napja nem néztem tévét, úgyhogy ne idegesíts fel.
Iggy affektálva énekelni kezdett. - You get the best of both worlds, Dylan tizenhét, de agya mint egy négy, you get the best of both worlds...
- Menj ki!
- Nem megyek.
- Akkor berakom a mozifilmet.
Iggyt kirázta a hideg és inkább kisietett a szobából.

Másnap reggel lófarokba fogott hajjal, lila, pánt nélküli topban, neon zöld, szűk szárú farmerben és a felsőjéhez színben illő húsz centi magas sarkú cipőjében ült a szépítkező asztala előtt és tükörképét csodálta, amikor Dylan kopogás nélkül benyitott a szobájába.
- Kész vagy? Elfogunk késni.
- Kit érdekel? - nézett rá a lány a tükörből.
- Akkor senki sem fogja látni, ahogy végig vonulsz az iskola folyosóján, mert már mindenki a tantermekben lesz - vont vállat Dylan és kiment.
- Egy perc és indulhatunk! - hadarta Iggy és sietve felkent még egy kis eper ízű szájfényt az ajkaira.
Barátnői már az iskola parkolójában vártak rá. Iggy kiszállt az autójából és megrázta lófarkát. - Látom, megkaptátok az üzenetem, amiben kértem, hogy színben öltözzetek hozzám - nézett végig elégedetten a lányokon, akik mindhárman lila ruhában voltak.
- De rajtad zöld is van, nem csak lila - szólt tűnődve Ariana.
- Hát persze, rajtam kell lennie valaminek, ami kitűnik. Elvégre én vagyok a méhkirálynő. Gyertek - mondta Iggy, majd barátnőivel a nyomában elindult az iskola bejárata felé. Dylan kint maradt, hogy bevárja Logant.

Iggy elégedetten vette tudomásul, hogy a folyosón minden szem rá szegeződik. Mosolyogva vonult be a terembe, ahol egy pillanatra megállt az ajtóban, hogy osztálytársainak legyen ideje megcsodálni őt. Szeme sarkából látta, hogy Justin bizonytalanul megindul felé. Úgy tett, mintha ezt nem venné észre, és elindult a helyére.
- Iggy, várj! - szólt utána a fiú.
- Nem hallottam a varázsigét.
- Kérlek!
- Kérj meg mást. Nekem nincs időm ilyen lúzerekre - nevetett a lány, hátravetette lófarokba fogott hosszú haját, és elsétált. Justin lemondóan nézett utána. Iggy oda lépett Zaynhez, aki le sem tudta venni a szemeit a lányról.
- H-helló - köszönt dadogva, mikor Iggy megállt előtte.
- Szióka.
- Figyelj, a múltkori csók nagy hiba volt. Nem tehetem ezt Justinnal...
- Butus vagy. Ő veszített el engem, és nem én őt. Neki is megvolt az esélye - mosolygott a lány, majd közelebb lépett Zaynhez és testük egymáshoz simult, majd ajkait a fiú szájára tapasztotta. Zayn elgyengülve, tágra nyílt szemekkel nézett a lányra. Justin remegő kézzel az ajtóba bokszolt, majd dühösen kicsörtetett a teremből. Iggy azonnal elengedte Zaynt és önelégült mosollyal az arcán a helyére indult. Barátnői azonnal követték őt és körül állva kérdezgették.
- Mi ez az egész Zaynnel? Nem tudtam, hogy bejön neked! - suttogta Charli.
- Nem is - legyintett Iggy. - De most csak a bosszú az, ami a szemeim előtt lebeg.
- Jó neked, nekem állandóan Channing Tatum lebeg a szemeim előtt meztelenül - sóhajtott Ariana.
- Láttad, milyen ideges lett Justin, amikor smároltál Zaynnel? - kérdezte Iggytől izgatottan Nina.
- Szenvedjen csak nyugodtan. Megérdemli  - mosolygott a lány, miközben ellenőrizte sminkjét a kezében tartott tükörben.

Ekkor megjelent a teremben McCall tanárnő.
- Jó napot!
- Jó napot kívánok, tanárnő! - zengte unottan az osztály.
- Lám, lám. Újra az iskolában! Ennek örömére még tegnap este kijavítottam a múlthéten írt röpdolgozatokat. Mondanom sem kell, siralmasak lettek. Kristen, gyere és oszd ki őket! - utasította a lányt McCall, miközben helyet foglalt asztala mögött.
- A tiéd hanyas lett? - pillantott Dylan a mellette ülő Logan dolgozatára.
- Hármas. Neked?
- Kétharmad.
- Nekem meg kettes! Ez az első rossz jegyem az éven! - fordult hátra a bosszankodó Iggy, bár senki sem kérdezte.
- Ma délután Kristen és Zayn elzáráson vesznek részt, előtte pedig jelentkezniük kell az iskolai tanácsadónál - mondta negédesen mosolyogva McCall.
- Miért? - csattant fel háborogva a két fiatal kórusban.
- Soroljam?! Kristen, te olyan rosszul viselkedtél a kiránduláson, mint senki más! Példátlan volt a magatartásod. Zayn, te pedig verekedtél. Mindketten büntetést érdemeltek.
- Oké, ő verekedett, de én senkinek sem ártottam, csupán forrt a vérem! - tárta szét karjait Kristen.
- Azt mindannyian észrevettük, csillagom. Sajnos ez a viselkedés egy iskolai kiránduláson nem megengedett.
- Bezzeg akik ittak, füveztek és szexeltek mind a három nap, azok semmilyen büntetést nem kapnak! - csapkodott a lány. McCall felvonta a szemöldökét.
- Mégis kiről beszélsz?!
Miley és Selena fenyegető pillantást vetett Kristenre, akinek inába szállt a bátorsága.
- A maga baja, hogy nem jött rá magától! - mondta végül. A tanárnő szúrós pillantást vetett rá, majd kihívta a táblához Mileyt.
- Mivel ez a röpdolgozatod is elégtelen lett, halljuk, mit tudsz a múlt órán tanult szénről!
- Színtelen, szagtalan. Eddig jó? - nézett unottan McCallra a lány.
- Tökéletes lenne, ha a vízről kerdeztelek volna. Beszélj a fizikai, kémiai tulajdonságairól, írj fél képleteket és mondj el mindent, amit mára tanultál!
- Akkor ez nem fog sokáig tartani - nevetett Iggy. Miley a nyelvét nyújtogatta felé.
- Nem tudtam készülni mára.
- És miért nem?
- Mivel kiránduláson voltunk, nem volt időm tanulni.
- És előtte a hétvégén? Vagy tegnap, miután hazaértél? Akkor sem volt időd?
- Nem, mert a beteg öcsémre kellett vigyáznom.
- Nincs is öcséd! - méltatlankodott Luke.
- Te azt honnan tudod?!
- Elég! Miley, elégtelen. Menj a helyedre, és a következő órára készülj, ha nem akarsz megbukni! - mondta a tanárnő, mire a lány a helyére indult.

Szünetben Miley már a vécében cigizett Selenával. 
- Az iskolában tilos a dohányzás! Szólok az igazgatónak, ha nem oltjátok be a cigarettátokat! - szólt rájuk egy végzős, vastag keretes szemüvegű stréber lány.
- Ha beköpsz, belenyomom a fejed a vécébe! Világos voltam? - kérdezte Miley, miközben megszorította a lány állát, mire az ijedten kirohant.
- A jó isten biztos fáradt volt már, amikor téged teremtett, azért lettél ilyen csúnya! - kiáltott utána Selena, majd barátnőjével mindketten nevetni kezdtek.

Dylan a padjában majszolta hamburgerét, mikor Nick odalépett hozzá.
- Adj egy kis pénzt kajára! Nem hoztam magammal - mondta. Dylan felpillantott rá.
- Te hozzám beszélsz?
- Igen, te lúzer.
- És elvárod, hogy pénzt adjak neked azok után, ahogy velem viselkedsz?!
- Adsz, vagy szétverem a segged?!
- Hé, állítsd le magad! - csattant fel a Dylan mellett ülő Logan.
- Mi van, te is kapni akarsz?! - nézett rá Nick.
Dylan elővette a telefonját, mire a fiú kikapta a kezéből.
- Add vissza neki! - szólt rá Logan.
Még jó, hogy nem a hamburgert vette el - gondolta Dylan, miközben Iggy jelent meg a padjuknál.
- Add vissza a telefonját, drágább volt, mint amennyit ér az életed! - szólította meg Nicket, aki végül kelletlenül visszaadta a telefont és dühösen elviharzott.

Justin magányosan cigizett az iskola mögött. Semmi másra nem tudott gondolni, csak Iggy és Zayn reggeli csókjára. Legszívesebben behúzott volna barátjának, amiért a szeme láttára hagyta a lánynak, hogy megcsókolja őt. Iszonyatosan féltékeny volt. Most értette meg csak igazán, hogy mit érezhetett Iggy, amikor elmondta neki, hogy megcsalta őt Selenával. Az iskolában futótűzként terjedt el szakításuk híre, hiszen ők voltak az álompár. Bármit megadott volna azért, hogy ez még mindig így legyen... Tudta, hogy csak is ő a hibás mindenért, de ettől a gondolattól cseppet sem érezte jobban magát.

Iggy épp a mosdó falára szerelt tükörben nézegette magát, amikor észre vette a háta mögött álló Selenát. Megfordult, és a mosolygó lány szemébe nézett.
- Hallom szakítottatok Justinnal. Gondolom, akkor már rájöttél, mi volt köztünk.
Iggy válasz helyett felpofozta a lányt, de olyan erővel, hogy az neki esett a mosdó falának.  Azóta várta ezt a pillanatot, mióta tudomást szerzett a történtekről. Selena hátrasimította arcába hulló haját és kivörösödött arcára tapasztotta tenyerét. Nem sok kellett ahhoz, hogy visszaadja Iggynek a pofont, de végül csak élvezettel a hangjában felnevetett.
- Justin eszméletlen az ágyban. Többször is órákon át szeretkeztünk. Én megadtam neki azt, amire te nem voltál képes - mondta.
Iggynek gombóc nőtt a torkában, de visszatartotta könnyeit. Nem akarta mutatni a lánynak, mennyire fájnak neki a szavai.
- Neked órákig tartott, hogy kielégítsd, nekem viszont elég volt hozzá egy érintés is ruhán keresztül. Semmit nem jelentettél Justinnak.
- Úgy látszik, te sem. Különben nem csalt volna meg.
- Megkeserítem az életed, abban biztos lehetsz. Nem fogsz ilyen önelégülten mosolyogni.
Ekkor belépett a mosdóba Iggy három barátnője. Selena feléjük fordult.
- Épp arról meséltem Iggynek, hogy milyen jó volt az ágyban Justin - újságolta nevetve, mire Charli belemarkolt a hajába és az ajtóhoz húzta őt. Nina és Ariana segített neki eltávolítani a lányt a mosdóból, majd Iggyhez siettek.
- Jól vagy?
Iggy idegesen megtépett egy elsőst, aki akkor lépett ki az egyik vécéfülkéből. Miután a lány sírva elrohant, Iggy sóhajtva a tükörbe nézett.
- Most már jobban - mondta.

Eközben Zayn és Nick egy férfi nemiszerv megrajzolásán ügyködött, amit aztán oda adtak Dylannek.
- Mit csináljak ezzel? - nézett rájuk a fiú.
- Nyalogasd - nevetett Zayn. Dylan unottan összegyűrte és elhajította a rajzot, ami Emma füzetén landolt. A lány széthajtotta a lapot.
- De undorító! Ki dobhatta ide? - szólt, mikor látta, hogy a mellette ülő Demi is a rajzot nézi.
- Valami hülye - felelt a lány, majd elővette telefonját, hogy megnézze, hívta-e időközben az anyukája. Emma közben sietve a táskájába rejtette a rajzot.
- Hová tűnt? - kérdezte Demi, mikor újra barátnőjéhez fordult.
- Eldobtam. Még a végén meglátná valamelyik tanár és azt hinné, mi rajzoltuk - hazudta a lány.

Az unalmas angol óra utáni szünetben Zayn próbált Iggy közelébe férkőzni, de mivel Justin nem tartózkodott a teremben, Iggy ügyet sem vetett rá. Hogy a fiú megpróbálja féltékennyé tenni a szépséget, úgy döntött, a füle hallatára hívja el randizni a mellette ülő Charlit.
- Sajnálom, de nem vagy az esetem. Próbálkozz Ninánál, ő mindenre kapható - mondta a lány, miközben piros rúzst kent fel ajkaira. Iggy annyira belemerült saját szépségének csodálásába, hogy meg sem hallotta az orra előtt folytatott beszélgetést. Zayn karon ragadta a nem messze tőle fésülködő Ninát, és magához húzta őt.
- Nem foghatod meg a popóm, eressz el! - csattant fel a lány, miközben felajánlkozva Zayn felé fordította fenekét.
- Látom, mennyire tiltakozol, de nem állt szándékomban megfogni.
- Jó, nem kell a mellébeszélés! Talán az előbb egy kicsit szigorú voltam. Ez csak a betanult szövegem, hogy ne tűnjek ribancnak. Ne aggódj, ha másodszorra próbálkozol, már igent mondok. - mosolygott a lány. Zayn már értette, mire gondolt Charli, amikor azt mondta, hogy Nina mindenre kapható.
- Randizunk?
- Persze. Hogy lásd, nem egy ribanccal van dolgod, elmondom a szabályokat.
- Hallgatlak.
- Szóval, első randin maximum kézzel elégítelek ki. A másodikon már a számmal is, a harmadikon pedig kulcsot kaphatsz az egész testemhez! A negyediken jöhet a szerepjáték. Viszont ha kicsi a farkad, akkor csak a második randiig mehetünk el, ugyanis fölöslegesen nem fecsérelem az időmet.
- Nem kicsi, nyugi - mondta Zayn a lány kérdő tekintete láttán.
- Szuper. Egyébként mielőtt ringyónak néznél, elmondom, hogy az osztályból ezek a szabályok a nyolcból csak hat fiúra érvényesek.
- Hűha... és melyik az a hat?
- Egy pillanat, csak ide hozom a noteszem, abba vannak felírva.
Nina a táskájához lépett és előhalászta belőle a noteszét, majd felolvasta belőle a neveket.
- Justin, Logan, Dylan, Zayn, Luke és talán Nick. Látod, te vagy a negyedik.
- Csak nem sorrendben írtad őket? - vonta fel a szemöldökét Zayn.
 - De igen. Téged csak hárman előznek meg, de te lehetsz az első, aki kulcsot kap a testemhez.
- Nehogy a végén még beléd törjön az a kulcs...
- Miért? - nézett rá értetlenül Nina.
- Mi az, hogy Logan és Dylan előrébb van nálam?! Én sokkal jobb pasi vagyok! - háborgott a fiú.
- Nyugi, őket simán megelőzheted, mert tényleg jobb pasi vagy, de Justin mindenképp első marad.
- Mit mondtál?! Tudtommal megbeszéltük négyen, hogy egymás exei tabuk! - tette le tükrét a felháborodott Iggy.
- Tudom, ne haragudj! Azonnal kihúzom a nevét, csak ne tépd ki a póthajam, most csináltattam! - kérlelte a lányt Nina.
- Akkor húzd ki a nevét. A történtek után egyébként sem érintkezhet a barátnőimmel.
- Oké, egy pillanat. - Nina kivette Ariana kezéből a filctollat, aki Iggy mögött ült és különböző hosszúkás alakzatokat rajzolt a füzetébe.
- Ne! Most elrontottam az elefántét! - duzzogott.
- Mi bajod van? - nézett rá Nina értetlenül.
- Péniszeket rajzolok, ha nem látnád! Itt van a lóé, a malacé, a kutyáé, egy emberé és Austiné - magyarázta rajzait mutogatva lelkesen Ariana.
- Austin is ember, miért rajzoltad külön?
- Mert úgy hallottam, hogy az övé pici, így külön kategóriát igényelt.
- Szerintem egy kutyáénál biztos nagyobb.
- Hát nem! Némelyik fajtának elég nagy van.
- Elég legyen ebből az idiótaságból! Húzd ki a nevet!  - csattant fel türelmét vesztve Iggy, miközben Zayn tátott szájjal hallgatta a lányokat, akikről megállapította, hogy nincs ki mind a négy kerekük. Nina kelletlenül kihúzta Justin nevét.
- Dylanét is húzd ki!
- Miért? Vele is jártál? - pillantott barátnőjére  meglepődve Nina.
- Ő a testvérem, te tyúkeszű!
- Ja, tényleg. Akkor meg mi a baj?
- Nem szexelhetsz vele, hogy aztán majd nekem vesésd ki, hogy milyen volt!
- Sajnálom, de nem húzom ki.
- Akkor nem jöhetsz el a ma esti bulimra - jelentette ki Iggy.
- Milyen bulira? - csillant fel Nina szeme.
- Majd elmondom a részleteket.
- jó, kihúzom! - mondta sietve a lány, és kihúzta Dylan nevét. Attól a fejemben lévő listán még ugyanúgy ottmarad, gondolta.
Iggy még Logan nevét is kiakarta iktatni barátnője listájáról, de arra sajnos már nem talált hatásos érvet.

Dylan épp kilépett az egyik vécéfülkéből, amikor szemben találta magát a fölé tornyosuló Nickkel.
- Add ide a pénzed!
Dylan türelmetlenül sóhajtott. - Már mondtam, hogy nem!
- Nem kérdeztelek. Add ide, és kész! - mordult rá Nick.
- Szállj le rólam! - Dylan próbálta kikerülni a fiút, mire az belemarkolt a hajába és a földre kényszerítette őt.
- Vagy ideadod, vagy belenyomom a fejed! - mondta, miközben egyre közelebb nyomta Dylan fejét a vécécsészéhez. A fiú kelletlenül belenyúlt zsebébe és kivette belőle a reggeliből visszajárt pénzt, amit még első óra előtt gyűrt bele. Nick azonnal kikapta a kezéből.
- Holnapra hozz többet, tudom, hogy tele vagytok pénzzel. Különben legközelebb tényleg belenyomom a fejed a vécébe. Világos voltam?! - kérdezte, miközben hajánál fogva hátra rántotta a fiú fejét, majd elengedte őt és kisétált a mosdóból. Dylan neki dőlt a fülke falának, átkulcsolta karjait felhúzott térdén és az ölébe hajtotta a fejét. 
Bárcsak lenne legalább egyetlen nap, amikor békén hagynának - gondolta keserűen.

Iskola után Iggy és barátnői beültek az egyik Starbucksba, ahol végre kivesézhették a lány rejtélyes, közelgő bulijának részleteit.
- Nem is mondtad, hogy bulit akarsz tartani! Miért titkolóztál?! - vonta kérdőre a lányt kissé sértődötten Charli.
- Ma döntöttem el, hogy bulit tartok, úgyhogy ne lázadozz - nézett rá Iggy. - Most, hogy elterjedt a szakításunk híre, meg kell mutatnom mindenkinek, hogy engem nem viselt meg. Legyen Justin az, akit összetört az elvesztésem, de én nem fogom mutatni mások előtt, bármennyire is fáj. Olyan oltári bulit hozok össze, hogy az egész suli arról fog beszélni.
Barátnői izgatottan összenéztek. Tudták, hogy Iggy tartja a legjobb bulikat. Eddig az összes, amit a múltban szervezett, hatalmas siker volt és biztosak voltak abban, hogy ez most sem lesz másképp.
- Annyira várom már! Mesélj, mit találtál ki? - kérdezte csillogó szemekkel Nina.
Iggy hátravetette a haját, mielőtt válaszolt.
- Mivel ma este lesz a buli, nem sok időm volt, de már szerződtettem embereket, hogy mindent szervezzenek meg úgy, ahogy én akarom. Kibéreltem egy szórakozóhelyet, és még a suliban kiposztoltam a hírt a közösségi oldalaimra és a weboldalamra is. Amikor legutóbb csekkoltam, már a fél iskola jelezte, hogy ott szeretne lenni. - Iggy beleivott a kávéjába, majd folytatta: - Most shoppingolunk egyet, és kiválasztjuk estére a ruhánkat. Egy kis műsorral is megörvendeztetem majd a jelenlévőket. Énekelni fogok öt dalt. Már eldöntöttem, melyik öt lesz az. Ti pedig táncolhattok mögöttem a színpadon, amíg én megcsillogtatom énekesi tehetségem.
Barátnői extázisba kerültek. Nagyon örültek, hogy a színpadon szerepelhetnek majd.
- Igyekezzünk, nem maradt sok időnk a vásárlásra, mert négyre jön hozzánk a kozmetikus, a manikűrös és a fodrász, hogy a bulira tökéletes legyek... Miket beszélek, hiszen már így is az vagyok, na de maximalistaként mindig a jobbra törekszem - mosolygott Iggy, majd felkapták kávéjukat és elindultak.

Közben Logan és Dylan deszkázni indult. Az utcájukhoz közeli parkba igyekeztek, ahol Logan mutatott néhány alap technikát barátjának, aki még mindig ügyetlen volt, ha gördeszka került a kezei közé. Miután ötödszörre is felesett, kedvtelenül leült a fűbe. Logan oda gurult hozzá és leült mellé.
- Nyugi, idővel belejössz. Senki sem úgy kezdi, hogy már profi - biztatta a fiút, akinek valójában még mindig a Nickkel történtek miatt volt rosszkedve. Mi lesz holnap? Most már minden nap pénzt kell majd adnia a fiúnak, csak hogy békén hagyja őt? Nem hagyhatja megfélemlíteni magát, különben sosem fog leszállni róla. Szerette volna elmondani Logannek, mi történt, de nem volt képes rá.
- Megyünk ma Iggy bulijába? Láttam a kiírását - kérdezte Logan.
- Muszáj elmennünk, különben Iggy vérig fog sértődni - mosolyodott el végül Dylan. Nem volt kedve bulizni, de már elege volt abból, hogy az utóbbi napokban csak rossz dolgok történtek vele. Nem akart teljesen magába fordulni, mert tudta, hogy annak nem lesz jó vége. Élnie kell az életét és jól kell éreznie magát, amíg még teheti. Nem hagyhatja, hogy mások gonoszsága befolyásolja a hangulatát. Végre Iggyvel is jobb a kapcsolata és megismerte Logant, akihez hasonló barátja sosem volt még. Megpróbált örülni ezeknek a dolgoknak ahelyett, hogy Zayn és Nick szemétkedései miatt bánkódjon. Elindultak Dylanékhez, ahol Iggy már javában készülődött. Az egész ház a lány felháborodott ricsajától zengett, miközben csapkodva járkált fel alá, és indulatos megjegyzéseket tett a nappaliban megszeppenve álló hölgyre.
- Milyen fodrász maga? A hajamat nem képes normálisan kivasalni, nem látja, hogy még mindig hullámos?! - kiabált, miközben a megszólított nő fülét-farkát behúzva nézte őt.
- Sajnálom, engedje, hogy befejezzem! - esdekelt.
- Még mit nem! Fogja a holmiját és menjen innen! Én mesterfodrászt kértem, a saját fodrászomat! Miért maga jött?!
- Mert én vagyok az asszisztense! Sergio nem tudott eljönni, ma nem tartózkodik a városban! Tudja, hogy nála jóval korábban kell időpontot kérni! - magyarázta a nő.
- Nekem meg nem fog a hajamhoz nyúlni egy asszisztens! Ha én azt mondom, nekem Sergio kell, akkor Sergio eljön, és megcsinálja a hajam!
- De ha egyszer nincs a városban...
- Menjen innen, ne is várja a fizetését, mert ezért a munkáért egy petákot sem kap! Ennél még saját magamnak is jobban kivasalom - dühöngött Iggy. A nőnek nem kellett kétszer mondani, felkapta fodrász kellékekkel teli táskáját és úgy hagyta el a luxusvillát, mintha az életéért futna.
Iggy az ajtóban álldogáló fiúkra pillantott. Eddig észre sem vette, hogy megérkeztek. Hátrasimította haját és bosszankodva sóhajtott.
- Ne idegeskedj, árt a szépségednek - nézett rá kuncogva Dylan.
- Nekem te ne mondd meg, hogy mit csináljak! Most kereshetek egy másik mesterfodrászt... Már nincs sok időm a buliig!
- De ahhoz, hogy kivasald a hajad, miért kell mesterfodrász? Magadnak is kitudod - jegyezte meg értetlenül Logan.
- Vissza kell vágni a végéből is egy kicsit, de nem fogom egy ilyen amatőrre bízni, miközben biztosítás van kötve a gyönyörű hajamra! - Iggy megfogta magát és felrohant a szobájába, hogy leüljön a tükör elé és addig bámulja magát, amíg teljesen meg nem nyugszik. A két fiú nevetve egymásra nézett, majd elindultak a konyhába, ahol Dylan mindkettőjüknek száz százalékos narancslevet töltött ki.

Este tízkor már a ház előtt várta Iggyt a rózsaszín limuzin, amivel a bulira fog érkezni.
- Mi is mehetünk veled? - kérdezte testvére, mikor a lány csillogva-villogva levonult a lépcsőn.
- Viccelsz?! Dehogy! - nevetett rá Iggy, aki egy ezüst színű Versace miniruhát és színben hozzá illő magas sarkú Gucci cipőt viselt. Logan megbabonázva nézte őt a bejárati ajtónál állva.
- Akkor nem megyünk a bulidra - vonta meg a vállát Dylan, majd barátjához fordult. - Gyere, menjünk el pizzázni valahová.
- Jó, legyen! Velem jöhettek - adta be a derekát a lány, majd kivonult a limuzinhoz. A két fiú követte őt. Miután felvették Iggy barátnőit is, a szórakozóhely felé vették az irányt. A limuzinban pezsgőt iszogattak és önfeledten nevetgéltek, miközben a Far East Movement Like a G6 című dala szólt. Dylan végre elengedte magát és még az utóbbi napokban történteket is elfelejtette egy időre. Logan addig csiklandozta őt, amíg majdnem be nem pisilt. Iggy vidáman nevetett rajtuk, még a pezsgő is kiloccsant poharából. Charli arról ábrándozott, bárcsak Logan helyében lenne és ő érinthetné meg Dylan testét. Miközben ajkát harapdálta, vadabbnál vadabb fantáziák kergették egymást a fejében, melyekben sem rajta, sem a fiún nem voltak ruhadarabok.

Mikor megérkeztek a szórakozóhelyre, az már dugig volt emberekkel. Iggy kiszállt a limuzinból, és mindenki, aki még a bejáratnál ácsorgott arra várva, hogy bejusson, azonnal felé fordult. Néhány iskolatársa még fotókat és videókat is készített róla, miközben büszkén, mindenkit megelőzve bevonult a bejárati ajtón. Három barátnője fülig érő szájjal követte őt, a sort pedig Dylan és Logan zárta. Amikor beléptek, épp Britney Spears Till The World Ends című dala szólt a hangfalakból. A szórakozóhely falait Iggyről készült szexi fotók borították, amiket a szervezők helyeztek ki a lány utasítására. A táncparkett közepén hatalmas diszkógömb lógott alá a mennyezetről, a falak mellett pedig kényelmes, fekete bőrfotelek szolgáltak a táncban elfáradt fiatalok pihenése gyanánt. Iggy a pulthoz sétált, ahol azonnal kikért magának egy Bloody Mary-t.
- Eszméletlen vagy! Délelőtt találtad ki ezt az egészet, és nézz körül! Minden tökéletes! - dicsérte Charli.
- Könnyű úgy, hogy felbérel másokat, akik elvégeznek mindent, amíg ő az iskolában ül, vagy épp vásárol - vetette oda a mellettük álló Selena. Iggy megbotránkozva nézett rá.
- Te mit keresel itt?! Direkt megkértem a biztonsági őröket, hogy téged ne engedjenek be!
- Gondoltam erre, ezért álnévvel jutottam be.
- Mindjárt kidobatlak, és akkor álnévvel az utcára is kerülhetsz - mosolygott rá Iggy.
- Justin is itt van! Hogyhogy eljött? - mutatott az egyik fal mellett álló fiúra a meglepődött Nina. Justint körül állták az iskolai focicsapat tagjai, de nem úgy tűnt, mintha őt bármelyik haverja is érdekelné. A tömeget pásztázta, majd megállapodott a szeme Iggyn, és elindult a lány felé.
- Ide jön!
- Nem érdekel - vonta meg a vállát Iggy, akinek jókedvét még a fiú és a fájdalmas szakítás sem tudta elvenni.
- Gyönyörű vagy - mondta ámuldozva Justin, mikor megállt volt barátnője előtt.
- Ezzel semmi újat nem mondtál.
- Figyelj, beszélhetnénk valahol, csak mi ketten? - A fiú feszengve, reménykedve nézett rá.
- Bocs, de nincs rá időm. Én vagyok a házigazda, és vár a színpad! - Azzal Iggy fogta magát, és elindult a színpad felé. - Csajok, gyertek!

Iggy a színpadon
Miután barátnőivel a mosdóban lecsekkolták, hogy kinézetük még mindig makulátlan, és a lány átvette piros-kék mintás fellépőruháját, elfoglalták a színpadot. Iggy a kezébe vette az előre odakészített mikrofont, és beleszólt.
- A ma este hatalmas buli vár rátok, úgyhogy izzítsátok be a csípőtöket és meg se álljatok reggelig! Az estét a rövid fellépésemmel indítom, figyeljetek és ámuljatok! - mondta, majd elsötétült a színpad és megszólalt a hangszórókból Britney Spears Gimme More cimű dala. Mikor a fények újra felgyúltak, a színpad hátsó részén feltűnt három rúd, amin Iggy barátnői azonnal vonaglani kezdtek a zene ritmusára, miközben a lány érzéki hangon a dalt énekelte. A jelenlévő fiúk nyálukat csorgatva figyelték a produkciót, majd hatalmas tapsviharral jutalmazták. Az ötödik dal előtt Iggy levonult a színpadról, hogy átöltözzön, majd megjelent egy fekete, testhez simuló bőr ruhában és térdig érő magassarkú csizmában, ostorral a kezében, hogy előadja Madonna Erotica című klasszikusát. Félmeztelen, izmos testű férfiak jelentek meg a színpadon, akik azon kívül, hogy előadták a dalra betanult koreográfiájukat, mindannyian fejet hajtottak a domina Iggy előtt, aki ostorával a földre kényszerítette őket, miközben erotikus táncot lejtett. Ekkor a színpad mögötti kivetítőn, amin a lányról készült képek váltakoztak a fellépés alatt, hirtelen egy videó jelent meg. Méghozzá az a videó, amin Selena és Justin szeretkezett...

24 megjegyzés:

  1. Oh my gaaas :"DDD MI EZ HOGY ÌGY VAN VÉGE??
    Nos én hiszek a második esélyben, de nem megcsalás esetén. Tehát én támogatom Iggyt, remélem nem engedd Justinnak...
    Nagyon jó lett ez a fejezet! :) Várom a következőt! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszett! :)
      Muszáj voltam ennél a résznél abba hagyni, hogy legyen miért várni a következőt :P
      Teljesen egyet értek veled Justinnal kapcsolatban!

      Törlés
  2. Nekem annyi jött a számra, hogy...Ez nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
  3. ÁÁ, de jó volt! :D végre otthon :P Iggy végül magának csinálta a haját? :D Imádom :D A vége meg brutális volt! XD Poén XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Féltem, hogy ez a rész nem sikerült olyan jóra :s Igen, végül magának :D Inkább, mint hogy egy asszisztens csinálja :'D

      Törlés
  4. Tetszett a resz..en Justin oldalan allok..ugy gondolom h mindenki megerdemel egy 2. eselyt..szereny velemenyem :-) varom a kovi reszt..s siess vele..pls..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Jó látni, hogy megoszlanak a vélemények :)

      Próbálom hozni majd a részt, ahogy tudom, csak lehet, hogy hétvégén nem leszek otthon :/

      Törlés
  5. Szia!:) Vár egy kis meglepetés a blogomon! :) http://takenyou.blogspot.hu/2015/04/elso-dijam.html

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó mint mindig, azonban Kristen hiányzott, most nem volt annyira vicces, mint szokott lenni. De a többi kárpótolta, inkább élvezghető és egy jó részt olvastam, mint vicceset. Tök jó h beletudom magam élni és minden jelenet a szemem előtt lejátszódik.
    Ám kicsit szexista a történet, ami alapból idegesiteni szokott, de nálad elnézem, sőt élvezem is, főleg, hogy bemutatja kiparodizálva a mai fiatalságot. És néha élvezetes olvasni pár primitív emberről, hogy mennyire is buták tudnak lenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Hát igen, most nem volt annyi hangsúly Kristenen, próbáltam másokkal is írni valami picit viccesebbet. :) Örülök, hogy így gondolod. :) Természetesen én nem vagyok szexista, de próbálok a történettel minél több problémát éreztetni, kiparodizálni, milyen buta emberek vannak, stb. A homofóbia is ilyen, teljesen elfogadhatatlannak tartom Zayn történetbeli szerepét.

      Törlés
    2. hát igen, és rendesen érezteted is hogy a világ ilyen primitív emberekkel van tele. Jól csinálod nagyon, nem válsz szánalmassá és ezt nagyon nehéz, mert sokan próbálkoztak, csak nekik nem ment, mert nevetségessé tették magukat.

      Törlés
    3. Köszönöm! Jól esik, hogy így vélekedsz róla. :) Próbáltam mindenféle karaktert is beletenni, a focicsapat kapitányt, a strébert, a méhkirálynőt, a rockert, a szendét, a lúzert, az érzelmeset és így tovább, csak én nem szeretném olyan klisé szerűre alakítani őket, mint a filmekben vagy könyvekben, mert sok helyen a szereplők vagy feketék vagy fehérek tehát vagy kiállhatatlanok vagy jók, én pedig próbálom úgy csinálni hogy az eleve gonosz szereplőkön kívül (ilyen ember is van valójában), a rosszaknak is legyenek pozitív, szerethető tulajdonságaik :)

      Törlés
  7. Ismét meglepi!:) http://takenyou.blogspot.hu/2015/05/2-dij.html

    VálaszTörlés
  8. Ma kezdtem elolvasni a blogos és.. Ááá! *-* nagyon jó! Ügyesen írsz, élvezhető a történt, nem mellesleg vicces :D remélem hamarosan hozod a következő részt! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Nagyon örülök, hogy így gondolod és tetszik a blogom*-* Most nagyon elmaradtam az új résszel, mert nem voltam hétvégén itthon, aztán meló meg még plusz gondok... de már elkezdtem és hétvégén remélem már fent is lesz. :3 Még egyszer köszönöm! :)

      Törlés
  9. Újfajta díj, saját tollból.:) Brooklyn x
    http://youre-my-angel-harystyles-fanfiction.blogspot.hu/2015/05/ismerd-meg-jobban-bloggertbloggerinat.html

    VálaszTörlés