2015. április 24., péntek

10. Fejezet: Kezdődik a bosszú

Logan végül nem a sátrához, hanem az erdő széléhez kísérte Dylant. McCall sátra előtt aztán megálltak, a fiú pedig kihívta a tanárnőt, aki addig a fiatalok ellenőrzése helyett kellemesen szunyókált.
- Mi történt? Miért nem vagytok a sátratokban? - kérdezte álmos arccal, miközben kidugta fejét a sátor ajtaján. Nem sok kedve volt a viharban fagyoskodni.
- Nézze meg! - mondta Logan és sáros barátjára mutatott.
- Elestél? - nézett Dylanre a nő, de a fiú nem válaszolt. Helyette ismét Logan szólalt meg:
- Zayn neki ment, fellökte és a sárba nyomta az arcát! Csináljon valamit!
- Nem hiszem el, hogy egy éjszakát nem képes nyugodtan eltölteni ez az osztály! Felháborító! Miattatok fogok megőszülni!
- De hát már így is ősz - nézett rá a fiúk mögött álló Nina.
- Elég ebből!
- Tanárnő, elkísérhetem Dylant a táborba, hogy letudjon zuhanyozni és tiszta ruhát vegyen? - kérdezte Logan. McCall pár másodpercig gondolkodott, de végül beleegyezett a dologba.
- Menjetek! Ilyen viharban nem maradhatunk kint egyébként sem, a végén még pert akasztanak a nyakamba. Nina, te addig menj, és szólj a többieknek is, hogy szedelőzködjenek és jöjjenek ide, aztán együtt visszamegyünk a táborba.
Nina felháborodva nézett rá.
- Mi vagyok én, futár?! Nem járom be az erdőt ilyen időben, hogy mindenkit értesítsek! Maradjanak, ahol vannak. Jó nekik ott. Én szeretnék végre bebújni az ágyba, teljesen átfagytam!
- Azt mondtam, hogy menj! Különben meggondolom magam, és maradtok reggelig a sátratokban! - csattant fel a tanárnő, mire a lány kelletlenül sarkon fordult és visszaindult a fák közé. Logan és Dylan a tábor felé vették az irányt. Az úton egyikük sem szólt egy szót sem, egyébként sem hallották volna egymás szavát a viharos szélben. Dylan még mindig egész testében reszketett és hányingerrel küszködött a szájában érzett sár íze miatt.
A táborba érve besiettek a faházukba. Megkönnyebbültek, amikor becsukták maguk mögött az ajtót és a küszöbön hagyták a zuhogó esőt és az erős szelet. Mindketten csurom vizesek voltak, Dylan pedig azon kívül még tetőtől talpig sáros is. Logan az utazókhoz lépett, hogy magának és Dylannek is tiszta ruhát és törölközőt vegyen elő. Miután ezzel megvolt, barátjához lépett, aki némán, dideregve állt a szoba közepén. Logan megölelte őt és próbálta vigasztalni.
- Minden rendben lesz, jó? Miután letusolsz forró vízzel és tiszta ruhát veszel fel, máris jobban fogod érezni magad. Tudom, hogy lelkileg mindez nem segít, de arra ott vagyok neked én. Megteszek mindent, hogy valamennyire elfeledtessem veled ezt az egészet, ígérem! Jól fogjuk érezni magunkat - mondta, de Dylan szomorúan a fejét csóválta.
- Nem kell velem barátkoznod... Nem akarom, hogy veled is azt csinálják, amit velem! Már így is pletykálnak rólunk. Nem érdemled meg, hogy te is ezt kapd miattam...
Logan finoman megszorította a fiú állat és arcát az övével szembe fordította.
- De barátkozom veled. Mondjanak, amit akarnak! Engem aztán nem érdekel. Ne kérd, hogy ne legyünk barátok, mert nekem csak te vagy! Senki másnak nem vagyok fontos, még a szüleimnek sem. Remélem, hogy neked legalább igen.
- Igen, nagyon - mondta elfúló hangon Dylan.
- Akkor még egy ilyet ne halljak tőled! Gyere, menjünk zuhanyozni, mielőtt a többiek vissza érnek és elfoglalják a fürdőt!
A két fiú kilépett a faházból és átrohantak a táboron, meg sem állva a zuhanyzóig. Ott aztán lepakolták ruháikat, Logan pedig sietve vetkőzni kezdett, de még csak a csurom vizes pulcsijától és cipőjétől szabadult meg, amikor megállt és a mozdulatlanul a semmibe révedő barátjára nézett.
- Amúgy... miért esett úgy neked Zayn? - kérdezte, kizökkentve Dylant gondolataiból.
- Nem engedett be a sátorba, úgyhogy kint maradtam és elaludtam, de utána felkeltem az esőre és bementem hozzá. Nem tudtam, hogy épp azt csinálja...
- Mit? - vágott közbe kíváncsian Logan.
- Azt, amit Kristen szokott.
Logan elnevette magát, amint elképzelte a jelenetet, de aztán ismét elkomorult. - És?
- Azt mondta, fejezzem be helyette, amit csinált, és akkor bent maradhatok. Mondtam, hogy nem, erre kizavart és mondta, hogy amúgy sem engedte volna, csak kíváncsi volt, hogy belemennék-e. Aztán amikor elindultam fellökött hátulról és kiabált, hogy senkinek sem mondhatom el, ami történt... - Dylan olyan gyorsan beszélt, ahogy csak tudott, hogy minél előbb a végére érjen. Logan döbbenten nézte őt. Zaynnek sikerült minden egyes újabb nappal túltennie saját bunkósságán, ami valljuk be, nem volt könnyű feladat. Dylan még mindig reszketett, és csak állt a csempét bámulva. Logan odalépett hozzá, hogy segítsen neki leöltözni.
- Beduglak a zuhany alá és máris jobban leszel. Majd beszélgetünk, ha már a meleg takaró alatt fekszünk. Teljesen megfagytunk odakint.

Nina közben átadta McCall tanárnő üzenetét az erdőben sátorozóknak, aminek most kivételesen mindenki örült és azonnyomban szedelőzködni kezdtek. Mikor a lány Iggy sátrához ért, döbbenten pillantotta meg a pokrócon fekvő, zokogó barátnőjét.
- Hé, mi történt? - kérdezte, miközben bebújt az ajtón, leült Iggy mellé és simogatni kezdte a haját.
Iggy nem tudta, mit mondjon. Szerette is volna elmondani az igazságot, de közben szégyellte is, hogy a barátja megcsalta őt Selenával.
- Majd később elmondom - döntött végül, majd felült és megtörölte a szemeit.
- Szörnyen nézel ki - nézett rá barátnője.
- Nem kérdeztem a véleményed.
- Gyere, McCall azt mondta, a vihar miatt visszamehetünk a táborba.
- Végre! - Iggy felkapta a táskáját és kirohant a sátorból. Nina sietve követte őt.
- A sátrat is vinni kell.
- Szerinted én fogok vele vesződni ilyen időben? - vont vállat Iggy, miközben a feje fölé tartotta táskáját, hogy védje vele a haját az esőtől.
- Képzeld, Zayn és Dylan összeverekedtek, vagyis nem tudom, mi volt pontosan... Úgy találtunk rájuk, hogy Zayn a sárba nyomta Dylan arcát - mesélte Nina, mire Iggy egy pillanatra még Justint és a gyalázatos megcsalást is elfelejtette.
- Micsoda?! - csattant fel, majd megszaporázta lépteit.
A többiek már bosszúsan várakoztak az erdő szélén McCall tanárnő társaságában. Nem volt ínyükre a viharban való várakozás. Mikor megpillantották a fák közül kilépő két lányt, mindannyian fellélegeztek. Iggy megkereste tekintetével Zaynt, és egyenesen felé indult. Szeme szikrákat szórt.
- Te! - kiáltotta, miközben mellbe bökte a fiút.
- Már megint mi bajod van, szépségem?! - nézett rá Zayn értetlenül.
- Tudom, hogy szép vagyok, nem kell mondanod. Ide figyelj, mert most mondom el utoljára! Ha még egyszer bántod a testvérem, megismered a haragomat! Abban pedig nem lesz köszönet! - figyelmeztette dühösen Iggy, majd faképnél hagyta őt és elindult a tábor irányába. Nina a nyomában loholt, aztán Charli és Ariana is azonnal kivált a többi tanuló közül, hogy kövesse a két lányt.
- Hát ezért vártunk rájuk?! Hogy ők csak így ellibbenjenek itt? - panaszkodott Miley. A mellette álló Selena a vizet csavarta ki hajából.
- Gyertek, indulás! - szólt a tanárnő, majd mindannyian elindultak a táborba. Amikor Iggy és barátnői megérkeztek, a lány első dolga az volt, hogy megnézze magát a tükrében. Miután megbizonyosodott arról, hogy sminkje valóban vízálló és még bőrig ázva, kisírt szemekkel is gyönyörűen fest, elindult Dylanék faházába, ahová aztán kopogás nélkül nyitott be. A két fiú az ágyon feküdt egymás mellett, és nyakig betakarózva beszélgettek. Mikor meglátták Iggyt, mindketten felé fordultak. A lány  leült az ágy szélére és magához ölelte testvérét.
- Mit csinált veled az a barom? - kérdezte.
- Majd később beszélünk, jó? Most nem akarok erre gondolni, mert megint elmegy az életkedvem... Neked pedig muszáj lezuhanyoznod és átöltöznöd száraz ruhába, mielőtt megbetegszel. Olyankor nagyon kibírhatatlan vagy... - nézett a lányra Dylan. Iggy halványan elmosolyodott és felállt az ágyról.
- Igazad van, az egészségem elsőbbséget élvez minden mással szemben, de később beszélünk! És ne szomorkodj amiatt a gyökér miatt, nem ér annyit! Na megyek, pusz nektek - mondta Iggy, majd kiment. Pár perc múlva ismét kinyílt a faház ajtaja, és a fiúk nagy bánatára Zayn lépett be rajta kicsattant szájjal, véraláfutásos arccal. Logant elégtétellel töltötte el a látvány, amit a fiú neki köszönhet. Vagyis inkább magának és saját viselkedésének.
- Kis buzik - szólt, mikor az ágyban fekvő fiúkra nézett.
- Szóval mi melegek vagyunk, mert egy ágyban fekszünk, de aki azt akarja, hogy egy másik fiú megfogja a farkát, az nem az? Érdekes felfogás - vetette oda Logan mosolyogva. Zayn homlokán ismét lüktetni kezdett a szokásos ér. Dühös pillantásokat vetve a két fiúra fennhangon szólalt meg.
- Fogd be a pofád! Azzal csak ezt a kis homokost akartam tesztelni - mondta, majd Dylanre nézve folytatta: - Felőlem fenyegethet a testvéred, meg a lúzer haverod is, magasról szarok mindkettőre! Miért etted a sarat, már nem emlékszel?! Megmondtam, hogy kussolj! Esküszöm, ha elkaplak, amikor egyedül vagy, kiverem belőled még a szart is!
- Azt merd megpróbálni, te patkány! Abban biztos lehetsz, hogy neked jobban fog fájni, mint neki - vágott vissza Logan. Zayn hangosan felnevetett.
- Nem lenne neked egyszerűbb, ha nem barátkoznál vele? Épp, hogy ide kerültél, máris a lúzerekkel lógsz. Csak leégeted magad.
- Nem lenne egyszerűbb, mert ő a legjobb barátom. Az egyetlen lúzer itt te vagy, Dylan milliószor többet ér nálad.
Zayn száraz ruhát és törölközőt készített elő, és csak azután válaszolt.
- Azért vagyok benne a focicsapatban, azért választottak a suli második legjobb pasijának tavaly, és azért akar minden második csaj velem járni, mert én vagyok a lúzer, igaz?! Ha Dylan meghalna, senkinek nem hiányozna a suliban rajtad és a testvérén kívül, akinek még a saját körme is fontosabb mások életénél. Amíg te nem jöttél, Dylannek egy barátja sem volt. Szerinted ez véletlen? - kérdezte Zayn, majd kiment, mielőtt Logan bármit is válaszolhatott volna.
- Igaza van - mondta halkan Dylan.
- Ne mondj ilyet! - csattant fel Logan, de barátja hajthatatlan volt.
- De ez az igazság. Senkinek sem hiányoznék.
Dylan türelmetlenül kitörölte a könnyeket szeméből, amikor Logan elkapta a karját és megszorította.
- Tudtommal engem nem senkinek hívnak. Nekem hiányoznál. Nagyon unalmas lenne az életem nélküled. Ne becsüld le magad egy ilyen alak miatt, te nem ilyen vagy...

Iggy zuhanyzás közben örült, hogy az arcán végig csorduló könnyek puszta vízcseppeknek tűnnek. Nem állt még készen arra, hogy elmondja barátnőinek a történteket. Tudta, hogy Nina előbb-utóbb előveszi majd a témát és faggatózni fog. Miután visszaértek faházukba, akaratlanul is elképzelte Justint, amint épp Selenával szeretkezik, ennek következtében pedig dührohamot kapott, és csapkodni kezdett.
- Mi a bajod? - nézett fel a körömfestésből csodálkozva Charli.
- Olyasmi, ami nem tartozik rád - felelte Iggy, miközben Ariana egyik plüssállatát próbálta darabokra tépni.
- Miért szakítod szét Fülest? - kérdezte Ariana.
- Azért, mert jól esik!
- Akkor tépd csak szét nyugodtan! Nem fontos, csak a nagypapámtól kaptam, aki már nem él.
- Itt van, örülj neki! - dobta Fülest a lányhoz Iggy, majd felkapta Micimackót.
Nina közben az ágyán feküdt, és a 15 biztos tipp az orális szexhez című nyomtatványt böngészte.
- Megjött, igaz? - kérdezte,  fel sem nézve olvasmányából.
- Nem! - kiabált Iggy, miközben szomorú reccsenés kíséretében letépte a plüssállat fejét.
- Az az enyém volt! - szólt Charli.
- Jól mondod, csak volt.

Senki sem vette észre, hogy Justin nem jelent meg az erdő szélén, amikor a többiek a tanárnő kíséretében visszatértek a táborba. A fiú átfázva, bőrig ázva ült az egyik fa tövében és Iggyre gondolt. Gyűlölte magát azért, amit a szerelmükkel tett. Miért? Miért kellett elszúrnia?! Annak ellenére, hogy tudta, nem szabad megtennie... Te is csak ember vagy - súgta egy hang a fejében, de ez őt cseppet sem vigasztalta. Nem enyhítette a bűntudatát semmi sem. Úgy érezte, azt a fájdalmat, amit érez, a világ összes gyógyszere sem lenne képes enyhíteni. Pedig milyen jó lenne, ha a szerelmi csalódásra is lenne gyógyír, amit csak bevenne az ember, és az összetört szív darabjai azonnal egymáshoz ragasztanák magukat. Mit csináljon? Ezek után hogy álljon emelt fővel az elé a lány elé, akit a világon a legjobban szeretett? Annyira butának érezte magát, ahogy ebbe belegondolt. Akit a legjobban szeretett... Miért csalta meg akkor? Miért okozott neki fájdalmat? Az ember miért szúrja mindig el a boldogságra adódó lehetőséget? Miért választjuk mindig azt, amiről és akiről első perctől tudjuk, hogy a vesztünket fogja okozni? - Ilyen, és ehhez hasonló kérdések kergették egymást a fejében. Egyáltalán nem volt kedve visszamenni a táborba és mindenki előtt úgy tenni, mintha semmi baja nem lenne, miközben legszívesebben levetné magát egy hídról. Vajon Iggy megtud neki bocsájtani valaha is? Eljön az a nap, amikor a lány képes lesz ismét undor és gyűlölet nélkül a szemébe nézni? Soha nem akarta Iggyt annyira magáénak, mint most, amikor már tudta, hogy elveszítette őt. Most tudta megbecsülni csak igazán azt, ami már nem is volt az övé. Arra gondolt, milyen ritka az olyan lány, a képes olyan hosszú időt várni az első alkalomra, mint Iggy, csak hogy minden tökéletes legyen. A legtöbb lányért manapság küzdeni sem kell, úgy ajánlják fel testüket a fiúknak, mint ahogy más az árúját kínálgatja a bolhapiacon. Undorodott magától, ha arra gondolt, hogy azért csalta meg a barátnőjét, mert nem volt képes várni. Pedig Iggy neki tartogatta a szüzességét. Nem másnak, csakis neki. Ő pedig hálából lefeküdt egy másik lánnyal. Ha ő nem képes megbocsájtani magának, hogyan várhatja el Iggytől ugyanezt?!

Iggy elengedte a darabokra tépett plüsst és a padlóra roskadt. Képtelen volt továbbra is erősnek és sebezhetetlennek mutatni magát. Arcát a tenyerébe temetve hangosan felzokogott.
- Nem bírom tovább! - fakadt ki kétségbeesetten. Barátnői megkövülten meredtek rá. Ismertségük hosszú évei alatt egyszer sem látták ilyen állapotban a lányt. Megtörten, reménytelenül zokogva. Hiszen Iggy mindig magabiztos, kőkemény, rendíthetetlen és könyörtelen volt. Nem sírt előttük soha, semmiért. Mindhárman abbahagyták, amit épp csináltak és felpattantak, hogy az ágyra ültessék és vigasztalják barátnőjüket. Miközben a haját és a hátát simogatták, Charli csendesen megszólalt: - Mondd el, mi a baj! A barátnőid vagyunk, nekünk nyugodtan elmondhatsz bármit. Tudod, hogy bízhatsz bennünk.
- Nem kell minden terhet egyedül cipelned. Nem kell mindig erősnek mutatnod magad. Előttünk nem - tette hozzá Nina.
- Akkor is szeretni fogunk, ha sírsz! - szólt Ariana.
Iggynek nagyon jól estek a lányok szavai. Muszáj volt kimondania, mi bántja. Azzal, hogy nem beszél róla, semmit sem segít a helyzeten.
- Justin megcsalt Selenával! - ordította fájó szívvel,  majd még keservesebben zokogott tovább.
Barátnői nem akartak hinni a fülüknek. Nem voltak képesek felfogni, miért kellene a suli legjobb pasijának Selena, ha ott volt neki Iggy.
- Nem mondod komolyan! - tátotta a száját Charli.
- Ez nem lehet igaz! Selena?! Miért kellett neki ő, mikor téged is megkaphatott? - csattant fel Nina.
- Azért, mert Selena egy ribanc, és a pasiknak úgy látszik, ez kell! - bömbölte Iggy.
- De hiszen tőled biztos megkapott az ágyban is mindent, amire csak vágyhat!
- Várni akartam a tökéletes pillanatra, ő pedig képtelen volt megérteni, milyen fontos ez egy normális lánynak.
- Te még szűz vagy?! - ámult Ariana.
- Igen, és tudtommal még te is.
- Hát, én nem tudom! Lehet, hogy már csak félig... Egyszer kipróbáltam egy uborkával és talán átszakadt a szűzhártyám - tűnődött a lány. Iggy kidülledt szemekkel rá pillantott. Egy pillanatra még a sírást is abbahagyta.
- Te inkább csak a hajam simogasd és ne szólalj meg - mondta végül. Nina felé fordult.
- Sosem gondoltam volna, hogy Justin valaha is ráförmed a suli egyik legnagyobb ringyójára. Már nem is tűnik olyan menő pasinak, mint amilyennek eddig tűnt. 
- Ő is csak ugyanolyan igénytelen surmó, mint az összes többi - tette hozzá Charli.
- Te sokkal jobbat érdemelsz. Olyat, aki a csillagokat is lehozná neked az égről. Olyat, aki után nem csak az iskolátban epekednek, hanem mindenhol, ahol feltűnik - jelentette ki Nina.
- Hiába esdekelne nekem a világ legszexibb pasija, ha belülről rohad, mint Justin, akkor úgy sem lennék boldog mellette. Majdnem odaadtam Justinnak a szüzességem, miközben ő Selenával kefélt a hátam mögött... Hát ennyit ért neki az egy éves kapcsolatunk?!
- Annyira sajnáljuk! Még jó, hogy nem feküdtél le vele. Nem érdemli meg a tested egyetlen porcikáját sem! - mondta Charli.
- Tudom!
- Most mit fogsz tenni? - nézett a lányra Nina. Iggy arcán megjelent a már jól ismert, könyörtelen arckifejezése.
- Szenvedni fog. Úgy, ahogy most én. És nem csak ő. Tönkreteszem Selenát. Keservesen megbánja még azt a napot, amikor rámászott az én pasimra. Zayn is megkapja a magáét.
Iggy átszellemült arccal, elégtétel reményével a tekintetében meredt maga elé. Barátnői izgatottan összenéztek. Már alig várták, hogy kiderüljön, mi a lány terve.
- Zayn mit csinált? Vele is megcsalt Justin? - pislogott éretlenül Ariana.
- Nem, te idióta - forgatta a szemét Iggy. - Tűrhetetlen, ahogy Dylannel bánik. Meg kell tanítanom, hol a helye. Viszont nem beszélhettek senkinek sem a Justinnal történtekről, világos?! Nem akarom, hogy az emberek azon csámcsogjanak, hogy megcsalt engem.
A lányok bólintottak.
- Terjesszétek majd el, hogy én dobtam Justint, mert nem sikerült a pénisznagyobbító műtéte.

Az este további része a kirándulók zömének a bulizás, a piálás és a szex jegyében telt. Miley és Selena ismét Nickkel huncutkodott a fiú faházában. Mivel Ed és Luke nem akart csatlakozni az orgiához, távozniuk kellett. Austin szívesen benne lett volna minden rosszban, de a lányok ez alkalommal nem kértek belőle. A fiú végül csalódottan, egy üveg vodkával a kezében sétált ki az ajtón. Közben Demiék faházában beindult a buli. Szólt a zene, a fiatalok pedig alkoholt vedeltek és felszabadultan táncoltak. Miután saját szobájukból kirakták őket, Ed és Luke is csatlakozott a társasághoz, majd megjelent a kalandra vágyó Kristen is. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a lányok becsiccsentsenek. Negyedóra múlva Demi már szüntelenül vihogott, maga sem tudta, hogy min. Emma letette a poharát és felpattant az ágyról, hogy vad táncba kezdjen, Kristen pedig ismét megszabadult felsőjétől és vodkát locsolt magára. Egy pillanatra mindenki megdermedt és a lányra bámult, majd kitört a nevetés, miközben a melleire mutogattak. Kristen örült, hogy a középpontba került, úgy érezte, ő a party királynő. Ekkor megjelent az ajtóban a zuhanyzásból érkező Zayn is, aki Justint kereste a tekintetével. Mivel nem találta a fiút, úgy döntött, ő is beszáll a mértéktelen ivászatba. Iggy és barátnői a faházukban ültek és a körmüket festették, miközben pletykáltak. Charli épp a mosdóból igyekezett vissza, amikor Demiék előtt elsétálva meghallotta a bulira utaló zajokat. Belesett, majd gyorsan visszasietett barátnőihez.
- Képzeljétek, a többiek buliznak! - újságolta.
- Micsoda?! Nem én vagyok a középpontban?! Ez felháborító! - szólt megbotránkozva Iggy, majd elővette utazóját, hogy előkeresse belőle legszexisebb ruciját. Miután mind a négyen kicsípték magukat, elindultak körútjukra.
Az első faházban, ahová benyitottak, Kaya olvasott lámpafénynél.
- Lúzer - csapta be az ajtót unottan Iggy, majd tovább indultak. A soron következő házban Miley és Selena tátott szájjal térdeltek Nick előtt. Mindhárman meztelenek voltak.
- OMFG! - tátotta a száját döbbenten Iggy.
- Nem akartok beszállni? - nézett rájuk Nick.
- Eltaláltad, nem! - azzal a lányok kihátráltak a helyiségből.
- Azért maradhattunk volna egy kicsit - jegyezte meg Nina. Miley és Selena büszkén folytatták megzavart tevékenységüket. Cseppet sem zaklatta fel őket a lányok feltűnése.
Loganék faháza következett. A fiú átnyújtotta a mellette ülő Dylannek az immár sokadig zsebkendőt, ugyanis még mindig nem sikerült jobb kedvre derítenie őt.
- Mi a baj? - sietett a fiúhoz Charli, majd szorosan magához ölelte őt. Vadul dobogott a szíve, hiszen még sosem érezte ilyen közel magához vágyainak netovábbját. Dylan nem válaszolt, csak szipogva beletemette arcát a zsebkendőjébe. Iggy leült mellé és átkarolta őt.
- Töröld meg a szemed és gyere! Demiéknél buli van, jól kell érezned magad!
- Nem vagyok bulizós kedvemben - felelt Dylan, de testvére hajthatatlan volt.
- Én sem. Most szakítottam Justinnal, mert kiderült, hogy megcsalt Selenával! Ha másért nem, legalább az én kedvemért gyere velünk!
Dylan és Logan döbbenten a lányra pillantott. - Selenával?! - kérdezték hitetlenkedve kórusban. Iggy bólintott, majd Loganre emelte pillantását.
- Ha bárkinek is beszélsz erről, a fejedet veszem! Így is elég megalázó...
- Ez csak Justinnak megalázó, nem neked - jelentette ki Logan, mire Iggy elmosolyodott és felállt.
- Gyertek, ha jót akartok nekem!
Végül a fiúk nagy nehezen beadták a derekukat. Dylan elment a mosdóba, hogy megmossa az arcát, aztán csatlakozott a többiekhez és együtt léptek be Demiék faházába, ahol időközben már a tetőfokára hágott a hangulat. Az első ember, akit megpillantottak, az asztalon félmeztelenül táncoló Kristen volt.
- Szent szar - tátotta a száját Logan, Iggy pedig gyorsan levette a lányról a tekintetét.
- Mindjárt ide hányok - mondta elborzadva.
Nina ellenben felpattant Kristenhez az asztalra, lelökte onnan a lányt, majd lekapta magáról felsőjét és eszeveszett táncba kezdett.
- Vedd le a melltartódat is! - kiáltotta Zayn, mire Nina azonnal hátranyúlt, hogy kikapcsolja azt. Iggy szigorú tekintetétől viszont elszállt a bátorsága és végül meggondolta magát.
- Tessék! - lépett az újonnan érkezőkhöz Kat. Üres poharakat nyújtott át nekik, majd színig töltötte őket vodkával. - Fenékig!
Ariana lehúzta az italt, majd fintorogva helyet foglalt az ágyon ülő Luke mellett és vágyakozva a fiú dudorodó nadrágjára nézett.
- Milyen jól nézel ki - nézett rá Luke, aki már elég részeg volt ahhoz, hogy kettőt lásson a lányból.
- Köszi, sokan mondták már - mosolygott Ariana, aki a következő pillanatban nekiesett a fiúnak és vad csókolózásba kezdtek. Nem ők voltak az egyedüliek, akik ezzel a tevékenységgel voltak elfoglalva. A nem messze tőlük táncoló Demi és Emma is váltott egy rövid csókot, majd nevetve megölelték egymást. Nina már Zayn ölében ült és a fiú ajkait nyalogatta, Taylor és Kat pedig egymás melleit tapogatták.
- Most nekünk is smárolnunk kéne? - nézett Dylan homályos tekintettel a mellette ülő Loganre, miután lehúzta negyedik pohár vodkáját.
- Kit érdekel, mit kellene és mit nem? - nevetett Logan, majd közelebb hajolt a fiúhoz és megcsókolta őt. Dylan meglepetten bámult rá, de nem húzta el az arcát. Az előttük táncoló Charli tágra nyílt szemekkel meredt rájuk. - Ti mit műveltek?! - kérdezte halálosan féltékenyen.
- Csak kipróbáltuk. Deminek és Emmának szabad? - nézett vissza rá a bambán mosolygó Logan. Az említett két lány tapssal jutalmazta a csókot, amiről a többi jelenlévő sajnos lemaradt. Ekkor Iggy nevetve belehuppant Logan ölébe és karjával a fiú vállába kapaszkodott.
- Ha tudnád, milyen szomorú vagyok... - mondta elkomorult arccal, miközben egymás szemeibe néztek, majd hozzátette: - Milyen gyönyörűek a szemeid...
Logan fülig elpirulva mosolygott, de egy szót sem volt képes kinyögni. Végül aztán így szólt:
- Kimegyek cigizni, van kedved elkísérni, hogy addig beszélgessünk?
Iggy bólintott és feltápászkodott a fiú öléből. Mindketten kisétáltak a faházból, majd megkerülték és mögé érve Logan elővette cigarettáját.
- Taylor és Luke is bent cigizett, miért nem gyújtottál rá te is ott? - nézett rá a lány fürkésző pillantással.
- Mert friss levegőre vágytam és megakartam kérdezni, hogy érzed magad...
- Szarul... - komorult el Iggy, és bánatosan hátrasimította előrehulló hajtincseit.
- Tudod, hogy Justin nem érdemelt meg téged. Az ilyen emberért kár minden könnycsepp - szólt Logan, miközben egyik kezét zsebre dugta, a másikkal pedig cigarettáját tartotta. Iggy halvány mosollyal az arcán bólintott.
- Tudom, de akkor is fáj. Nem ezt érdemeltem. Velem senki sem bánhat így! Ha elképzelem, hogy lefeküdtek egymással... hogy Selena biztos élvezettel nevetett rajtam, amiért a pasimmal kavar a hátam mögött... Annyi düh van bennem, annyi neheztelés és fájdalom.
Logan pár másodpercig hezitált, majd végül bizonytalanul tett egy lépést a lány felé és magához ölelte őt.
- Túl leszel rajta, az idő majd segít. Erős vagy - súgta a fülébe. Iggy viszonozta az ölelését és érezte, hogy szép lassan megnyugszik. Biztonságban érezte magát.
Eközben Charli kihasználta az alkalmat és gyorsan leült Dylan mellé.
- Szia - mosolygott izgatottan.
- Kérsz vodkát? - nyújtotta felé Dylan a vodkás üveget. Charli remegő kézzel elvette tőle, majd beleivott.
- Tetszik neked valaki? - faggatózott a lány.
- Nem, neked?
- Nekem igen.
- Ki az? Az osztályba jár? - érdeklődött Dylan. Próbálta elterelni a figyelmét Zaynről, aki bizonyos időközönként szúrós pillantásokat vetett rá a szemközti ágyról.
- Nem mondhatom el, titok. Még Iggy sem tudja, hogy ki az!
- Hát akkor az tényleg nagy titok lehet. Nem tudsz nekem kérni egy cigit valakitől? Olyan jól esne most egy szál... - Dylan még végig sem mondta az utolsó mondatot, Charli már kikapta Taylor kezéből a cigarettát és átnyújtotta azt a fiúnak. - Tessék!
- Köszi - nevetett Dylan hosszú idő óta először. Charli nagyon szerette volna megcsókolni őt, de nem merte. Félt, hogy a fiú utána talán sosem állna már szóba vele. Nem akart csalódni, az elutasításnál még a titokban vágyódás is jobb volt számára. Mikor aztán a fiú ajkait bámulva végre rászánta magát a cselekvésre, visszatért Iggy nyomában Logannel, és beült közéjük az ágyra. Közben Luke hanyatt dőlve elaludt az ágyon, Ariana pedig kihasználva a talán soha vissza nem térő alkalmat azon ügyködött, hogy meglesse a fiú férfiasságát. Miután ez megtörtént, és már épp nyújtotta a kezét, hogy meg is érintse azt, Luke kinyitotta a szemét és ijedten felhúzta a sliccét.
- Te meg mi a szart csinálsz?! - vonta kérdőre a csalódott lányt.
- Még hogy én?! De hiszen te akartad, hogy elégítselek ki a kezemmel, erre elalszol, mire elkezdeném! Nagyon gáz vagy - replikázott Ariana.
- Vécére kell mennem - mondta összezavarodva a fiú, majd kisietett az ajtón. Iggy elismerően nézett barátnőjére.
- Ki sem néztem belőled, hogy gondolkodás nélkül tudsz így hazudni - dicsérte.
- Köszönöm, Iggy!

McCall tanárnő, aki véletlenül elszundított pár órára, tizenegy után elindult ellenőrizni, hogy mindenki az ágyában van-e már. Mikor benyitott Mileyék szobájába, Kaya már mélyen aludt, a két lány pedig meztelenül feküdt a takaró alatt.
- Kristen hol van? - nézett körül a tanárnő.
- Nem tudjuk.
Iggyéknél is mindent rendben talált, a lányok ugyanis még időben visszaosontak faházukba. Taylorék az utolsó pillanatban kaptak észbe, és mind a négyen szédelegve seperték be az üres üvegeket és szemetet az ágyak alá, mivel senki sem volt hajlandó ott maradni, hogy segítsen nekik összetakarítani. Szerencséjükre időben magukra rántották a takarót.
- Mi ez a tömény füst szag? - kérdezte McCall a levegőbe szimatolva.
- Gyújtottunk egy kis füstölőt, mert Emma nagyon büdöset pukizott - szólt Taylor.
A tanárnő árgus szemekkel meredt rájuk, de végül kiment és bezárta maga után az ajtót.
- Miért pont én?! - csattant fel halkan, felháborodva Emma.
- Örülj, hogy nem buktunk le!
Justin a tanárnő előtt tíz perccel érkezett meg faházába. Logan, Dylan és Zayn csodálkozva nézett a bőrig ázott, reszkető fiúra, ugyanis a sátorozás óta egyikük sem látta őt.
- Hé, öreg! Jól vagy? - lépett oda hozzá Zayn, majd elővett egy törölközőt és odaadta barátjának. Justin sietve száraz ruhát kapott magára, majd bebújt a takarója alá. Nem szólt egy árva szót sem.
Csak két ember hiányzott a helyéről: Kristen és Austin. McCall tanárnő végül némi keresgélés után rájuk talált a zuhanyzó épülete mögött. A látvány egyenesen sokkolta őt. Austin letolt gatyával állt, Kristen pedig előtte térdelt félmeztelenül. A lány felpillantott Austinra.
- Ne, ne nézz fel! Ne rontsd el! - reccsent rá a fiú.
- MÉGIS MIT MŰVELTEK?! - hápogta döbbenten a tanárnő.
- Szopok - feleltés nemes egyszerűséggel Kristen.
- Majd adok én neked mindjárt olyat, hogy még én is megbánom! - ordított McCall, majd fülénél fogva felállította a lányt. - Te meg húzd fel a nadrágod, te szégyentelen! Felháborító, amit műveltek! Botrány! Egyszerűen nem hihetetlen, mire vagytok képesek! - pillantott Austinra.
- Jaj, mi a hihetetlen ebben?! Most csináltam először, és most sem fejezhettem be! - duzzogott szemeit forgatva Kristen.
- Nagyon elkanászosodtál, lányom! Alkoholt iszol, meztelenkedsz, maszturbálsz, csúnyán beszélsz, aztán a száddal elégíted ki az egyik osztálytársadat! Te voltál az egész osztályból a legrosszabb ezen a kiránduláson, pedig pont tőled nem vártam volna! Értesíteni fogom a szüleidet és az osztályfőnöködet is a viselkedésedről! EREDJ ALUDNI!
Kristen még mindig duzzogva, lábát a földhöz csapkodva elindult a szobájába.
- Te pedig fiam... Szégyelld össze magad! Rólad is panaszt fogok tenni!
- Jól van, mami - Azzal Austin dülöngélve, az alkoholtól megrészegülten elindult a faházába. Fel sem fogta, mit tett és kivel.
Kristen becsapta maga után az ajtót, majd ledobta magát az ágyára. Miley és Selena csodálkozva nézett rá.
- Felvehetnél egy topot vagy legalább egy melltartót. Nem igazán vagy szexi - jegyezte meg Selena. Kristen ügyet sem vetett a megjegyzésre, csillogó szemekkel nézett a két lányra.
- Képzeljétek, az előbb szoptam először életemben! - újságolta fellelkesülve.
- Micsoda? Ki volt az az elmebeteg őrült, aki hagyta magát?! - kérdezte tágra nyílt szemekkel és kissé féltékenyen Miley.
- Austin - dicsekedett Kristen.
- Ja, nekünk ő már megvolt...
- Nem nagy szám, de valahol el kell kezdeni - tette hozzá nevetve Selena.

Iggy álmatlanul feküdt az ágyában. Szüntelenül Justin járt az eszében és az, amit a fiú tett. Képtelen volt felfogni, hogyan csalhatta meg őt. Azt pedig végképp nem tudta elviselni, hogy kivel. Hogyan fogja túltenni magát mindezen? Justin a lányhoz hasonlóan csak forgolódott és bárhogy is szerette volna, nem jött álom a szemére. Úgy érezte, örökre utálni fogja magát azért, amit Iggyvel tett. Bárcsak visszaforgathatná az időt... Akkor mindent máshogy csinálna. Rá sem nézne más lányra és minden erejével azon lenne, hogy boldoggá tegye azt az egyet, aki kitölti minden egyes gondolatát. Akkor most is egymásba bújva álmodnának valami szépről... Ekkor pittyegett a telefonja jelezve, hogy üzenete érkezett. Mikor meglátta, hogy Iggy a feladója, szíve vadul püfölni kezdte bordáit. Sietve megnyitotta, de az üzenetben nem állt egy árva szó sem, csak egy kép. Egy kép, amin Iggy és Zayn egymást ölelve csókolózik. Justin hosszú percekig csak bámulta a telefon kijelzőjét és fel sem fogta, amit lát. Végül felzokogott és a párnájába fúrta arcát, hogy szobatársai ne hallják őt.

Justin

22 megjegyzés:

  1. Hey...jol irsz..s szeretem a blogodat..en mar csak arra warok h zayn megjawul..s Charlie-nak ossze jon a dolog h Dylan-el legye..remelem..kiwancsian warom a folytatast..s kerlek h siess a kowi resszel..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Hogy Zayn miért viselkedik így, az is ki fog derülni majd ;) Próbálom minél előbb hozni az új részt! :)

      Törlés
  2. Na, szia :) Ez a rész... jaj de tudtam, féltem tőle, hogy Logan és Dylan között lesz vmi :/ Ne már! Logant Iggy mellé képzeltem mindig :) Nagyon várom, hogy Iggy h fogja justint szivatni :D am meg, nem tudom a csávót sajnálni, mert magának csinálta... akkor gondolkozott volna, mikor megcsalta... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben egyet értek veled :) Magának kereste a bajt, de legalább annyi volt benne, hogy őszintén elmondja ahelyett, hogy tovább hazudozna. Már pár dolgot kitaláltam, amiket a következő részekben mindenképp akarok majd. :) Logan és Dylan között ez csak egy ártatlan baráti csók volt részegen, ettől függetlenül nem fognak összejönni, meg továbbra is legjobb barátok maradnak, legalábbis most így gondolom. Logannel más terveim vannak, de közben bennem is folyamatosan változik minden a szereplők sorsával kapcsolatban, úgyhogy idővel minden kiderül Zaynnel, Justinnal, Iggyvel, Logannel és Dylannal kapcsolatban is. Köszönöm a kommented! :)

      Törlés
  3. Ez fura lesz, de én reménykedem hogy Logan és Dylan összejönnek :DD Vagy Zayn és Dylan. :)
    Most nem rég találtam a blogod és kb 1 óra alatt elolvastam :) Tetszik az egész történet, de az is jó lenne ha a háttérben valami komoly "dolog" állna ami később nagy hatással lenne a szereplőkre. Félre ne érts nem akarom megmondani, hogy csináld :DD így jó ahogy van.
    Nagyon jól írsz! Büszke lehetsz magadra ;)
    Tesszaa

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépen köszönöm!! :))
    Annyit elmondhatok, hogy lesz benne a későbbiekben fiú-fiú szerelem, de azt nem árulom el, hogy melyik két srác között :) Egyáltalán nem fura, hogy szeretnéd, szerintem is nagyon aranyos lenne együtt Dylan és Logan, csak nem akarom elrontani a barátságukat, és Logannel vannak más terveim is. :) Tudom, mire gondolsz, én is gondoltam már arra, hogy legyen-e a háttérben valami komolyabb dolog, de én az elejétől úgy terveztem ezt a sztorit, mint egy sorozatot, ami bemutatja egy csapat fiatal mindennapi életét :) Van egy könyvem is, ami főiskolásokról szól és az misztikus, vannak benne vámpírok, vérfarkasok meg minden egyéb, és ott van egy komolyabb dolog, egy fő szál, ami köré épül a történet. Az eddigi írásaim közül arra vagyok a legbüszkébb és nagyon jól jönne a vélemény arról is, csak nem akarom feltenni a netre, mert nagy álmom, hogy egyszer megjelenjen. Azon nagyon sooat törtem magam. :D

    Persze lesznek itt is komoly dolgok, öngyilkossági kísérlet, meg sok olyan problémát szeretnék bele írni, amivel a való életben is sokan küzdenek. :/ Még egyszer köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik a blog! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűhaaa most már kíváncsivá tettél :D
      Nagyon elolvasnám a könyvedet :) Próbáltad már elküldeni néhány kiadónak? Szerintem ha vannak olyan barátaid akikben megbízol, szívesen elolvasnák és mondanának véleményt róla, csak vigyázz kinek "adod" a kezébe :)

      Törlés
    2. Köszönöm! Remélem egyszer sikerül majd, megpróbálok újra utána nézni :) Amikor keresgéltem, még nem volt befejezve a könyv :/ Anno néztem több oldalt is, de a tördelésért stb. fizetni kell:/ Azért utána fogok nézni mégjobban :) Ha gondolod, nézd meg a www.forbiddenfruitbook.blogspot.com oldalam, ott fent vannak a szereplők, a leírás, a rajzaim, két videó és egy rövid részlet is, kíváncsi lennék a véleményedre! Eddig két ismerősömnek mutattam meg, az egyik végig is olvasta és neki nagyon tetszett :3

      Törlés
    3. Nem csak írni tud hanem rajzolni is, nem semmi! ;)
      Megnéztem az oldalt, elolvastam a rövid részletet is, és még kell hogy mondjam nekem Adam már most szimpi, viszont véleményt nem tudok mondani mert nem olvastam eleget belőle (burkolt célzás, remélem ájött :DD) A könyv molyság átka :) Ennek ellenére szerintem biztos jó az egész történet.
      Soha ne add fel a keresést! ;)

      Törlés
  5. Nagyon jo lett.
    basszus en nagyon sajnalom Justint.:(
    kivancsi vagyok hogy mi az a kep amit Iggy kuldott Justinnak, hogy telleg igaz e.
    es ugy mindenreee kivancsi vagyok, varom az uj reszt.:3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)
      A következő fejezetből kiderül!
      Hozom, amint tudom! :3

      Törlés
  6. Megérte elolvasni ezt a 10 részt! S furcsa módon, 3 órámba tellett, de mindegy is, éjjel 1-re végeztem vele. Nagyon jól írsz! Annyira nem sajnálom Justint. ;) Várom a kövi részt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! Jól esik, hogy rászántál ennyi időt, az pedig még jobban, hogy tetszett is! Én sem sajnálom Justint, ő csalta meg Iggyt... Mondjuk legalább megbánta és a végén őszinte volt, sokan még erre sem képesek. Na de akkor is.

      Hamarosan kész az új rész is, remélem az is tetszeni fog, számítok majd a véleményedre, ha már fent lesz! :)

      Törlés
  7. Egyre jobb ez a blog, az elején maga a poén volt, most úgy érzem kezd komolyabbá válni, azonban a poénok is megmaradtak. Kristen most is nagyon nagy volt, kicsit szerepelhetne többet. Kíváncsi vagyok milyenné válik a jövőben, annyira nyomi h már fáj xDDD
    Dylan számomra kissé nyálas, meg érzelgős, de kell egy ilyen is a történetbe, tehát számomra ő is kihagyhatatlan, valahol sajnálom is, mert sokat szenved.
    Amint van időm felnézek bloggerre h hol vannak új részek és ha a tied is ott van, azt nyitom meg legelőször. Részek hosszúak, de egy ilyen blog esetében tökéletes is a hosszúság, mert nem alszom el rajta, mint sok más blogon ahol hosszú részek vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a véleményed! Nagyon jól esik, hogy az enyémet olvasod először el, ha van fent új rész! :) Azért írom hosszabbra a részeket, mert a másik blogomnál az volt a baj, hogy túl rövidek voltak, aztán nem akartam itt is rövid fejezeteket, mert akkor túl kevés lett volna a történés, na meg így van mit olvasni, amíg nem jön a következő. Így is mindig attól félek, hogy nem elég hosszúak. :D Örülök, hogy szerinted nem unalmasak és nem alszol el rajtuk!
      Kristenről szeretnék én is többet írni majd a jövőben, meg rajta kívül van még pár szereplő, akinek a személyiségéről és gondolatairól mélyebben akarok majd írni, csak egyenlőre még a fontosabb szereplőkkel elvagyok magamnak. :) Túlzás lenne olyan sok szereplőről egy időben bővebben írni szerintem. Dylan tényleg érzelmes, de örülök, hogy szerinted is helye van a történetben egy ilyen karakternek is. Próbálok minél több felé személyiségű szereplőt megalkotni, és nagyon sajnálom Dylant azért, ahogy bánnak vele. Ha megfigyeled, sulikezdéskor még nem volt ennyire ilyen, csak aztán újra kezd magába fordulni a sok csesztetés miatt. Sok ember van, aki még ennyire sem tudja tartani magát ilyen helyzetekben. :/

      Köszönöm még egyszer, hogy írtál! Nagyon örültem neki! :)

      Törlés
    2. örömmel teszem, nagyon jó az új fejléc, egyedi és nem giccses mint a többi blogon általában

      Törlés
  8. Szia! Írhatok kritikát a blogodról?
    Ide menne: http://frencsmegmondja.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülnék neki, habár picit félek is tőle. :D

      Kíváncsian várom!

      Törlés
  9. Nagyonjo gyorsan kovit! A fejlec is nagyonjo lett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Már írom a következő fejezetet :3

      Örülök, hogy tetszik az új fejléc, féltem, hogy nem lett jó :)

      Törlés
  10. Ahogy mar mas is meg jegyezte en is varom h zayn jofejebb legyen es h dadylan nak is lenne valami kis romanca :D

    VálaszTörlés