2020. október 11., vasárnap

60. Fejezet: A verseny

Miután McCall tanárnő ledőlt, hogy pihenjen, Dylan és Logan vezetésével egy kisebb csapat kiosont a folyosóra, hogy leszökjenek az alagsorba. A fiúkkal tartott Taylor, Declan, Demi és Ava is. Végül Iggy is csatlakozott barátnőivel. Úgy döntöttek, megpróbálnak mindenhol jelen lenni, hogy a középpontban lehessenek.
- Lemegyünk az alagsorba, aztán benézünk a többiekhez, akik iszogatni akarnak. Most még úgyis lapos a buli, meg kell várniuk, hogy az a ribanc Victoria és Pierre elaludjanak. Így mindkét helyen ott lehetünk majd - magyarázta barátnőinek Iggy, azok ugyanis inkább az ivászat felé hajlottak. Mikor Justin látta, hogy ők is elindulnak az alagsorba, a nyomukba szegődött. Ott akart lenni, ahol Iggy, még ha nem is lehetnek együtt mások előtt.
Az alagsor folyosója kísértetiesen derengett a gyér megvilágításban. A tíz méterenként felszerelt, ódivatú lámpák szelíden himbálództak, ijesztő árnyékokat festve a repedezett, pókhálós falakra.
- Talán mégsem volt olyan jó ötlet lejönni ide - jegyezte meg félősen Demi, miközben átkarolta vállait.
- Menj vissza, senki sem kényszerít, hogy itt legyél! - vetette oda Nina, bár ő sem volt elragadtatva a körülményektől.
Demi sértődötten felzárkózott Ava mellé, és tovább indult.
Iggy is kezdte már bánni, hogy lemerészkedett az alagsorba. Bár őt a szellemek helyett a penész, a pókhálók és a sötétben bujdosó kártevők aggasztották.
- A hajamnak nem tesz jót ez az áporodott levegő - panaszkodott, aztán hirtelen ötlettől vezérelve elővette telefonját, hogy videót készítsen a kalandjukról. - Hogy valamit nyerjek is ezzel a szarsággal, csinálok egy videót a blogomra. Talán sikerül felvennem valami használható anyagot - magyarázta barátnőinek.
- Iggy, te olyan okos vagy! - dícsérte Ariana.
- Tudom.
A csapat végigjárta a folyosót, aztán Dylan benyitott a legutolsó ajtón. Az nyikorogva kinyílt, a fiú pedig telefonja vakujával bevilágított a helyiségbe. Dohos szag marta az orrát, egy patkány pedig ijedten eliszkolt a lába mellett. A társaság - élén Iggyvel - sikoltozni kezdett, mire Dylan hátrafordult.
- Ne visongjatok, mert még a végén az az ijesztő portás rajtakap minket!
Iggyt barátnői legyezték a tenyerükkel, Taylor viszont eloldalazott Dylan mellett és belépett a nyitott ajtajú helyiségbe. Az a falak mentén egymásra rakodott, régi dobozokat leszámítva üres volt.
- Ez tökéletes hely a szellemidézésre! A földön körbeülhetjük az ouija táblát, amit magammal hoztam! - mondta izgatottan és felmutatta a hóna alatt szorongatott táblát.
- Elég horrorfilmet láttunk már szerintem ahhoz, hogy tudjuk, ez nem jó ötlet... - harapott az ajkába vonakodva Demi. - A holtakat nem kellene bolygatnunk.
- Ne legyél már ilyen ünneprontó, Bozont!
- Ki az a Bozont? - Ariana értetlenül nézett Taylorra.
- Bozont a Scooby-Dooból! A srác, aki olyan, mint aki állandóan be van tépve, és mindentől halálra rémül! - magyarázta szemét forgatva Taylor. - Hihetetlen, hogy nem ismered.
- Bocsi, de én nem nézek meséket. Inkább a természetfilmeket szeretem, amiben néha legalább az állatok hímvesszejét is láthatom. - Ariana a lány kezében tartott táblára mutatott. - Egyébként miért van azon olyan sok jel?
- Azok betűk, te idióta! Azért vannak rajta, hogy kommunikálhassunk a szellemekkel. Kérdezünk valamit, ők pedig a betűk segítségével válaszolnak - sóhajtott türelmet erőltetve a hangjába Taylor.
- Nem értem... Én számokat is látok rajta.
Mielőtt Taylor bosszankodva felcsattanhatott volna, Logan előrelépett és közbeszólt.
- Ne vitatkozzatok, inkább csináljunk valamit!
Ava felkapcsolta a villanyt. A gyenge fény sápadt derengésbe vonta a helyiséget. Taylor leült a poros, repedezett csempére, és maga elé helyezte az ouija táblát. - Üljétek körül!
- Én biztos, hogy nem ülök le abba a mocsokba! - tiltakozott felháborodva Iggy.
- Akkor távozz! A jelenlévőknek meg kell érinteniük a plachette-et, amit majd a szellem vezet az ujjaink alatt, hogy megmutassa, mit akar mondani.
- Nekem ne dirigálj, Morticia! - csattant fel Iggy. A többiek időközben a tábla köré telepedtek, már csak ő és barátnői maradtak talpon. - Ezt most úgy mondod, mintha valóban megtörténhetne...
Taylor ingerülten nézett fel a lányokra.
- Leülnétek végre?!
- Esetleg ha valaki ideadja a kabátját vagy a pulcsiját, hogy arra üljek rá, akkor talán - forgatta a szemét Iggy.
Declan kibújt túlméretezett kapucnis pulcsijából és a lány felé nyújtotta. Az kikapta a kezéből és bosszankodva leterítette, hogy leüljön rá. Justin féltékenyen nézte a jelenetet, ugyanis már éppen bújt volna ki a pulcsijából, hogy Iggynek adja, amikor Declan megelőzte őt. Így végül Charli felé nyújtotta a ruhadarabot, aki hálálkodva el is fogadta.
Miután Ariana és Nina is kapott egy-egy pulóvert Dylantől és Logantől, a szoros, szűk kör teljessé vált.
Taylor elővett egy teamécsest kabátja zsebéből és meggyújtotta az öngyújtójával.
- Muszáj ilyen drámainak lenned? - horkantott fel Iggy lesajnáló pillantás kíséretében.
Taylor válaszra sem méltatta őt. Ehelyett mindenkit utasított, hogy érintse meg ujjával a táblán heverő planchette-et.
- Magányos lélek, szólítunk téged! Akárki is vagy, mutatkozz meg előttünk! Hallasz minket? - Taylor hangja átszellemülten zengett a némaságban. A gyér világítástól kísértetiesnek tetsző arcok egymást kémlelték. A legtöbb szkeptikus, hiteltenkedő kifejezést öltött, a Demié azonban puszta rémületet. Ava kíváncsian meredt a táblára. Úgy várta a fejleményeket, hogy még pislogni is elfelejtett.
- Ez nevetséges... - panaszkodott Iggy, aztán lopva Justinra pillantott, amikor összeértek az ujjaik a tábla fölött. A fiú viszonozta a pillantást és elmosolyodott. Ekkor a planchette elmozdult és csúszni kezdett a tábla bal felső sarkába vésett igen felé.
Demi felsikoltott, a többiek pedig elképedve meredtek a táblára.
- Na jó, ki mozgatja ezt a szart? Annyira olcsó trükk. Demi talán bekaksizott, de én nem vagyok ilyen hiszékeny - forgatta a szemét Nina.
Taylor türelmetlenül lepisszegte őt. Felemelte arcát, a plafonra bámult, és hangnemet váltva folytatta. - Hogy hívnak?
- Ariana.
- Nem téged kérdeztelek, hanem a szellemet, te észlény! - csattant fel Taylor, de aztán elhallgatott, a planchette ugyanis száguldozni kezdett a táblán a csapat ujjai alatt, hogy különböző betűket érintve egy nevet formáljon.
- Melyikőtök csinálja?! - kérdezte Charli hisztérikus hangon, tekintetével a planchette útját követve.
- T-Y-L-E-R - olvasta össze a betűket Dylan. Sápadt arccal felnézett a tábláról és végigjáratta tekintetét a többiek arcán. Azokon ugyanolyan döbbent és riadt kifejezést látott, mint amilyen a sajátja is volt. Demi elhúzta az ujját a táblától és felpattant. Sápadt arcán rémület cikázott, amikor lenézett a többiekre. A villanykörte pislákolni kezdett, majd kialudt.
- Én mentem! - sikkantotta a lány. Előkapta telefonját a zsebéből, bekapcsolta rajta a vakut, és vissza sem nézve kirohant az ajtón.
A többiek összenéztek a tábla mellett szelíden lobogó gyertyafény felett. A Demi után maradt csendet végül Logan törte meg.
- Akárki is csinálta, ez nem volt vicces! Azok után, amin Dylan keresztül ment Tyler miatt, aztán ahogy meghalt... senkinek sem szabadna ezzel viccelődnie!
- Ki az a Tyler? - érdeklődött Declan a kezében tartott golyót szorongatva
- Hosszú sztori - legyintett Nina.
Ava komoly arckifejezéssel nézett végig társain. A gyertya fénye kísérteties derengésbe vonta az arcát. - Mi van, ha senki sem mozdította el a platchette-et, hanem tényleg egy szellem csinálta?
- Nem tudom, te honnan jöttél, Eve, de szellemek nem léteznek! - torkollta le Nina.
- Avának hívnak.
- Nem kérdeztem.
- Srácok, talán ideje lenne lépnünk innen - javasolta Charli sürgető hangnemben.
Iggynek nehezére esett megállni, hogy ne szóljon újra és újra közbe, de végül erőt vett magán és csendben maradt. Nem akarta tönkretenni a telefonjával videóra vett anyagot. Úgy gondolta, ha pártatlan marad, a videó sokkal rejtélyesebb lesz a nézői számára. Biztos volt benne, hogy csupán valamelyik társa szórakozik velük, nem pedig egy szellem, inkább hagyta, hogy rajongói a többiek vitája alapján foglaljon állást.
- Szerintem is menjünk - mondta Logan, miközben aggódó pillantásokat vetett a csendbe burkolódzó Dylanre és átkarolta őt.
- Várjatok! - szólt rájuk Taylor fennhangon. - Nem szakíthatjuk csak úgy meg a beszélgetést! El kell köszönnünk, különben a szellem szabad utat nyer és kísérteni fog minket!
- Te komolyan hiszel ebben a szarságban?! - kérdezte homlokát ráncolva Justin.
- Miért, te még ezek után sem?!


A többiek - Kaya és Ed kivételével, akik inkább félrevonultak olvasni - bezárkóztak az egyik szobába és felbontottak néhány üveg alkoholt. Halkan szólt a zene a háttérben, miközben a fiatalok letelepedtek az ágyakra és körbeadogatták egymásnak az italokat. Pierre-től nem tartottak különösebben, hiszen a férfin látszott, hogy sajnálja őket. McCall tanárnő mély álomba zuhant, Victoria pedig éppen zuhanyzott.
- Mi lesz, ha végez és megpróbál bejönni? Ha nem engedjük be, tuti felébreszti McCallt, ő meg majd kitalál nekünk valami kínzást, hogy megbüntessen - aggodalmaskodott Emma, miután átnyújtotta Luke-nak a vodkás üveget.
- Kit érdekel? Így is-úgy is senyvedünk, legalább érezzük egy kicsit jól magunkat! Nem hagyom, hogy azok a ribancok az egész hétvégénket tönkre tegyék! - vont vállat Miley, aki időközben szexis topba és forrónaciba bújt, hogy megmutathassa bájait.
- Ha ennyire be vagy szarva, nyugodtan lépj le! Nem fogunk visszatartani - tette hozzá Selena.
Zayn a falnak vetett háttal ült az egyik ágyon és a többiekről megfeledkezve bámulta a kezében tartott telefonját. Több üzenete is érkezett Shawntól a délután folyamán, ő pedig némán szidta magát, amiért nem nézte meg hamarabb a telefonját. Sietve válaszolt a fiúnak és megkérdezte, minden rendben van-e, de Shawn már nem volt online. Zayn remélte, hogy minden rendben van, aztán elvette a Calum által felé nyújtott üveget és beleivott. A fiú figyelte őt a szeme sarkából, majd alig észrevehetően közelebb csúszott hozzá az ágyon.
- Nagyon viszket a puncim - jelentette ki Kristen, miután kinyitotta az ablakot és megállt előtte, hogy rágyújtson egy cigarettára. Csípős, hideg levegő áramlott a szobába. Néhányan össze is húzták magukon a pulóverüket, de Kristen nem törődött velük. Végignézett a társaságon, és reménykedve megkérdezte: - Valaki nem akar kinyalni esetleg? Vagy megdugni? Nem vagyok válogatós, bárki jöhet!
Austin reménykedve felnyújtotta a kezét, de a lány azonnal leintette őt.
- Benned már volt részem ma. Te maximum az utolsó lehetőség leszel. A puncim új húsra vágyik. Valaki más?
- Inkább dugom bele egy húsdarálóba - mondta felszegett állal Louis, miközben lenézően Kristenre pillantott.
- Le se darálná a farkad, mert simán átpréselődne az egyik lyukon - vágott vissza a lány, majd nagyot szívott a cigijébe.
Louis bosszankodva felhorkant.
- Miért hiszi azt mindenki, hogy kicsi a farkam?! Csak mert alacsony vagyok?
- Nem, de akinek nagy az egója, annak általában kicsi a farka - kapcsolódott be a beszélgetésbe Miley. Közben odalépett Kristenhez és ő is rágyújtott egy cigarettára.
- Akkor itt minden második embernek kicsi lenne...
- Hisszük, ha látjuk! - incselkedett Kristen. - Mutassátok a faszotokat!
- Nekem nem kell kétszer mondani! - pattant fel Ashton, aztán lehúzta sliccét, hogy elővegye a férfiasságát.
Miley, Selena és Kristen éhes, mohó pillantással meredtek rá. Még csak nem is pislogtak. Emma hozzájuk hasonlóan cselekedett. Még előre is hajolt az ágyon ülve, hogy jobban lásson.
- Esetleg megfoghatom? - kérdezte reménykedve Kristen. - Csupa lucsok a puncim.
- Arra te még nem állsz készen - vigyorgott Ashton.
Austin sötéten pillantott fel a fiúra. Az még mindig elővett férfiasságával állt a szoba közepén, kezeit a csípőjén pihentetve.
- Látom nagyon büszke vagy rá, csak azt nem tudom, hogy miért. Láttam már nagyobbat is.
- Nem te vagy véletlenül az, akinek kicsi a farka? - kuncogott Kat, csak hogy magára vonja a figyelmet. Austin elengedte a füle mellett a kérdést, de közben egészen elvörösödött.
Kristen közben vágyakozva Ashton mellé lépett, hogy minél közelebbről szemügyre vehesse őt. - Kérlek, hadd fogjam meg!
Austin felugrott az ágyról és ingerülten az ajtóhoz sietett. Elfordította a zárban a kulcsot, majd feltépte az ajtót és vissza sem nézve eltűnt mögötte. Senki sem törődött vele.
Miley az ajkát harapdálva, irigykedve nézett Ashton ágyékára. Már éppen elindult felé, hogy kézbe vegye a dolgokat, amikor kinyílt az ajtó és megjelent mögötte Victoria. Egy pillanatra meglepetten ledermedt, aztán megigazította a hajára csavart törölközőt és parancsoló hangnemben felcsattant.
- Mi ez az egész?! Azonnal fejezzétek be! Ha McCall felébred, mindenről beszámolok neki. Kristen, nagy bajban leszel, arra mérget vehetsz!
- Kit érdekel?! Menj már ki! Most akartam a számba venni! - duzzogott a szemét forgatva a lány.
- Ashton, gyere utánam! Beszédem van veled! - jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangon Victoria. A fiú kelletlenül eltette férfiasságát és felhúzta a sliccét, hogy kövesse Victoriát a folyosóra. A lány az ajtóból még visszafordult, mielőtt becsukta volna maga után.
- Mire visszajövök, mindenki legyen a saját szobájában, különben mindannyian büntetést kaptok!
- Miért vagy ekkora kurva?! - förmedt rá hitetlenkedve Miley.
Victoria negédesen mosolyogva nézett rá.
- Mert megtehetem.
- Te is fiatal vagy, miért nem hagysz minket szórakozni kicsit? - kérdezte csalódottan Luke.
Mielőtt Victoria válaszolhatott volna, Selena a fenekét rázva megindult felé, aztán hátravetette kiegyenesített haját a válla fölött, és szúrós szemmel a lányra meredt. - A suli méhkirálynője voltál, most meg egy béna spicli lett belőled? McCall seggét nyalod, miközben csatlakozhatnál hozzánk és bulizhatnál? Mi lett belőled?! Nagyon gáz vagy.
Victoria összeszűkült szemekkel, dühösen nézett a lányra. Szívesen bulizott volna ő is, de nem azért intézte el a kirándulást, hogy az osztály jól érezze magát. A terve, hogy megkeseríti Iggyék életét, fontosabb volt, mint egy kis iszogatás.
- Iggy sokkal jobb méhkirálynő, mint te valaha is voltál! Ő csinálja a legjobb bulikat, te meg csak egy kis csecsszopó vagy! - jelentette ki Kristen, Miley pedig szaporán bólogatott.
Victoria halántékán kitüremkedett egy ér. Kristen a gyenge pontjára tapintott. Nem tudta, mitévő legyen. Végül néhány másodpercnyi csend után kelletlenül beadta a derekát.
- Nem érdekel Iggy. Itt az van, amit én mondok!
- Ashtont hová viszed? - kérdezte csalódottan Kristen, mikor Victoria keze már a kilincsen volt.
- Szépen elbeszélgetek vele arról, amit tett. Elővette a farkát a fél osztály előtt, szerintem megérdemel egy lecseszést! - felelte a lány, aztán kihátrált az ajtón és becsukta maga után.
- Ha most nem elégít ki valaki, komolyan mondom, felrobban a pinám! - fordult Kristen a társaihoz.
Zayn és Luke hangosan nevettek, Miley pedig odalépett barátnőjéhez és az ágyékához nyúlt.
- Játszadozzunk egy kicsit, hátha valaki beszáll!
Kristen izgatottan bólintott. Mindketten leültek egymással szemben az ágyra, és heves csókcsatába kezdtek. Közben benyúltak a másik ruhája alá, hogy masszírozzák egymás melleit. Kristen finoman Miley nyakába harapott. Közben beletúrt a lány hajába és lassan, óvatosan lehúzta fogaival a válláról topjának pántját. Ujjait a lenge anyagba akasztotta és lerántotta a felsőt Miley melleiről.
- Ez durva - tátotta a száját Luke.
- Annyira közönségesek vagytok - jelentette ki megrökönyödve, tágra nyílt szemekkel Kat.
Selena az ablakon kihajolva cigarettázott. Miután beoltotta a csikket, odalépett Mileyhoz és leült mellé az ágyra. Egymásra néztek, majd Miley közelebb hajolt barátnőjéhez, hogy megcsókolja őt.
- Azt hiszem, én elmegyek zuhanyozni és elteszem magam holnapra - jelentette ki Luke, aztán kinyújtóztatta elgémberedett végtagjait, és az ajtóhoz lépett.
- Én is megyek! - sietett utána Emma, aki akármilyen kíváncsi is volt, a szemei elé táruló jelenet már túlságosan sok volt számára.
- Én megkeresem Justint, és valahol máshol folytatom a piálást - állt fel Zayn. Felkapott egy üveg még bontatlan vörösbort, aztán távozott. Kat a vele szemközti ágyon ülő Calumra sandított. A fiú megbabonázva nézte a szemei előtt kibontakozó édes hármast, és ügyet sem vetett rá.
Itt már úgysem kerülök a középpontba, úgyhogy most lépek inkább én is - gondolta Kat.

Miley & Kristen

Az alagsorban mindenki összerezzent, amikor váratlanul megjelent az ajtóban egy magas, hórihorgas alak, kezében zseblámpával. Az ijesztő portás volt az.
- Ti meg mi a fészkes fenét kerestek idelent?! Azonnal menjetek vissza a szobátokba, ha jót akartok magatoknak! - zengte fenyegető, érdes hangján. A fiatalok ijedten felkászálódtak a padlóról és kioldalaztak az ajtón a férfi mellett. Az dülledt, árgus szemekkel meredt rájuk, aztán követte őket.
- Menjünk, nézzük meg a többieket! Úgy tudom, Mileyéknál vannak - javasolta Iggy, mikor már a földszinti folyosón rohantak.
- Ez az ember a frászt hozza rám! - panaszolta Dylan, mielőtt benyitottak Mileyék szobájába. Ott aztán ledermedtek és egymásnak ütköztek az ajtóban. A szobában sötét volt, ám a furcsa neszekből és nyögdécselésekből a csapat arra következtetett, hogy a bulinak vége, Mileyék pedig már valami egészen mással ütik el az időt.
- Ezek nem bírnak az ágyékukkal! - fordult ki a szobából unottan Iggy. A többiek követték a példáját, Ariana azonban nem mozdult, és sóvárogva bámult befelé, hátha lát valamit. Charli karon ragadta őt és kicibálta a szobából. A csapat tovább indult, az egyik ajtó mellett elhaladva azonban Iggy megtorpant, a többiek pedig neki ütköztek.
- Nézzetek már az orrotok elé, idióták! - csattant fel méltatlankodva a lány.
- Miért álltál meg? - kíváncsiskodott Logan.
- Nem halljátok? Itt is szexel valaki.
- És? Eleget láttunk már mára!
- Csak hogy ez itt Victoria szobája! - nézett rá sokatmondó pillantással Iggy. Közelebb lépett az ajtóhoz és lassan, óvatosan benyitott rajta. Victoria négykézlábra ereszkedve, anyaszült meztelenül mozgott előre-hátra az ágyon. Ashton a háta mögött állt, és a csípőjét markolva erőteljes lökésekkel éppen magáévá tette őt. Annyira belefeledkeztek a gyönyörbe, hogy észre sem vették az ajtóban ácsorgó csapatot. Iggy nesztelenül felemelte a kezében szorongatott telefonját, hogy készítsen egy rövid videót, aztán kihátrált az ajtón és halkan becsukta maga után.
- Most már legalább van valami a tarsolyunkban, amivel sakkban tarthatjuk ezt az ordas ribancot! - jelentette ki önelégült mosollyal az arcán.
- A nővéred egy ringyó! - fordult sápítozva Ninához Charli. - A mi hétvégénket rémálommá teszi, míg őt kélyesen dugja egy középiskolás diák!
- Igen, az! Ráadásul hamarabb sikerült szexelnie Ashtonnal, mint nekem! Az élet annyira igazságtalan! - csóválta a fejét csalódottan Nina.
Declan értetlenkedve nézett végig a többieken.
- Itt mindenki nimfomániás?
- Az - forgatta a szemét Iggy, aztán jókedvűen folytatta útját a szobája felé.
- Melyikőtök mozgatta a plachette-et, amikor szellemet idéztünk? - kérdezte Logan, mikor már letelepedtek egy-egy ágyra Iggyék szobájában. Demit a saját ágyában találták. A lány kidugta a fejét a takaró alól, amikor társai megérkeztek.
- Jó, én voltam! Csak azt akartam, hogy jobban higgyetek a természetfelettiben. Látnotok kellett volna az arcotokat! - kuncogott Taylor, az egyik ágyon törökülésben.
- Te hülye picsa, ez egyáltalán nem volt vicces! A frászt hoztad ránk! - csattant fel sértődötten Nina.
- Bocs, hogy kicsit izgalmasabbá próbáltam tenni ezt a kicseszett kirándulást!
- Szerintem nagyon jó volt, csak azt sajnálom, hogy kamu volt az egész - mondta kissé letörten Ava. 
- Elég legyen! - vágta el a vitát türelmetlenül Iggy, és leült az ágyára. - Csajok, valamelyikőtök fésülje át a hajam! Nem tett neki jót az alagsori nyirkos levegő.
Charli a lányhoz lépett és a kezébe vette az ezüstösen csillogó hajkefét, hogy munkához lásson. Dylan és Logan összebújva feküdtek az egyik ágyon, Nina a villanykörte alatt állt, és szelfizett a telefonján, Ariana pedig leült Declan mellé.
- Lerajzolhatom a fütykösöd? - kérdezte reménykedve, mosollyal az arcán.
- Nem - felelt Declan. - Szép a hajad. Befonhatom?
Ariana izgatottan meglóbálta szoros lófarokba fogott haját és büszkén kihúzta magát. - Persze, de csak akkor, ha szépen csinálod! Anyáék biztosítást kötöttek a hajamra.
- Miért? Nem tudják, hogy a nagy része csak póthaj? - horkant fel Iggy a szemközti ágyról, miközben Charli még mindig a majdnem derékig érő haját fésülte.
Ariana sértődötten nézett rá, de nem válaszolt. Helyette Declanhoz fordult. - Halszálka fonásban kérem!
A fiú elhelyezkedett Ariana mögött törökülésben, és neki látott, hogy befonja a haját. Iggy féltékenyen nézte őket, ugyanis szt szerette, ha az emberek vele foglalkoznak, nem pedig a barátnőivel.
- Az én hajam nem szép? Ez legalább igazi - mondta, miközben látványosan hátravetette haját a válla fölött.
Declan oldalra hajolva a lányra nézett Ariana mögül. - A te hajad is szép. Neked is befonjam?
- Nem érdemled meg - mosolygott rá Iggy, majd végül nagylelkűen hozzátette: - Talán még meggondolom.
- Nekem nyugodtan befonhatod - mosolygott Ava.
- Ha már itt tartunk, nekem van itt a leghosszabb hajam - jelentette ki az ablakban cigarettázó Taylor.
Iggy kelletlenül a lány felé fordult, és felvonta a szemöldökét.
- Hiába, ha tök csoffadt. Egyébként ki engedte meg neked, hogy rágyújts a szobámban?
- Ez nem a te szobád. Nem tudnánk valami izgisebbet csinálni a hajfonásnál? - Taylor unottan kihamuzott az ablakon. Sokkal jobb bulinak képzelte a kirándulást annál, amilyennek eddig bizonyult.
- Ha izgalomra vágysz, menj, és csatlakozz Mileyék orgiájához! - vetette oda Charli.
Nina elgyengülve lehunyta a szemét, hogy erőt gyűjtsön. A szexjelenet láttán neki is kedve lett volna hancúrozni egy kicsit.
- A goth-barbienak igaza van. Ez így tök uncsi. Pezsgésre vágyom!
- Akkor bonts fel egy üveg pezsgőt - ajánlotta Iggy szarkasztikus hangnemben, Nina azonban elgondolkodott az ötleten.
- Tényleg, hoztam is magammal egy üveggel! Elmegyek érte a szobámba. Rögtön jövök! - mondta, és kisietett az ajtón.
Néhány perccel később visszatért egy üveg pezsgőt lóbálva. Gondosan bekulcsozta az ajtót maga mögött, aztán a többiekhez fordult.
- Úgy láttam, hogy az a ribanc nővérem a folyosón járőrözik. Épp benyitott az egyik szobába, amikor vissza jöttem, úgyhogy szerencsére nem vett észre.
- Ne törődj vele! Ha kötekedni fog, megzsarolom a szexvideóval, amit felvettem róla - mosolygott elégedetten Iggy.
Declan kikukucskált Ariana mögül és a lányokra pillantott.
- Olyan az életetek, mint a Gossip Girl.
- Blair Waldorf egy ikon, csak úgy, mint én - vont vállat Iggy.
- Nem, ez inkább a Bajos Csajok. Iggy Regina, Charli Cady, Nina Gretchen, Ariana pedig Karen - kuncogott Taylor.
- Igen, te meg olyan, mint Janice. Csak bénább kiadásban - nézett rá fitymáló tekintettel Iggy.
- Ez nem volt sértés, mert Janice a legvagányabb karakter benne.
- Imádom a Bajos Csajokat! - ült fel az ágyon izgatottan Dylan. - A tökéletes Cady Demi lenne.
- Én? - bújt ki a takarója alól kócos hajjal Demi. Már majdnem sikerült elaludnia, amikor meghallotta a saját nevét. 
- Nina, felbontod végre azt a kurva pezsgőt? - türelmetlenkedett Iggy, amikor valaki dörömbölni kezdett az ajtón.
- Nyissátok ki! - Victoria volt az.
- Kopj le, aludni akarunk! - válaszolt testvére, miközben a pezsgő felbontásával foglalatoskodott.
- Te nem is ebben a szobában laksz.
- Nina, hogy lehetsz ilyen idióta? Elárultad saját magad! - bosszankodott Iggy, aztán az ajtóhoz lépett, és kinyitotta.
Victoria, aki felemelte az öklét, hogy újra dörömböljön, majdnem beesett a küszöbön. Mikor körülnézett a szobában, elégedetten elmosolyodott. - Iggyn és Demin kívül mindenki hagyja el ezt a szobát, és menjen a saját ágyába!
- Várj, előtte mutatok neked valamit! - mosolygott Iggy, aztán felemelte telefonját és Victoria orra alá dugta. A lány azonnal elsápadt, amint meglátta a korábban rögzített videót a kijelzőn. Kinyitotta a száját, de végül hang nélkül be is csukta.
- Én is így gondoltam - bólintott elégedetten Iggy. - Mostantól lekopsz rólunk, vagy McCall meglátja a pornóvideódat, amin az egyik diákkal kefélsz! Na pá! - azzal becsapta a tátogó Victoria előtt az ajtót, és jókedvűen a társaihoz fordult. - Pezsgőzzünk! Ezt meg kell ünnepelni.


Az éjszakázásnak McCall tanárnő vetett véget, amikor felébredt. Ajtóról-ajtóra járt, és magából kikelve rikácsolt, amikor rájött, hogy szinte senki sincs az ágyában.
Zayn éppen Emmával iszogatott a lány szobájában, amikor a nő benyitott. Még időben sikerült eldugniuk az idő közben kiürült borosüveget, de a tanárnő így is dühösen kiabált velük. A szobájába kísérte Zaynt, ahol Ed már mélyen aludt, Ashton pedig az ágyban fekve, kielégülten nyomkodta telefonját.
- Hol van a negyedik? - nézett körbe McCall ingerülten.
- Nem tudjuk - felelt Ashton, fel sem pillantva telefonjáról.
A tanárnő tovább csörtetett a folyosón és benyitott a következő szobába. Kat egy szál fehérneműben és egy fekete maszkban twerkelt a szoba közepén.
- Mit művelsz, te szégyentelen?! - förmedt rá McCall megbotránkozva.
Kat összerezzent és lekapta fejéről a maszkot.
- Csak a lefekvés előtti edzést végzem - hazudta.
- Úgy nézel ki, mint egy szajha! Öltözz fel, és feküdj le aludni!
Iggyék jókedvűen pezsgőztek, amikor a tanárnő dörömbölni kezdett az ajtón.
- Jézus, ez McCall! - suttogta Charli tágra nyílt szemekkel. Iggy azonnal intézkedni kezdett, és sietve eldugta a pezsgőt, aztán fojtott hangon a többiekhez fordult. - Dylan, Logan, Declan és Justin, menjetek a szekrénybe! Talán nem lesz annyira kiakadva, ha csak mi, lányok vagyunk itt.
A fiúk kelletlenül megindultak az öltözőszekrényhez és bepréselték magukat a keskeny ajtókon. Szerencséjükre több ajtó is volt a szekrényen, így szűkösen is, de mind a négyen befértek.
- Úgy néztek ki, mint heringek a konzerves dobozban - nevetett Demi, akinek már egy kevés pezsgő is megártott. Iggy szúrós tekintettel meredt rá. - Csinálj úgy, mintha aludnál, mert az a ringyó McCall egyből kiszúrja, hogy piás vagy!
Demi befeküdt az ágyba, és a takarót fülig magára húzva kuncogott, Charli pedig ajtót nyitott.
McCall tanárnő felszegett állal és kémlelő tekintettel lépett a szobába. Amikor megpillantotta az oda nem illő lányokat, bosszankodva kiabálni kezdett.
- Charli, Nina és Ariana, azonnal menjetek a helyetekre! Fel nem tudom fogni, hogy lehet ennyire nehéz megérteni, hogy mindenki a saját szobájában tartózkodjon!
- Mi ez, valami börtön?! Csak beszélgettünk! - tárta szét a karját Nina. - Úgy csinál, mintha valami rettenetesen rossz dolgon kapott volna minket!
Úgy tűnt, a tanárnő elordítja magát, de végül negédes mosolyt erőltetett az arcára, és mézes-mázos hangon szólalt meg. - Majd hajnalban legyetek ilyen cserfesek, amikor eljön az ébresztő!
- Hajnalban? - vonta fel a szemöldökét szörnyülködve Iggy.
Ekkor dörömbölés hangjai szűrődtek ki a szekrényből, mintha valami belülről neki esett volna az ajtajának.
McCall érdeklődve, elégedettséggel az arcán a szekrényhez fordult.
- Kit rejtegettek odabent?
- Senkit, csak bezártunk egy patkányt! Ha jót akar magának, nem nyitja ki! - fenyegetőzött Iggy, de a tanárnő ügyet sem vetett rá. Megindult a szekrény felé, és egy drámai mozdulattal felrántotta az ajtaját.
- Csókolom, tanárnő. Nagyon jót tett önnek az alvás! Legalább tizenöt évet fiatalodott - mondta a szekrényben ácsorgó Dylan, miközben végignézett McCall dühtől kipirosodott arcán és összekócolódott haján.
A tanárnő a másik két ajtót is feltépte, és őrjöngeni kezdett.
- Hülyének akartatok nézni?! Az én eszemen nem jártok túl! Neveletlen, sunyi, mihaszna kölykök! Elegem van az egész bagázsból!
- Nagyon kell pisilnem - jelentette ki a szekrényben ácsorogva Declan. McCall ügyet sem vetett rá.
- Demin kívül mindannyian azonnal menjetek a folyosóra! Büntetést kaptok!
- Demi be van rúgva. Őt is büntesse meg! - csattant fel Nina.
- Te kurva... - hallatszott a takaró alól Demi hangja, aztán a lány kelletlenül kidugta a fejét és felült.
- Nagyot csalódtam benned, lányom! - McCall vetett Demire egy lesújtó pillantást, majd távozott, hogy Mileyék szobájába is benézzen.
Felkapcsolta a villanyt és körülnézett. Kaya az ágyában aludt, a másik három ágyban pedig Miley, Selena és Kristen feküdtek. Hallották a folyosóról McCall rikoltozását, úgyhogy úgy tettek, mintha mindhárman aludnának.
- Selena, Kristen, nektek nem itt van a helyetek! Azonnal menjetek a saját szobátokba!
Selena kelletlenül felállt, és elindult. Haja kócosan omlott a vállára, arcán elkenődött a smink. McCall megbotránkozva nézett a lány keveset takaró ruhájára, mikor az elvonult mellette, aztán Kristenhez fordult.
- Azt mondtam, menj a szobádba! - csattant fel, majd lerántotta a takarót a lányról.
Kristen szétterpesztett lábakkal feküdt és éppen önkielégítést végzett egy vibrátor segítségével. McCall hátra hőkölt és a szívéhez kapott.
- Ez... erre nincsenek szavak! - hebegte. - Benned elvetette magját az ördög! Azonnal fejezd be, és öltözz fel! Az igazgató és a szüleid is megtudják majd, mit műveltél!
Kristen kelletlenül az ágyra dobta a vibrátort és belebújt farmerjába.
- Olyan nagy dolog, hogy önkielégítést végeztem? - méltatlankodott. - Nem először kapott rajta, mit van úgy oda? Ez természetes dolog! Fáradhatatlanul dúlnak bennem a hormonok.
- Rád sem bírok nézni! - vicsorgott McCall.
- Én se magára.
- Menj a folyosóra! Ennek súlyos következményei lesznek.
Kristen lábát a földhöz csapkodva elindult és csatlakozott a folyosón ácsorgó társasághoz.
- Várj, kitalálom! Megint masztiztál, vagy éppen szoptál - nézett a közeledő lányra Taylor.
- Csak egy vibrátort nyomtam fel magamnak.
McCall is megjelent a folyosón. Elindult a csapat felé, aztán megállt előttük, és egy rövid hatásszünetet követően megszólalt.
- A ma éjszakát a portán fogjátok tölteni, ahol Mr. Phil fog felügyelni rátok.
- És min fogunk aludni? - forgatta a szemét Iggy.
- Phil majd ad mindenkinek egy katonai hálózsákot, abban fogtok aludni.
- De hiszen az nagyon kényelmetlen! A portán ráadásul sokkal hűvösebb van - hisztizett a lány, mire McCall önelégült mosolyt villantott.
- Legközelebb talán megtanuljátok, hogy szót kell fogadni!
- És a többiek, akik szintén nem voltak a saját szobájukban? Ők miért nincsenek itt? - csattant fel Justin.
- Mert azon kívül, hogy ők nem a saját helyükön voltak, nem csináltak semmi szabály-ellenes tevékenységet. Selena aludt, Zayn pedig az ágyon ült, és egyikük sem próbált hülyét csinálni belőlem, mint ti!
- Maga elhiszi, hogy Selena csupán rossz szobában feküdt le aludni? - méltatlankodott Iggy.
- És Ashton? Amikor legutoljára láttuk, elég szabály-ellenes dolgot művelt, ráadásul nem a saját szobájában! - csatlakozott barátnőjéhez Nina.
McCall tanárnő nagy levegőt vett, és behunyta a szemét.
- Az ujjal mutogatással semmire sem mentek. Csak azt tudom, hogy elbújtattatok négy fiút a szekrényetekben, és alkoholt fogyasztottatok.
- Nem fogyasztottunk! - tiltakozott Ava, de a tanárnő leintette.
- Talán higgyem el, hogy Demi egyedül került illuminált állapotba? Láttam a pezsgősüveget az ágy mögé rejtve! Gyertek utánam!
A tanárnő elindult a lépcső felé. Dylan, Justin, Logan és Declan a nyomába szegődtek, Taylor pedig a tántorgó Demit támogatva követte őket.
- Legalább a vibrim nem hagytam volna az ágyon! - morgolódott Kristen, aztán vállat vont. - Nem baj, itt van a tíz ujjacskám - tette hozzá, és ő is elindult. Charli a barátnőihez fordult.
- Valahogy essünk ezen túl, csajok! Rosszabb is lehetett volna. Még jó, hogy nem az erdőbe küldött ki minket. Ha legutóbb kibírtuk a sátorozást, ezt is kibírjuk valahogy!
Iggyben felsejlett egy fájdalmas emlék, és összeszorult a szíve. A legutóbbi kiránduláson Justin éppen a sátorban vallotta be neki, hogy megcsalta őt Selenával. Úrrá lett rajta minden érzelem, amit ott és akkor a sátorban érzett. Letaglózva meredt maga elé, és azon töprengett, vajon jó ötlet volt-e kibékülni Justinnal azok után, hogy a fiú annyi fájdalmat okozott neki. Nem tagadhatta, hogy boldog volt, mióta újra egy párt alkottak, de a múlt árnyai minden alkalommal úgy tornyosultak a fejük fölé, mint egy saját bejáratú esőfelhő. Az emlékeket nem tudta kitörölni sem az agyából, sem a szívéből. Ez volt a valódi oka annak, hogy senkinek sem akart beszélni a békülésükről. Egyáltalán nem volt biztos abban, hogy helyesen cselekszik. Olykor szívesen kikérte volna a barátnői vagy Dylan véleményét, de tudta, hogy ezt a döntést befolyásolás nélkül kell meghoznia. Senki sem tudja, min ment keresztül. Senki sem érezte a fájdalmat, csak ő.

Iggy

Mire leértek a portára, McCall és Mr. Phil már javában osztogatták a hálózsákokat. A lányok kelletlenül sorban álltak a sajátjukért, aztán körülnéztek a helyiségben. A többiek már saját hálózsákjaikat rendezgették a töredezett csempéken.
- Menjünk az egyik sarokba, hogy ne kelljen a többiek lábát szagolni - húzta el a száját Iggy, és barátnőivel a nyomában elindult a porta másik végébe.
Justin csalódottan nézett utánuk, amikor elhaladtak mellette. Remélte, hogy Iggy a közelében telepszik le, de a lány még csak rá sem pillantott. Dylan és Logan már megágyazott egymás mellett. Még örültek is, hogy végül sikerül együtt aludniuk - még ha külön hálózsákban is. Kristen természetesen mellettük terítette le a sajátját, hogy Logan közelében lehessen. Taylor, Demi és Ava együtt telepedtek le. Demi botladozva bújt bele hálózsákjába, és közben majdnem orra esett. Justin végig nézett a többieken, aztán az egyedül maradt Declanhoz fordult.
- Úgy lászik, te leszel a szomszédom. Gyere, ágyazzunk meg! - Justin közvetlenül Iggyék mellett dobta le hálózsákját, és leguggolt, hogy széthajtogassa. Declan követte őt. Justin már bele is bújt alvóalkalmatosságába, mikor a másik fiú még mindig egy helyben ácsorgott mellette. Arckifejezéséből ítélve nagyon koncentrált valamire, még az ajkait is összepréselte közben.
- Mi a baj? - ráncolta a homlokát a könyökén támaszkodva Justin.
- Nagyon kell pisilnem.
- Menj el a vécére! McCall ezt nem tilthatja meg.
- Mr. Phil szobája a recepció mögül nyílik. Rendszeresen ellenőrizni fog benneteket. Aki elcsászkál, az reggel ne is akarjon a szemem elé kerülni! - fordult McCall tanárnő az alváshoz készülődő társasághoz, majd megakadt a tekintete Declanon. - Te meg mit állsz még mindig ott?! Feküdj le, mert villanyoltás következik!
- Vécére kell mennem.
- Akkor eredj! - förmedt rá a tanárnő. - Egy perced van, itt várlak!
Declan ágyékára tapasztott tenyerével elsietett a mosdó felé.
Dylan felült, és McCallra nézett.
- A kispárnám nélkül nem tudok aludni. Felmehetek érte a szobámba?
- Nem. Ez egyéni szociális probléma. Csukd be a szemed és aludj!
- Maga az empátia mintaszobra - dörmögte Dylan, és csalódottan visszafeküdt kényelmetlen kuckójába.
Miután Declan visszatért, McCall még egy fenyegető pillantást követően távozott.
Justin behunyta a szemét és Iggyre gondolt, de Declan fogvacogása minduntalan megzavarta az eszményi kép megidézésében. Kinyitotta a szemét, és a reszkető fiúra pillantott a folyosóról beszűrődő tompa fényben.
- Ennyire fázol? - suttogta.
- Igen. Nem hoztam le magammal a pulcsimat.
- Közelebb jöhetsz, hogy melegítsük egymást - ajánlotta Justin, mert megsajnálta a fiút.
Declan hálózsákjával együtt közelebb csúszott hozzá és a füléig magára húzta a takarót.

Declan

Shawn velőtrázó, elnyújtott sikolyra ébredt.  Ijedten felugrott a kanapéról. Beletelt néhány másodpercbe, mire tudatosult benne, hogy csupán a televíziót hallotta. A pokróc a padlóra hullott, amikor felpattant, de nem törődött vele. Az előszoba felé kapta tekintetét, és a bejárati ajtóra meredt. Az zárva volt. Az egészet csak álmodta volna? Szemét dörzsölgetve elindult, hogy ellenőrizze a bejárat melletti falra szerelt riasztókészüléket. Megkönnyebbülten sóhajtott, amikor megbizonyosodott arról, hogy aktiválva van.
- Csak egy rossz álom volt - motyogta. Az utóbbi hetekben kezdett egyre inkább elhatalmasodni rajta a paranoia. Ha utcán volt, folyton hátra tekintgetett a válla fölött, mert attól félt, hogy James követi őt. Örült, amikor Zayn felajánlotta, hogy minden nap hazaviszi az iskolából. Emiatt Shawnnak sokszor végig kellett ülnie a focicsapat edzéseit, hogy megvárja a fiút, de ezt az áldozatot készséggel kész volt meghozni. Egyre jobban vágyott arra, hogy feljelentse Jamest a rendőrségen, azonban biztos volt benne, hogy semmit nem érne el vele. Nem volt bizonyítéka, az eset óta pedig eltelt már legalább másfél hónap. Ki hinne neki a férfival szemben, aki gazdag és befolyásos, míg neki otthona sincs? Fogalma sem volt, mit tegyen, de azt tudta, hogy ha így folytatódik, a végén még megőrül. Amíg James szabadon jár-kel, addig soha nem fogja biztonságban érezni magát. Valamit tennie kellett, csak arra nem volt képes rájönni, hogy mégis mit. Kikapcsolta a tévét és az emeletre indult. Zayn szobájában aztán bebújt a fiú ágyába és fülig magára húzta a takarót. Érezte Zayn illatát a párnákon, és kissé sikerült megnyugodnia. Behunyta a szemét és megpróbálta elképzelni, éppen mit csinálhat a fiú, míg végül lassan elnyomta őt az álom.

Shawn

A diákok éles, fülsértő sípszóra ébredtek. Ariana kiugrott a hálózsákjából és rémülten körülnézett. McCall tanárnő barna overálban állt előttük és élvezettel fújta a szájában tartott sípot. A fiatalok kelletlenül ébredezni kezdtek, néhányan viszont álmosan a fejükre húzták a takarót.
- Dugulj már el! - morogta Kristen, aki azt sem tudta, éppen hol van.
- Ébresztő! Egy-kettő! Hasatokra süt a nap! Menjetek zuhanyozni, aztán itt találkozunk a portán! Mindenki jól öltözzön fel, ugyanis a szabadban leszünk! - újságolta jókedvűen a tanárnő. Senki sem osztozott az örömében.
- Egy az, hogy még sötét van odakint, kettő pedig, hogy egyáltalán nem is kelt még fel a nap, hogy a hasunkra süssön - ellenkezett Iggy, miközben kapkodva lesimította összekócolódott haját. Elővette telefonját, hogy a kamerában ellenőrizze, hogyan fest. Megnyugodott, mikor elkönyvelte magában, hogy még ilyen állapotban is gyönyörű.
Dylan felült és megdörzsölte a szemeit.
- És a reggelivel mi lesz? - kérdezte kétségbeesetten.
- Csak az első program után fogtok reggelizni. Nem várhatod el a konyhásoktól, hogy hajnali ötkor neki álljanak reggelit készíteni az egész bagázsnak! Egyébként is, azt ki kell érdemelni.
- Kiérdemelni? - pislogott sötéten Dylan. - Enni muszáj, mi pedig egy kiránduláson vagyunk, nem egy kiképzőtáborban!
- Szívesebben nevezném egy hétvégi csapatépítő tréningnek - javította ki McCall, aztán sarkon fordult. - Megyek, iszom egy jó erős kávét. Aki pontosan húsz perc múlva nem lesz itt, az dupla feladatokat kap!
- Kávé? Hú, az nekem is jól esne - örvendezett Demi, ujjaival a halántékát masszírozva. Már bánta, hogy éjszaka alkoholt fogyasztott. Tudhatta volna, hogy a macskajaj sem kerüli el.
- Ti nem kaptok belőle. Nem fogok kiskorú diákokat kávéztatni. Ellenben ihatsz egy nagy pohár csapvizet, annak is csodálatos hatása van - mosolygott negédesen a tanárnő, mielőtt dúdolva elcsörtetett.
- Büdös kurva - morogta a fogait csikorgatva Kristen, aztán elindult, hogy megkeresse barátnőit.
- Fáj a nyakam, és elaludtam a vállam! - panaszkodott Iggy. - Menjünk, csajok, mielőtt ez a sok ribanc elhasználná az összes meleg vizet! Amúgy is, hogy készüljünk el húsz perc alatt? Ez a nő nem hallott még a sminkelésről? Hajszárítás, ilyesmik?
- Ha hallott volna szépségápolásról, talán már a bajusza is le lenne gyantázva - vélekedett Nina két ásítozás között.

Nina

Húsz perccel később már minden diák a portán várakozott. Mosoly nélkül, álmosan és ingerülten ácsorogtak kabátjukban, míg McCallra vártak. Victoria és Pierre már megérkeztek, a lány idegesen tekintgetett Iggyék felé attól tartva, hogy mikor leplezik le őt.
Zayn kissé távolabb állt a többiektől, és belefeledkezve nyomkodta a telefonját. Éppen Shawnnak üzent. Megkönnyebbült, amikor a fiú válaszolt neki, hogy otthon minden rendben van. Ekkor megjelent McCall tanárnő, és egy parancsnokhoz illően beszámolt a nap első programjáról.
- Három csapatra osztalak benneteket, aztán különféle erőpróbákon fogtok rész venni! A nyertes csapat beutazhat a szomszéd városba, a vesztesek pedig itt maradnak, hogy erdei túrán vehessenek részt! A versenyszámok között lesz futóverseny, kötélhúzás, zsákbaugrás, és minden, ami csak kell!
A diákok egy emberként morajlottak fel, hogy kinyilvánítsak nem tetszésüket, a tanárnő azonban nem törődött velük.
- Az egyes csapat tagjai: Ariana, Dylan, Kat, Iggy, Ashton, Calum, Charli, Ed.
- Még szép, hogy az egyes csapatban vagyok! - mosolygott Iggy, aztán Charlihoz és Arianához fordult. - Legalább mi hárman együtt vagyunk, és itt van Dylan is!
- Ja, Logan meg nincs - húzta a száját a fiú. Miközben egymás mellé állt a nyolc fő, Nina és Logan szomorúan néztek rájuk. Mindketten csatlakozni akartak.
McCall tanárnő nem zavartatta magát, és folytatta a további csapatok felosztását. - Második csapat: Declan, Demi, Luke, Miley, Zayn, Selena, Louis, Kaya.
Miley és Selena vigyorogva átölelték egymást, Kristen viszont duzzogva felcsattant.
- Ezt nem hiszem el! Ők együtt lehetnek, de én kimaradok?! Na nem baj, úgy látom, akkor én Logannel leszek! - mosolyodott el kéjes tekintettel.
- Így van - hagyta rá a tanárnő. - Tehát a harmadik csapat: Logan, Kristen, Justin, Emma, Austin, Taylor, Ava és Nina. Álljatok a csapattársaitokhoz!
Justin megkönnyebbülten lépett Logan mellé, és kisvártatva Nina is csatlakozott hozzájuk.
- Csak mi hárman vagyunk normálisak a csapatunkban. Nekünk kell nyernünk!
- És elküldenéd a barátnőidet az erdőbe? - pillantott rá Justin. Ő ugyanis szívesen hagyta volna, hogy Iggy nyerje meg a versenyt. Logan sem szerette volna legyőzni Dylant semmiféle versenyszámban, de csalni sem akart.
- Inkább ők, mint én! Ők ott vannak hárman egymásnak, én meg itt senyvedek. Valami jó nekem is jár! - forgatta a szemét a lány.
Miután mindenki a saját csapatához szegődött, McCall az ajtóhoz intette őket, és kinyitotta. Odakint csípős szél fújt, a hó pedig még mindig nem olvadt el.
- Majd elfelejtettem! - nézett a diákokra a tanárnő. - Az első csapat kapitánya Ed, a másodiké Selena, a harmadiké pedig Taylor.
- Micsoda?! - csattant fel kórusban Iggy és Nina.
- Jól hallottátok!
- Ed még megszólalni sem tud! Hogyan lehetne csapatkapitány?! - ellenkezett Iggy. - Én vagyok a tökéletes kapitány jelölt!
- Az lehet, de sajnos nem leszel az! - mordult rá McCall, majd lehajolt a lába előtt heverő zsákkupachoz, és kivett az egyikből egy hosszú, vastag kötelet. - Az első feladat a kötélhúzás. Úgy vélem, nem kell elmagyaráznom, hogyan működik a dolog.
- Szerintem el kellene, mert én nem tudom - jegyezte meg Ariana.
A tanárnő türelmetlenül elhúzta a száját. - Meg is lepődnék, ha tudnál valamit! Először két csapat küzd meg egymással. Mindkét csapat a kötél egy-egy végéhez áll, megfogja, és amikor azt mondom, RAJT!, mindenki teljes erejéből húzni kezdi a kötelet. Amelyik csapatnak sikerül áthúznia a saját térfelére a kötél közepére erősített kék szalagot, az nyer.
- Én tudom, hogyan kell hosszú dolgokat húzgálni - fordult sokatmondó pillantással csapata felé Kristen.
- Először Taylor és Ed csapata küzd meg egymással. Fogjátok meg a kötelet és álljatok be egymással szemben! - adta ki az utasítást McCall tanárnő.

Kristen

A diákok kelletlenül engedelmeskedtek és a kötél két végén felsorakoztak Ed és Taylor mögött. Miközben Iggy megfogta a kötelet, látta, hogy a tanárnő mellett összefont karokkal ácsorgó Victoria kárörvendő mosollyal figyeli őt. Elhatározta, hogy mindent belead, csak hogy megnyerjék a feladatot, és letörölhesse Victoria arcáról a bosszantó vigyort. Pierre a kötélhez lépett, hogy elhelyezzen mellette két bóját, hogy megjelölje a csapatok térfeleit.
- Ha Edék csapata a saját térfelükre húzza a kötél közepét jelölő kék szalagot, ők nyernek, és vice-versa - mondta McCall vastag sapkáját igazgatva. - Koncentráljatok! VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT! - tette hozzá hangosabban, mire a két csapat húzni kezdte a kötelet.
- Ariana, húzzad már azt a kibaszott kötelet! - csattant fel erőlködve Iggy, az előtte álló lány ugyanis éppen, hogy csak hozzáért a kötélhez. Iggy egyébként is ingerült volt, hiszen a másik csapatban Logan, Justin és Austin is erősnek számított, míg náluk csak Ashton tűnt sportosnak. Iggy reménykedett, hogy Calumban is rejlik kellő erő és elszántság, testvére pedig belead, amit csak tud.
Végül is Ninával, Emmával és Kristennel nem sokra megy a másik csapat - gondolta somolyogva, miközben minden erejét latba vetve húzta a kötelet. Áldotta az eszét, amiért felvette kesztyűjét, mert így legalább nem horzsolódik le a tenyere.
- Csecsszopók, úgyis mi nyerünk! - kiáltotta a kötél másik végéről Kristen, és úgy tűnt, igaza lesz: a kötél közepére csavart kék szalag vészesen közeledett a Taylor által vezetett csapat felé.
- Ne szarakodjatok már! - mordult saját csapatára Iggy. - Adjatok bele mindent! Húzzátok, vagy kicsinállak mindnyájatokat!
Taylor csapata kissé veszített fölényéből, de a kék szalag még mindig közelebb volt hozzájuk, mint Ed csapatához.
- A faszomat már, rántsuk el őket! Amikor szólok, mindannyian rántsatok a kötélen, amekkorát csak tudtok! - mondta halkan társainak Ahston, mire azok koncentrálva füleltek és várták a jelet. - Most!
Mind a nyolcan egyszerre rántottak egy nagyot a kötélen, mire a másik végén Emma előrebukott, és fejjel a hóban landolt. Nina megpördült, és a fenekére esett, Kristen pedig nekiütközött Logannek, amit igazából cseppet sem bánt. Behunyt szemmel, átszellemült arccal hozzásimult a fiúhoz, és a fenekébe markolt. Már nem is foglalkoztatta a verseny. 
- Attól, hogy fiú vagyok, ez még ugyanúgy szexuális zaklatásnak számít - fordult hátra Logan.
- Engem nem zavarna fordított esetben - vont vállat a lány, miközben megigazította félig lecsúszott sapkáját. - Én csak magamban akarom érezni a kemény, gyönyörű farkad! Csodálni akarlak! Olyan nagy bűn ez?! - tárta szét karjait.
- Igen, mert én nem akarom!
A másik csapat önfeledten örvendezett. Iggy és barátnői megölelték egymást, majd a lány a még mindig kedvtelen testvéréhez fordult. - Dylan, nyertünk! Örülj már! - noszogatta fülig érő szájjal.
- Örülök, csak Logan így miattunk veszített...
- Kit érdekel? Nyertünk, ne legyél már ilyen lelkis!
Taylor dühösen meredt saját csapatára. - Jobban is figyelhetnétek! Ne bénázzatok!
- Te nekünk ne dirigálj, te halálmadár! - csattant fel Kristen, majd beintett a lánynak.
- Figyelem! Ed csapata nyert, de ez még semmit nem jelent! Akkor dől el, ki nyeri az első versenyszámot, ha megküzdenek Selena csapatával is! Vegyétek fel a kötelet, és álljatok be!
Selena a csapatához fordult. Szigorú tekintettel nézett végig a hét fiatalon. Hosszú haját táncoltatta a szél a sapkája alatt. - Tudom, hogy Miley és Zayn jól csinálja majd, de a többiek is tegyék oda magukat! Demi és Kaya, ez főleg rátok vonatkozik!
- És mégis miért? Nem vagyunk szerencsétlenek! - tiltakozott sértődötten Demi.
Kaya előhalászta kabátja alól kereszt medálját és felmutatta. - Isten velem van. Nem lesz semmi baj!
- Nekem ne mutogasd itt azt a feszületet, mint valami ördögűző, mert a puncimba dugom! - mordult rá Selena, majd Declanhoz és Louishoz fordult. - Te se bénázz, vézna fiú, te pedig ne nyafogj, királykisasszony!
- Neked ki mondta, hogy hozzám szólhatsz? - vonta fel a szemöldökét Louis.
- Fogjátok meg a kötelet! VIGYÁZZ, KÉSZ, RAJT! - kurjantotta el magát McCall tanárnő.
A végkifejlet szinte azonnal megjósolható volt. Demi és Kaya hiába erőlködött, erejük nem sokat vetett a latba, ahogy Declané sem. Louis végül elengedte a kötelet, mert az felsértette a tenyerét. A másik csapat egyetlen percen belül áthúzta a kék szalagot a saját térfelére. Iggy és barátnői visítva ujjongani kezdtek, Selena pedig dühösen a csapata felé fordult. - Lúzerek! Hiszen előre szóltam nektek! Veletek semmi esély a győzelemre!
- Sel, ez csak egy játék! Kit érdekel? - csitította Miley. - Így is, úgy is jól fogunk szórakozni. Hiszen van nálam fű.
- Én nem akarok az erdőben fagyoskodni! Ahogy azt sem akarok, hogy mindig, mindent Iggy nyerjen meg!
- Én sem akarok az erdőbe menni! - hisztizett Louis. Még a gondolatba is beleborsódzott.
- Akkor talán nem kellett volna elengedned a kötelet, te picsa! - mordult rá Selena.
Zayn a két fiatal közé állt, és a lányhoz fordult.
- Ez még csak az első versenyszám volt. Még semmi sincs veszve!
- Isten cserben hagyott - szipogta Kaya. - Pedig végig imádkoztam!
- Dugd fel az imáidat abba a szent puncidba! - csattant fel türelmét vesztve Selena, amikor megpillantotta, hogy a nyertes csapat több tagja is a nyelvét nyújtogatva élcelődik rajtuk.

Selena

- A következő feladat a versenyfutás! Minden csapat kiválaszt egy-egy tagot, aki képviseli majd a versenyszámban. Fontoljátok meg, kit választotok! Háromszor kell körbe futni a szállót minden csapattagnak. Amelyik csapatból először érkezik vissza valaki, az a csapat nyer.
Iggy a csapatához fordult. - Ashton, szerintem neked kellene indulnod.
A többiek egyetértésüket jelezve bólogattak, mire a fiú előrelépett. - Rendben, benne vagyok.
Közben a másik két csapat is kiválasztotta képviselőjét. Senki sem lepődött meg, hogy Taylor csapatából Justin, Selenáék csapatából pedig Zayn lépett elő, hogy részt vegyen a futóversenyen. A focicsapat tagjaiként mindkét fiú formában volt, ugyanis rengeteget edzettek.
- Nem tudom, Ashton mennyire jó futó, de azt igen, hogy a focicsapatból senki sem fut gyorsabban Justinnál - fordult társai felé aggodalmasan ráncolva homlokát Iggy.
- Az még semmit sem jelent. Akár ő is megcsúszhat a hóban, vagy eleshet egy kanyarban - vélekedett Kat.
- A te véleményed nem kérdeztem.
Mindketten felkapták a fejüket, amikor McCall tanárnő elkiáltotta magát, a három fiú pedig már futásnak is eredt. Amikor eltűntek az épület sarka mögött, Iggy és két barátnője alakzatba állt, hogy megcsillogtassák szurkolói tehetségüket. Nina a másik csapatban ugyanígy tett. Emma és Kristen akarata ellenére mögé álltak, hogy vele együtt szurkoljanak.
- Hagyjátok abba, nektek ez nem megy!
- Nem? - vonta fel a szemöldökét Kristen, aztán lehúzta a cipzárt a kabátján. Nina megrökönyödve meredt a lány fedetlen melleire.
- Te még ilyen hidegben sem hordasz pulóvert? Vagy pólót? Esetleg egy melltartót?
- Nem, mert tudtam, hogy ez még jól jöhet! - simított végig idomain Kristen. - A lotyók egyébként sem fáznak!
- Te már csak tudod.
Az első kör után a három fiú szinte egyszerre bukkant fel a szálló oldalánál. Amikor Ahston megpillantotta a kitárulkozva szurkoló Kristent, megcsúszott és elesett a hóban. Zayn és Justin, akik már hozzászoktak a lány melleinek látványához, Ashtont kinevetve futottak tovább. Azonban amikor újra felbukkantak a második körben, Zayn már jócskán lemaradt a másik két fiú mögött. A szurkolók egyre hangosabban és izgatottabban kántáltak, a többiek pedig a saját csapattagjuk nevét kiáltották. Taylor csapata üdvrivalgásban tört ki, amikor Justin futott be elsőként. Őt követte Ashton, Zayn pedig megadóan kullogva zárta a sort.
- Ez a barom fellökött, azért maradtam le! - mutatott dühösen Ashtonra. A ruhája havas volt, a hangja remegett az indulattól.
A következő pillanatban azonban már senki sem figyelt rá, Ashton ugyanis meglökte Justint, hogy provokálja őt. Úgy tűnt, nehezen viseli a vereséget.
- Mi a fasz bajod van?! - csattant fel Justin, mire Ashton két karját előre lendítve újra meglökte őt.
- Ashton, elég volt! Fejezd be! - lépett előre Iggy. Bár nehezen viselte a vereséget, azt még nehezebben tűrte, hogy a barátját lökdösik.
- Nem kell megvédened! Eddig úgy csináltál, mintha nem is ismernél! - mordult a lányra Justin.
Iggy meglepetten kinyitotta a száját, aztán anélkül csukta vissza, hogy bármit is mondott volna. Nem számított arra, hogy a fiú ellene fordul mindenki előtt.
- Hát jó! Akkor verekedjetek, leszarom! - mondta, aztán hátat fordított a fiúknak, és barátnőihez fordult.
Justin azonnal megbánta, hogy a lányra kiabált. Szégyenkezve lesütötte a szemét és motyogott magában, Ashton azonban ismét megindult felé.
- Ebből elég legyen! - harsogta emelt hangon Pierre, mire a két fiú összerezzent. Bouvier tanár úr mindig laza volt, nyugodt, és nehezen lehetett kihozni a sodrából.
McCall elégedetten nézett a férfira, aztán a diákokhoz fordult. - Eddig egy versenyszámot nyert Ed csapata, egyet pedig Tayloré. Ha a harmadik számban Selenáék nyernek, akkor egy negyedik feladatban döntjük el a holtversenyt. Az utolsó feladat a kidobós lesz. Először Ed és Taylor csapata küzd meg egymással. Ariana kedvéért elmondom, hogyan működik a verseny: a labdával ki kell ütni az ellenfél tagjait. Amelyik csapat tagja marad talpon a legvégén, az nyer. A két csapat álljon be egymással szemben! Feldobom a labdát, aki kapja, marja! Akit eltalál a labda, az automatikusan kiáll a játékból. RAJTA!

Pierre

Kristen, aki felé éppen repült a labda, sietve elkapta és vaktában a másik csapat felé dobta. Ashtont felkészületlenül érte a támadás. Meglepetten kapta fel a fejét, amikor a labda vállon találta. Szitkozódva félrevonult.
- Te idióta! Hogy lehetsz ilyen béna?! - replikázott Iggy, miközben elkapta a labdát és megcélozta a vele szemben álló Logant. A fiút a fején találta el.
- Au! Ez fájt!
- Bocsi - vigyorgott Iggy.
Ava megkaparintotta a labdát, és Charli felé dobta, a lány azonban ügyesen elkapta és visszadobta az ellenfél térfelére. Ava levonult a pályáról, a labda pedig eltalálta Emmát, aki örült, hogy egy röpke pillanatra mindenki rá figyelt. Justin kiütötte Charlit. Nem sokkal később Dylan és Calum is kiesett. Iggy bosszankodva konstatálta, hogy már csak négyen vannak talpon a csapatukból. Felkapta a labdát, és a rengeteg pompon-edzésen szerzett fürgeségét és összpontosítását belesűrítette a dobásába. Austin megsemmisülten kullogott le a pályáról. Négy-négyen maradtak. Kristen ismét bevetette jól bevált technikáját, és egyik kezében a labdával szétnyitotta kabátját, hogy bevesse meztelen melleit. Iggy az arca elé kapott tenyerével, hogy elfedje a látványt, ám ezért nagy árat kellett fizetnie: a labda eltalálta őt. Ed nem vesztegette az időt, felkapta a labdát a hóból, és megcélozta vele Ninát. A lány nem figyelt, ugyanis éppen a pálya szélén hisztiző Iggyt nézte, aki szándékosan vonta magára a figyelmet. Taylor kiütötte Katet, Ariana pedig Kristent, aki nyelvét nyújtogatva és melleit rázva vonult le a pályáról.
- Ezért még kinyallak! - nézett fenyegetőn Arianára, aki örömében a hóban ugrándozott. Ennek sajnos az lett a következménye, hogy ő is kiesett a játékból. Justin találta őt el, mire a lány ajkai azonnal legörbültek, hogy aztán pityeregve távozzon. Ed kiütötte Taylort. Már csak ő és Justin voltak talpon. Ed tudta, hogy a fiúval szemben semmi esélye. Hiába mozgott, hogy Justin ne tudja őt eltalálni, a labda így is súrolta a vállát, így végül Taylor csapata nyerte a fordulót.
- Remek játék volt! - mondta McCall, majd Kristenhez fordult. - Veled viszont még számolok a meztelenkedésedért!  Most pedig küzdjön meg Taylor csapata Selenáéval, hogy végre kiderüljön, melyik csapat nyeri a versenyt és utazhat be a városba! A kötélhúzást Ed csapata nyerte, a futóversenyt Tayloré, úgyhogy ez a forduló dönt el mindent!
- Még nekünk is van esélyünk! Ha most nyerünk, holtverseny lesz a három csapat között - jelentette ki elszántan Selena.
- Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt mondom, de remélem, Selenáék nyerik ezt a furdolót. Akkor még mindig lesz esélyünk a végső győzelemre - fordult Iggy barátnőihez. Szemében elszántság tüze lobogott. Nem volt felkészülve arra, hogy veszítsen.
- Csapatok, felkészülni! - kiáltotta magasba emelt kézzel McCall. - KEZDŐDHET! - azzal bedobta a labdát a két csapat közé. A csapattagok meglódultak, hogy megkaparintsák.
Miley, Selena és Zayn mindent bevetettek, hogy az ő csapatuk nyerjen. Bár Kayát, Demit és Declant hamar elveszítették, egy pillanatig sem lankadt az éberségük. Emmát, Avát és Austint rövid időn belül kidobták a játékból, így hamar kiegyenlítették hátrányukat. Luke is vitézül küzdött, míg egy labda gyomorszájon nem találta. Ezúttal még a mindig nyafogó Louis is bevetette magát. Mérlegelte, mekkora súlya van ennek a fordulónak, és semmiképp sem akart az erdőben túrázni. Akárhányszor megcélozta valaki, ügyesen kitért a labda elől.
A másik csapat sem adta könnyen magát. Justin és Logan sorra találták el az ellenfél embereit, Nina pedig úgy szökellt jobbra-balra, akár egy gazella. Bár Kristen ismét felfedte melleit, a többiek ezúttal már felkészültek rá, így senkit sem sikerült zavarba hoznia. A labda a két melle között találta el.
- Szívjátok ki mindkét csecsemet! - méltatlankodott, miközben kabátját összehúzva lesétált a pályáról. McCall gyilkos pillantásokkal bombázta a lányt.
Justin kiütötte Luke-ot. Cserébe Miley Taylort találta combon a labdával, akit hamarosan Nina is követett. Taylor csapatából így már csak két versenyző maradt játékban. Selenáék kétszer annyian voltak, míg Logan el nem találta Louist. Justin vigyorogva csapattársa tenyerébe csapott. Sajnos azonnal megfizetett pillanatnyi öröméért: Selena önelégülten találta őt fejen az eldobott labdával. Justin sötét pillantást vetett a lányra, miközben kiállt a játékból. Öröme nyomban elpárolgott, arcán már nyoma sem volt a korábbi vigyornak.
- Szép volt! - fordult elismerően Zayn Selena felé. Örült, hogy ha már a futásban nem is sikerült legyőznie, legalább most előnyben lehet barátjával szemben. Testvéreként szerette Justint, de nehezen viselte az örök másodhegedűs szerepét.
Logannek nem volt esélye, bár hősiesen küzdött. Még Mileyt is sikerült kiütnie, a túlerővel azonban így sem bírt. Fáradt volt, sajgott mindene, és leverte a víz. Verejték cseppek hullottak arcáról kabátja gallérjára, hogy aztán odafagyjanak a zord időben. Csapattársai hiába kántálták kórusban a nevét, hogy biztassák, a fiú nehány perc múlva hősi halált halt a csatamezőn.
Selena és Zayn kurjongatva egymás nyakába vetette magát. Csapattársaik feléjük rohantak és önfeledten csatlakoztak az éljenzéshez. Győzelmi diadalukat McCall visító hangja némította el.
- Mivel minden csapat megnyert egy-egy versenyszámot, holtverseny alakult ki. Így egy negyedik, plusz megmérettetés fogja eldönteni, ki legyen a győztes! Elrejtettem egy fotót Jézus Krisztusról a szállodában. Akinek sikerül megtalálnia, annak a csapata nyer! Kalandra fel! INDULÁS!

Selena & Zayn

A diákok a bejárat felé özönlöttek, hogy aztán egymást lökdösve bepréseljék magukat az ajtón. Néhányan a portán maradtak, hogy átfésüljék a recepciót; mások a lépcső felé rohantak az emeleti szobák felé. Egy kisebb csapat az alagsorba indult, Iggy és két barátnője pedig a menzára igyekeztek. Iggy a kétszárnyú ajtó előtt megfordult, hogy követőire nézzen.
- Ti inkább menjetek, próbáljatok meg minél több helyen ott lenni! Ha valaki megtalálná a képet, vadásszátok el az orra elől! Ezt itt megoldom egyedül - azzal kivágta az ajtót, és eltűnt mögötte.
Emma már a konyhában ólálkodott.
- Ha előbb találod meg a képet, úgyis elveszem tőled - jelentette ki Iggy, miközben neki látott, hogy bele nézzen a fal melletti polcon sorakozó fazekakba. Emma a konyhapult fiókjait nyitogatta. A lány hangja hallatán összerezzent és egy pillanatra megállt. - Ha én is bekerülhetek a klikkedbe, önszántamból átadom neked - mondta magabiztosnak szánt hangon.
Iggy elfordult a polctól és Emmához lépett. Kivette a lány nyakából a sálat, aztán hurkot kötött rá, és a kezébe nyomta. Emma értetlenül nézett vissza rá.
- Inkább kösd fel magad a sáladdal megint, mint év elején, mert az én klikkembe sosem kerülsz be! - vetette oda Iggy, aztán elfordult, hogy tovább kutasson. Emma eltöprengett a hallottakon, de végül úgy döntött, nincs elég szemtanú egy nyilvános akasztáshoz. Nem éri meg kockáztatni az életem, ha senki sem látja, gondolta.
Eközben Kristen éppen az egyik szobát kutatta át, amikor megjelent Austin.
- Menj ki, ez az én helyem! - utasította a lány, de a fiú nem mozdult.
- Sajnálom, bébi, de nem megyek.
Kristen úgy döntött, más taktikához folyamodik. Ismét széthúzta kabátját, hogy megmutassa a fiúnak melleit.
- Gyere, az Éden Kert kapuja kitárult előtted! Lépj be a Nirvanámba! A puncim érted kiált.
Austin a lányra vetette magát. Vad mozdulatokkal markolászni kezdte a melleit, miközben a nyakát csókolgatta. Kristen eltolta őt magától, és a szekrényhez invitálta őt.
- Gyere, dugj meg a szekrényben! Ott még sosem csináltuk. - azzal magával húzta a fiút. Az volt a terve, hogy gyorsan kiugrik a szekrényből, Austint pedig bezárja, de túlságosan felhevült. Helyette letolta a nadrágját, ami alatt nem viselt bugyit.
- Azt akarom, hogy olyan keményen dugj meg, mintha nem lenne holnap!
Miután kielégült, kimászott a szekrényből, és az épp nadrágját felhúzó Austinra csukta az ajtaját. - Egy ellenféllel kevesebb! - nevetett a lány, miközben a fiú dörömbölésére fittyet hányva neki látott, hogy Jézust keresve átfésülje a szobát.
Declan és Justin az alagsorban kutatott. Éppen azt a helyiséget vizsgálták, amiben előző este szellemet idéztek, amikor becsapódott az ajtó. A túloldalról kárörvendő nevetés ütötte meg a fiúk fülét. Justin az ajtóhoz sietett, és megpróbálta kinyitni. Zárva volt.
- Akárki is vagy, engedj ki minket! - kiabálta, de a túloldalról nem érkezett válasz. - Ha megtudom ki vagy, beverem a képed!
Ashton vigyorogva sarkon fordult, és távozott. Justin egy darabig még dörömbölt az öklével az ajtón, aztán ingerülten hátat fordított neki és a helyiség közepén ácsorgó Declanhoz fordult.
- Valahogy ki kell jutnunk innen! Te miért vagy ilyen nyugodt?! - hangja szinte már számon kérően visszhangzott az áporodott falakról.
- Mert nem tehetünk semmit. Meg kell várnunk, míg valaki erre jár és kienged minket - mondta szelíden Declan, aztán leült az egyik kartondoboz tetejére.
Miley és Selena McCall tanárnő szobájában keresgélt, ám hamarosan társaságuk akadt. Kat és Dylan lépett be az ajtón, éppen akkor, amikor a lányok McCall utazójában kutattak.
- Jézusom, nézzétek már ezt a tundrabugyit! - emelt ki a táskából két ujjal Miley egy termetes, kifakult fehérneműt.
- Most már értem, miért nincs szexuális élete - forgatta a szemét Selena. - Most viszont a Jézusos képet keresd, hogy nyerhessünk!
- Tuti nem dugta a saját utazójába, hogy abban turkáljunk utána - vélekedett a lányok felett ácsorogva Kat, miközben Dylan benézett az ágyak matracai alá.
- Hé, itt egy kép! Megtaláltuk! - örvendezett Miley, miközben kihúzott egy fotót a gondosan összehajtogatott ruhák közül.
- Ezen nem Jézus van, hanem Pierre! - méltatlankodott Kat.
Selena barátnőjéhez fordult. - Úristen! A manus vágyik Pierre farkára!
- Nincs vele egyedül. Bármit megadnék azért, hogy ráüljek a duzzadt, kemény farkára! - sóhajtott a távolba révedve Miley.
- És magával hordoz egy képet még a kirándulásra is? Kicsit megszállott, nem gondoljátok? - lépett kíváncsian a tanárnő ágya mellett guggoló lányokhoz Dylan, aztán megakadt a szeme az utazótáska sarkában ezüstösen fénylő golyókon. - Azok meg mik?
Miley követte a fiú tekintetét, és elkerekedett szemekkel a golyókra meredt. - Azta... ezek szexuális stimulálók! A puncidba kell dugni őket.
- Ja, mert McCall pont úgy néz ki, mint aki ilyeneket nyom fel magának - vihogott hitetlenkedve Selena.
- Láttam már ilyet, felismerem! Anyámnak is van.
- Tuti van rá valami más magyarázat, de engem most Jézus jobban érdekel. - Selena feltápászkodott, aztán elindult a szekrény felé, hogy belenézzen. Mivel nem talált semmit, a négy fős társaság kilépett a folyosóra.
Iggy nem talált semmit a konyhán, így az emeletre indult, hogy ott kutasson tovább.  Benyitott Pierre szobájába, és megpillantotta Louist, amint épp felemeli a férfi párnáját. Iggy szeme megakadt a Jézust ábrázoló fotón, amit a párna alá rejtettek. Louis már nyúlt is érte diadalittas arckifejezéssel, amikor Iggy hirtelen ott termett mögötte, és két kézzel meglökte őt.
- Törpapa, csak nem gondoltad, hogy éppen te fogod megszerezni?! - vihogott.
Louis neki esett az ágynak, a lány pedig felkapta a képet, hogy kapkodva a kabátja alá rejtse, aztán kirohant a szobából. A konyhába tért vissza. Kilopott a hűtőből egy pohárral a McCall tanárnő számára bekészített kávéból, és felmelegítette a túlméretezett, kopott mikrohullámú sütőben. A gőzölgő pohárral a kezében felcsusszant a konyhapultra és jóízűen belekortyolt a kávéba.
Hadd keressék a képet még egy kicsit a többiek, míg én lazítok egyet - gondolta mosolyogva.

Iggy

10 megjegyzés:

  1. Imádtam ezt a részt, nagyon ikonikus volt benne Miley, Kristen és Selena. Iggy végre kezd egy picit úgy viselkedni mint régen és ezt nagyon szeretem. Kaya nagyon vicces😂😂😂. Kívancsi vagyok, hogy mi a terved az új karakterekkel, remélem megtartod őket mert nagyon tetszenek. Szeretettel a best bitch friended😂😂😂😂

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon örülök, hogy tetszett.🤗 Igen, Iggy most olyan, mint régen, nekem is hiányzott már ez az énje.😂 Örülök annak is, hogy tetszenek az új karakterek, én is kíváncsi vagyok, mi lesz velük.😂 Köszönöm, hogy olvastad és írtál!😇😇

      Törlés
  2. Egyszerűen imádom😍
    Szerintem elég izgi lenne ha Iggy és Justin valami féltékenységi vita miatt picit a lebukás szélére kerűlne ( ezt úgy értem hogy nekem hiányzik belőle egy olyan "izgalom" hogy Justinék kicsit együtt legyenek) következő részt kb mikor hozod?😪 alig bírom kivárni😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!🥰🥰
      Lesz közös jelenetük, ne aggódj.😇 Remélem izgalom is lesz, amint tudom hozom a következő részt, már el is kezdtem írni. Pontosan nem tudom, hogyan fogok tudni haladni vele, de igyekszem.🤗

      Törlés
  3. Hétvégére várhatjuk a következő részt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem haladok olyan gyorsan vele, ahogy szeretnék, úgyhogy szerintem csak jövőhétre lesz meg sajnos.😪
      Köszönöm a türelmetek!😇

      Törlés
  4. Ahhj tudom turelmetlen vagyok de imadom az irasod 😓kovi reszt ugye kapunk hetvegere??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, örülök, hogy érdeklődsz. Legalább ösztönöz. 🤗 Nagyon igyekszem, már nem sok van hátra. Még vagy 2 jelenet. Remélem holnapra meglesz. Most eléggé nehezen megy az írás, ezért haladok lassabban. 😪

      Törlés
  5. Sajnálom, hogy csak most írok, de most volt csak időm elolvasni a fejezetet. Nagyon imádtam, akárcsak az összes többit. Sohasem okozol csalódást!
    Jó ötlet volt részedről ez a kis verseny, és a megvalósítása is tetszik. Az új karakterek között vannak igazán ígéretesek, remélem a későbbiekben is találkozunk velük.
    Örülök, hogy Shawn csak álmodta az egészet, és nem történt semmi baja.
    Remélem még ma el tudom olvasni a következő fejezetet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, örülök, hogy elolvastad.😇 És persze annak is, hogy tetszett.🤗
      Kicsit aggódtam, hogy hülyén fogok írni a versenyről, de akkor megnyugodtam. Ezek szerint nem lett olyan rossz.😂
      Köszönöm, hogy szántál az idődből arra, hogy elolvasd és kommentelj!🥰

      Törlés